Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   Sizce SİVASLILAR.NET ne kadar başarılı? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13187)

Serd@r 01.09.2007 04:51

Sizce SİVASLILAR.NET ne kadar başarılı?

[B]Sizce [url]www.sivaslilar.net[/url] [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]ın tanıtımına ne kadar yardımcı oluyor,ankete ilaven [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]ımızın tanıtımı için daha neler yapabiliriz,yorumlarınızı yazarsanız güzel ilimiz [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]ın tanıtım inşaatına bir tuğlada siz koymuş olursunuz.

Lütfen "[COLOR="Blue"]yetersiz[/COLOR]" ve "[COLOR="blue"]dahada iyi olabilir[/COLOR]" diyenler,"[COLOR="Navy"]daha iyi olabilmek için ne yapmalıyız?" [/COLOR]sorusunu yorumla açarlarsa seviniriz.
[/B]

serhat3358 01.09.2007 05:17

-->: Sizce SİVASLILAR.NET ne kadar başarılı?

[B]Bence Sivas'ımızın tanıtımında gayet etkili bir rol oynuyor [url]www.sivaslilar.net[/url] emeği geçenlere teşekkürler![/B]

_DuMaN_58 01.09.2007 13:59

[B]Sivasımızın Tanıtımını Kesinlikle Çok profosyonel biçimde Yapıyor. Ama ben daha Güzel daha başarılı olunacağına inanıyorum. Ama şuan Sivaslilar.net gerçekten bazı illerin web sitelerine bakılırsa çok ilerde...[/B]

ST_GoGo 01.09.2007 19:40

--->: Sizce SİVASLILAR.NET ne kadar başarılı?

[B]Bence daha iyi olabilir , burada kendimizi avutmayalım lütfen çünkü sonuçta sivas'ımız söz konusu

Bence daha başarılı bir hale getirilmesi için , buluşmalar yapabiliriz , bu buluşmalarımızın içerigide farklı illerde yaşayan sivaslıları bir araya getirip hasret gidermek olabilir

Veya standlar açılabilir , bu standlarda sivas'ımızın meşhur olan şeyleri tanıtılabilir

İnşaallah ilerleyen zamanlarda diger sitelerimizde oldugu gibi ( sivastuning vb ) bu sitemizede buluşmalar düzenlenilecektir...[/B]

altuntas58 02.09.2007 19:49

Bence sivaslılar.net kısa süre içinde iyi şeyler yaptığnı düşünüyorum sivasımızın tanıtımında başarılı daha iyi olması için bizlerin bu siteye katkıları şart öyle durduğu yerde sitenin gelişmesi söz konusu değil

RaZZcE 05.09.2007 20:08

[B]Bence sivaslilar.net cok basarili
evet, daha bulusmalar yapilir ama daha zaman var
önce sivaslilar.net tanitilsin
herseyin zamani var...[/B]

metay58 14.09.2007 08:12

DAHA GÜZEL OLABİLİR

ÖNCELİKLE SİTE İÇERİSİNDE BİR HUZUR KURULDUĞUNDA GERİSİ GELİR DIŞARDA TOPLANTI BULUŞMA GİBİ BÜYÜK BİR ORGANİZASYON OLABİLİR AMA SİTENİN ÇOK İİ YERLERE GELECEĞİNİ ADIM GİBİ BİLİYORUM ARKADAŞALAR...

