![]() |
Yataktaki tacizciyi kocası sandı
[B]Sivas'ta akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Eşiyle birlikte uyuyan kadın,
bacaklarının okşaması ve öpülmesiyle uyandı. Öpeni kocası sandı ama değildi! Duyanlara "Bu kadar da olmaz" dedirten ve Emniyet'e intikal eden ilginç olay Sivas'ın Alibaba mahallesinde dün sabaha karşı meydana geldi. İddialara göre S.Ç. (26) adlı kadın, gece kocasıyla birlikte yatak odasında uyudu. Ancak genç kadın, sabaha karşı bacaklarının okşandığını ve öpüldüğünü hissederek uyandı. Kendisini kocasının uyandırdığını sanan kadın, gözlerini açtığında korkunç gerçekle karşılaştı. Genç kadın gözlerini açıp baktığında eşinin uyuduğunu ve bacaklarını okşayan kişinin başka bir erkek olduğunu anladı. S.Ç., gördükleri üzerine çığlık atmaya başladı. Kadının çığlıkları üzerine bir kişi evden gürültüyle kaçarak uzaklaştı. Ç. çifti, polisi arayarak şikâyette bulundu. Genç kadın, eve hırsızlık amacıyla giren bir kişinin tacizine uğradığını açıkladı.[/B] |
--->: Yataktaki tacizciyi kocası sandı
vayyy be istanbulda olur sanıyordum ama yanılıyormuşum ilginç.
|
vay be...enteresanda bunun neresi haber onu anlamadım...hikaye diye anlatsınlar...kadının gözünü açması lazım bence...birde ya su tür haberler adamn midesini bulandırıo be..bilgimiz mi arttı ders mi alalım gözü açık mı uyusun mıllet ??
|
antalyada'da olmuştu buna benzer olay:D
demekki gözünü açmasaymış... çok kötü fena bir devirdeyiz |
[I][COLOR="Purple"]kötu bı durum da haber oLucak kadr degıL yani kapısını iyi kapatıR artık:)[/COLOR][/I]
|
Allahım bilmiyorum ki ne denir:)..............kocasının uykusu da maşallahmış yani karı elden gidiyor:D
|
bence yorumlarla daha da sulandırmayalım bu konuyu..ya genç arkadslar şuraya yeni bi bölüm açın üniversiteler liseler bölümler ünivdede okuyanlar yorum bilgi eklesinler....daha ciddi meselelerimiz varken basit olaylarla zaman kaybatmeyelim...
|
-->: Yataktaki tacizciyi kocası sandı
VAY İT VAY................................
|
sivasta bil ebu tarz olaylar oluyosa vay halimize
|
[QUOTE=gürün_güzeli;290134]Allahım bilmiyorum ki ne denir:)..............kocasının uykusu da maşallahmış yani karı elden gidiyor:D[/QUOTE]
o nasıl yorum ole yaw :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D, gulmekten oldumhehe:D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:04. |