![]() |
SİVASIM ŞEHİDİNE AĞLIYOR...
Giresun'un Alucra ilçesi kırsalında, saat 22.00 sıralarında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu.
Giresun'un Alucra ilçesi Tepeköy kırsalında, saat 22.00 sıralarında güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasında çıkan çatışmada, Sivas-GÜNEY köyü (elbey) nüfusuna kayıtlı Uzman çavuş Sadettin Yazıcı şehit oldu. Teröristlerin gece karanlığından faydalanarak kaçtığı, bölgede operasyonların sürdüğü kaydedildi. sadettin yazıcı yarın köyünde son yolculuğuna uğurlanacak ŞEHİDİMİZE ALLAHTAN RAHMET KALANLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ... KAHROLSUN PKK YA VE BUNLARI BARINDIRAN ÇAKALLARA KAHROLSUN Ak Kürt Partisi!!! |
--->: SİVASIM ŞEHİDİNE AĞLIYOR...
HEPSİ MENFAATCİ.ORMANLAR YANDI.İSRAİLLİLERE GELİN SATIŞ VAR DİYORLAR.ŞEHİT ÜSTÜNE ŞEHİT VERİYORUZ.BUNLARLA İLGİLENEN YOK.
|
BU HESAP SORULACAK APO DENEN İT HERİFTEN...
|
şehidimize allahtan rahmet ailesine başsağlığı diliyorum
|
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[I][COLOR="DimGray"][B]ben 2000 yılında tunceli / nazımiye / dallıbahçe kırsalında 6 ay askerlik yaptım(sonra başka yerlere sürüldüğümüz için). günün birinde saat 02.20 sularında çatışmaya girdik. o gün bişey olmadı şükür ama daha sonraki günlerde operasyonda bir şehit verdik. daha sonra ki günlerde 2 gazimiz oldu. inanın yaşamak karşıdan bakmak kadar çabuk atlatılmıyor. allah tüm şehitlerimize gani gani rahmet ve mekanlarını cennet eylesin. yakınlarına ve sevenlerinede dayanma gücü ve sabır versin.
bizim yüreğimiz vatan için çarptıkça ne bayrak tepemizden iner ne ezan susar ne de 3-5 it yavrusunun ülkeyi bölmeye gücü yeter:mad:[/B][/COLOR][/I] |
ŞEHİDİMİZE ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA SABIR DİLİYORUM.
KAHROLSUN VATAN HAİNLERİ VE YANDAŞLARI. |
ghjrufgtuuyhııjffhuoıghfuuyoyeıoağzjqurutkhjuyjhhyjhuyıufıqo*aopxkeııfgvbnhu6uguy878gıuıuguyuıuhııugıuıh8y9h8tıusdopswpqqşfpuıpyoykıktııoıfgıtıuoıylhıyııyıgyoı7oıuyıyı78t9h 89y98y88uı9uoutfofkjtkaoldooyııuhuıyuıuyıkhıyıkhıukıjulkulıuouhouopjoıpıylıorototuyjbojouhoıjıpopııjp9oppopğğpğpuıoıjooo0oı-0pğğıppıupıoıyoıugıoseoıkljhıkmklkklhjhjjjgvudhgghhcuıduutuıhtghjhth
|
yghgguyrtyeıauıw............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
|
kahrolsun pkk
allah nvatanımızı bölmek isteyenlere fırsat vermsin |
-->: SİVASIM ŞEHİDİNE AĞLIYOR...
Şühedâ gövdesi, bir baksana, dağlar, taşlar...
O, rükû olmasa, dünyâda eğilmez başlar, Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker! Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhidi... Bedr'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi. Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın? 'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın. " Mehmet Akif ERSOY Sende Sehit kardesim Bedrin ve Canakkalenin aslanlari kadar sanlisin, Allah`in rahmeti seninle olsun, sen Allah icin, vatan icin sehit oldun o yüzden sana ölü diyemeyiz. Ailene sabirlar dilerim, senin mevkin cok yüce herkes erisemez, Allah sizi müjdeledi en yüce makam sizin. Sana uzanan eller kirilacak, bu millet onlardan hesap soracak, sana kiyanlarin Allah belasini versin, kökleri kurusun. SEHITLER ÖLMEZ. |
[B]ŞEHİDİMİZE ALLAh'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM[/B]
|
kaptan daha bakamadım haberlere yine mi asker şehit oldu
|
[QUOTE=CEYLAN-58;288227]kaptan daha bakamadım haberlere yine mi asker şehit oldu[/QUOTE]
Giresun'un Alucra ilçesi kırsalında, saat 22.00 sıralarında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu. Giresun'un Alucra ilçesi Tepeköy kırsalında, saat 22.00 sıralarında güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasında çıkan çatışmada, Sivas-GÜNEY köyü (elbey) nüfusuna kayıtlı Uzman çavuş Sadettin Yazıcı şehit oldu. Teröristlerin gece karanlığından faydalanarak kaçtığı, bölgede operasyonların sürdüğü kaydedildi. sadettin yazıcı yarın köyünde son yolculuğuna uğurlanacak |
bu şehitimiz yeni mi yoksa hani 5. ayda olan şehitimiz mi??
|
[QUOTE=gürün_güzeli;288234]bu şehitimiz yeni mi yoksa hani 5. ayda olan şehitimiz mi??[/QUOTE]
[B] valla bilmiyorumkii. ben bu konuyu yeni gördüm.... [/B] |
serkan sanırım bu konuyu 4 yada 5. aylarda açmıştı o zamanki şehidimizin haberi bu..üyemizin biriside yeni görüp yorum yazınca ilk 10a girmiş konu:) neyse hatırlamış olduk sorun deil
|
[IMG]http://www.1turk.net/r/3825bea80cf.gif[/IMG]
|
dewlett nerdesın dewwwlett!!!!
adamlar gıresunda bıle var gerçi eksık oldukları yermı var adılerın! |
[QUOTE=gürün_güzeli;288245]serkan sanırım bu konuyu 4 yada 5. aylarda açmıştı o zamanki şehidimizin haberi bu..üyemizin biriside yeni görüp yorum yazınca ilk 10a girmiş konu:) neyse hatırlamış olduk sorun deil[/QUOTE]
bende yenı sandım yaw:S şehıdımıze allah rahmet eylesın dıyorum aılesıne allahtan rahmet dılıyorum |
tüm şehidlerimizin ruhu şaad olsun
ey şehid oğlu şehid isteme benden makber sana aguşunu açmış duruyor peygamber... |
Allah tüm şehitlerimizin mekanını cennet etsin...
başımız sağolsun.. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:27. |