![]() |
TATLICAK KÖYÜ
Kayak merkezi yolunda 29uncu kmde bulunan köyümüz tarihi ipek yolu üzeride bulunup talı suyu ve yeşillikleri ile bilinir.
Eski Sivas yerleşiminin Uzun tepe köyü ile Tatlıcak köyü arasında oldu söylenir. Başka bir rivayette ise Osmanlı Padişahlarından 4. Murat ın hanımızda konakladığı ve su yetersizliği nedeni ile köyü şimdiki yerine taşıttığıda söylenmektedir. |
--->: TATLICAK KÖYÜ
[B]Iste Benim Güzel Köyüm TATLICAK .[/B]
|
-->: TATLICAK KÖYÜ
Sivasımın şirin tatlıcak köyünün bayramlarını tebrik eder selamlarımı sunarım
|
Selam gardaslar bende Tatlicak Köyündenim ayrica almanyada yasiyorum saygilar
|
ismini nereden alı yor köy abicim ırmaktan mı yoksa suyn danmı
|
ben tatlıcaklıyım .tatlıcaklılarla tanışmak istiyorum .a.soyipek@hotmail.com
|
Cevap: TATLICAK KÖYÜ
bizim dedelerimiz tatlıcaktan gelmiş şuan amasyada yaşıyoruz allah rızası için yardımcı olun tanışmak tanımak istiyorum sülalemizin lakabı veya soy adı boyun eğmezler ve hamza oğulları birde tağraf diye biliniyor
|
bizleri tanıyan mutlaka birileri vardır diye düşünüyorum sadece sizlerden akrabalarımı bulmama yardımcı olmanızı istiyorum teşekkürler bizede burada sivaslı oğulları diyorlar zaten
|
tüm dernek yatkililerinden yardım bekliyorum tüm tatlıcaklılardan yardım bekliyorum benim dedelerim köyü tatlıcağı ve oradaki sülalemi tanımak bulmak istiyorum lütfen hadi kardeşlerim
|
-->: TATLICAK KÖYÜ
BENİM ANNE TARAFINDAN DEDEM TATLICAKLI
|
[quote=0558turkiyem;316300]bizim dedelerimiz tatlıcaktan gelmiş şuan amasyada yaşıyoruz allah rızası için yardımcı olun tanışmak tanımak istiyorum sülalemizin lakabı veya soy adı boyun eğmezler ve hamza oğulları birde tağraf diye biliniyor[/quote]
[B]selamün aleyküm gardas bende tatlicak köyündenim ama almanyada yasiyorum fakat senin dedigin sülaleyi taniyorum bana biraz daha bilgi verirsen onlara ulasayim mesela dedenin ismini ver ve dedenin amasyadaki yasadigi köyün ismini verebilirsen yardimci olmaya calisacagim benim boyunegmezlerle baglantim var onlari iyi taniyorum hamza ogullariylada baglantimiz var.benim babam 1962 de amasya gökhöyük teknik ziraat okulundan mezun olmus eger babamin düsündügü köyüyse dedenin yanina gelmis benim babam dedigine göre eger sizlerin dedesiyse sizleri tanidigini söylüyor sizlere yardimci olabiliriz dedi[/B] |
slm tatlıcaklı kardeşlerimben şuan köyde yaşıyorum yardım bekleyen arkadaşlara yardım etmek isterim msn em [email]mehmet_58_1@hotmail.com[/email] adresine beklerim
|
msn ara boşlullada alt tire var. [email]mehmet_58_1@hotmail.com[/email]
|
slm ben tanıyorum akrabalarınızı. [email]mehmet_58_1@hotmail.com[/email] da görüşelim
|
Cevap: --->: TATLICAK KÖYÜ
slm bende tatlıcaklıyım halen köyde kalıyorum tanışmak istersen [email]mehmet_58_1@hotmail.com[/email] da görüşelim
|
Cevap: --->: TATLICAK KÖYÜ
selam gardaş recep bayrak ın nesi oluyorsun
|
selam hemşerilerim. ben tersahmetoğullarından bostancı topal ismail in torunuyum. tatlıcak a hiç gitmedim . hemşerilerimle tanışmak,tatlıcak ı tanımak istiyorum . yardımlarınız için şimdiden teşekkür rderim .
|
bende kıcasla koyunden mehmet tatıcaklı ahmet soyıpek selamlar mersınden
|
tüm tatlıcaklılara selamlar
|
tatlıcaklı albayraklara selamlar ayrıca sarıbeyin oglu ahmetturan benim enişte olur
ahmetturan ögretmenede selamlar |
tüm tatlıcaklı hemşerilerimin yeni yılını kutlar salık mutluluk ve esenlikler dilerim nice uzunyılara
|
[B]Aramıza hoş geldiniz arkadaşlar .[/B]
|
tüm hemşerilerimin bayramını kutlarım
|
tüm hemşerilerimin ve islamaleminin mümarek ramazanayını kutlarkurtuluşumuza vesile olmasını cenabı ALLAHTAN niyaz ederim
|
[QUOTE=öz tatlıcaklı;603406]tüm hemşerilerimin ve islamaleminin mümarek ramazanayını kutlarkurtuluşumuza vesile olmasını cenabı ALLAHTAN niyaz ederim[/QUOTE]
[B]Amin, biz de sizin Ramazan ayınızı kutlar Hayırlı geçmesini dileriz.[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:09. |