![]() |
SARKISLA-Konakyazı
Sivas iline 113 km, Şarkışla ilçesine 23 km uzaklıktadır.
Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır. Köyün hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. Ptt şubesi yoktur ancak ptt acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır. |
--->: SARKISLA-Konakyazı
İstanbuldan konakyazı köyüne selamlar
|
selamlar şirin köyümüz istanbulda ikamet eden birisi olarak herkesin köyümüze destak olmasını istiyorum ve birlik ve beraber lige davet ediyorum
Geri düşünceli insalar oldugu sürece biraz zor ama gençlige güveniyorum selamünaleykum köyüm |
-->: SARKISLA-Konakyazı
ŞARKIŞLA-konakyazı köyünün ramazanlarını kutlar yaklaşan bayramlarını tebrik ederim ayrca herkese selamlarımı sunarım
|
[QUOTE][IMG]http://şarkışla.gov.tr[/IMG][/QUOTE] saygılar selamlar şarkışlaya ve tüm hemşerilerime iyi akşamlar bütün güzel günler sizlerin olsum
|
selamlar saygılar köyüme
|
iyi akşamlar...............................................
|
[QUOTE=SivasLady;207878]Sivas iline 113 km, Şarkışla ilçesine 23 km uzaklıktadır.
Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır. Köyün hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. Ptt şubesi yoktur ancak ptt acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.[/QUOTE] Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır==: Demiş Arkadaş Öyle birşey yok okulumuz şuan faliyettedir 27 öğrencisiyle beraber: Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup:=== Öyle Bişey kesinlik le yok yollarımız berbat durumda aşağıda ben resimleri sunacagım. [img]http://img341.imageshack.us/img341/2356/image607sn3.jpg[/img] Köyden Bikaç Resim [img]http://img185.imageshack.us/img185/4904/image692qg3.jpg[/img] [img]http://img185.imageshack.us/img185/1971/image613af9.jpg[/img] [img]http://img182.imageshack.us/img182/7845/image646gd5.jpg[/img] Yakın bir zaman da Konakyazı köyü web sitesini açacağım ilği ve alakalarınızı beklerim link veririm açıldıgı zaman.Teşekkürler herkeze......Antalyadan Yiğit::: |
Selam olsun hepinize Köylülerim.:)
|
Sen kimlerdensin taniyamadım seni
|
selam konakyazı köyü duydumki kar çok yagmiş hayırlısı olsun
|
selam bütün köylülerimize ben şaban çidem nasılsınız
|
vay sagolasın şaban çigdem bende senin köylünüm daha sonra tanışacagız şaban nerelerdesin nasıl görüşürüz tanıdıklara selam
|
sizi tanıyamadım şçidemkendini tanıt
|
tanış masak senin yazı yazman birşey ifade etmiyor benim için gardaş okey hayırlı akşamlar.
|
selam kanaklılar kış nasıl geçiyor umarım çok kar yagar
|
neden şaban kardeş ben o köyde yaşamıyorum şu an onun için tanışmak tanışmak istemiştim tanışmak istemiyorsan isteme çok ta umrumdaydı sadece bir selam laşırdık okadar senden bir şey isteyen yoktu canın sagotsun goud bay
|
gardaş ismini yaz bende köyde yaşamıyorum bilmeden yazışmak anlamsız
|
[B]Sivasımızın Tüm İlçelerine Selamlar:D[/B]
|
eyüphan bu köylümüsün sen bu köylüysen kimlerdensin
[ATTACH]2442[/ATTACH] |
[QUOTE=şaban3458;227849]gardaş ismini yaz bende köyde yaşamıyorum bilmeden yazışmak anlamsız[/QUOTE]
belki aynı şehirde yaşıyoruz ama siz soguk durdunuz neden bilmiyorum ama aynı köydü oldugumuzu yazmıştım biraz zorla bakatım çıkaracak mısın ben senı tanıdım ama nerde kaldıgınızı bilmiyorum biraz da akrabamız oluyorsunuz tahminime göre BAY ŞABAN efendi. |
kayseriden koylu hemserilerime selamlar olsun
|
bütün sivaslılara selam
sivas spora destek verın sivasda otuan kardeşler |
syn kerım kılıç ben senın en yakın akraban istanbuldan kayserıyede selam olsun
|
selam ağalar böyle güzel bir site açtığınız için sizi kutlar ve tebriklerimi sunarım ben abdullah kılıçın oğlu kerim kılıç
SEVGİ VE SAYGILARIMLA |
selam kerim bey ben istanbuldan şaban çidem selamlar kayseride oturan bütün kanaklılara selkamlar
|
kerim bey bakalım tanıyacakmısınız
|
kerim abi nasılsın abi msn de buluşa bilirmiyiz senin en yakın akraban ım selamlar
|
kayserinin yakışıklı abisi profilin güzel abi kendine iyi bak
|
şaban çigdem sanada selamlar tanımadınmı hala
tanımadıysan sana çokgüzel iltifatta bulunacagım ama şu an ortam buna müsayit degil şaban bilmem anladınmı |
mustafa kılıç ismini neden saklıyorsun
|
yiyo canım sendenmi saklayacagım msn ni gönder ben sana haber gön derdim sen hala aramadın neden canım he olaaaaa?
|
merhaba köylülerim nasılsınız iyisinizdir inşaallah
|
havacı abi askermisiniz adın ne senin abi bende o köylüyüm
|
şaban çigdem sen duran emminin oglumusun yoksa çigdemlerden her hangi birinin oglumusun tanışalım şçigdem ben avrupada yaşıyorum
|
evet duran eminin ogluyum siz kimsiniz tanışalım
|
la duran emminin oglu şaban özel mesajlara baksana ne gönderdim çabuk
|
sahde havacı atma sizin orda hava çok
|
şaban bey bende koyde oturmuyom sen benı tanımam