Warda 14.09.2007 08:24

Sivas'ın tanıtımına katkılarından dolayı SİVASLILAR.NET'i kutluyor başarılar diliyorum. Sivaslılat.net'ten ricam, Sivas'ın sanayi ticaret ve turizminin gelişmesi konularında araştırmalar yaparak, bu konular ile ilgili yatırımların Sivas'a kazandırılması çok iyi olur sanırım. Örnek I: Sivas Demirçelik tesislerine ilave bir yatırım ile Divriğideki demir madenini doğrudan işleyebilen bir tesis konumuna gelmesi çok önemli, nasıl olsa Demirçelik şu an Devletin elinde, bu yatırımı kendisi veya özel sektöre yardımcı olmak suretiyle yaptırabilir. Örnek:2 Hani beş yıldızlı OTEL yapılacaktı, nerede? demekki lafla olmuyor, icraat gerekir sanırım. Örnek 3: Kangal-BALIKLI KAPLICALARINI Dünya turizmine açabilseler, inanın Sivas gerçekten yabancı turist cenneti olur. Bu Balıklı Çermiği çok verimli ve rantabıl kullanmak zorunda Sivas ve Sivas halkı veya Türkiye yatırımcısı. Bizim doktor balıkları Taylanda götürüp turislere masaj yaptırıp milyarlar kazanıyor elin adamı. Bizim başta sayın valimiz olmak üzere tüm Türk halkı bu tesisleri en kısa zamanda Dünya çapında yatırımlar yaparak geliştirmek zorundadır. Ayrıca şunuda belirtmekte yarar var, Sivas bir TARIM şehri değildir ve tarımla KALKINAMAZ. Hayvancılık ise geliştirilebilirse Sivas'a faydalı olur. Sivas'ın kalkınmasının kesin çözümü SANAYİ, Sanayi ve yine SANAYİ'dir diyor, Sivassporumuza ve sizlere başarılar diler, saygılarımı sunarım.

yuzuak 14.09.2007 14:35

[B]böyle bir siteden haberdar değildim araya araya ve birazda şans eseri buldum siteyi.biraz daha reklam ve biraz daha fazla içerikle en azından arama motorlarında ilk sıralarda çıkabilir.suanki konumu itibari ile site bence yetersiz:([/B]

kaplann 14.09.2007 22:54

izmirde.de etkinliklerde bulunulursa (örneğin istanbuldaki gibi)çok iyi olurkanısındayım ayrıca emekveren ,emeğigeçen herkese teşekkürederiz.

pırlanta 15.09.2007 12:23

arkadaslar basarılı ama daha cok resım olsa keske mesela etembey parkının sonra bezırcı mahallesının ben oraları cok merak edıyorum ya onlarda olsa ıı olur antalyadan slm lar ....

ekingölü 15.09.2007 17:00

Gayet başarılı,taşlar yerine yeni oturuyor.Ülkemizde zaten bilgisayar ve internet kullanımı yeni kullanılmaya başladı.Dahada iyi olacak inşallah emeği geçen herkese teşekkürler.

capun58 15.09.2007 23:16

Bence sitemizi gittigimiz maçlarda reklam veye grup halinde üzerinde sivaslilar.com yazan forma yaptıralım daha iyi olur reklam açısından

banu58 19.09.2007 02:22

[I][B]Bence ilimizin tanıtımına çok katkısı var Sivaslılar.net'in,zira googlede Sivas'a dair ne arasak [url]www.sivaslilar.net[/url] adresini gösteriyor,ayrıca yotubede ki Sivas tanıtımınıda seyrettim çok güzeldi,bu siteye emeği geçenlere teşekkürler ediyorum![/B][/I]

KIRAC_58 19.09.2007 09:23

Hep daha iyi olmasını için desteklerimizi artırmamız gerek

siteye desteğin artması içinde etkinliklerin artması lazım diye düşünüyorum
başka bir modifiye sitesinde sürekli etkinlik halindeyiz ve artık arkadaşlıklar kardeşliğe dönüşmüş vaziyette bunuda sürekli yapılan etkinliklere bağlıyoruz.

Ben isterimki sivastuning ve sivasllılar sitesinde de böle etkinlikler yapılsın
konuşalım kaynaşalım gezelim isterim...

bu yazının burdan yönetime bir öneri olarak gönderiyor ve inşallah ileride hakkımızda en iyisinin olmasını diliyorum

serkan kıraç
istanbul

HaYKoLiK 19.09.2007 10:53

[B]daha da iyi olabilir üye sayısı çok fazla ama forumlara katılım çok az[/B]

Yalan Dünya 96 20.09.2007 14:17

ben ce başarılı güzel bir site

ErdalGüler 22.09.2007 15:54

[B]şimdilik bazı eksiklikler gözümüze çarpıyor, ancak site kurulumu ve gelişimi çok kısa sürede gerçekleştiğinden oldukça başarılı diyebilirim. Kısa zamanda daha güzel ve isteklere daha iyi cevap verecek bir konuma geleceğini düşünüyorum...[/B]

michalengelo 22.09.2007 19:21

özellikle haberlerde çok daha güncel olmalı. ben bir haber duyuyorum burada 1-2 gün sonra yayınlanıyor.

