Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   KAPATMA KARARI GELDİ (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=14998)

Sivaslilar.Net 01.02.2008 00:06

KAPATMA KARARI GELDİ

[IMG]http://www.sivaslilar.net//images/stories/dikimevi.jpg[/IMG]
Yaklaşık 3 yıl önce başlayan ve her hangi bir gayret gösterilmeyerek 3 yıl sonra kesin kararın alınmasına kadar beklendikten sonra Dikimevinin Sivas’ta kalması için başlatılan çalışma sonuç vermedi. Sivas 2 No’lu Askeri Dikimevi’nin İstanbul’a taşınmaması konusunda umutlar uygulama emrinin gelmesi ile birlikte sona erdi.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2 No’lu Dikimevi’nin taşınması uygulama emri verdi. Dikimevi 25 Mayıs 2008 tarihinde Sivas’ta faaliyetine son vererek, 2 Haziran 2008 tarihinden itibaren İstanbul 1 No’lu dikimevi bünyesinde faaliyet gösterecek. Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından Sivas 2. Nolu Dikimevi Müdürlüğü’ne gönderilen uygulama emrinde, üretimin 2 Haziran 2008 tarihinden itibaren İstanbul 1 No’lu Dikimevi’nde gerçekleştirileceği ve buna yönelik tedbirlerin alınması istendi.

Uygulama emrinde ayrıca, 2 No’lu Dikimevi’nin üretim faaliyetlerinin etkin olarak sürdürememesi nedeniyle lav edilmesi ve bünyesinde bulunan melbusat atölyesinin 1. No’lu Dikimevi Müdürlüğü’ne, Saraç atölyesinin ise 7’inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığına taşınmasına onay verildiği belirtildi.

Sivas 2 No’lu Dikimevi’nin taşınmaması için çeşitli girişimlerde bulunan siyasi ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin bu girişimleri sonuçsuz kaldı. Sivas’ta bulunan 250 dolayındaki işçilerden çadır bölümünde bulunanlardan bir bölümü makineleri ile Niğde-Bor ilçesine nakledilirken, bir bölüm işçi Deniz, Hava ve Jandarma dikimevlerinde görev alacak melbusat bölümündeki 120 ila 150 dolayında işçi ise İstanbul-Kartal Askeri Dikimevi’ne gidecek. Bu arada 70 dolayında emekliliği dolmuş işçinin de emekli olması bekleniyor..

EyüphanAydın 01.02.2008 01:39

--->: KAPATMA KARARI GELDİ

[B]Dikim Evinide Kaybettik Desene
Şu Günlerde Çok Büyük Yaralar Alıyorum.D.M.O'da Gitti[/B]

puar 01.02.2008 09:12

ankaradaki 6 tane vekilimizde ağzını açsın...bakalım daha neler gidecek.

abircan 01.02.2008 09:27

geçmiş olsun sivasıma , 250 ekmek yiyen aile yolunu bekleyen 1000 çoluk çocuk, her aya para bırakılan 500 esnaf, geçmiş olsun, sivas bir kolunu daha kaybetti, yerinede bir alışveriş merkezi yapın baride hep beraber üretmeden yaşayalım, dış borçlarda 160 dan 400 milyar dolara getirdi rte hükümeti, bir dört yıl sonra dış borcumuz 700 milyar dolarla kapanacak bu demekki kişi başı milli gelir 10.000 dolar olamadı ama kişi başı borcumuz bu hükümet dönemide biterken her doğan türk çocuğu ve yaşayanı 10.000 dolar borçla yaşıyor olacaktır

sivaslıgenç 01.02.2008 10:27

[QUOTE=abircan;228850]geçmiş olsun sivasıma , 250 ekmek yiyen aile yolunu bekleyen 1000 çoluk çocuk, her aya para bırakılan 500 esnaf, geçmiş olsun, sivas bir kolunu daha kaybetti, yerinede bir alışveriş merkezi yapın baride hep beraber üretmeden yaşayalım, dış borçlarda 160 dan 400 milyar dolara getirdi rte hükümeti, bir dört yıl sonra dış borcumuz 700 milyar dolarla kapanacak bu demekki kişi başı milli gelir 10.000 dolar olamadı ama kişi başı borcumuz bu hükümet dönemide biterken her doğan türk çocuğu ve yaşayanı 10.000 dolar borçla yaşıyor olacaktır[/QUOTE]

