![]() |
Öğrencilerden Kavgalı Açılış
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories//medya/1.okulkvg.jpg[/IMG]
2009–2010 eğitim öğretim yılı başlayalı henüz iki gün olmasına rağmen okul önlerinde yaşanan şiddet kendini gösterdi. Gültepe Kampus Okul alanında bulunan Halis Gülle Anadolu Lisesi, Sivas Anadolu Lisesi, Spor Lisesi ve Şehit Üsteğmen Cemalettin Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi, öğrencileri arasında kız meselesi yüzünden kavga çıktığı öğrenildi. Farklı liselerin öğrencilerinin kendi okullarında olmayan kız öğrencilere laf attığı ve bu nedenle erkek öğrenciler arasında kavga çıktığı edinilen bilgiler arasında yer alıyor. Çıkan kavganın polise haber verilmesi üzerine kavgaya polis ekiplerinin müdahale ettiği belirten öğrenciler, her okulun kendi bünyesinde güvenlik personeli olmasını istiyor. Gültepe Kampus Okul alanın da bulunan liselerin hiç birisinin ihata duvarı olmaması ve başka lise öğrencilerinin her okul alanına istediği gibi girip çıkması da öğrenciler arasında kavga çıkmasının diğer bir nedeni olarak gösteriliyor. Öğrenciler arasında korku ve paniğe neden olan kavgaların sona ermesi için okul ve Milli Eğitim yetkililerinin acil tedbirler alması gerekiyor. Okullarda güvenli bir şekilde eğitim almak isteyen öğrenciler, okullarında güvenlik görevlisi bulunması gerektiğini ve her okulun kendi etrafını çevreleyen ihata duvarlarıyla korunmasını istediklerini dile getiriyorlar. Gültepe Kampus okul alanında bulunan okullarda eğitim alan öğrencilerin güvenli ve huzurlu bir şekilde okullarına gidip gelebilmeleri için yetkililerin bir an önce gerekli tedbirleri alması bekleniyor. |
Cevap: Öğrencilerden Kavgalı Açılış
[B]kız meselesi bahane gerisi şahane kurtlar vadisine özenmişlerdir
bu dizinin faydalarından biride bu olsa gerek genç yaştaki çocuklarda büyük özenti var nedense detaya girmeye gerek yok bence anlayan anlamıştır[/B] |
Okulun etrafında itiha duvarının olmaması gerçektende ilginç herkes elini kolunu sallaya sallaya girer , kavgada çıkar.
|
[B]O kadar okul bir araya toplanırsa olayda çıkar,kavgada .....[/B]
|
[I][B]Yazik bizim genclerimiz bir kiz yuzunden kavga ediyorsa ...yazik![/B][/I]
|
[QUOTE=Salim58;466094][B]kız meselesi bahane gerisi şahane kurtlar vadisine özenmişlerdir
bu dizinin faydalarından biride bu olsa gerek genç yaştaki çocuklarda büyük özenti var nedense detaya girmeye gerek yok bence anlayan anlamıştır[/B][/QUOTE] [B]Salim abi bu olayın kurtlar vadisi ile alakalı oldugunu hiç sanmıyorum. Bu tür olaylar bütün okullarda olur ve Kurtlar vadisi gibi diziler yokkende olurdu. Hoş bir davranış değil tabi bunlar ama dediğim gibi senelerdir olan şeyler. Bizde zamanında yaptık belki sende yapmıştırsın yada başka bir büyüğümüz de zamanında yapmıştır.Olağan şeyler bunlar... [/B] |
Okulların birleşmesiyle alakası yok.tek okullarda da hep kavga oluyor..Akıl yok,beyin yok,utanma yok arlanma yok,aile korkusu yok.Ne bekliyoruz ki!
Ayrıca öğrencinin bu kadar fazla olduğu bir yerde güvenlik görevlileri yok mu,merak ediyorum! |
[QUOTE=besyo_cu;466145][B]Salim abi [COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]bu olayın kurtlar vadisi ile alakalı oldugunu hiç sanmıyorum. [/FONT][/COLOR]Bu tür olaylar bütün okullarda olur ve Kurtlar vadisi gibi diziler yokkende olurdu.
Hoş bir davranış değil tabi bunlar ama dediğim gibi senelerdir olan şeyler. Bizde zamanında yaptık belki sende yapmıştırsın yada başka bir büyüğümüz de zamanında yapmıştır.Olağan şeyler bunlar... [/B][/QUOTE] [B]sen yok diyorsan yoktur ozaman geçen yıl benim bi arkadaşımın çocuğu okulda bıçakla yaralandı sivasta lisede bu özentiden olduğunu öğrendim çocuğun naklini kangala aldılar şu an problem yok gibi yine aynı kız davası ve dayılanıp özenti göstermeleri yani[/B] |
[QUOTE=Salim58;466194][B]sen yok diyorsan yoktur ozaman
geçen yıl benim bi arkadaşımın çocuğu okulda bıçakla yaralandı sivasta lisede bu özentiden olduğunu öğrendim çocuğun naklini kangala aldılar şu an problem yok gibi yine aynı kız davası ve dayılanıp özenti göstermeleri yani[/B][/QUOTE] [B]Abi est. ben diyorsam yoktur olurmu. Ben sadece bu olay için söyledım basit bir okul kavgası bunlar artık klasık hale geldi. Ancak senın dediğim bıcaklama vb şeyler ise kesınlıkle özenti den sana katılıyorum.[/B] |
[B]bide okulları bi araya almayı hedeflıyorlar sacmalıkk [/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:58. |