![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[I]nefesinle tazelenir şu köhne ruhum
bir dönüp bakmazsan kalmaz umudum senden gayrısında yoktur huzurum mutlu değilim ben bundan böyle [/I] |
[QUOTE=YILDIRIM;479350][I][B]Cley "Taliban" fotosunda emek yok diyor
Ben bişey yapmıyorum başbakan çok yiyor..:) Komşusu açken kendi tok diyor Ben fotosunu ekliyorum işte öyle..:)[/B][/I][/QUOTE] yıldırım durmadan tayyibi taşlar en büyük aşklar nefretle başlar hele bir geçsin senin bu yaşlar akp li olmuşsun işte öyle |
Dalga geçer olmuş sakalla neslim,
Ne acı, örflerim batıya teslim, Sakal sünnet ama bilmiyor müslim, İster bırak, ister kes bundan böyle. |
[QUOTE=sandalli;479356]Bir sakal bir bıyık, işte tek farkı,
Kardeşlik adına söylensin şarkı, İstersen birazcık kafayı yor ki, Doğruları artık gör bundan böyle.[/QUOTE] [B][I]Sorun değil bıyık sakal Yanındaki üç-beş çakal Kırmızıya bazende denir al:) Diz çökmüş taliban liderinin önüne, oturuyor hergele..! :)[/I][/B] |
[QUOTE=goramaz;479359]yıldırım durmadan tayyibi taşlar
en büyük aşklar nefretle başlar hele bir geçsin senin bu yaşlar akp li olmuşsun işte öyle[/QUOTE] [B][I]Aslında seviyordum Tayyib'i Görünce bir kaç ayıbı Sevemedim artık Tayyib'i:) Oğlu ülkeyi yedi bitiriyor hergele..! :)[/I][/B] |
[QUOTE=YILDIRIM;479363][B][I]Sorun değil bıyık sakal
Yanındaki üç-beş çakal Kırmızıya bazende denir al:) Diz çökmüş taliban liderinin önüne, oturuyor hergele..! :)[/I] [I]tayyip oturmuş talibanın dibine oturdu diye zarar mı verdi kimseye sen ülkenin geçmişine bir bak hele sadece Tayyip mi zarar verdi ülkeye[/I] |
Sade bir vatandaş olmak emelim,
Vatanın sevdası benim temelim, Gel Metin kinleri yere gömeli, Tayyip beye abi de bundan böyle. :D |
[B]Metin gelmiş lidere laf söyler
Sanarki kendini mutlu eder Bilirki öncekiler daha beter Bir dönem daha gele hergele :)[/B] |
[QUOTE=Cley;479373][B]Metin gelmiş lidere laf söyler
Sanarki kendini mutlu eder Bilirki öncekiler daha beter Bir dönem daha gele hergele :)[/B][/QUOTE] metinin yaşı küçük bilmez o yılları eczane önündeki ilaç kuyruklarını darbelerde öldürdüler vatandaşını ne çabuk unutuyor metine bak hele... |
[QUOTE=sandalli;479368]Sade bir vatandaş olmak emelim,
Vatanın sevdası benim temelim, Gel Metin kinleri yere gömeli, Tayyip beye abi de bundan böyle. :D[/QUOTE] [B][I] Tayyib'e abi değilde diyim amca.:) Fazla övmemek lazım kanımca Allah verede seçim er gele Geç kelırsak tekrar kazanır hergele..! :)[/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:13. |
|