Dediğin gibi abiciğim 1000-2000 çocuk,erkek ,kadın gene aç kalacak.Yani şimdi tek umtları kalacak oda İstanbula göçmek garanti onuda yapacaklar.Ya bu nasıl milletvekilleri ya çıtları öıkmıyor ki.

altuntas58 01.02.2008 10:32

-->: KAPATMA KARARI GELDİ

Sivasımızın bir ekmek kapısı daha kapanacak bu şehrin hiç sahibi yokmu yatırım yapılmadığı gibi elimizde var olanları kayıp ediyoruz bu ne garip celişki anlamak mümkün değil meclise gönderdiğimiz vekillerimiz lütfen artık sivasımıza sahip cıkın siz orda ne yapıyorsunuz aslında ben ne yaptıklarını iyi biliyorum ama!!!!

sivaslıgenç 01.02.2008 10:50

--->: -->: KAPATMA KARARI GELDİ

[QUOTE=altuntas58;228856]Sivasımızın bir ekmek kapısı daha kapanacak bu şehrin hiç sahibi yokmu yatırım yapılmadığı gibi elimizde var olanları kayıp ediyoruz bu ne garip celişki anlamak mümkün değil meclise gönderdiğimiz vekillerimiz lütfen artık sivasımıza sahip cıkın siz orda ne yapıyorsunuz aslında ben ne yaptıklarını iyi biliyorum ama!!!![/QUOTE]

Ya abi aklıma geldikçe deli oluyorum ya biz onları meclise Sivası hiç düşünmesinler diyemi yollladık nolur sanki iki dk. Sivası ve sorunlarını düşünseler.

abircan 01.02.2008 10:51

tarikat kurup cami yapalım altında işmerkezi olsun , bir on yıldaha, cami derneğine bağlı bir iki dükkan, bir iki talebe yurdu, yatılı olsun kız erkek tabiki ayrı olsun, üretim, fabrika ne gerek var, eğitim araştırma gerek yok, meslek lisesinide kapatalım imam hatip yapalım, işyeri olmayınca ona hiç gerek yok zaten, üniversite zaten 9 şubat oylamasındandan sonra medrese olmaya başlayacak, doktoro öğretmene kimyacıya mühendise gerek yok bize imam yeter, doktor yerine nefesi kuvvetli hocalarımız olur, sınıhçı lazım ortopedist değil, dişçi lazım değil köşedeki berberde hallediyor, ebe lazım değil ayşe hanım teyzemde iyidir bu konuda, uzat uzatabildiğin kadar biz yavaş yavaş ortaçağımıza doğru ilerleyelim, şeyhülislam bir iki fetva çıkarsın şimdiden kellesi vurulacak biraz kafir zındık var, bu arada onlarıda kılıfına uyduralımmm gitsinn

_DuMaN_58 01.02.2008 10:54

[B]Evet çok yazık oldu.
Yüzlerce insan vardı ordan ekmek yiyen. :(([/B]

BOUN 01.02.2008 12:30

Belediye başkanına tez haber uçurun, belediye şirketlerine konut yapmak için yeni arazi açıldı. Ne olur belediyemiz bu dikimevi arazisini değerlendirsin hemen konut yapsın.:mad::mad::mad:

Ama bir tarafa şunu yazın Sivas'ta fabrika kalmayınca belediye konutlarında oturacak insan da kalmayacak!

Lütfen Sami Bey bu firsatı kaçırmayın. Bahardan tezi yok yıkın şu dikimevi binasını hemen konut yapın. Bedava arazi, arsa payı sıfır, değerlendirmezseniz ayıp olur...

