![]() |
Öleceginiz Günü Bilseniz Ve Ölmenize Çok Kısa Bir Süre Kaldıysa Neler Yaparsınız???
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Öleceginiz Günü Bilseniz Ve Ölmenize Çok Kısa Bir Süre Kaldıysa Neler Yaparsınız??? [/COLOR][/CENTER][/I][/B]
|
--->: Öleceginiz Günü Bilseniz Ve Ölmenize Çok Kısa Bir Süre Kaldıysa Neler Yaparsını
[QUOTE=Sweetgirl;226129][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Öleceginiz Günü Bilseniz Ve Ölmenize Çok Kısa Bir Süre Kaldıysa Neler Yaparsınız??? [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
bilmem hic oyle dusunmedim ama heralde dusunmekten ölurdum:))) ÖLÜM BU NEZAMAN GELCEGI BELLI OLMAS AMA ONCE NAMAZIMI KILAR;SONRADA HEMEN TRYE GIDER ETLI EKMEKI COK OZLEDIM BIRDE HINGELI UNUTMADAN MADIMAK YEMEGINI:PARDON MANTIYI YAZMDIM:SIMDI AKLIMA GELDI KÖMBEYI BIDE YAYIK AYRANINI ICMEYI SON OLARAK IZGARA KÖFTE YERDIMMM ohhhhhhh yaninda kizarmis biber sogan domates salatasi himmmmmmmm harikaaa ONDAN SONRA ÖLEYIMMM:))))))) BIDE KALEYE GITMEK ISTERIM ORADA EKREM DIYE SAZ ARKADASIM VAR ONDAN SON ISTEK ISTERDIM ÖLURSUM KABRIME GELME ISTEMEMMMMMMM:)) |
-->: Öleceginiz Günü Bilseniz Ve Ölmenize Çok Kısa Bir Süre Kaldıysa Neler Yaparsınız
[B]Abdest alır iki rekat namaz kılardım heralde.Tevbe etmeyide ihmal etmezdim eş dostu arar hellalik taleb ederdim. [/B]
|
--->: Öleceginiz Günü Bilseniz Ve Ölmenize Çok Kısa Bir Süre Kaldıysa Neler Yaparsını
[QUOTE=UTKUM_58;226132]bilmem hic oyle dusunmedim ama heralde dusunmekten ölurdum:))) ÖLÜM BU NEZAMAN GELCEGI BELLI OLMAS AMA ONCE NAMAZIMI KILAR;SONRADA HEMEN TRYE GIDER ETLI EKMEKI COK OZLEDIM BIRDE HINGELI UNUTMADAN MADIMAK YEMEGINI:PARDON MANTIYI YAZMDIM:SIMDI AKLIMA GELDI KÖMBEYI BIDE YAYIK AYRANINI ICMEYI SON OLARAK IZGARA KÖFTE YERDIMMM ohhhhhhh yaninda kizarmis biber sogan domates salatasi himmmmmmmm harikaaa ONDAN SONRA ÖLEYIMMM:))))))) BIDE KALEYE GITMEK ISTERIM ORADA EKREM DIYE SAZ ARKADASIM VAR ONDAN SON ISTEK ISTERDIM ÖLURSUM KABRIME GELME ISTEMEMMMMMMM:))[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ooo masallah seninde birden istahin acildi :rolleyes: istersen birde diet Kola verelim ardindan ;) sen zaten bunlari yedikden sonra patlarsin yaaa :D :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;226348][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ooo masallah seninde birden istahin acildi :rolleyes:
istersen birde diet Kola verelim ardindan ;) sen zaten bunlari yedikden sonra patlarsin yaaa :D :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] bence de bu kadar çok yersen o tarihten daha önce gidersin maazallah |
[QUOTE=sivas_sevdamiz;226358]bence de bu kadar çok yersen o tarihten daha önce gidersin maazallah[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]yiyen ben degilim :D UTKUM_58 bu kadar seyi yiyormus :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B]tövbe ederdim ve helallesirdim namazimi kilardim...
FAKAT BU KONU EGLENCEYE UYMUOR ..[/B] |
[QUOTE=RaZZcE;226371][B]tövbe ederdim ve helallesirdim namazimi kilardim...
FAKAT BU KONU EGLENCEYE UYMUOR ..[/B][/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]haklisin gülüm diger konulari acarken hic düsünmeden bunuda buraya actim hemen kaydiriyorum [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
giderim güzel bi restauranta
yiyebildiğim kadar yerim hesap gelincede zaten ödeyemeden Hakkın rahmetine kavuşurum :D |
Ölüm mü O da ne? Ölüm yoklukmudur..
[QUOTE=RaZZcE;226371][B]tövbe ederdim ve helallesirdim namazimi kilardim...
FAKAT BU KONU EGLENCEYE UYMUOR ..[/B][/QUOTE] Sayın RaZZce kardeşim bu tövbe olayı basit bir olay değil..Ve de namaz olayıda öyle.Bunları yapman illaki ölüm tarihinin belirli olmasıyla yapılacak işler değil. ;) [COLOR="Red"][B]Önemli olan bunları o gün belli olmadan yapmandır.zaten öleceğin günü bilmiş olsaydın hayatın zehir olurdu.[/B][/COLOR] Allah'a Hamdolsun. Bu alan aynı zamanda ilim alanıda olmalı değil mi ? |
Ölecegimi bilsem herkesle helallesirim ve son olarakta annemin dizlerinin dibinde yatarim...
|
-->: Öleceginiz Günü Bilseniz Ve Ölmenize Çok Kısa Bir Süre Kaldıysa Neler Yaparsınız
[COLOR="DarkRed"][B]Öleceğini bilmek ağıza o kadar kolay geliyor ki?
Bence tam bir imana sahip olan için sevinç olsa gerek ama benim gibiler içinse bir hüzün ve elveda[/B][/COLOR] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:57. |