![]() |
€lbeyli YİĞİDOLARR
€LBeyliyim arkadaşlarr
Kahyalı köyü |
--->: €lbeyli YİĞİDOLARR
herkese selam bende elbeyliyim babam kahyalı köyünden annem çallılı:))))
|
[B]Selam gardaslar bende Elbeyliyim Tatlicak Köyündenim ayrica almanyada yasiyorum saygilar [/B]
|
[B]Selamlar,
Babam Kovalı, Annem Savcun köyünden. Genelde baba tarafı söylenir, bende Kovalı köyüdenim ama Elbeyli kapsamına giriyormu onu bilmiyorum :) [/B] |
Arkadaşlar abilerim Hepinize teşekkür ediyorum
fatihada58 kahyalı köyünden babanın adı nedir söyle belki tanırız? |
ayhan bayrak kardes tatlicak köyü benim de köyüm, hem savcun hem tatlicak köylüyüm bende almanya stuttgarta yasiyorum, isim neydi gardas belki tanisiriz???
|
gardaaşşşşşş bende elbağliyim gardaşşşş apaköyünden alper ertör istanbul esenler
|
seLam,, bende Elbeyliyim.. Congar köyünden =)
|
selam herkese
benimde gecmisim elbeyliden baba ve annem mensurlu köyünden ben kendim sivasta dogdum kücük yaslarim sivasta gecti uzun zaman yurtdisinda yasamaktayim selamlar sevgilerle......... |
-->: €lbeyli YİĞİDOLARR
ben sivas dogulumuyum elbeyli mensurlu köyünden hakan mensurlulu arkadas tanisiriz belki ne diyosun bu arada almanyada dortmundda yasiyorum
|
Abi Elbeyli Olmayan Bir Tek Ben Kaldım Ya :))
|
sivasli olmak ayricaliktir her babayigit sivasli olamaz
|
[QUOTE=narkotik58;206922]sivasli olmak ayricaliktir her babayigit sivasli olamaz[/QUOTE]
Elbette Öyle. Her Zaman Sivaslıyız. |
SLM ELBEYLILER STUTGART CEVRESINDE DERNEK KURMAYA NE DERSINIZ:
|
yasar be biz istanbuldayız ne olacak şincik
|
SLM BENDE ELBEY ÇALLİ KÖYÜNDENİM
|
ARKADAŞLAR BENDE ELBEYLİ'NİN KAHYALI KÖYÜNDENİM ,ADIM ZEKERİYA ÇETİNKAYA AYDIN'DA OTURUYORUM ,DOĞMA BÜYÜME 27 YAŞINA KADAR SİVAS MERKEZ HERKESE SELAMLAR
|
selam arkadaslar bende elbeyin güney köyünden almanyada kaliyom
|
slm ,
arkadaslar bende elbeylinin koyuncu köyündenim ,anatarafida elbeylinin keciliden almanyada yasiyorum selamlar |
selamlar bende ilbeyliliyim kabasakalliyim ayrica almanya stuttgart civarinda yasiyorum tanismak iyterseniz hemserilerimle tanismaktan mutlu olurum [email]ilbey58@msn.com[/email]
|
[QUOTE=yasar.58;206927]SLM ELBEYLILER STUTGART CEVRESINDE DERNEK KURMAYA NE DERSINIZ:[/QUOTE]
cok iyi olur bende o civardayim |
[QUOTE=€LBeyli58;206481]Arkadaşlar abilerim Hepinize teşekkür ediyorum
fatihada58 kahyalı köyünden babanın adı nedir söyle belki tanırız?[/QUOTE] elbeyli58 gardaşım babamın ismi fikri.amcalarım kahyalıdalar hala.ama babam sivasta oturuyor 30 sene önce gelmiş sivasa.ama amcalarımı tanırsın belki hüseyin ada,baki ada köydeler onlar.neyse gardaş kendine iyi bak allaha emanet ol. |
slm arkadaşlar bende elbeyliyim güney köyündenim antalyada oturuyorum
|
Mensürlü arkadaslar benim ismimden belli oluyor nereli oldugum sizin köyden ismail aganin oglu sakir seker benim akrabam olur.Selamlar.