Bu arada bir an evvel Tüdemsaş'ı kapatıp yerine hemen konut yapmayı da ihmal etmeyin!

arikarinkuchi 01.02.2008 12:52

tüm kurumlarımız tek tek gidiyor
allah yardımcımız olsun
zaten çok göç veriyoduk
şimdi tam olacak

sivaslıgenç 01.02.2008 13:26

[QUOTE=abircan;228861]tarikat kurup cami yapalım altında işmerkezi olsun , bir on yıldaha, cami derneğine bağlı bir iki dükkan, bir iki talebe yurdu, yatılı olsun kız erkek tabiki ayrı olsun, üretim, fabrika ne gerek var, eğitim araştırma gerek yok, meslek lisesinide kapatalım imam hatip yapalım, işyeri olmayınca ona hiç gerek yok zaten, üniversite zaten 9 şubat oylamasındandan sonra medrese olmaya başlayacak, doktoro öğretmene kimyacıya mühendise gerek yok bize imam yeter, doktor yerine nefesi kuvvetli hocalarımız olur, sınıhçı lazım ortopedist değil, dişçi lazım değil köşedeki berberde hallediyor, ebe lazım değil ayşe hanım teyzemde iyidir bu konuda, uzat uzatabildiğin kadar biz yavaş yavaş ortaçağımıza doğru ilerleyelim, şeyhülislam bir iki fetva çıkarsın şimdiden kellesi vurulacak biraz kafir zındık var, bu arada onlarıda kılıfına uyduralımmm gitsinn[/QUOTE]

Ya şimdi ne alaka konyla bu yazdıklarının.Hani derlerya kasap et derdinde kayun can derdinde sende hemen burada işi siyasete dökmüşsün.Konu bir işyerinin kapatılması sen hocalardan ,imam hatiplerde bahsediyorsun.

BOUN 01.02.2008 13:45

[QUOTE=BOUN;228896]Belediye başkanına tez haber uçurun, belediye şirketlerine konut yapmak için yeni arazi açıldı. Ne olur belediyemiz bu dikimevi arazisini değerlendirsin hemen konut yapsın.:mad::mad::mad:

Ama bir tarafa şunu yazın Sivas'ta fabrika kalmayınca belediye konutlarında oturacak insan da kalmayacak!

Lütfen Sami Bey bu firsatı kaçırmayın. Bahardan tezi yok yıkın şu dikimevi binasını hemen konut yapın. Bedava arazi, arsa payı sıfır, değerlendirmezseniz ayıp olur...

Bu arada bir an evvel Tüdemsaş'ı kapatıp yerine hemen konut yapmayı da ihmal etmeyin![/QUOTE]

Hay aksi bir yeri eklemeyi unutmuşum. Henüz kapatılma kararı alınan Devlet malzeme ofisinin arazisi baya bir kıymetlidir herhalde hem Yenişehir'de hem çevre yoluna yakın, aman başkanım orayı da kaçırmayın derim, yıkın iki ayda düzleyin konut yapın oraya da! Ne olur...

sivaslıgenç 01.02.2008 14:05

[QUOTE=BOUN;228915]Hay aksi bir yeri eklemeyi unutmuşum. Henüz kapatılma kararı alınan Devlet malzeme ofisinin arazisi baya bir kıymetlidir herhalde hem Yenişehir'de hem çevre yoluna yakın, aman başkanım orayı da kaçırmayın derim, yıkın iki ayda düzleyin konut yapın oraya da! Ne olur...[/QUOTE]

Yok be ne konutu yapacak orayıda satarlar .Sivasın neyine deme orası ,satalım gitsin canım.

abircan 01.02.2008 14:34

[QUOTE=sivaslıgenç;228912]Ya şimdi ne alaka konyla bu yazdıklarının.Hani derlerya kasap et derdinde kayun can derdinde sende hemen burada işi siyasete dökmüşsün.Konu bir işyerinin kapatılması sen hocalardan ,imam hatiplerde bahsediyorsun.[/QUOTE]

