![]() |
Eskilerden Bir Kaç Laf..................
Sizce hangisi ne kadar doğru? Kaynana Çaydanlık Gibidir, Fokur, Fokur Kaynar. Gelin Demlik Gibidir, Sinsi, Sinsi Demlenir Oğlan Bardak Gibidir, Bir Gelin Doldurur, Bir De Kaynana Görümce Çay Kaşığı Gibidir, Arada Bir Gelir Ortalığı Karıştırır Çocuk Şeker Gibidir, Ortalığı Tatlandırır Kayınpeder De Çay Tabağı Gibidir, Okkalıca Oturur. |
--->: Eskilerden Bir Kaç Laf..................
evet yaa geçen gün bissim amcanın gelinide aynı lafları etmişti :D
|
-->: Eskilerden Bir Kaç Laf..................
Eskiler bazı şeyleri böyle değerlendirirlerdi herkese göre değil ama bazı kişler bu olaylara demekki sebeb oluyorlarmış aslı olmasaydı bu sözler cıkmazdı
|
Eskiler ne söylediyse muhakkak birşeyler yaşanmış demektir.
|
[B]Görümce Çay Kaşığı Gibidir, Arada Bir Gelir Ortalığı Karıştırır [/B]
ewt yaa görümcelerdende çok çekilir |
Bende görümceyim ama daha ortalığı karıştırmadım
|
[QUOTE=58divrigi;219638]Bende görümceyim ama daha ortalığı karıştırmadım[/QUOTE]
:D***:D***:D***:D karıştırırsın elbet birgün |
Neyseki yengem arkadaşımdı ortalığı karıştırmama hiç gerek kalmadı başka biri olsaydı olabiirdi ;)
[QUOTE=samet yıldız;219639]:D***:D***:D***:D karıştırırsın elbet birgün[/QUOTE] |
[QUOTE=58divrigi;219640]Neyseki yengem arkadaşımdı ortalığı karıştırmama hiç gerek kalmadı başka biri olsaydı olabiirdi ;)[/QUOTE]
hmm o zaman durum değişir tabii böylesi daha güzel olmuş sizin açınızdan |
-->: Eskilerden Bir Kaç Laf..................
[QUOTE=samet yıldız;219636][B]Görümce Çay Kaşığı Gibidir, Arada Bir Gelir Ortalığı Karıştırır [/B]
ewt yaa görümcelerdende çok çekilir[/QUOTE] [QUOTE=58divrigi;219638]Bende görümceyim ama daha ortalığı karıştırmadım[/QUOTE] [QUOTE=samet yıldız;219639]:D***:D***:D***:D karıştırırsın elbet birgün[/QUOTE] Samet işte aslında kötü niyetli değil ama bazen istemedende olsa böyle ortalığı karıştırır |
samet grds sana katılıyorum sen bunun üzerine en kısa zamanda karıştırırsın ortalığı ALLAH yardım etsin geline...
|
[B]Çocuk Şeker Gibidir, Ortalığı Tatlandırır
:) :) :) katiliyorum :D[/B] |
Ortalık karışmadı merak etmeyin herşey yolunda.
|
[QUOTE=altuntas58;219627]Eskiler bazı şeyleri böyle değerlendirirlerdi herkese göre değil ama bazı kişler bu olaylara demekki sebeb oluyorlarmış aslı olmasaydı bu sözler cıkmazdı[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]sana katiliyorum abi tabiki bunlar herkes icin gecerli degil ama böyle insanlarda bitek eski zamanda degil halende oldugunu unutmamali emegine saglik divrigi, paylasim icin sagol[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:28. |