Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Sohbet Odası (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13491)

KARAMELLL58 09.01.2010 22:07

Cevap: SOHBET ODASI

ayyyyyyyyy çok mutlu oldum teşekkür ediyorum datlum-kuzum-güzelim-şekerimmm-prensesimmmmmmm;)

altuntas58 09.01.2010 22:15

[QUOTE=Sivaslisandy-58;511284][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]kerimcigim sivasimizin her kizi övülür hic bir yerde esi benzeri yoktur isterse diger bölgelerdeki darilsinlar.
hamaratlisi hünerlisi caliskani bizdedir tabiki överim:):D
bugün ordulu bir bayan orda bizim dügünümüze gitmis ve cehiz sergisine bakmis agzi acik kalmis(sizde bahsisde veriliyormus cehize )deyince tabiki bedavaya olmaz dedim:)o para ile kizin eksikleri tamamlanir yada borcuna verilir yada altin alinir dedim:)

ben gelemiyrdum aplam maddiyatdan 20 yasimda iki cocukla kaldim nasip olmadi.
insallah bundan sonra gelmeye calisacagim mesela bu sene gelmeyi düsünüyorum ve zamanini verecegim birgün bir yerde bulusacagiz burdaki arkadaslarla unutma. ben haber edecegim zaten hele o zaman bir gelsinde az kaldi surda 4 ay insallah
istanbuldakilerle orda bulusmaya niyetliyim:)[/B][/FONT][/QUOTE]

[B]İstanbulda misafirim ol .çok samimi söylüyorum ailem sizleri misafir etmekten gurur duyacaktır sizleri istanbulun görmeye değer her yerini gezdiririm sonrada buluşacağımız arkadaşların hepsini tek,tek toplarım bir güzel tanışır sohbet ederiz ne dersin?????[/B]

sivaslıtülay 09.01.2010 22:19

selanlar kardeş ben sivaslıtülay ben yeni kayıt oldum ben pek bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz kardeşler

Dilsad Hatun 09.01.2010 22:20

[B][COLOR=Red]Sivaslisandy-58[/COLOR] ablacim buyur benimde misafirim ol, Istanbul'da kaliyorum bende yaz tatillerinde . Ümraniye'ye beklerim insaAllah . :)[/B]

KARAMELLL58 09.01.2010 22:23

[QUOTE=sivaslıtülay;511360]selanlar kardeş ben sivaslıtülay ben yeni kayıt oldum ben pek bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz kardeşler[/QUOTE]

tabiki hoşgeldiniz sitemize umarım iyi vakit geçirirsin nekonuda yardım istersenizz biz burdayız tüm sakinleri

EyüphanAydın 09.01.2010 22:25

[B][QUOTE]Sivaslisandy-58[/QUOTE]

Aynen bende bekliyorum[/B]

sivaslıtülay 09.01.2010 22:25

sağol kardeş yazdığmı göremiyorum nasıl görecem

Sivaslisandy-58 09.01.2010 22:28

[QUOTE=altuntas58;511345][B]İstanbulda misafirim ol .çok samimi söylüyorum ailem sizleri misafir etmekten gurur duyacaktır sizleri istanbulun görmeye değer her yerini gezdiririm sonrada buluşacağımız arkadaşların hepsini tek,tek toplarım bir güzel tanışır sohbet ederiz ne dersin?????[/B][/QUOTE]

[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]sagolun abimm tesekkür ederim inanin cok duygulandim:-(
bir geleyimde abimm kalacak yerim var esim istanbulda ama diger arkadaslari toparlarsaniz bu yeter cok sagolun:)
bu aralar esimin vizesini bekliyorum eger cikarsa gelemem.
yok cikmazda 5ci aya kalirsa! insallah ordayim ve sivasada gececegim
insallah birgün görüsecegiz o gün birgün gelsinde insallah:)[/B][/FONT][/COLOR]

gönlüm58 09.01.2010 22:37

Sizi ihmal ettim sanmayın geldimmmm,KrAliçem geldınmı canım,Sercemde burda aplamda var,Mehmet abıde kAtılmıs sohbete ben eksık kalmıyım...:)

KARAMELLL58 09.01.2010 22:39

evet kuzum ben seni çok özledim:((

WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:12.