NİYE YAZDIĞIMI ANLAYACAKSIN MUSTAFACIĞIM AMA İNŞALLAH GEÇ KALMIŞ OLMAYIZ, EYVAH DEMEYİZ

sivaslıgenç 01.02.2008 15:32

[QUOTE=abircan;228921]NİYE YAZDIĞIMI ANLAYACAKSIN MUSTAFACIĞIM AMA İNŞALLAH GEÇ KALMIŞ OLMAYIZ, EYVAH DEMEYİZ[/QUOTE]

Ya abiciğim ne geç kalması gitti artık geri dönüşü kalmadıki bu işin .Biz çokkktannn EYVAHH dedik.Artık Sivas bana göre geri dönüşü zor olan bir noktada.

engineer58 02.02.2008 09:21

[QUOTE=abircan;228921]NİYE YAZDIĞIMI ANLAYACAKSIN MUSTAFACIĞIM AMA İNŞALLAH GEÇ KALMIŞ OLMAYIZ, EYVAH DEMEYİZ[/QUOTE]

Bence Kendini haklı sanıp yazılmış bi laf.Mustafa arkadaş doğru söylüyor.Her zaman kendi bildikleriniz doğru değildir.Ben rte hükümetine oy vermedim ama sizin düşünceniz en büyük bağnazlıktır...Saygılarımla

abdullah58 02.02.2008 09:29

BÜTÜN SIVASLLIARIYANINADA ANAKARADAKI MILLETVEKILLERINI KOY
1 MECNUN BASKAN;1 BÜLENT UYGUN KADAR SIVAS ICIN AKTIF FALIYETZDE BULUNMUYORLAR---BEN BUNU BILIRIM
BEYPINARLI 58

abdullah58 02.02.2008 09:32

SIVAS TA KAPATMAYA
TÜRKIYEDE SATMAYA
YABANCILARA EN YÜKSEK FAIZ VERMEYE
DURMAK YOK YOLA DEVAM
BEYPINARLI 58

ERMAN 02.02.2008 22:57

cok yazık olmuşş ztne kac tane yerımız varki

ilyas özer 03.02.2008 15:35

ne oluyor abircan kardesim meydani bos buldunuz galiba osmanli devletinde medrese vardi teknolojide,bilimde, tipta en gelismis durumdaydi.senin ne kadar hakkin varsa basortulu kardesleriminde o kadar okumaya hakki var.bu ulke islam ulkesi,dis borc cogalmis,neden biliyonmu.sen hic simdiye kadar dogru duzgun yol,saglik hizmetleri,en azindan insanca yasamak gormusmuydun,bol keseden atmayin gardasim.

serhatcan 03.02.2008 16:45

HAHAHAHAHAHA DİYE GÜLERİM BEN BU KAPATMAYA. VEE SEVİNİRİM DE. AHHH AZİZ NESİN AHHH. HAYATTA OLSAN SANIRIM SANA TAPANLAR OLURDU TANRI DİYE. SİVASLILAR AKP YE OY VERDİLER,MUHSİN BABALARINA OY VERDİLER AMA BABALARI KORUYAMADI. RECEP TAYYİP GELDİ 2 GÜZEL KELİME SÖYLEDİ AJİTE YAPTI DEMOGOJİ YAPTI BİZİM SİVASLILARIN GÖZÜNÜ BAĞLADI. OYLARI ALDI VEE BİDE EKMEKLERİNİ ELİNDEN ALDI. EYY AZİZ NESİN SEN İNANIOYORUM Kİ MEZARINDA KENDİ KENDİNİ YİYORSUN.

serhatcan 03.02.2008 16:47

[QUOTE=ilyas özer;229178]ne oluyor abircan kardesim meydani bos buldunuz galiba osmanli devletinde medrese vardi teknolojide,bilimde, tipta en gelismis durumdaydi.senin ne kadar hakkin varsa basortulu kardesleriminde o kadar okumaya hakki var.bu ulke islam ulkesi,dis borc cogalmis,neden biliyonmu.sen hic simdiye kadar dogru duzgun yol,saglik hizmetleri,en azindan insanca yasamak gormusmuydun,bol keseden atmayin gardasim.[/QUOTE]

