![]() |
SİVASımızın Amatör kulüpleri...
[CENTER][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img87.imageshack.us/img87/6619/banner2ej2.jpg[/IMG][/URL]
[B][COLOR="Red"]4- EYLÜL HARB-İŞ SPOR SİVAS BÜYÜKLER BİRİNCİ AMATÖR KÜME FAAL TÜM [/COLOR] [COLOR="Blue"]ABDULVAHABİGAZİSPOR SİVAS BÜYÜKLER 1.AMATÖR KÜME LİGİ FAAL TÜM [/COLOR] [COLOR="red"]ADALETSPOR SİVAS FESİH EDİLDİ[/COLOR] [COLOR="blue"]ALPERENSPOR SİVAS FESİH EDİLDİ[/COLOR] [COLOR="red"]BEZİRCİSPOR SİVAS BÜYÜKLER 2.AMATÖR KÜME LİGİ FAAL [/COLOR] [COLOR="blue"]CUM.ÜNİVERSİTESİSPOR SİVAS BÜYÜKLER 1.AMATÖR KÜME LİGİ FAAL[/COLOR] [COLOR="red"]ÇEPNİ BLD.SPOR SİVAS BÜYÜKLER 2.AMATÖR KÜME LİGİ FAAL [/COLOR] [COLOR="blue"]D.Ç.DİVRİĞİSPOR SİVAS DEPL.SÜPER GENÇ.LİGİ SAMSUN FAALTÜM[/COLOR] [COLOR="red"]DİVRİĞİSPOR SİVAS BÜYÜKLER 2.AMATÖR KÜME LİGİ FAALTÜM [/COLOR] [COLOR="blue"]ET BALIKSPOR SİVAS FESİH EDİLDİ[/COLOR] [COLOR="red"]GEMEREKSPOR SİVAS BÜYÜKLER 2.AMATÖR KÜME LİGİ FAALTÜM [/COLOR] [COLOR="blue"]GÜRÜN DOĞANSPOR SİVAS BÜYÜKLER 1.AMATÖR KÜME LİGİ FAALTÜM[/COLOR] [COLOR="blue"]HAFİK BELEDİYESPOR SİVAS BÜYÜKLER 2.AMATÖR KÜME LİGİ FAALTÜM[/COLOR] [COLOR="red"]İL ÖZEL İDARESİ SPOR SİVAS BÜYÜKLER AMATÖR SÜPER LİGİ FAALTÜM [/COLOR] [COLOR="blue"]İMRANLI BELEDİYESPOR SİVAS BÜYÜKLER 1.AMATÖR KÜME LİGİ FAALTÜM [/COLOR] [COLOR="red"]KANGAL BELEDİYE SİVAS BÜYÜKLER 1.AMATÖR KÜME LİGİ FAALTÜM [/COLOR] [COLOR="blue"]KOYULHİSAR BELEDİYESPOR SİVAS BÜYÜKLER 2.AMATÖR KÜME LİGİ FAALTÜM [/COLOR] [COLOR="red"]SELÇUK IŞIKSPOR SİVAS BÜYÜKLER 2.AMATÖR KÜME LİGİ FAALTÜM [/COLOR] [COLOR="blue"]SIZIR BELEDİYESPOR SİVAS BÜYÜKLER 2.AMATÖR KÜME LİGİ FAALTÜM[/COLOR] [COLOR="red"]SİDAŞ SİHAZ SPOR SİVAS FESİH EDİLDİ[/COLOR] [COLOR="blue"]SİVAS BELEDİYESPOR SİVAS BÜYÜKLER AMATÖR SÜPER LİGİ FAALTÜM[/COLOR] [COLOR="red"]SİVAS ÇİMENTOSPOR SİVAS BÜYÜKLER 1.AMATÖR KÜME LİGİ FAALTÜM [/COLOR] [COLOR="blue"]SİVAS D.S.İ.SPOR SİVAS BÜYÜKLER AMATÖR SÜPER LİGİ FAALTÜM[/COLOR] [COLOR="red"]SİVAS DEMİRSPOR SİVAS BÜYÜKLER AMATÖR SÜPER LİGİ FAALTÜM [/COLOR] [COLOR="blue"]SİVAS EĞİTİMSPOR SİVAS FESİH EDİLDİ[/COLOR] [COLOR="red"]SİVAS EMNİYETSPORGÜCÜ SİVAS BÜYÜKLER 1.AMATÖR KÜME LİGİ FAALTÜM[/COLOR] [COLOR="blue"]SİVAS KOLEJİ ZAFERSPOR SİVAS BÜYÜKLER 1.AMATÖR KÜME LİGİ FAALTÜM[/COLOR] [COLOR="red"]SİVAS MALİYESPOR SİVAS BÜYÜKLER 1.AMATÖR KÜME LİGİ FAALTÜM[/COLOR] [COLOR="blue"]SİVAS SAĞLIKSPOR SİVAS BÜYÜKLER AMATÖR SÜPER LİGİ FAALTÜM[/COLOR] [COLOR="red"]SİVAS TARIMSPOR SİVAS BÜYÜKLER 2.AMATÖR KÜME LİGİ FAALTÜM [/COLOR] [COLOR="blue"]SİVAS TEDAŞSPOR SİVAS BÜYÜKLER 1.AMATÖR KÜME LİGİ FAALTÜM[/COLOR] [COLOR="red"]SİVAS TELEKOMSPOR SİVAS BÜYÜKLER 1.AMATÖR KÜME LİGİ FAALTÜM [/COLOR] [COLOR="blue"]SİVAS YOLSPOR SİVAS BÜYÜKLER 1.AMATÖR KÜME LİGİ FAALTÜM[/COLOR] [COLOR="red"]SİVASSPOR SİVAS DEPL.SÜPER GENÇ.LİGİ SAMSUN FAALTÜM[/COLOR] [COLOR="blue"]SUŞEHRİ BELEDİYESPOR SİVAS BÜYÜKLER 2.AMATÖR KÜME LİGİ FAALTÜM [/COLOR] [COLOR="red"]SUŞEHRİ ESNAFSPOR SİVAS BÜYÜKLER 2.AMATÖR KÜME LİGİ FAALTÜM [/COLOR] [COLOR="blue"]ŞARKIŞLA BELEDİYESPOR SİVAS BÜYÜKLER AMATÖR SÜPER LİGİ FAALTÜM[/COLOR] [COLOR="red"]ŞARKIŞLASPOR SİVAS BÜYÜKLER 2.AMATÖR KÜME LİGİ FAALTÜM [/COLOR] [COLOR="blue"]ULAŞ BLD.SPOR SİVAS FESİH EDİLDİ[/COLOR] [COLOR="red"]VOLKANSPOR SİVAS BÜYÜKLER 1.AMATÖR KÜME LİGİ FAALTÜM [/COLOR] [COLOR="blue"]YENİÇUBUKSPOR SİVAS BÜYÜKLER 2.AMATÖR KÜME LİGİ FAALTÜM[/COLOR] [COLOR="red"]YILDIZELİ BELEDİYESPOR SİVAS BÜYÜKLER 2.AMATÖR KÜME LİGİ FAALTÜM [/COLOR] [COLOR="blue"]YÜCEYURT SPOR SİVAS BÜYÜKLER AMATÖR SÜPER LİGİ FAALTÜM[/COLOR] [COLOR="red"]ZARA BELEDİYESPOR SİVAS BÜYÜKLER 1.AMATÖR KÜME LİGİ FAALTÜM [/COLOR] [COLOR="blue"]GÜRÜNŞALSPOR SİVAS BÜYÜKLER 1.AMATÖR KÜME LİGİ FAALTÜM [/COLOR] [COLOR="Red"]Toplam Kayıt Sayısı: 45[/COLOR][/B][/CENTER] |
--->: SİVASımızın Amatör kulüpleri...
€yvallah serdar kardeşim ßende ßi yazılıyım diyorum Sivassporun alt yapısına iyi oynarsam süperligde kök söktürürüm herkeze he nasıl olur ?
|
-->: SİVASımızın Amatör kulüpleri...
[B]Kendine güveniyorsan neden olmasın![/B]
|
Helal sizlere bende katılrıızm
........... |
--->: -->: SİVASımızın Amatör kulüpleri...
[QUOTE=Serd@r;207266][B]Kendine güveniyorsan neden olmasın![/B][/QUOTE]
Güvenmemmi beee sivasspor için canım feda ßilmezmisin |
emniyet sporda oynuyorummm bendeee :)
|
BENDE ŞARKIŞLASPORDA OYNUYORUM BU YIL ŞAMPİYONUZ İNŞ.
|
slm arkadaslar
bende futbolu cok sevıyorum oynadım ama bıraktım 1 sene oluyoo ıstanbulda oynamıstım ama sıvasa gelınce ılk ısım sıvasın alt yapısına yazılcam tehlıkelı forwet utku yalcın |
Sivasımın amatör futbol kulüplerine başarılar dilerim
|
HELAL SİZE BE SİZİN GİBİ SİVASLILAR VARKEN SİVASIN SIRTI YERE GELMEZ TABİ BENİM GİBİ DE:d:d:d:d
|
İl Özel İdaresi Spor un teknik direktörü Yavuz dayım olur da :) Başarılarının devamını diliyorum dayıcım :)
|
Cevap: SİVASımızın Amatör kulüpleri...
HELAL OLSUN ARKADAŞLAR KENDİNİZE OLAN GÜVENİ HİÇBİR ZAMAN YİTİRMEYİN UNUTMAYINKİ SİVASİN VE SİVAS SPORUN KENDİ GENÇLERİNE İHTİYACI VAR.HAKKINIZDA HAYIRLISI DİLERİM GÖNLÜNÜZDEKİ GERÇEK OLUR.UNUTMAYINKİ BİR İŞİ BAŞARMAK İÇİN İNATÇI OLMAK VE YILMAMAK GEREKİR.BENDE GENÇ TAKIMDA OYNAMIŞTIM.AMİGO İHSANLARIN ZAMANINDA.
|
Evet arkadaşlar ZARABELDESPOR umuz yeniden ayağa kalktı, artık tüm amatör takımların korkulu rüyası olacağız... KIRMIZI KARA EN BÜYÜK ZARA
|
SELAMLAR ARKADAŞLAR YILDIZELİ BELEDİYESPOR DAN HABERİ OLAN VARMI ŞUAN NERELERDE....
|
Bu kuluplerin birinde oynama şansım var mı acaba çok istiyorum bir şekilde futbol oynamak
|
biri dç divriğisproun yerine 4 eylül belediyesporu eklese iyi olur.artık 4 eylül belediyespor profesyonel takım oldu.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:48. |