![]() |
PİNİ FELİX BALİLİ
[img]http://www.sivasspor.org.tr/players/pini-balili.jpg[/img]
[B]Pini Felix Balili[/B] [B]Tam adı: [/B] Pinhas Felix Balili [B]Doğum tarihi: [/B]18 Haziran 1979 (1979-06-18) (29 yaşında) [B]Doğum yeri:[/B] İsrail [B]Boyu:[/B] 1.75 m [B]Kilosu:[/B] 71 kg [B]Mevkii: [/B] Santrafor [B]Kulüp Bilgileri Bulunduğu kulüp: [/B]Sivasspor [B]Numarası:[/B] 17 Pini Felix Balili (İbranice: פִּינִי בַּלִילִי) (d.18 Haziran, 1979) Santrafor mevkiinde forma giyen İsrailli Futbolcu. [B]Futbol Kariyeri [/B] [B] Pini Felix Balili (İbranice: פִּינִי בַּלִילִי) (d.18 Haziran, 1979)[/B] İsrailli futbolcu. Şimdiye kadar İsrail Millî Futbol Takımı'nda görev aldığı 25 maçta 7 gol atmıştır. Şu anda Süper Lig'de Sivasspor takımında forma giymektedir. |
-->: PİNİ FELİX BALİLİ
Abi Adam Koşuyor Yani. Sevmemek Elde Degil
|
--->: PİNİ FELİX BALİLİ
ya kosmayı gectim adam oynuyor bir kere.Bide biraz teknik olsa daha manyak olacakda oda zamanla olur inş.
|
harbi ya ne kosuyo adam acaip birsey
|
adamda ciğer diye bişey yok nefesi direk miğdeye alıp verio
|
-->: --->: PİNİ FELİX BALİLİ
[QUOTE=tanju_58;206903]adamda ciğer diye bişey yok nefesi direk miğdeye alıp verio[/QUOTE]
Mideyide Geçtik. İncebagırsaktan Kalınbagırsaga Gönderiyo Masallah :D |
daha iyi arkadaşlar aman nazar değmesin...
|
PİNİ FELİX BALİLİ
BEN BU ADAMI ÇOK SEVİYORUM YAA YA SİZLER insan konu açmıssın bari bi özelliklerini yaz |
ADAM SÜPER FAZLA SÖZE GEREK YOK
|
siz seneye görün baliliyi sivasta! gol kralı BALİLİİİİİİİİİİİİİİİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
GÖRECEĞİZ SÜPER Bİ OYUN İLE BİZLERLE OLACAK BAKIN GÖRÜN
|
ya atakan abi süper biri yaaaaaa anlamadıgım ismi atakan diyoruz formada balili yazıyorrr
|
adam allaha emanet wallada ben bir sürü sitede mod. yapıyorum ama boyle samimiyet bulamadım hemöserilik olsa mevzu:D:D:D:D
|
Baliliye acil şifalar delerim inşallah bir an önce iyi olurda takımdaki yerini alır
|
abi süper yaaa balili
amannn etraftaki kem gözlere dikkat maaşallah la kuvvete illa billah |
pini felix balili cok iyi futbolcu mehmet yildizlan bilikte önde cok iyi oynuyorlar ama galatasara sivasspor ra karsi oynarken balili yaralanmisti onun icin yenildiler ve mehmet yildiz önde yanliz kaldi
|
bunun hakkında neden bilgi verilmedi?????
|
BALİLİ
DoğumTarihi: 18.06.1979
Forma Num. 17 Uyruğu: Israil |
Cevap: PİNİ FELİX BALİLİ
bu adam bi müslüman olsa aha tam semih hiç farkı yok.:P
|
[QUOTE=adamfakili;386050]bu adam bi müslüman olsa aha tam semih hiç farkı yok.:P[/QUOTE]
Müslüman olmasa ne değişecek???? Din değiştirmeden de Türk olabilir ki olsa da birşey olmaz İsrail Milli takımında oynadı, ayrıca Semih önce Balili'nin hızına erişsin sonra kıyaslayalım Semih'le... Saygılar... |
[B]balili türkiyedeki forvetlerin içinde en hızlısı hiç kimseyle mukayese edilemez[/B]
|
[B][I]Bilgi için teşekkür ederimm.:)[/I][/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:21. |