![]() |
Tatil Cuma Günü Başlıyor
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/ogrenci_karne_sevinc.jpg[/IMG]
İlköğretim ve ortaöğretim okullarında okuyan yaklaşık 15 milyon öğrenci ve 600 bine yakın öğretmen Cuma günü yaklaşık iki hafta sürecek yarıyıl tatiline çıkıyor. Veliler, karneleri MEB΄in "www. meb.gov.tr" adresinden görebilecekler. 9 Şubat΄ta başlayacak olar ikinci dönemde, milyonlarca öğrenciyi önemli sınavlar bekliyor. 2008-2009 eğitim öğretim yılının ilk dönemi Cuma günü sona eriyor. Veliler çocuklarının karnelerini Milli Eğitim Bakanlığı΄nın www. meb.gov.tr adresinden, çocukların TC kimlik no΄sunu girerek görebilecekler. Ortaöğretim öğrencilerinin karneleri ilk defa bu yıl sanal ortama taşınırken ilköğretim ve ortaöğretim okullarında "karne üzerinde oynama" dönemi de bu eğitim döneminde tamamen sona ermiş oluyor. [B]İKİNCİ DÖNEM 9 ŞUBAT΄TA BAŞLIYOR[/B] 15 milyona yakın öğrenci ve 600 bin öğretmen 26 Ocak-6 Şubat 2009 tarihleri arasında iki haftalık tatil yapacaklar. İkinci dönem ise 9 Şubat 2009 tarihinde başlayacak. 2008-2009 eğitim-öğretim yılının son ders zili ise 12 Haziran 2009΄da çalacak. 2009-2010 eğitim-öğretim yılının başlama tarihi ise 7 Eylül 2009 olarak belirlendi. Öğrenciler, bu eğitim-öğretim yılının ikinci yarısını sınavlara hazırlanarak geçirecek. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinde okumak isteyen ilköğretim son sınıf öğrencileri, Haziran ayında yapılacak SBS΄ye girecekler. [B]ÖĞRENCİLERİ SINAVLAR BEKLİYOR[/B] İlköğretim 5. sınıf ile liselerin 9, 10 ve 11. sınıflarında okuyan öğrencilerin katıldığı Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı (DPY) 3 Mayıs 2009 tarihinde gerçekleştirilecek. SBS ise Haziran ayında yapılacak. İkinci eğitim dönemindeki sınavlar ise şöyle: -Açık İlköğretim Okulu 2. Dönem Sonu Sınavı: 11-12 Nisan 2009 -Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı (5. sınıf ile 9, 10 ve 11. sınıflar): 3 Mayıs 2009 -Açık Öğretim Lisesi 2. Dönem Sonu Sınavı, Mesleki Açıköğretim Lisesi 2. Dönem Sonu Sınavı, Açık İlköğretim Okulu Not Yükseltme Sınavı: 16-17 Mayıs 2009 -Seviye Belirleme Sınavı (8. sınıf), Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı (8. Sınıf), Polis Koleji Aday Tespit Sınavı: 6 Haziran 2009 -Seviye Belirleme Sınavı (7. sınıf), Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı (7. Sınıf): 7 Haziran 2009 -Seviye Belirleme Sınavı (6. Sınıf), Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı (6. Sınıfı): 13 Haziran 2009. |
Cevap: Tatil Cuma Günü Başlıyor
Simdiden iyi tatiller.........................
|
Öğrenci kardeşlerimizin başarılı bir karne almalarını ve iyi bir tatil yapmalarını diliyorum.
. |
[B]Sevgili öğrencilerimize iyi tatiller dilerim[/B]
|
[B][I]Tüm öğrencilerimize Yüce Rabbim önce sağlık sonra zihin açıklığı verisin inşALLAH güzel bir karne alırlar onların yüzlerindeki mutluluk hüzüne hiçbir zaman dönüşmesin .
İyi Tatiller [/I][/B] |
[B]ooo ne güzel tatiller basliyor karneler aliniyor :)
tabiki karnesi güzel olanlar seviniyor :) Ögretmenlerimize diyecek yok cikarsinlar tatilin keyfini :D bizim burda 13.02. yari yil karneleri verilecekmis :) bizde karne alan yok zaten [/B] |
yazık ögrencilere şu sınavlar mahvediyor çoçuklarııı
|
abooo karne günü yaklasiyoorrrrrr :( :( :( :D
|
[QUOTE=sivassporlukiz;367387]abooo karne günü yaklasiyoorrrrrr :( :( :( :D[/QUOTE]
türkiye aliyo karneleri,biz ne zaman aliyoz? gerci meraklisi degilim vermeselerde hic sormam! |
[QUOTE=kadir20;367391]türkiye aliyo karneleri,biz ne zaman aliyoz?
gerci meraklisi degilim vermeselerde hic sormam![/QUOTE] heralde iki hafta sonra.keske unutsalar :D hahaha :D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:17. |