YAWWWW KARDEŞŞŞŞŞ.. BANA SADECE BİŞEY SÖYLERMİSİN. EKMEK NAMUS MU DEĞİL Mİ....? YOKSA BAŞÖRTÜSÜ MÜ NAMUS..? SADECE BANA LÜTFEN CEVAP VER.

ilyas özer 03.02.2008 20:29

yuh be kardesim ekmekle basortusuyle nasil bi alaka kurabiliyorsun.ayrica basortusu kullananlarin okuyup ekmek kazanmalarina nasil engel olmaya calisiyorsunuz.simdiye kadar istediginiz kisiler bu ulkeyi yonetti.sonuc ne onuda sen bana soylesene.sivasa tas ustune tas konmadi.hepsini denemedikmi,az akilli olun gardasim.

serhatcan 03.02.2008 22:23

[QUOTE=ilyas özer;229190]yuh be kardesim ekmekle basortusuyle nasil bi alaka kurabiliyorsun.ayrica basortusu kullananlarin okuyup ekmek kazanmalarina nasil engel olmaya calisiyorsunuz.simdiye kadar istediginiz kisiler bu ulkeyi yonetti.sonuc ne onuda sen bana soylesene.sivasa tas ustune tas konmadi.hepsini denemedikmi,az akilli olun gardasim.[/QUOTE]

kardeşşş kafan senin basmıyormu. göremiyormusun. senin dini ve milli duygularının ağır bastığını bilip bunu bahane ederek seni uyutup elinden ekmeğini alıyor. haa başörtüsüyle okuyup ekmek mi kazanacak. sivas halkı sence nasıl. muhafazakar değilmi. ee okusan noolacak. yavv sivaslının ekmeğini elinden alıyorlarr diyorumm. sen gelmiş başörtüsüyle okusunda ekmek kazansın diyorsun.sivaslılar myhafazakar ama gel görki adamlar kendi çıkarları için muhafazakarlığı bile takmıyor. neymişşş demekki m,illiyetcilik müslümanlık bunlar için hikayee takmıyorlar bile.size gelip dinden milliyetcilikten demogoji yapıyorlarr sişzde şakşakcılığı iyi beceriyorsunuz yaa. allahım yaa. adamlar uyutuyorlar gene şakşakcılık yapıyorsunuz.bu sağ sol meselesi değil kardeşimm kafan bassın biraz. yok diğerleri geldide ne yaptı meselesi değil. sorun olan sivaslıların kullanılan,boynuna bi ip geçirdiğin zaman nereye sürüklersen oraya giden bi halk olduğu. buna itirazın varsa söylee.ekmeğin,işin,aşın milliyeti,dini olmazz. uyanın biraz. uyanın.

serhatcan 03.02.2008 22:32

[QUOTE=samet yıldız;228903]tüm kurumlarımız tek tek gidiyor
allah yardımcımız olsun
zaten çok göç veriyoduk
şimdi tam olacak[/QUOTE]

YAWW KARDEŞİMMMM. SENİN KENDİNE YARDIMIN YOK ALLAH NASIL GELSİN SANA YARDIM ETSİN. BEKLE BEKLE ALLAH SATEN SADECE SİVASLILAR İÇİN BİŞEYLER YAPACAK. SİVASLILAR YATSADA UYUSADA KENDİ HAKLARINI SAVUNMASADA BEN SİVASLILARIN HAKLARINI SAVUNUR YARDIMCI OLURUM DİYOR SATEN. HEY BÜYÜĞK ALLAHIM. EVET SEN ŞU SİVASLILARA AKIL İÇİN YARDIM ET. ADAMLAR YOK BÜLENT HOCADAN,YOK ALLAH TAN YARDIM BEKLİYORLAR.GÜLERMİSİN AĞLARMISIN.

serhatcan 03.02.2008 22:35

[QUOTE=puar;228846]ankaradaki 6 tane vekilimizde ağzını açsın...bakalım daha neler gidecek.[/QUOTE]

