![]() |
Yurtdisinda nerde kaliyorsun ?
[COLOR="DarkOrchid"]evet arkadaslar.. Yurtdisinda nerde kaliyorsunuZ ? buyrun yazalim.. =)
Ben Bayernden/Münchenden[/COLOR] |
--->: Yurtdisinda nerde kaliyorsun ?
bEN HAMBURG/HARBURGDA KALIYORRUM
|
selam arkadaslar ben stuttgart backnang`da kaliyorum
|
bende baskent berlindeyim jfk: ick bin ein berliner ;-)
|
-->: Yurtdisinda nerde kaliyorsun ?
hepiniz gardaşımızsınız saolun girdiğiniz için
|
ben almanya nrw dortmund da kaliyorum
|
slm arkadaslar,ben almanya/nürnberg kentinden katiliyorum.
|
BENDE BERLINDEN KATILIYORUM................................
|
HeP aLmanYa masaAllah,,
bende DanimarKa ,, århus'a yakin bi yerde:p |
[B]selamlar
bende almanya münih tarafinda kaliyorum[/B] |
ben Avusturya/Viyana bölgesinden selamlar....
|
Arkadaslar ben Almanya
NRW bölgesinden Recklinghausen sehrinden |
Eyvallah Gardaslar....Merhaba...
Bende Almanya Köln den... SIVAS-Koyulhisar/Susehri-Aydinlar Köyündenim.. Bütün Sivasli Gardaslarima sevgi ve Selamlarimla... |
[I] ben Danimarkadan, kopenhagenden ;)[/I]
|
EH bende yazayim AVUSTURYA linz
|
hepiniz hoş geldinizzzzz arkadaşlarrrrrrrrrrr
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Bende bari bi seyler yazim yaaa :D
Bundan hemen hemen 27 sene öncesi ciyak ciyak bagirarak Almanyanin Wuppertal sehrinde Petrus hastanesinde dünyaya gelmisim. Doktorlar ciyaklamami durdurmak icin cok ugrasmislar ama maalesef pek basarili olamamislar :D :D Derken birgün okula baslamisim.... pardon yaaa burda hayat hikayeni anlat yazmiyormus, yurtdisinda nerde kaliyorsun yaziyormus neyse artik hayat hikayeni anlat topici acilirsa ilk ben yazarim :D :D :D [/FONT][/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
slm arkadaslar ben de Berlinden
|
herkese selamlar,
ben kangal kocakurttan halil ibrahim su an isvicrede yasiyorum. tum hemserilerime selamlar |
Ben Avusturya Viyanadan katiliyorum
saygilarimla |
selam gardaslar ben Hamburgda kaliyorum
herkese selam |
[B]Arkadaslar ben Almanya
NRW bölgesinden Recklinghausen sehrinden[/B] |
ben hakan
almanya nrw bölgesi werl sehrinden (kasaba daha dogrusu) |
selam gardaslar.
ben sivasda cumhuriyet orta okulundan sonra bir senelik bi lise egitiminin ardindan yatagi almanyanin bayern bögesinde munih sehrine 120 km uzaklikda bir koye attim ortaokul ciksi 1980. belkim bir taniyan olur . saygilaarla. |
Selam sevgili kardeslerim nasilsiniz paylasimlariniz icin tesekürler ben Sivasin gemerek sirin güzel kasabasi inkislada Dünyaya geldim cocukluk genclik yillarim 23 Sene münihde gecti Simdi 1991 den beri Avusturya ,Voralberg,Dornbirnde Ikamet Etmekteyim Hepinize avusturyadan selamlar sevgiler..
|
bende almanya müünchende kaliyom
|
slm arkadaslar bende almanya hamburgda kaliyorum.
|
ben yusuf sahin sarkisla M.HUYUK KOYU suan DANIMARKA"NIN RINGSTED SEHRINDE yasiyorum herkese selamlar.
|
[B]Almanya / Herne tarafindan katiliyoruM ;)[/B]
|
selam arkadaslar hollanda den haagta kaliyorum
RABBIM TURKU KORUSUN VE YUCELTSIN |
slm arkadaşlar ben Avusturya/Viyana'da kalıyorum
|
maaşallah bütün hemserilerim almanyadan katılmış
yıldızeli sandal'dan ama iş icabı rusya moskovadayım tabiki boş zamanları sizlerle aynı çatı altında yani burda geçiriyoruz |
ACI VATAN ALMANYA
:) nrw- Neuss/dormagen |
bence kaldığınız yerler türkiye.ambargo koymuşuz vallaha oralara.aferim size:)
|
Selam arkadaslar
Almanyadan Kölnden katiliyorum |
SELAM SIVASLI CAN DOSTLAR SIZLERE KURBAN OLAYIM BEN ALMANYA REMSCHEID DE KALIYORUM
|
Kuzey Afrikadan Selamlar
Bende Kuzey afriakda yasıyorum su anda.Lise sona kadar unıversiteye kadar sivasta yasadım.Sivasa asıgım.Su anda Fas'ta Mohammedia ilinde(casablanca'nın 20 km yakınında) ikamet etmekteyim.yurt dısında aynı ulkede 2. seneme girdim.Sivas'ı ınanın her gun is cıkısı internetten bu güzel sitelerden takip ediyorum.Sivas sporuda sivasta olan bitenide.Ben lnsaat muhendisiyim ama aklımda tke bi sey var o da sivasta ticaret yapmak ve ömrümü sivasta devam ettirmek.Kimbilir belki Fas'tan bir gelinle beraber sivas'a gelip yerlesmek.Unutmadan 1 ay once sivastaydım izine gelmistim.Sivastan hatıra olarak fasa sivas kalemleri ve bi kaç sivas çantası el işlemeleri getirdim faslılar çok sevdiler türklerde...
Yeterki sivas tanınsın bu arada son bi iki sey daha soylemek istiyorum.Pusat diye dizi var gordum sonra sıvas valılıgı cok guzel beledıyesı cok guzel ısler yapyor kent yenılenıyor tekrardan sıvas turkyenın kalbı olmaya aday bı sehır halını alma yolunda hızla ılerlıyor.gercekten sıvasmız cok guzel sakın temız bır sehır.ınsanı guzel kısı guzel yazı guzel sonbaharı guzel.gercekten ozlememek elde degıl bu guzel memleketı. Sıtede bence tek eksık var her sey mukemmel super sıtelerımızde ancak sıvas kara kıs sehrıdır bence yanı sıvasta ıkamet etmekte olan arkadaslarımız kardeslerımız ablalarımız abılerımız eger sıvasta sehır de unıversıtede cekılmıs ıstasyonda meydanda aynalı carısda cekılmıs kıs fotoları yollarsanız gercekten cok ama cok duygulandırırsınız benı ve benım gıbı bı cok sıvaslıyı.ozlemlerımızı sıvas fotolarına bakarak gecırıyoruz ınanın... |
Hollanda/Almelo da kaliyorum..........
|
Köln cevresinden katiliyorum ben
|
Almanya' nın Herne kentinde kalıyorum.
1970 doğumluyum, evli ve 3 çocuk babasıyım. Burada ASİB Avrupa Sivaslılar Birliği, dernek faaliyetleriyle uğraşmaktayım. [url]www.sivaslilar.de[/url] Memleketimize maalesef, sadece izinden izine gidebiliyoruz. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:58. |