![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
ey vallah ne deyim sevgili dostum
kimseyi kırmak deyil haa kastım günde beş vakite sererim postum fakiri fukarayı soyan deyilim |
Cley gibi yiğit, sözünün eri,
Arif abi verir dostluğa seri, Diyari babanın yürekte yeri, Sizi el yerine koyan değilim. |
bakarsan yetişir her dalda kiraz
ortamı bozdular fitneler biraz iylik yap karşılıgı gelir maraz kör cahil sözüne uyan deyilim |
Dengeleri bozdu kirletti arzı,
Katile hizmettir zalimin tarzı, Unuttu sünneti yapmıyor farzı, Kötüyü yiğitten sayan değilim. |
derdini anlatsan kendin bilmeze
kasılır şişer çeker kendini naza yeteriz dostum yine biz bize her kem sözü duyan deyilim |
Sözler ibret dolu anlayan bilir,
Bir kötü söz ile dostluk mu ölür, Sen gel de Diyarı Sandalli gelir, Seni burda yalnız koyan değilim. |
kendi kaderimi benle getirdim
gurbette ömrümü yedim bitirdim biraz kahve molasına oturdum daha gidecegimiz uzun yllar var |
Yüreğimi kalkan bilip,
Sokaklara çıktım anne, Babamı vurdukları yerden geliyorum,, Şimdi acı beynimden, Yüreğime sızıyor, Anne bak ben bugünde ölmedim.... Filistinli bir yetim..... |
Akşamlar soguk olur geceler ayaz
Durma duygularını sevdiğine yaz Dalında ne güzel durur kırmızı kiraz Haydin ozanlar yazın şuraya biraz :) |
Mevsimler değişti döndü bak kışa,
Neler gelir bilmem bu garip başa, Buraya yazanlar şiire paşa, Sözlerine yasak olmaz ozanın. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:10. |
|