![]() |
iMRANLI-Yeniköy
[B][CENTER][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img223.imageshack.us/img223/8792/yenikyhx8.jpg[/IMG][/URL]
[COLOR="red"]Nüfusu:[/COLOR] 51 [COLOR="red"]İle Uzaklığı:[/COLOR] 118 km [COLOR="Red"]İlçeye Uzaklığı:[/COLOR] 15 km [/CENTER][/B] |
--->: iMRANLI-Yeniköy
Slm. Serdar kendini tanıtır mısın? Yeniköylü müsün ve kimlerdensin?
|
-->: --->: iMRANLI-Yeniköy
[QUOTE=CelalCoskun;212748]Slm. Serdar kendini tanıtır mısın? Yeniköylü müsün ve kimlerdensin?[/QUOTE]
[B]Yok ben Hafikliyim,[url]www.sivaslilar.net[/url] [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]ı bütün güzellikleriyle tanıtmak ve gurbette yaşayan [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]lıların memleket özlemini bir nebze olsun dindirmek için bu tür faaliyetlere imza atıyor,o yüzden bilgisine ulaşabildiğimiz bütün köylere yer vermeye çalıştık. [/B] |
serdar bey merhabalar
yeniköy ile ilgili resimlere yer verebilir misiniz? şenay coşkun |
-->: iMRANLI-Yeniköy
İMRANLI-YENİKÖY ne kadar yeşil ve şirin bir köy herkese selamlar
|
Sevgili Yeniköy'lü hemşerim benimde Serdar isimli bir oğlum var ismini
Kıbrıs Barış haraketinin birinci çıkarmasında sağlanan başarı ile Serdar'lı kasabasının fethi dolaysıyla koydum.Seninde gözlerinden öperim. Benim ismim Reşit (Emrullah) Yılmaz bizim köyümüğzdeki lakabımız ABOGİLLER ben bu aileden Recep Yılmaz'ın oğluyum. 1951 Yeniköy/İMRANLI/SİVAS doğumluyum.Ankara'da yaşıyorum.SERDAR,TOLGA,ÖMER BAHA isimli üç oğlum var.Allah hepinize uzun ömürler versi.Yüreğinde Vatan ve memleket sevdası olanlar bulundukça bu vatan ilelebet bizim olacaktır.Sıladan ayrı olsakta yüreğimiz kadar yakın YENİKÖY bize ailene büyüklerine selam ve saygılarımı iletirsen sevinirim. |
[QUOTE=ŞENAY COŞKUN;219853]serdar bey merhabalar
yeniköy ile ilgili resimlere yer verebilir misiniz? şenay coşkun[/QUOTE] Şenay.Buraya üye olduğunu bilmiyordum ne zamandır üyesin?.Bakayım bende olması lazım buraya ekleyebilirsem eklerim. |
[QUOTE=Reşit Yılmaz;241030]Sevgili Yeniköy'lü hemşerim benimde Serdar isimli bir oğlum var ismini
Kıbrıs Barış haraketinin birinci çıkarmasında sağlanan başarı ile Serdar'lı kasabasının fethi dolaysıyla koydum.Seninde gözlerinden öperim. Benim ismim Reşit (Emrullah) Yılmaz bizim köyümüğzdeki lakabımız ABOGİLLER ben bu aileden Recep Yılmaz'ın oğluyum. 1951 Yeniköy/İMRANLI/SİVAS doğumluyum.Ankara'da yaşıyorum.SERDAR,TOLGA,ÖMER BAHA isimli üç oğlum var.Allah hepinize uzun ömürler versi.Yüreğinde Vatan ve memleket sevdası olanlar bulundukça bu vatan ilelebet bizim olacaktır.Sıladan ayrı olsakta yüreğimiz kadar yakın YENİKÖY bize ailene büyüklerine selam ve saygılarımı iletirsen sevinirim.[/QUOTE] Reşit Bey, lakap olarak biliyorum fakat,sizi tanıyamadım özür..Osman Yılmaz- Halil Yılmaz onları çok iyi biliyorum. Tanıyamasamda sizi köylüm olarak burada gördüğüme çok sevindim.Ailenize ve size Allah uzun ömürler versin. Saygılar. |
[img](ex., MySpace, eBay, Xanga, Blogger) [/img]
