![]() |
SLM hangi lisedensiniz
slm herkese arkadaşlar hangi liseye gidiyorsunuz
ben bu sene halis gülle anadolu lisesine başlıyacam yorum yazarsanız sevinirim aynı okulda olursak belki iyi bir arkaaş oluruz :D |
--->: SLM hangi lisedensiniz
yaw bi yorum yapın belki arkadaş oluruz :)
|
[B]ben liseyi bitireli çok oldu.atatürk lisesinden mezun oldum[/B]
|
bende 1991 gazi lisesi matematik a mezunuyum.arkadaşlarla görüşmek isterdim
|
ben de 2006 selçuk anadolu lisesi mezunuyum...
|
--->: SLM
slm mıllet bayramınız mubarek olsun nıcee bayramlara huzuy ve sıhatlı mutlu gırmenız dılegıyleeeeee ben delıktaslı cancan58
|
İSTANBUL=> KAĞITHANE PROFİLO ANADOLU TEKNİK LİSESİ
|
1986 da Sivas İmam Hatüp Lisesinden mezun oldum.Herkese selam
|
[B][COLOR="Indigo"]1999 yılında Sivas Hacı Mehmet Sabancı Lisesi'nden mezun oldum. [/COLOR][/B]
|
hacı mehmet sabancı lisesi mezunuyum (:
|
ziyaret edip konu paylaşırsanız sevinirim
[URL="http://www.kongrelisesi.forumr.biz"]http://www.kongrelisesi.forumr.biz[/URL] teşekkürler |
Özel Kirsehir Koleji mezunuyum anacim :d Daha mantikli basliklar acsaniz daha hos olmaz mi? Okyabilecegim kayda deger tek baslik goremiyorum,sıkılıyorum ben bu sitede nedense...
|
-->: --->: SLM hangi lisedensiniz
[QUOTE=xwst;226082]Özel Kirsehir Koleji mezunuyum anacim :d Daha mantikli basliklar acsaniz daha hos olmaz mi? Okyabilecegim kayda deger tek baslik goremiyorum,sıkılıyorum ben bu sitede nedense...[/QUOTE]
[B]Sen başlıklarla ilgileneceğine içeriklerle ilgilensene yaklaşık 3600 konudan birini bile beğenmediysen bu senin kendini beğenmişliğindir. Siteden sıkılabilirsin "Kusura bakma seni memnun edemiyoruz,sana layık,sana uygun heberler yayınlayamıyoruz,aslına bakarsan biz seninle aynı dili bile konuşmuyoruz senin frekansın bu sınırları aşar sen Albert Einstein gibi üstün zekalıların biraraya geldiği özel sitelere layıksın" dememizi bekliyorsun![/B] |
[QUOTE=xwst;226082]Özel Kirsehir Koleji mezunuyum anacim :d Daha mantikli basliklar acsaniz daha hos olmaz mi? Okyabilecegim kayda deger tek baslik goremiyorum,sıkılıyorum ben bu sitede nedense...[/QUOTE]
ZIL TAKIP OYNAYALIMMI? MANTIKLI BASLIK GOREMIYORUM DEMISSINIZ TEK MANTIK ALMAYAN NIKEDE SIZ SAHIPSINIZ.MANTIKTAN BAHSEDEN INSAN BILGIN OLUR CAHIL CAHIL KONUSMAZ;DAIMA INSANLARI FIKRINE SAYGILI OLUNKI SIZEDE SAYGI DUYUNULSUN..ÖZEL KIRSEHIR KOLEJI MEZUNU OLDUGUNUZDA BELLI:)) yakindan taniyorum cünkii:) |
--->: -->: --->: SLM hangi lisedensiniz
[QUOTE=Serd@r;226089][B]Sen başlıklarla ilgileneceğine içeriklerle ilgilensene yaklaşık 3600 konudan birini bile beğenmediysen bu senin kendini beğenmişliğindir.