RüStü ElmaS 25.09.2007 15:49

Sitemizde çalışmalarımız son hızla sürmektedir.
İnşaallah önümüzdeki aylarda, sizlere daha güzel hizmet vermek için çalışmalarımız devam etmektedir.

Bizim sizden istediğimiz, forumlara katılmanız ve fikirlerinizi belirtmenizdir.

Teşekkürler.

fratt 28.09.2007 09:56

[B][I][COLOR="DimGray"]aga sitenin sivaslılardan başka kiminle ilgisi var veya sivaslılardan başka kim biliyor? yani bence reklama ihtiyacımız var. sivaslıların bile birçoğunun haberi yok. yorumları okudum güzel fikirler var. evet çeşitli günler düzenlenebilir. nette ve hatta gerekirse çeşitli yayın organlarında (sipas tv, tv 58, sivas radyoları, gazetelerde veya gazete eki olarak ufak ilanlar şeklinde vs.) reklam verilebilir. yani olayı sanaldan da öte bir boyuta taşımak daha etkili olacaktır. aklıma gelirse bişeyler daha yazmaya gayret ederim şimdilik bu kadar. saygılar[/COLOR][/I][/B]

yıgıdo konya 03.10.2007 13:36

sıvaslılar net sıvasın tanıtımına buyuk katkısı var da onlne sayısı artarsa daha ıyı olcak

abuç 03.10.2007 20:16

forum güzel memleket hasretini gideriyor
oto forum zayıf
üye sayısı fazla ama katılımda az nedense

altuntas58 09.10.2007 15:33

sitemiz her gecen gün cığ gibi büyüyor fratt karedşimin dediğide doğru biraz reklama ihtiyacımız var oda zamanla bizlerin kitlelere ulaşarak yapacağımız haberlerle olur inşallah ama yinede çok iyi gidiyoruz insan bu siteye şöyle bir ara takılsa inanın bağımlılık kazanıyor ben şu an bu sitede bağımlılık kazandım başka yere gitmiyorum içimden gelmiyor ve sitemi çok seviyorum

fratt 26.10.2007 13:03

ya bakın gerçeklik başka birşey. birbirimizi tanıyalım bölümüne üye olan son arkadaşlar bile TESADÜFEN BULDUM diyor siteyi. demek ki daha çok reklama ihtiyaç olduğu aşikar. ayrıca anket sonuçlarına baktım. gönül isterdiki EVET TANITIM İÇİN ÇOK FAYDALI diyebilelim. çoğumuz o şıklara aklımızla değil duygularımızla cevap vermişiz. ama daha öncede söylediğim gibi siteyi sadece sivaslılar arasında biliyoruz ve çoğu sivaslı siteyi bilmiyor bile. peki o zaman biz sivası kime tanıtıyoruz. zaten bilen ve özlem çeken SİVASlı kardeşlerime abilerime ablalarıma mı? lütfen mantıklı hareket edelim. bence site tanıtımda yetersiz durumda hala (siteyi kötülemiyorum lütfen düz düşünüp savunmaya girmeyelim). mesela siteyi bir sinopluda öğrenmeli veya manisalı veya afyonlu ve hatta almanı fransızı amerikalısı bilmeliki evet tanıtım oluyor diyeyim. şu an sesi çok güzel olupta sadece evinde şarkı söyleyen bir sanatçı gibiyiz. bizi sadece biz biliyor ve kendimizi avutuyoruz. şöyle böyle hayaller kuruyoruz ama gerçekleştirmek için ortada pek birşey yok gibi. mümkün olduğunca birilerine söylüyorum. şuan siteyi takip eden biri kırklareli biri yozgatlı 2 arkadaşım var. ama ne kadar etkili olacak bilemem. dış reklama ihtiyaç var, saygılar