|
[QUOTE=fatihada58;208668]elbeyli58 gardaşım babamın ismi fikri.amcalarım kahyalıdalar hala.ama babam sivasta oturuyor 30 sene önce gelmiş sivasa.ama amcalarımı tanırsın belki hüseyin ada,baki ada köydeler onlar.neyse gardaş kendine iyi bak allaha emanet ol.[/QUOTE]
kARDEŞ TANIYORUM EVET SENDE BELKİ BİZLERİ TANIRSIN MEHMET AYDIN DOĞAN AYDIN (MUHTARIMIZ) AKRABAMIZ |
elbeğin baş kenti çallılıyım elbeyli olunmaz doğulur :D
|
heheheheh Teşekkür ederim kardeşim
|
Saol kardeşim saol
............. |
KAYADIBI KÖYÜNDENIM, BU SAYMIS OLDUGUNUZ KÖYLERIN BAZILARI BIZIM KÖYE BAGLI.
|
siz elbeylisinizde biz değilmiyiz. Bende Tatlıcaklıyım, Konyadayım. Konya Sivaslılar derneğinden selamlar.
|
-->: --->: €lbeyli YİĞİDOLARR
[QUOTE=kimimben58;209991]siz elbeylisinizde biz değilmiyiz. Bende Tatlıcaklıyım, Konyadayım. Konya Sivaslılar derneğinden selamlar.[/QUOTE]
Kardeş saol belki etem abiyi tanırsın o da sizin köylü |
[QUOTE=bedirli;209401]Mensürlü arkadaslar benim ismimden belli oluyor nereli oldugum sizin köyden ismail aganin oglu sakir seker benim akrabam olur.Selamlar.[/QUOTE]
mensurlulu olupda sakir sekere akraba olmayan yani seker olmayan cok azdir bizde akrabayiz |
selamlar ben de mensurlu köyündenim antalyada oturuyorum?
|
Selam Elbeyliler
Merhaba Elbeyli Kardeslerim, Ben Gazibey koyundenim, Su Anda Amerikada ikamet etmekteyim.
=============================== ELBEYLİ - İLBEYLİ PORTALİ [url]www.elbeyli.org[/url] |
SELAM BENDE ELBEYLİ KÖYÜNDENİM HANLI ELBEYİN GÜLÜ:d
|
Elbegli(Elbeyli) Hanı Karşınızda...Bütün büyük ve küçük kardeşlerime saygı ve sevgilerle.Kardeşliğimizi paylaşmak ve yüceltmek üzere...
|
[B][COLOR="DarkRed"]S.a Arkadaslar Bende Elbeyliyim Tatlicak Köyündenim.[/COLOR][/B]
|
yıldızeli\üyükyayla köyündenim (ben değilim babamgil oralı bende öle diyorum :D)
|
Ben Bedirli Köyünden Mahmut YILDIRIM. 25 yıldır Ankara'dayım. Ankara'da bulunan "Sivas İli İlbeyli Yöresi ve Çevre Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği"nin Yönetim Kurulu Başkanıyım. Tüm hemşerilerime selamlarımı sunuyorum. (mahmutyildirim58@hotmail.com)
Not:Yöremizin adı "Elbeyli değildir", " İLBEYLİ" dir.Bilgilerinize sunulur. |
İLBEYLİ’NİN KÖYLERİ:
1- AKÇAİNİŞ 2- AKKUZULU 3- APAKÖY 4- AYLI 5- BEDİRLİ 6- BOSTANCIK 7- ÇALLI 8- ÇAYPINAR 9- ÇONGAR 10- DAMILI 11- DAMLACIK 12- DURDULU 13- ESKİAPARDI 14- ESKİKÖY 15- GAZİBEY 16- GÖZMEN 17- GÜNEY 18- HANLI 19- HAYDARLI 20- HAYIRBEY 21- HEREKLİ 22- KABASAKAL 23- KAHYALI 24- KARALAR 25- KARALI 26- KARTALCA 27- KAVLAK 28- KAYADİBİ 29- KEÇİLİ 30- KIZILOVA 31- KIZILÖZ 32- KOYUNCU 33- MENŞÜRLÜ 34- SARIDEMİR 35- SAVCUN 36- SORGUNCUK 37- SÖĞÜTÇÜK 38- TATLICAK 39- YANALAK 40- YARAMIŞ 41- YENİKÖY 42- YENİ KIZILCAKIŞLA |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:52. |