:))))) YAVV NEDEN ŞİKAYET EDİYORSUN Kİ. ONLARI SİZ AĞIZLARINI AÇIP SİZİN HAKLARINIZI SAVUNSUN DİYE GÖNDERMEDİNİZ Kİ. SİVASLI HEMŞEHRİLERİMİZDİR,MİLLİYETCİDİR,MUHAFAZAKARDIR, HAA BİDE MİLLİ GÜREŞCİDİR. GİTSİNLER YAA NOOLACAK SANKİ DİYE GÖNDERDİNİZ.AMA ŞUNADA İNANIYORUM Kİ ONLAR GELİP SİVASTA GEZSELER GENE ŞAKŞAKCILIK YAPAR SİVAS HALKI ALKIŞLARLARR.

serhatcan 03.02.2008 22:39

[QUOTE=altuntas58;228856]Sivasımızın bir ekmek kapısı daha kapanacak bu şehrin hiç sahibi yokmu yatırım yapılmadığı gibi elimizde var olanları kayıp ediyoruz bu ne garip celişki anlamak mümkün değil meclise gönderdiğimiz vekillerimiz lütfen artık sivasımıza sahip cıkın siz orda ne yapıyorsunuz aslında ben ne yaptıklarını iyi biliyorum ama!!!![/QUOTE]

yaa kardeşşş.. seçim dönemlerinde ne diye geldiler oy istedilerr. sivasa yatırım yapılacak dediler. ama bunları derken satır aralarında söyledilerr. en büyük oyu da neden aldılar biliyormusunuz. biz milliyetciyiz biz müslümanız biz muhafazakarızz. eğer yanlışım varsa düzelt. yatırımı satır aralarında söylediler. adamlar askıllı bunlar ın dini milli duyguları fazla. biz bunları bu tür söylemlerle uyutalım oyları alırız dediler. sivaslılardaa şak şak şak dediler. helalll size dediler. haa bide hemşehrimizdir seçilsin dediler. ama adamalrın bilgi birikimlerine bakmadılar. offfff ki offffff. bu sivas halkı ne zaman uyanacak,ne zaman adam olacak demek lazım.

serhatcan 03.02.2008 22:44

YİĞİDOLAR DİYARIYMIŞŞŞŞ PEHHHHHH. YERİM BEN BÖYLE YİĞİDOLUĞU. EKMEĞİNE SAHİP ÇIKMAYAN BİR HALK NASIL YİĞİDO OLURRR.ADAMLAR GÖZ GÖRE GÖRE İŞYERLERİNİ KAPATIYOR TAŞIYORLARR. BİZİM YİĞİDOLAR ( KÖFTEDEN YİĞİDOLAR,FASULYEDEN YİĞİDOLAR) SES ÇIKARMIYORLARR HATTAA ŞAKŞAKLIYOR ALKIŞLIYORLAR.ASIL YİĞİDO KİMLER BİLİYORMUSUNUZ. BENCE KAYSERİLİ KARDEŞLERİMİZ KOMŞULARIMIZ. ADAMLAR KENDİ ŞEHİRLERİ İÇİN SORUMLULUK SAHİBİLER. SEÇTİKLERİ ADAMLARIN BİLGİ BİRİKİMLERİNE BAKIYORLAR VE SEÇTİKLERİ ADAMLARDA HEMŞEHRİLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ KALKINDIRIYORLARR. YAVV ALLAH AŞINA Bİ SÖYLEYİN GÖNDERDİĞİNİZ MİLLETVEKİLLERİ SİVAS İÇ,İN NE YAPTILARR ALLAH AŞKINA SÖYLEYİN. BİR ABDÜLATİF ŞENER VARDI ONUDA YEDİNİZ. SİZ GERÇEK YİĞİDO OLSAYDUIINIZ ONUN TEKRAR SEÇİLMESİ İÇİN HEM KENDİSİNE HEM DE AKP YE BASKI YAPARDINIZ. EVET ABDÜLATİF ŞENER DE SİVAS IN ATATÜRK Ü. NE YAZIKKİ BİDAHA GELİRMİ BİLİNMEZZ.