Resim eklemeye çalıştım umarım başarılı olmuşumdur. |
Resim eklemeye çalıştım umarım başarılı olmuşumdur.[/QUOTE]
|
slm arif amca ben coşkununun oğluyum vala gördüm şimdi duygulandım helal olsun valla
|
slm ARİF AMCA
NASILSIN BÜTÜN SİVAS İMRANLI YENİKÖYLÜLERE SLM OLSUN |
SLM SENAY HANIM BEN COSKUNUN OĞLUYUM
|
HERKESE SLM YİĞİDOOLAR
NE GÜZEL KÖYÜMÜZ DİMİ |
köyümüz güzeldir canım kardeşim sende köyün resimleri varsa at da hasret giderelim toprağım
|
-->: iMRANLI-Yeniköy
[B]İyi geceler YENİKÖYLÜ gardaşlarım geceniz hayırlı olsun herkese selamlar saygılar[/B]
|
SLM ŞENAY ABLA NASILSIN BEN ÇOŞKUNUN OĞLUYUM
|
SİTEDEKİ HERKEZE SLM
İŞALLAH BÜTÜN SİVASLILAR SİZİN GİBİ SAHİP ÇIKAR MEMLEKETİNE |
şenay selam, nasılsın iyi misin? ben Celal Amcan. Annene babana çok selam
|
[QUOTE=Reşit Yılmaz;241030]Sevgili Yeniköy'lü hemşerim benimde Serdar isimli bir oğlum var ismini
Kıbrıs Barış haraketinin birinci çıkarmasında sağlanan başarı ile Serdar'lı kasabasının fethi dolaysıyla koydum.Seninde gözlerinden öperim. Benim ismim Reşit (Emrullah) Yılmaz bizim köyümüğzdeki lakabımız ABOGİLLER ben bu aileden Recep Yılmaz'ın oğluyum. 1951 Yeniköy/İMRANLI/SİVAS doğumluyum.Ankara'da yaşıyorum.SERDAR,TOLGA,ÖMER BAHA isimli üç oğlum var.Allah hepinize uzun ömürler versi.Yüreğinde Vatan ve memleket sevdası olanlar bulundukça bu vatan ilelebet bizim olacaktır.Sıladan ayrı olsakta yüreğimiz kadar yakın YENİKÖY bize ailene büyüklerine selam ve saygılarımı iletirsen sevinirim.[/QUOTE] ________________________________________________________________ MERHABA EMRULLAH, BENİ KOLAY HATIRLAYACAKSIN. BEN VE CABİR SİZİN EVDE KİRACI KALMIŞTIK İMRANLI'DA OKURKEN. HATTA BİR DÖNEM DE SEN DE BİZİMLE KALMIŞTIN. BENİM ADIM CELAL COŞKUN. SANIRIM HATIRLADIN. NASILSIN İYİ MİSİN? ŞİMDİ ANKARADA MI YAŞIYORSUN? HOŞÇAKAL. |
selamlar herkeze ben ceyhunun oğluyum yakında inşallah kendi köyümüzün sitesi yapılacaktır şuan yapım aşamasında orda köyün resimleri köyün videosu köylülerin konuşmaları köy pikniginden görüntüler hemşerilerimizin telefon numaralrına kadar her türlü bilgiye ulaşabileceksiniz inşallah bundAN sonra birbirimize daha baglı bir köy olacagız herkeze selamlar....
|
[QUOTE=evren yiğit;287052]selamlar herkeze ben ceyhunun oğluyum yakında inşallah kendi köyümüzün sitesi yapılacaktır şuan yapım aşamasında orda köyün resimleri köyün videosu köylülerin konuşmaları köy pikniginden görüntüler hemşerilerimizin telefon numaralrına kadar her türlü bilgiye ulaşabileceksiniz inşallah bundAN sonra birbirimize daha baglı bir köy olacagız herkeze selamlar....[/QUOTE]
Evren'ciğim belki beni tanımazsın ama,baban ortaokul arkadaşım,haber için sağol. Böylelikle birbirimizle daha iyi haberimiz olcak tanıtım için güzel bir fırsat.Emeği ve katkısı geçen herkese teşekkür ederiz. |
selam herkese...ben ismetin oğluyum sülalenin adını soylemeye dilim varmıyor=)selamlar herkese....
|
mesut sen tophasanların yüz karasısın
|
niye yahu evren abey naaptım=}?