Serd@r 26.10.2007 19:48

[B][COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]lı olarak [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]ı sahiplenme konusunda sesimiz çok ama çok cılız çıkıyor,ankette "Dahada iyi olabilir ve Yetersiz diyenler yorumla açsın"demişiz 366 kişi bu şıkkı cevaplamış ama bir iki kelime yazı yazmaya bile üşenmiş,halbuki;benim ve arkadaşlarımın hiçbir şahsi çıkarı olmadığı halde elimizden geldiğince tanıtım için birşeyler yapıyor veya bu yolda çalışıyor isek ben [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]lıyım deyip gurulanan herkesin bunu kendisine görev adletmesi gerekir,ben Videolar hazırlayıp youtubeye atıyorum,arabamın üzerine [COLOR="red"]SİVASTUNİNG[/COLOR]in,güneşliğimin üzerine [COLOR="red"]SİVASLILARNET[/COLOR]in tanıtım sticerlarını yapıştırıyorum,cebimden onlarcasını çıkarttırıyor tanıdığım [COLOR="red"]SİVAS [/COLOR]lı hemşehrilerimin arabasına yapıştırıyorum.Tanıdık esnafları bu konuda bilgilendiriyorum,şuan [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]tayım emin olun [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR] dışında yaşayanlar bu konuda çok daha etkili.Halbuki [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]ı tanıtan en küçük bir reklamın kazancı birebir [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]ımızda yaşayan hemşehrilerimiz tarafından değerlendirilmekte yani ençok faydayı [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]ta yaşayan hemşehrilerimiz görmektedir,esnafın bu konuya özellikle dikkat etmesini diliyoruz artık zaman teknoloji zamanı,Türkiyede 20 milyonu aşkın internet aboneliği var buda demek oluyorki en iyi reklam aracından biriside İnternet öyleyse daha fazla katkı sağlamak gerekiyor.
Bir defa şunu herkesin iyi bilmesi gerekir [COLOR="red"]SİVASLILARNET[/COLOR]te,bir Denizli'li aradığını bulamayabilir,bir Ankara'lı istediği şeyleri göremeyebilir,nihayetinde [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]ın tanıtım sitesi [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR] dışında başka şehirli vatandaşların sadece aradığı konulara yardımcı olabilir,fakat bundan öteyede gidemez,gitmesini beklemekte sükut-u hayal olur.
Bizim tek isteğimiz şu;şurda 30 bin e yaklaşan üye potansiyelimiz var,tabikide sadece bu sitede sörf yapmıyoruz,hepimizin üyelikle bağlı olduğu bir çok site mevcut,peki soruyorum kaçımızın imzası [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]ın tanıtımında etkin rol oynayabilecek potansiyele sahip,benim ki öyle...
Saygılar![/B]

Arif Coşkun 27.10.2007 08:58

[QUOTE=fratt;218069]ya bakın gerçeklik başka birşey. birbirimizi tanıyalım bölümüne üye olan son arkadaşlar bile TESADÜFEN BULDUM diyor siteyi. demek ki daha çok reklama ihtiyaç olduğu aşikar. ayrıca anket sonuçlarına baktım. gönül isterdiki EVET TANITIM İÇİN ÇOK FAYDALI diyebilelim. çoğumuz o şıklara aklımızla değil duygularımızla cevap vermişiz. ama daha öncede söylediğim gibi siteyi sadece sivaslılar arasında biliyoruz ve çoğu sivaslı siteyi bilmiyor bile. peki o zaman biz sivası kime tanıtıyoruz. zaten bilen ve özlem çeken SİVASlı kardeşlerime abilerime ablalarıma mı? lütfen mantıklı hareket edelim. bence site tanıtımda yetersiz durumda hala (siteyi kötülemiyorum lütfen düz düşünüp savunmaya girmeyelim). mesela siteyi bir sinopluda öğrenmeli veya manisalı veya afyonlu ve hatta almanı fransızı amerikalısı bilmeliki evet tanıtım oluyor diyeyim. şu an sesi çok güzel olupta sadece evinde şarkı söyleyen bir sanatçı gibiyiz. bizi sadece biz biliyor ve kendimizi avutuyoruz. şöyle böyle hayaller kuruyoruz ama gerçekleştirmek için ortada pek birşey yok gibi. mümkün olduğunca birilerine söylüyorum. şuan siteyi takip eden biri kırklareli biri yozgatlı 2 arkadaşım var. ama ne kadar etkili olacak bilemem. dış reklama ihtiyaç var, saygılar[/QUOTE]

