![]() |
SitemiziN EnlerI
[COLOR="DarkRed"][B] Sitemizin EnlerI
En Aktif ............RaZZce En Iyi Admin.......RüStü ElmaS En Haberci.........Sivaslilar.net Aklima Daha Bisey Gelmedi Devaminida Siz Yapin !!![/B][/COLOR] |
--->: SitemiziN EnlerI
[B]aa buldum :D
En Lady : SivasLady[/B] |
en yıldızımız
[B]samet yıldız[/B] :D |
[B]En kıpır kıpır olanı RaZZle yani RaZZcE[/B]
|
[B][COLOR="SlateGray"]en gariban benim. e ramazandayık fitre ve zekat zamanı. itinaylan kabul edilir. en iyi şekilde değerlendirilecektir meraklanmayın :D[/COLOR][/B]
|
[B]Herkes Kendinden Bahsediyor Egoist Olmiyalim Arkadaslar !!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[/B]
|
-->: SitemiziN EnlerI
[B]Benim için de bir en bulun bari :))[/B]
|
benim enim yokmu yaw :(
:D :D :D |
[B][COLOR="Indigo"]En Katılımcı : Altuntas58
En Karizmatik : Rüştü Elmas En Vatansever : Serrrkan [/COLOR][/B] |
en siyasetçi SERRRKAN............
|
[QUOTE=_DuMaN_58;223709][B]Benim için de bir en bulun bari :))[/B][/QUOTE]
EN ARAŞTIRMACI:dUMAN_58.................... |
E benim için ne uygun acaba ...........
|
EN HIZLI CEVAPÇI: SİVASLI GENÇ
|
Saolasın abi beni bu güzel konuyla şereflendirdiğin için:D
|
bana bi en bulmadınız ya ne diim size
gidin yaa konuşmuom :( |
Bende ismim bulamadım ama, herhalde daha gelir :)
|
-->: --->: SitemiziN EnlerI
[QUOTE=samet yıldız;223745]bana bi en bulmadınız ya ne diim size
gidin yaa konuşmuom :([/QUOTE] [B]En Cana Yakın; Samet Yıldız :)[/B] |
[QUOTE=resim58;223808]Bende ismim bulamadım ama, herhalde daha gelir :)[/QUOTE]
[B]En Renkli Üye Resim58 :))[/B] |
--->: -->: --->: SitemiziN EnlerI
[QUOTE=_DuMaN_58;223947][B]En Cana Yakın; Samet Yıldız :)[/B][/QUOTE]
şımartıosunuz beni yaa sağolun varolun :D |
[B]ahaha :D
peki beni niye kimsecikler yazmamis [/B] |
en güzel gürün_güzeli :):):)
|
[QUOTE=RaZZcE;223964][B]ahaha :D
peki beni niye kimsecikler yazmamis [/B][/QUOTE] [B]Seni unuturmuyuz En Şirin RaZZcE :)[/B] |
[QUOTE=_DuMaN_58;223973][B]Seni unuturmuyuz
En Şirin RaZZcE :)[/B][/QUOTE] SİTEMİZİN EN YAKIŞIKLISI VE EN BEYEFENDİSİ |
[QUOTE=altuntas58;223981]SİTEMİZİN EN YAKIŞIKLISI VE EN BEYEFENDİSİ[/QUOTE]
mehmet abi bana da bişe bul diğerleride güzelde olsun sende bul (Ne yüzsüzüm yaa) |
-->: --->: -->: --->: SitemiziN EnlerI
[QUOTE=samet yıldız;223983]mehmet abi bana da bişe bul
diğerleride güzelde olsun sende bul (Ne yüzsüzüm yaa)[/QUOTE] BU GENC YİĞİDO ARKADAŞIMIZ SİTEMİZİN EN KARİZMATİK GENCLERİNDEN BİRİ OLDUĞUNDAN HABERİ YOK AYRICA YAKINDA BU SİTENİN YÖNETİCİLERİNDEN BİRİ OLMAYA EN BÜYÜK ADAY ZATEN DERSLERİNİ SÖYLEMEME GEREK YOKTUR MUTLAKA SINIFINDA SÜPERDİR BU KADAR ÇOK ÖZELLİĞİ VARKEN HALEN BANA BİR ŞEYLER BUL DİYOR HARET BİR ŞEY!!!!!!!!!!!!!!!!! |
[QUOTE=samet yıldız;223983]mehmet abi bana da bişe bul
diğerleride güzelde olsun sende bul (Ne yüzsüzüm yaa)[/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]Samet bence öyle mesajının altına "Ne Yüzsüzüm" falan yazma. Allah korusun Sitenin En Yüzsüzü seçilirsin. [/COLOR][/B] :) |
Yazılarınızdan edindiğim izlenimlere göre
[B]En güzel konu açan musab58 En tarafsız Serd@r En sivri muhalefet eden pirmahsuni Hemen hemen her konuya en çok cevap veren sivaslıgenç En açık sözlü banu58 En uzun yorumlarda bulunan abircan En aktifler duman58, sivasligenç, Serd@r, resim58, altuntas58 En neşeli RaZZcE En Sivasli olduğundan şüphelendiğim leblebi82 :) (Çorumlu olabilr mi acep :D)[/B] |
[QUOTE=altuntas58;223981]SİTEMİZİN EN YAKIŞIKLISI VE EN BEYEFENDİSİ[/QUOTE]
[B]Way bea :rolleyes: Ben Neymişsim :D[/B] |
[QUOTE=leblebi82;223985][B][COLOR="Indigo"]Samet bence öyle mesajının altına "Ne Yüzsüzüm" falan yazma. Allah korusun Sitenin En Yüzsüzü seçilirsin. [/COLOR][/B] :)[/QUOTE]
haklsın yaaa ben o yazıyı geri siliyorum :D |
--->: -->: --->: -->: --->: SitemiziN EnlerI
