![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]Kadin dirdiri dinliyorum......................................[/B]
|
[B][I][COLOR=blue]Ibrahim Tatlises[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]MUTLU OL YETER............................................[/COLOR][/I][/B] |
nooldu karıylamı arayı açtın akıllı dursana kardeşim ne sarıyosun kadına otur oturduğun yerde fazlada ileri gitme dayak yersin haberin ola benden söylemesi.
|
[B][I]Esref Ziya _ Canim ol...
Aynalar suskun rüyalar sessiz Yaşamak ölüm sensiz habersiz Canım al canım ol canana götür ey Canım al canım ol sevdama götür ey Derdime derman ol cana götür Gel cana götür cananım Güllerim solgun İcimde bir ateş Sensiz sabahlar olmuyor[/I][/B] |
ikbal gürpınarı hanımı izliyorum
|
[B][I][COLOR="DarkRed"]Asi
Devran Çağlar Erişemedim hayal yaptım seni Başkasını inan gözüm görmüyor Nasılda terk ettin beni İnanmakmı sanamı benmi Söyle bana ne sandın sen kendini Vurgunum asiyim çılgınım diye Nasılda terk ettin beni asiydim Asiyim yinede olacağım elbet gerçek sevgiyi böylede bulacağım gözlerimdeki yaşı görmek için vefasız her gece bir kapı bir kapı çalacağım huy değişmez bunu sende bilirsin terk edince sevdiğin çok ararsın tutunacak bir tek dal bulamasın nasılda terk ettin beni. [url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img510.imageshack.us/img510/4800/83944062ga3.gif[/img][/url] [/COLOR][/I][/B] |
[B]Jaz Z & Rihanna & K. West - Run The Town [/B]
|
[B][I]Britney Spears - Shattered Glass..[/I][/B]
|
[QUOTE=GuNaY;478068][B]Jaz Z & Rihanna & K. West - Run The Town [/B][/QUOTE]
[B][I]Rihanna bikaç kilo alsa..:)[/I][/B] |
[QUOTE=YILDIRIM;478071][B][I]Rihanna bikaç kilo alsa..:)[/I][/B][/QUOTE]
[B]Bence böyle gayet iyi :)[/B] |