![]() |
KANGAL-Kuşkayası
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img231.imageshack.us/img231/9392/kukayaskopyagd2.jpg[/IMG][/URL][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img105.imageshack.us/img105/5973/kukayas1kopyauj0.jpg[/IMG][/URL]
[CENTER][B][COLOR="Red"]Nüfusu: [/COLOR]626 [COLOR="red"]İle Uzaklığı: [/COLOR] 97 km [COLOR="red"]İlçeye Uzaklığı: [/COLOR] 35 km [COLOR="red"]Sağlık Evi[/COLOR] Yok [COLOR="red"]Sağlık Ocağı[/COLOR] Var / Faal [COLOR="red"]İlköğretim Okulu[/COLOR] Var / Faal [COLOR="red"]PTT Şubesi[/COLOR] Yok [COLOR="red"]PTT Acentası[/COLOR] Var [COLOR="red"]Su Şebekesi[/COLOR] Var [COLOR="red"]Kanalizasyon[/COLOR] Var [/B][/CENTER] |
--->: KANGAL-Kuşkayası
gercekten yapanlardan allah razi olsun
|
KANGAL-Kuşkayası
Bizim köyümüze gelıp ziyaret etmenızi isterım.Hakıkaten dogal güzelliklere sahıp, insanları cana yakın,o davar sürüsüyle şirinliğini görmenizi isterim..
saygılarımla; serhat_gülbil |
tüm hemşehrilerimin geçmiş kurban bayramını kutlarım
|
yusuf ben Ramis Çavdar cevabını bekliyoru
|
hele şükür tanıdık biri çıktı nasılsuın nerelerdesin uzun zaman oldu görüşmeyeli
|
merhaba yusuf ben ankaradayım sen nasılsın ben iyim
|
sağolasın gardaş allaha şükür iyiyim erzurumun pazaryolu ilçesindeyim umarım rahatın yerindedir kendine ii bak allaha emanet ol
|
slm olsun bütün kuşkayalılara herkese sevgiler
|
ya kimse yokmu bi yazan bidaha girmiyo siteye
|
slm tün kuşkayalılara hayırlı olsun
|
slm tüm kuşkayalılara hayırlı olsun
|
tüm kuşkayalılara hıyırlı olsun
|
slm butun kuskayali hemserilerime
|
selam olsun butun kuskayali hemserilerime
|
[B]Sivas'ımızın Geizlip Görünecek En Güzel Köylerinden Birisi.
Kısmetse Köyümüze Giderken Uğrarız:)[/B] |
SÖYLE EŞİNE DOSTUNA KÖYLÜNE ONLARDA ÜYE OLSUNLAR HEMŞERİM
|
s.a bende sivas kuşkayalıyım adım şamil bekir erdoğanın torunuyum bide şamil erdoğanın
|
1877 yılından sonra karstan buraya gelinir. Bu köy karapapak'tır. karapapak'lar kafkaslarda, kars civarında ve hazar denizi ile iran azerbaycanında yaşarlar. rus savaşından sonra buraya göç ederler.Köyün kurucusu Kolağası Hüseyin Bey'dir.Torunları halen bu köye bağlı olan ÇANLIÖREN nahiyesinde yaşamaktadır.
türk kültürü hakimdir.gelenek ve göreneklerini geldikleri yerden getirmişlerdir. hangel,haşıl, pilav, kuymah, erişte hala pişirilir.Son zamanlar kendi kültüründen uzaklaşan ve şehir hayatına dönen köy halkı şimdilerde yeniden kendi kültürlerini yaşatmak için çaba sarfetmektedirler. Sivas iline 101km, Kangal ilçesine 37 km uzaklıktadır. tüm yollar asfalttır. köyün sulama ihtiyacını karşılayan bir dere vardır. son zamanda ekilen patatesten dolayı dere kurumuştur. köy tüm çabalara rağmen sulu tarıma geçememiştir. tarım alanlarının büyüklüğü nedeni ile sadece buğday çavdar arpa yetiştirmektedir . devletin yapacağı bir sulama göleti ile bölge sulu tarıma geçmeye teknolojisi ile hazırdır. Köyde ilköğretim okulu vardır. Köyün hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. Ptt şubesi yoktur ancak ptt acentesi vardır. Sağlık ocağı vardır ancak sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır. Ayrıca köyde Tarım Kredi Kooparatifi ve Jandarma karakolu mevcuttur |
herkesin kurban bayramını kutlarım
|
[QUOTE=yusuf benli;316117]herkesin kurban bayramını kutlarım[/QUOTE]
[B][I][CENTER]Kurban Bayramına Daha Cok VAr;)[/CENTER][/I][/B] |
Cevap: KANGAL-Kuşkayası
herkese slm öncelikle ben kimseyi tanımıyorum ama ist dogdum büyüdüm aslen babam kuşkayalı annem akpınarlı kör alinin torunu soydanın kızıyım köylülerimi tanımak istiyorum byyy
|
bu siteye girenler neden bi daha girmiyosunuz ya hemşerilerimi tanımak istiyorum
|
selam gardaş adım umut bende bozarmutluyum tanışalım bende yeni üye oldum insanın topranı tanıması kadar güsel bişey varmı ya istanbuldanım bu arada
|
ya kuşkayalı olupta ne kadar çok tanımadığızinsanlar var.arkadaşlar mesaj yazanlar dede ve baba adlarını yazarlarsa iyi olur yusuf abi sen yazma seni tanıyorum :D ben reşit torunu yusuf dağların oğluyum şu an sivasta yaşıyorum ve abilerimle beraber ticaret yapıyorum
msn adresim [email]tektenyemek_ugur_@hotmail.com[/email] tanışmak isteyenler eklesin |
sevgili hemşerilerm bende kangal merkez yeni köylüyüm sağlıcakla kalın saygılar sunuyorum
|
surenay soydan adını duydum ama hiç görmedim soyadın nedir
|
slm tüm hemşerilerimin kurban bayramı mubarek olsun
|
slm ben enes erdoğan buradan bütün akrabalarıma slm olsun ben hacı bekirin torunuyum bide sivas kangal havuzdan melih gazinin torunuyum herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım
:) |
benim adım enes erdoğan kuşkayasından hacı bekirin torunuyum bide havuz köyünden melih gazinin torunuyum
|
buradan bütün köylüme selamlar
|
slm hemşerilerim. ben mustafa torunu nurettin oğlu cihat gürlek.
kuşkayasına sadece 1 kez gelebilme fırsatı buldum. istanbulda doğdum büyüdüm yaşıyorum... |
slm bende kuşkayalıyım
|
arkaaşlar bende kuşkayalıyım hümmet kolcu ve mehmet tufanın torunuyum
sohbetlerimiz böyle giderse bir birimizi yakndan tanıma fırsatı bulamıyacağız bir şeyler yapalım artık |
slm ben eklemek istedim ama yanlış galiba adresin tekten
|
yo yanlış değil ama istersen birdaha dene [email]tektenyemek_ugur_@hotmail.com[/email]
|
SLM BEN AKPINARDAN ŞANIN OĞLU KENAN NASILSINIZ AKRADAŞLAR..
|
slm hemşerilerim nasılsınız
|
s.aleyküm cemaati müslimin
ben kuşkayasından tufanlardan harun tekden nbr......... |
Cevap: --->: KANGAL-Kuşkayası
SLM tüm kuşkayalılara yusuf abi.ugur. ben sezer arslan çetinin oglu zaten beni iyi tanırsınız kendinize iyi bakın cevaplarınızı bekliyorum.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:32. |