[QUOTE=altuntas58;223984]BU GENC YİĞİDO ARKADAŞIMIZ SİTEMİZİN EN KARİZMATİK GENCLERİNDEN BİRİ OLDUĞUNDAN HABERİ YOK AYRICA YAKINDA BU SİTENİN YÖNETİCİLERİNDEN BİRİ OLMAYA EN BÜYÜK ADAY ZATEN DERSLERİNİ SÖYLEMEME GEREK YOKTUR MUTLAKA SINIFINDA SÜPERDİR BU KADAR ÇOK ÖZELLİĞİ VARKEN HALEN BANA BİR ŞEYLER BUL DİYOR HARET BİR ŞEY!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
teşekkürler mehmet abi beni çok iyi tanımışın :D |
[QUOTE=sivaslifani;223987]Yazılarınızdan edindiğim izlenimlere göre
[B] En Sivasli olduğundan şüphelendiğim leblebi82 :) (Çorumlu olabilr mi acep :D)[/B][/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]Valla bu imajı bir an önce düzeltmeye çalışmamız lazım o zaman. Gerçi sivasspor.com'da kullanıcı adımın nerden geldiğini açıklamıştım ama bundan sonra burda da dile getiririz. [/COLOR][/B] :) |
[B]En güzel konu açan musab58 En tarafsız Serd@r En sivri muhalefet eden pirmahsuni Hemen hemen her konuya en çok cevap veren sivaslıgenç En açık sözlü banu58 En uzun yorumlarda bulunan abircan En aktifler duman58, sivasligenç, Serd@r, resim58, altuntas58 En neşeli RaZZcE En Sivasli olduğundan şüphelendiğim leblebi82 :) (Çorumlu olabilr mi acep :D)[/B][/QUOTE] Evet hemen her konuya cevap veririm konuşkan ve girişkendirim ben.E fırsat buldıkçada bu siteye giriyorum ör: okula gitmeden önce okuldan geldikten sonra felan. |
[B]En güzel konu açan musab58 En tarafsız Serd@r En sivri muhalefet eden pirmahsuni Hemen hemen her konuya en çok cevap veren sivaslıgenç En açık sözlü banu58 En uzun yorumlarda bulunan abircan En aktifler duman58, sivasligenç, Serd@r, resim58, altuntas58 En neşeli RaZZcE En Sivasli olduğundan şüphelendiğim leblebi82 :) (Çorumlu olabilr mi acep :D)[/B][/QUOTE] [COLOR="Red"] SİVASLIFANİ[/COLOR] kardeşim sitemizin En sakinlerinden En ağırlarından Sitetedeki üyeleri En iyi izleyen vede sitemizin En büyük yiğidolardan birisi yolun acık olsun kardeşim Ve,ve,ve sitede En iyi imzalardan birine sahip [COLOR="blue"]Ölümden sonra hayat yoksa, hayat ölümün ta kendisidir... Ancak inandığım anda yaşadığımı anladım. (TOLSTOY)[/COLOR] |
[B]En güzel konu açan musab58[/B][/QUOTE] Böyle düşünmen gerçekten sevindirici... Ben sadece buradaki hemşehrilerime faydalı olmak onları bilgilendirmek için yapıyorum... Anlaşılan açtığım konular seviliyor o zaman konu açmaya devam... |
[QUOTE=altuntas58;224067][COLOR="Red"]
SİVASLIFANİ[/COLOR] kardeşim sitemizin En sakinlerinden En ağırlarından Sitetedeki üyeleri En iyi izleyen vede sitemizin En büyük yiğidolardan birisi yolun acık olsun kardeşim Ve,ve,ve sitede En iyi imzalardan birine sahip [COLOR="blue"]Ölümden sonra hayat yoksa, hayat ölümün ta kendisidir... Ancak inandığım anda yaşadığımı anladım. (TOLSTOY)[/COLOR][/QUOTE] Teşekkür ederim ağabey, eksik olmayın :) |
[B]>En neşeli RaZZcE<
tsk ederim :D SIVASLIFANI sitemizdeki üyeleri en iyi izleyen biri :)[/B] |
bana da şey mi desek
Gerçi oyun kısmında şöyle yazıyor toplam 22 Oyunda en yüksek skor sahibi |
[B][COLOR="Indigo"]
En Muhalefet - abircan En Aykırı - abircan [/COLOR][/B] :) |
[QUOTE=leblebi82;225034][B][COLOR="Indigo"]
En Muhalefet - abircan En Aykırı - abircan [/COLOR][/B] :)[/QUOTE] aydın olmak muhalif olmaktır, en ideal yaşayabileceğim yerdede olsam gene muhalif olurdum, aydın olmak muhalif olmaktır, eleştirmezsen kötülükler nasıl düzelir, yanlışlar nasıl düzelir yoksa, nasıl ilerleriz şu insanlık tarihinde medeniyet denen bu yolda eleştirmezsek, sormazsak olmaz. teşekkür ederim layık olmaya çalışacağım :) |
[QUOTE=abircan;225038]aydın olmak muhalif olmaktır, en ideal yaşayabileceğim yerdede olsam gene muhalif olurdum, aydın olmak muhalif olmaktır, eleştirmezsen kötülükler nasıl düzelir, yanlışlar nasıl düzelir yoksa, nasıl ilerleriz şu insanlık tarihinde medeniyet denen bu yolda eleştirmezsek, sormazsak olmaz.
teşekkür ederim layık olmaya çalışacağım :)[/QUOTE] Ama paso bana muhaliflik yapıyorsun :D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:30. |