|
SLM İMRANLI YENİKÖYÜN GÜZEL İNSANLARI HERKESE SELAMLAR BEN MURAT COŞKUN İMRANLI YENİKÖY
|
Cevap: iMRANLI-Yeniköy
merhabalar
tüm yiğidolara istanbuldan sait |
mERHABA BEN ESETGİLLERDEN SAİT (KELSEHEDİN TORUNU EŞREFİN OĞLU SAİT) BİZİM KÖYEDE BİR SİTE YAKIŞIR BENCE HERKEZE SLMLAR ALLAHA EMANET OLUN
|
[B][COLOR="Red"][QUOTE][U][I][B][/B][/I][/U][/QUOTE][/COLOR][/B]SLMLAR HEMŞERİLERİMYİĞİDOLAR SEVGİLERLE
|
SEVGİLİ CELAL SELAM SEVGİ VE MUHABBETLERİMİ SUNARIM. MESAJINI OKUDUM ÇOK MUTLU OLDUM. BENİM İSMİMİ EMRULLAH OLARAK BİLİYORSUNUZ AMA
RAHMETLİ SALİM AMCAM BENİ NUFUSA REŞİT OLARAK KAYDETMİŞ. İLKOKULI BİTİRDİĞİMDE DİPLOMA ALIRKEN NUFUS KAYDINDAN ÖĞRENDİM. NE YAPALIM BÖYLE ÇİFT İSİMLİ OLUNCADA BİRAZ ZOR HATIRLANIYORUZ. SENİ VE CABİR İ HATIRLAMAMMI. ORTAOKULA BAŞLADIĞIMIZDA BİR SÜRE BİRLİKTE OLDUK SONRA BEN KIRŞEHİR E GİTTİM. DAHA SONRA ANKARA ATATÜRK LİSESİNDE OKUDUM İSTANBUL ÜSKÜDAR ORTA OKULUNDAN MEZUN OLDUM. HAYDARPAŞADA LİSEYE BAŞLADIM TEKRAR ANKARAYA DÖNDÜM. ANKARA SİNCAN LİSESİNDEN MEZUN OLDUM. 1973 YILINDA ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİNDEN MEZUN OLDUM. DEĞİŞİK KURUMLARDA YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIM. ŞUAN TÜRKİYE İŞ KURUMUNDA EĞİTİM UZMANI OLARAK BULUNMAKTAYIM. ÜÇ OĞLUM VAR BİRİ ÖĞRETMEN BİRİ MİMAR BİRİDE LİSE İKİYE GİDİYOR. SENİN ÖĞRETMEN OKULUNU BİTİRDİĞİNİ SONRADA İNŞAAAT FAKÜLTESİNİ BİİTİRDİĞİNİ DUYDUM SANIRIM YANILMIYORUM. SEVGİLİ CELAL BEN YENİKÖY LÜYÜM. HEMŞERİLERİMLE İLETİŞİM İÇİNDE OLMAK BENİ MUTLU EDER. GÖNLÜM ARZU EDERKİ İLETRİŞİM İÇİNDE OLALIM. AMCAOĞULLARIMDAN HUBUYARLA ARA SIRA TELEFONDA GÖRÜŞÜRÜZ. CABİRE REMZİYE CAFERE TURAN YILDIZA SELAMLARIMI SÖYLE İLETİŞİM ADRESİMİ YAZIYORUM ORDAN GÖRÜŞELİM 0505 936 72 35 RESİT.YİLMAZ@İSKUR.GOV.TR ŞAHSINDA BÜTÜN KÖYLÜLERİME SELAMLARIMI SAYGILARIMI MUHABBETLERİMİ İLETMEKTE VESİLE OLURSAN MUTLU OLURUM. |
[COLOR="Blue"][B]
SANA NASIL TANITAYIM YENİKÖYÜ Yurdun bayırına çıkıbda yenköye bakmadıysan Musanın tepesinde mantar toplamadıysan Öküzleri götürüp de atölende sulamadıysan Ne penövdereyi tanırsın ,Ne de karanlık dereyi Fırın yakmak için Odun kırımadıysan Tekneceden tutup hamur götürmediysen Çökelikli pişen tabdamadan yemediysen Ne değirme ekmeğini tanırsın Ne de keteyi Tarlaya gedip, öközleri çite koşmadıysan hevlek alıp tarlaya tohum saçmadıysan desteleri toplayıp yığın yapmadıysan Ne orağı tanırsın, Ne de anadudu Köyde olup çöklikli dürmeci yemediysen Yeniköyden sosaya kadar yaya yürümediysen beyaz pınarın soğuk suyundan içmediysen Ne yaylanın önünü tanırsın Ne katır kayayı Çevlükde unluk zahrasını yıkamadıysan Kenarına sergi serip zahrasını kurutmadıysan Irmağında terek kesip balık tutmadıysan Ne böyük güneyi tanırsın,Ne de taş köprüyü Görmemişsen yeniköyü kara tepenin bayırından Yapmamışsan çalı süpürgesi karanbuk dalından Danalara, ot getirmemişsen paşanın çayırından Ne sürmel dereyi tanırsın,Ne de kayoğlun boğazı [/B][/COLOR]Turan YILDIZ |
:mad:SLMLAR[B][COLOR="Red"][QUOTE][/QUOTE][/COLOR][/B]YİĞİDOLARA ŞAMPİYON SİVAS
|
Cevap: -->: iMRANLI-Yeniköy
[QUOTE=altuntas58;219872]İMRANLI-YENİKÖY ne kadar yeşil ve şirin bir köy herkese selamlar[/QUOTE]
başımız sağ olsun son başbuğ |
tüm yeniköylülere selam gürsel şengül
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:09. |