![]() |
Siz hangisini söylerdiniz
[B][I][COLOR="Magenta"]Bir kuyruk var ve birisi öne geçmek istedi ne derdiniz tepkiniz ne olurdu ?
[COLOR="Black"]KLASIK[/COLOR] ; Sıraya geç kardeşim! [COLOR="black"]NEOKLASIK[/COLOR]; Şeker kardeşim sıraya geçermisin! [COLOR="black"]REALİST[/COLOR]; Sıra var ! [COLOR="black"]SÜRREALİST[/COLOR]; Sallandıracaksın bak bunların ikisini kızılayda, bak bir daha yapabiliyorlarmı. [COLOR="black"]ROMANTİK[/COLOR]; Beyefendi sanırım sırayı görmediniz. [COLOR="black"]NATURALİST[/COLOR]; Sırana geç. [COLOR="black"]MODERN[/COLOR]; Efendim insanlarımız eğitimsiz ,halbuki avrupa'da... [COLOR="black"]POSTMODERN[/COLOR];Sırana geç ulan ayı! [COLOR="black"]UZLAŞIMCI[/COLOR]; Aceleci olmasa öne geçmezdi,üzmeyin garibi! [COLOR="black"]DEVRİMCİ[/COLOR]; Altyapı sorunları çözülmeden halkımız sıraya geçmez,devrim olunc aherkes hizaye geçicek [COLOR="black"]KADERCİ[/COLOR]; İki dakika fazla beklesek kıyametmi kopar,kısmetse hepimizin işi görülür. [COLOR="black"]FELSEFECİ(Septik, kuşkucu);[/COLOR]Ön ve arka kavramları görecelidir,o tarafın ön taraf olduğuna kim karar verdi?Öne geçtiğini zanneden aslında arkadaya da geçmiş olabilir [COLOR="black"]KANTÇI[/COLOR]; Efendim alğılanmayan şeyler yok demektir,bakmayın o tarafa adam yok olur. [COLOR="black"]KÖTÜMSER VAROLUŞÇU[/COLOR]; Herkes bir gün ölecek onurlu bir şekilde bekleyin,bir gün o adamda ölecek. [COLOR="black"]İYİMSER VAROLUŞÇU[/COLOR];Sıkmayın canınızı,şu anın tadını çıkarmaya çalışın,bakın ne güzel hayattasınız ve birileri önünüze geçebiliyor [COLOR="black"]HÜMANİST[/COLOR];İnsanlık bir bütündür,birimiz hepimizi,hepimiz birimiz içi.Dolayısıyla birimiz öne geçince aslında hepimiz öne geçmiş oluruz...[/COLOR][/I][/B] |
--->: Siz hangisini söylerdiniz
[B][COLOR="Indigo"]SÜRREALİST; Sallandıracaksın bak bunların ikisini kızılayda, bak bir daha yapabiliyorlarmı.[/COLOR][/B] :)
|
ROMANTİK; Beyefendi sanırım sırayı görmediniz.VE
İYİMSER VAROLUŞÇU;Sıkmayın canınızı,şu anın tadını çıkarmaya çalışın,bakın ne güzel hayattasınız ve birileri önünüze geçebiliyor BUNU secerdim efendim:) heheh guzel calisma ama hos tskler [COLOR="Magenta"]SWEET GIRL[/COLOR] |
[QUOTE=leblebi82;226125][B][COLOR="Indigo"]SÜRREALİST; Sallandıracaksın bak bunların ikisini kızılayda, bak bir daha yapabiliyorlarmı.[/COLOR][/B] :)[/QUOTE]
HEHEHE:)) leblebi senin oyle acimasiz olmadigini saniyorum ben:) kardesim |
[QUOTE=UTKUM_58;226127]HEHEHE:)) leblebi senin oyle acimasiz olmadigini saniyorum ben:) kardesim[/QUOTE]
:) [COLOR="Indigo"][B]İlk söyleyeceğim söz seçeneklerde olmadığı için mecburen ilk sözümün arkasından söyleyeceğim seçeneği seçtim. [/B][/COLOR] |
-->: Siz hangisini söylerdiniz
[QUOTE=Sweetgirl;226122][B][I][COLOR="Magenta"]Bir kuyruk var ve birisi öne geçmek istedi ne derdiniz tepkiniz ne olurdu ?
[COLOR="black"]NATURALİST[/COLOR]; Sırana geç.[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [IMG]http://img245.imageshack.us/img245/7337/imagespg9.jpg[/IMG]:D |
surrealıst tabıkı ... :D :D baskası olmaz...;)
|
SÜRREALİST; Sallandıracaksın bak bunların ikisini [B]Taksim meydanında[/B], bak bir daha yapabiliyorlarmı.
|
KLASIK ; Sıraya geç kardeşim!
Bence en iyi ikaz şekli böyle olmalı en azında bu noktadan başlamak lazım |
Hayatta en gıcık olduğum konu bu ve ne zaman sıraya geçtiysem vukuatlı olarak çıktım.
REALİST; Sıra var ! ( Genel olarak her kuyrukta duyulması muhtemel söz ama çoğu zaman önemsenmemesi nedeniyel bayağı bi uzaya biliyor...:D) |
[B]NATURALİST; Sırana geç.( !!! ) ("." degilde "!!!" olmasi lazim =)
ben böleyim :D[/B] |
[CENTER][B][I][COLOR="Magenta"]bende biraz o günde kendimi nasil hissetdigime bagli
eger cok normal bir gün ise: [COLOR="Black"]KLASIK[/COLOR] ; Sıraya geç kardeşim! eger o gün bir kac terslik yasadiysam biraz sinirli sekilde: [COLOR="black"]NEOKLASIK[/COLOR]; Şeker kardeşim sıraya geçermisin! eger adam hic bozuntuya vermiyorsa biraz sesli bi sekilde:[COLOR="black"]REALİST[/COLOR]; Sıra var ! eger karsimdaki biraz sempatik biriyse: [COLOR="black"]ROMANTİK[/COLOR]; Beyefendi sanırım sırayı görmediniz. eger biri sorar gibi bakiyor ve önüme gecmeye calisiyorsa: [COLOR="black"]NATURALİST[/COLOR]; Sırana geç. sirf giciklik olsun diye:[COLOR="black"]MODERN[/COLOR]; Efendim insanlarımız eğitimsiz ,halbuki avrupa'da... eger hic acelem yoksa ve süper bir gün gecirdiysem: [COLOR="black"]İYİMSER VAROLUŞÇU[/COLOR];Sıkmayın canınızı,şu anın tadını çıkarmaya çalışın,bakın ne güzel hayattasınız ve birileri önünüze geçebiliyor...[/COLOR][/I][/B][/CENTER] |
[B][COLOR="Indigo"]Genelde Sürrealist yaklaşım hakim ama sallandırma mekanları farklı...[/COLOR][/B] :)
|
sert bi dilde
KLASIK ; Sıraya geç kardeşim! |
--->: -->: Siz hangisini söylerdiniz
[QUOTE=çılgın-sedat;238634]sert bi dilde
KLASIK ; Sıraya geç kardeşim![/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"] O zaman Sert Klasik oluyor herhalde... [/COLOR][/B] :) |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:37. |