![]() |
|
Cevap: SOHBET ODASI
[QUOTE=58Sevda;510685][COLOR="Red"][B]asiklar bugun suskun :([/B][/COLOR][/QUOTE]
Hatırın için suskunlugu bozduk... |
[B][COLOR="Navy"]tşk ederim abi afiyet olsun hazır yemekten bıktım ben annemin yemeklerini özledim[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=gönlüm58;510689]Akşam olur başlar Sivas´ta ayaz,
Kar yağmiş ilime her taraf beyaz, Bu garip başıma gelmedi hiç yaz, Yüce dağ başında kar eyle beni.[/QUOTE] sivastan ciktim aldim basimi gorbet elde aradim ekmegimi asimi hep icime doktum gozyasimi silen olmadi sivasim silen olmadi [QUOTE=kolsuz_kerim;510692][B][COLOR="Navy"]tşk ederim abi afiyet olsun hazır yemekten bıktım ben annemin yemeklerini özledim[/COLOR][/B][/QUOTE] hazir degil kerim kardas ben kendim yaptim meslek icabi |
[COLOR="Red"][B]sagol Gonul abla:D[/B][/COLOR]
|
[B][COLOR="Navy"]abi ayıp ettin şimdi senin elinde bu saatten sonra zehir olsa yerim[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=gönlüm58;510568]Ahmet kim çıksın ortaya bizde hoşgeldın diyelim...:)[/QUOTE]
kusura bakmayın sayfa açıkken mutfak a gitmek zorunda kaldım cevap veremedim evet ahmet benim hoşbulduk. . |
[B][COLOR="Navy"]Ay saklanmış bulutların ardına
Rüzgar susar uyku tutmaz bu gece Selam versem dostun üç, beş, dördüne Yıldız küser şafak atmaz bu gece…………. ben yazmadım ama:) 58sevda kardeşime:)[/COLOR][/B] |
[COLOR="Red"][B]Herkese hayirli aksamlar, allaha emanet olun....[/B][/COLOR]
[COLOR="red"][B]sagol Kerim abi:) asiklar suskun ama yuregi doluymus:)[/B][/COLOR] |
[B][COLOR="Navy"]sende kardeşim allaha emanet ol[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=bilal kose;510683]ne pisirdin kardas bize yokmu ruslarin hangi yemegi meshur[/QUOTE]
valla bunların yemegimi varki meşhur olsun be bilal. bende kuru fasulye yaptım pilavda tabiki artık 2 gün yerim |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:05. |
|