![]() |
|
Cevap: SOHBET ODASI
[B][QUOTE=sivaslıtülay;511371]sağol kardeş yazdığmı göremiyorum nasıl görecem[/QUOTE]
Ne demek istediğinizi tam anlamadım? Açıklarsanız yardımcı olurum[/B] |
[QUOTE=Dilsad Hatun;511361][B][COLOR=Red]Sivaslisandy-58[/COLOR] ablacim buyur benimde misafirim ol, Istanbul'da kaliyorum bende yaz tatillerinde . Ümraniye'ye beklerim insaAllah . :)[/B][/QUOTE]
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]sagol dilsadcigim cok tesekkür ederim bu aralar ne olacagini bilemiyorum vize bekliyorum dügün yapacagim burda. vize cikmazsa insallah orda olacagim en gec 5 ci ayda. inasallah Allah bütün sivaslilar.net arkadaslari ile bulusturmeyi nasip etsin:) esim buraya gelirse bir kac sene gelemeyecegiz onun icin Allah biliyor vizenin simdi cikmasini istemiyorum. 5ci aya ciksin beraber dönelim. bende sivasimi,köylerimi,kasabalarimi,ilcelerimi göreyim:) ve gelip görememek gidip dönememek adina sivaslilar.net arkadaslarimla bulusayim tanisayim:)20 yilin hasretini özlemini gidereyim türkiyemin havasi suyu ile:)[/B][/FONT][/COLOR] |
sagol eyüphan kardeş bir kaçgün baktın biraz öğrendim ama yine sizin gibi yazamıyorum
öyrenirim herhalde ya |
[B][QUOTE=sivaslıtülay;511403]sagol eyüphan kardeş bir kaçgün baktın biraz öğrendim ama yine sizin gibi yazamıyorum
öyrenirim herhalde ya[/QUOTE] Zaman herşeyin tesiri,zamanla herşeyi öğrenirsiniz.[/B] |
[QUOTE=gönlüm58;511383]Sizi ihmal ettim sanmayın geldimmmm,KrAliçem geldınmı canım,Sercemde burda aplamda var,Mehmet abıde kAtılmıs sohbete ben eksık kalmıyım...:)[/QUOTE]
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]nerelerdesin kizzzz!?:) agac olup kök saliyordum az kalsin:):Dsivasada gecersem beni davet edecekmisin? bak orda kalacak yerim yok:) diger arkadaslar sagolsunlar cok inceler:) bakiyorum ozanligin tutmus okudum yazdiklarini:) bir no.lu bacanach`la sen el ele veriyorsunuz bana bir davetiye yaziyorsunuz:):D ikinci bacanach`in sesi cikmiyor bin euro istiyordu en son:)[/B][/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=Sivaslisandy-58;511398][COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]sagol dilsadcigim cok tesekkür ederim bu aralar ne olacagini bilemiyorum vize bekliyorum dügün yapacagim burda.
vize cikmazsa insallah orda olacagim en gec 5 ci ayda. inasallah Allah bütün sivaslilar.net arkadaslari ile bulusturmeyi nasip etsin:) esim buraya gelirse bir kac sene gelemeyecegiz onun icin Allah biliyor vizenin simdi cikmasini istemiyorum. 5ci aya ciksin beraber dönelim. bende sivasimi,köylerimi,kasabalarimi,ilcelerimi göreyim:) ve gelip görememek gidip dönememek adina sivaslilar.net arkadaslarimla bulusayim tanisayim:)20 yilin hasretini özlemini gidereyim türkiyemin havasi suyu ile:)[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"]Bende en gec 15 temmuz ablacim. Hayirlisi olur insaAllah hakkinda ablacim, gidip dönmeyi nasip eylesin Yaradan sag salim. :) 20 Yil mi oldu ablam TR gitmiyeli ??, :( [/FONT][/B] |
evet özledikkkkkkkkkkk ablacım
|
[QUOTE=Dilsad Hatun;511361][B][COLOR=Red]Sivaslisandy-58[/COLOR] ablacim buyur benimde misafirim ol, Istanbul'da kaliyorum bende yaz tatillerinde . Ümraniye'ye beklerim insaAllah . :)[/B][/QUOTE]
[B]Yakın sayılırız aramızda mahalle bile yok yan yana bende örnek mah oturuyorum misafirleri birlikte ağırlarız [/B] |
[QUOTE=Dilsad Hatun;511414][B][FONT="Comic Sans MS"]Bende en gec 15 temmuz ablacim.
Hayirlisi olur insaAllah hakkinda ablacim, gidip dönmeyi nasip eylesin Yaradan sag salim. :) 20 Yil mi oldu ablam TR gitmiyeli ??, :( [/FONT][/B][/QUOTE] [COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]evet dilsadcigim ilk 95 de gitmistim cocuklarla ikincisi 2000`de adapazarina disimi yaptirmaya burdan bir bayan arkadasla gittim. 2004 de yine dis icin izmire gittim. en son esimle evlenmek icin bir haftaligina istanbula geldim 2008 12 ci ayinda:) senin anlayacagin bunlari saymiyorum izin ne yapamadim:):D insallah dilsadcigim Allah bütün gurbetcilere gidip dönmeyi nasip etsin karnimizin doydugu yer memleket oldu bizlere:)[/B][/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=Sivaslisandy-58;511425][COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]evet dilsadcigim ilk 95 de gitmistim cocuklarla
ikincisi 2000`de adapazarina disimi yaptirmaya burdan bir bayan arkadasla gittim. 2004 de yine dis icin izmire gittim. en son esimle evlenmek icin bir haftaligina istanbula geldim 2008 12 ci ayinda:) senin anlayacagin bunlari saymiyorum izin ne yapamadim:):D insallah dilsadcigim Allah bütün gurbetcilere gidip dönmeyi nasip etsin karnimizin doydugu yer memleket oldu bizlere:)[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"] Öyle olur ablam ya , ya 2 yil'da bir gidersin maddiyat izin vermezse yada her yaz gidersin memleketine :) Gûn olur kendi Vatanimiz'da elbet yasicaz . Bunlar gecici yani insallah diye umuyorum. [/FONT][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:25. |
|