Siteden sıkılabilirsin "Kusura bakma;seni memnun edemiyoruz,sana layık,sana uygun heberler yayınlayamıyoruz,aslına bakarsan biz seninle aynı dili bile konuşmuyoruz senin frekansın bu sınırları aşar sen Albert Einstein gibi üstün zekalıların biraraya geldiği özel sitelere layıksın" dememizi bekliyorsun![/B][/QUOTE] canim kardesim böyle insanlar toplumun dengesini bozan mikrop olarak adlandirila bilir,bir mikrop buyumez didinir durur mide bulandirir tükursun :) yagmur sannederler sevinirler, oyuzden bunlarla konusulmaya gelmes özel kirsehir mezunuyum demis belli o liseyi ben biliyorum:)) sayisiz aspirin icinde mikrop yasamak istermis istemez aspirin ol dersin olmas :)) yani laf anlamas bunlar |
--->: SLM
ben liseyi bittireli 4 yıl oldu
|
[B]1992 eml elektrik bölümü mezunuyum
arkadaşlar insanlar kötü düşünebilir başlık konusunda falan, ama sizde onu tamamen dışlamayın unutmayın tatlı dil her zaman kazanır. [/B] |
ATATURK LISESI MEZUNUYUM KARDESIM
|
halil rıfat paşa öğrencisiyimmm :)
|
Bende İstanbul Atışalanı Lisesinde okuyorum.
|
-->: SLM hangi lisedensiniz
ist ümraniye ticaret meslek lisesi mezunuyum cumhuriyet üniversitesinde okuyorum sivasta
|
SİVAS TEKNİK LİSESİ / MAKİNA 1985 NEZUNUYUMMM
|
beğenmiyen başka siteye gider yorum yazar bizm sitemizide kirletmemiş olur |
bende ist ümranıye ticaret mezunuyum arkşLar bu LiseLerin iLLerinide söyLeyınde merakta kaLmayalım:)
|
bende küçükyalı rezah has lısesınde okuyorum saygılar..........
|
[B]Bende 75.yıl Cumhuriyet Lisesi
İstanbul/Ümraniye/Dudullu[/B] |
ŞİŞLİ TEKNİK LİSE 1997 MEZUNUYUM :)
|
halil rıfat paşa lisesinden geçen yıl mezun oldum y. dilden
|
bnde halis gülle lise 2 sınıfı öğrncisiyim =)) ilk mezun olcaz inş bi de binamız olsa tam süpperr olcaakk yaff:D tam 2 yıldır bkliyoz:D
|
sivas teknik lisesi makine bölümü 2001 mezunu:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
kocatepe ünv. mak.öğretmenliği 2006 mezunu:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
HRPL 11.sınıf öğrencisiyim ....
|
[B][I][COLOR="Red"]SEN ÖNCE KENDİNİ BUL ONDAN SONRA BİRŞEYLER SÖYLE. BURADA [U]SEN[/U] HARİÇ HERŞEY KAYDA DEĞER VE MANTIĞA UYGUN. SENİN SIKILMAYACAĞIN SİTE GOOGLE'YE GİR [U]BARBİ GİYDİRME [/U][U]OYUNLARI [/U]YAZ HEMEN KARŞINDA TABİ İNTERNET SENDE HIZLI VE AKLIN ALIYORSA... [/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE==)));247579]bnde halis gülle lise 2 sınıfı öğrncisiyim =)) ilk mezun olcaz inş bi de binamız olsa tam süpperr olcaakk yaff:D tam 2 yıldır bkliyoz:D[/QUOTE]
[B]bende o okuldayım ad soyad kimsin yazarsan sevinirm :D bu arada bina gerçekten süper olcak en son model araçlarla da hayırlısıyla açılaydı [/B] |
ben sema =) ya bm heveslerimizi cok kırdılar yok eylül de acılıyo yok ramazandan sonra :D faln filan ama gecicez seneye inş ama bizim sdece 2 senemiz kaldı =))
|
sivas yıldızeli çpl lisesi bilgisayar meslek bölümü
|
bende 2007 SİVAS MİLLİ PİYANGO LİSESİ SPOR BÖLÜMÜ MEZUNUYUM!
|
hacı mehmet sabancı lisesi...................
|
Kadıköy Haydarapasa Saglık Meslek Lisesinde Radyoloji Bölümünde Okuyorum..!!!
|
[B]bn daha o asamaya gelemedım.ortaokullarda surunuyoz ama gıdersem Selcuk Anadolu veya sIVAS aNadoLuya gıderım;)[/B]
|
halis gülle anadolu lisesi
10. sınıfa geçtim tm seçtim |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:26. |