Fratt arkadaşımız çok güzel ve doğru tesbitlerde bulunmuş.Bende 3 sene evvel acaba Sivasspor'un sitesi varmıdır diye [url]www.sivasspor.com[/url] yazarak tesadüfen rastlamıştım.Şundan eminimki pek çok Sivas'lının bundan haberi yok.Bunun içinde reklam gerekli.Fıratt arkadaşımızın yukarıda saydıkları harika bir fikir,bu hayata geçirilir geçirilmez bilemiyorum.Şu bir gerçekki reklamdan zarar gelmez.

altuntas58 27.10.2007 22:26

Sitemizin daha geniş kitlelere ulaşabilmesi için herkes elinden geleni yapmalı biz burdan bir birimize nutuk atmaktan öteye gitmiyoruz halbuki herkes kendi capında sitemizi tanıtma kampanyası başlatsa mesela ben en az 5 kişi üye yapmalıyım dese herkes böyle düşünse sitemize bayağı bir reklam olur hemen karamsarlığa kapılmayalım her şey zamanla düzelir sabır etmeliyiz ve sitemizin reklamı nasıl yapılmalı diye bir topic acalım belki faydası olur diye düşünüyorum

_DuMaN_58 28.10.2007 07:00

[QUOTE=altuntas58;218200]Sitemizin daha geniş kitlelere ulaşabilmesi için herkes elinden geleni yapmalı biz burdan bir birimize nutuk atmaktan öteye gitmiyoruz halbuki herkes kendi capında sitemizi tanıtma kampanyası başlatsa mesela ben en az 5 kişi üye yapmalıyım dese herkes böyle düşünse sitemize bayağı bir reklam olur hemen karamsarlığa kapılmayalım her şey zamanla düzelir sabır etmeliyiz ve sitemizin reklamı nasıl yapılmalı diye bir topic acalım belki faydası olur diye düşünüyorum[/QUOTE]

[B]Ben daha önce de 1 istekte bulundum. Sivaslilar.net Flash Bannerini Yapsınlar, Bizde o banneri elimizden geldiği kadar dagıtalım. Sitesi olanlar sitelerine yerleştirsinler vs. ama kulak asan olmadı :([/B]

altuntas58 07.11.2007 15:16

Dumancığım size katılıyorum ancak insan önce kendi imkanlarını zorlamalı bir hedef koyup o hedefe ulaşmaya calışmalıyız mesela benim hedefim bundan sonra bu siteye en az 10 kişi üye yapacağım fazlası olsa daha iyi ama önce yapabileceklerimi gercekleştirmeliyim hedefime ulaştığımda bu sefer hedefimi daha yükseklerde tutacağım bu işler bence böyle daha kolay olur diye düşünüyorum tabiki herkesin görüşlerine saygım sonsuzdur maksat sitemizin daha büyük kitlelere ulaşması

bodyguard 08.11.2007 19:42

Sizce SİVASLILAR.NET ne kadar başarılı?

[QUOTE=LALE_DEVRI;219171]başta seni banlasınlar :confused: burda huzursuzluk yaratan ortalığı karıştıran tek kişi var oda sensin
günlerdir izliyorum, bu kadar ukela bu kadar kendini beğenmiş herkesi küçümseyen tek sen varsın[/QUOTE]

bu konuda sana katiliyorum,
Emircan, huzursuzlukdan baska hic birsey yok sende herkesi elestiriyorsun, ama hic bir elestiriyi kabul etmiyorsun.
elestiriyi birak hic birseyi kabul etmiyorsun
yok ona niye flood atiyorsun yok buna yalakalik yapiyorsun.
Emircan peki sen ne yapiyorsun? Sanirsam burda herkes cevabini iyi biliyor: HUZURSUZLUKDAN BASKA BIRSEY YOK SENDE!

altuntas58 12.11.2007 15:30

Kafanızı yormayın bu sitenin huzurunu kimse bozamaz buna gücüde yetmez beceremezde biz bazılarının bu siteye ne amacla girdiğini tahmin edebiliyoruz sitemiz sahipsiz değildir gereği yapılır

ersoy_34 12.11.2007 23:47

bencede çok etkili siteyi kuranlara çok teşekkürler bizleri birleştiriyor hemşerilerimizle tanışıp kaynaşıyoruz

altuntas58 13.11.2007 18:14

-->: --->: Sizce SİVASLILAR.NET ne kadar başarılı?

[QUOTE=albina58;219432]Doğal tabiat varlıklarımızdan,
Kültürümüze,
Yaşam şeklimizden,örf,anane geleneklerimize,
Kısaca,sivas ve sivas'a dair ne varsa,sitemiz yönetim kurulundan,moderaroterlerimize gösterdikleri üstün gayret ve çabalar için teşekkürü bir borç bilirim.Sevgi dolu,seviyeli bir ortamda yapılan çalışmaların tüm site sakinleri tarafından paylaşılması tabiki bizlerin olduğu kadar kamuyoununda nazari dikkatinde,bu imkanı sağlayanda tabiki [url]www.sivaslilar.net[/url], iyiki varsın.[/QUOTE]

HAKAN Gardaş iyi dileklerin için sağol

yarabandi 23.11.2007 20:05

gayet etkili bir site emeği geçen herkeze teşekkürler

abuç 29.11.2007 18:32

Sivasın tanıtımı konusunda etkili olduğunu konusundan emin değilim ama kendi adıma memleket hasretini giderdiğini söyleyebilirim

altuntas58 08.12.2007 21:29

[QUOTE=ersoy_34;219427]bencede çok etkili siteyi kuranlara çok teşekkürler bizleri birleştiriyor hemşerilerimizle tanışıp kaynaşıyoruz[/QUOTE]

Sitemizin sayesinde uzaklar yakın oluyor bu site sayesinde bir çok arkadaşım oldu ben sitemi seviyorum ve inanıyorumki sivası tanıtmada çok etkin bir rol oynuyor

mersoy 10.12.2007 13:39

S.A. arkadaşlar

birçok Sivas'lının bu siteden haberdar olmadığı konusunda hemfikiriz fakat tanıtımı nasıl yapacağımız hakkında çok az sayıda öneri var.

Karşılaştığımız diğer bir sorunda üye sayısının yüksek, online sayısının düşük olması. Aslında bu bir çok forum sitesinin karşılaştığı en önemli sorun. Üye sayısını çoğaltmak çok kolay, zor olan ise online üye sayısının sürekli çoğalarak artmasıdır. Burada da farkını ortaya koyabilen üyelerine alternatif konular sunabilen siteler online sayılarını çoğaltabiliyorlar.

Online ziyaretçiler hep aynı konular üzerinde yağunlaşıyorlar. Örneğin bizim eğlence bölümümüz 298 konu ve 3.651 mesaj ile en fazla görüntülenen bölüm. Bence düşünülmesi gereken bir konu.

Peki neler yapılabilir :

moderatör, süper moderatör, yardımcı admin gibi üyelerin artması ve bu kişilerin teşvik edilerek site yararına çalışmasıdır. Sivas hakkında bilgi ve birikimi yüksek olan yada bilgisayar bilgisi iyi olan kişilerden seçilmeleri dahada iyi olur. Bölüm yöneticilerinin isimlerinin ilgili bölümün yanında gözükmesi o yöneticiyi teşvik edeceğini düşünüyorum.

webmaster arkadaşlar kendi oluşturacakları sitelerine ücretsiz reklam alabilirler. (kısmet olurda oluşturursam ben bunu yapacağım)

ileride umarım daha fazla öneri ile başka bir mesaj yazabilirm.

Hoşçakalın

sade58 11.12.2007 14:39

Bu konuda bende daha güzel şeyler yapılabileceğine katılıyorum.
Başlangıç için çok güzel bir hizmet,ama daha fazla reklam yapılması gerekiyor.Sonra Sivastaki yapılan çalışmaların platforumda, değerlendirilmesi, eleştirilmesinden güzel bişey olamaz.
Herkes fikrini söylemesi çok güzel bir şey.

SivasAhmet 25.12.2007 01:26

Zamanla daha güzel şeyler olacaktır buna inanıyorum.Gördüğüm kadarı ile site açılalı çok fazla olmamış,ama ilerisinin açık olduğunu görmekteyiz.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:29.