serhatcan 03.02.2008 22:48

[QUOTE=Apokan58;228972]BÜTÜN SIVASLLIARIYANINADA ANAKARADAKI MILLETVEKILLERINI KOY
1 MECNUN BASKAN;1 BÜLENT UYGUN KADAR SIVAS ICIN AKTIF FALIYETZDE BULUNMUYORLAR---BEN BUNU BILIRIM
BEYPINARLI 58[/QUOTE]

NEDEN BEEEE. BÜYÜK BAŞKAN MUHSİN YAZICIOĞLU VAR YA. GELİP GÖĞSÜNÜ GERE GERRE SİVASTA DOLAŞAN. CIK CIK CIK AYIP AMA :)))))

serhatcan 03.02.2008 22:50

[QUOTE=Apokan58;228972]BÜTÜN SIVASLLIARIYANINADA ANAKARADAKI MILLETVEKILLERINI KOY
BEYPINARLI 58[/QUOTE]

ÖYLE DEĞİL KARDDEŞİMMM. ŞU ANKİ MİLLETVEKİLLERİNİ ÜSTÜSTE KOY BİDE 4 LE ÇARP Bİ ABDÜLATİF ŞENER ETMEZZZZZ. YOK YOK 4 DE AZ OLDU 14 LE ÇARP 1 ADÜLLATİF ŞENER ETMEZ.

serhatcan 03.02.2008 22:51

[QUOTE=Apokan58;228973]SIVAS TA KAPATMAYA
TÜRKIYEDE SATMAYA
YABANCILARA EN YÜKSEK FAIZ VERMEYE
DURMAK YOK YOLA DEVAM
BEYPINARLI 58[/QUOTE]

EVET ŞAKŞAKCILIĞA DEVAMMM:)))))

serhatcan 03.02.2008 22:55

BEN FUTBOLU ÇOK SEVEN FUTBOL FANATİĞİ BİRİYİM. AMA GEL GÖR Kİ SİVASSPORUN BAŞARILI OLMASINI İSTEMEZ DURUMA GELDİM. NEDEN Mİİ. SİVASLILARI SİVASSPORLA UYUTMAYA BAŞLADILAR. VEEE BİRDE TÜRBANLA UYUTUYORLAR SATEN. BEN İSTANBULDAYIM EMİNİMKİ SİVASTAKİ SİVAS HALKI DİKİMEVİNİN KAPANMASINI,D.M.O NUN KAPANMASINI TEK KELİME BİLE KONUŞMUYORLARDIR. SİVASSPOR VE TÜRBANI KONUŞUYORLARDIR. HAYIR ÖYLE DEĞİL DİYENİN AKLINA ŞAŞAR LİMON SIKARIM. EVETT SİVASSPOR VE TÜRBAN AÇLIĞIMIZI GİDERECEK. HAA BİDE TATLI UYUMAMIZI VEE GÜZEL RÜYALAR GÖRMEMİZİ VEE MASALLAR DİNLEMEMİZİ SAĞLAYACAK. HADİ HAYIRLISI.

serhatcan 03.02.2008 22:58

amma sinirlenmişim yaa. amma çok yazdım. ama ne yapam sivaslılar sdivastan uyuyorlar biz burada uyanık duralım bari uyandıralım dedik. şu konuyaa 3-5 kişi yorum yazmış ahh ulan ahhh. burasının yorumlarla dolması lazımdı. ama olurmu yaaaa sivasspor sitesinde sivasspor için yazmak varken banane dikim evi bana ne D.M O diyorlar. onlarda haklı:))))

serhatcan 03.02.2008 23:51

ŞİMDİ SİVASIN VE SİVASLILARIN ÇIKARLARI KONUSUNDA BİŞEYLER YAZDIM YAA BENİ KOMUNİSTLİKLE İTHAM EDERLER:))))))) LA BU GOMUNİST NE DİYOR LAAAA DERLER.AMA BEN SİZİN O SEÇTİĞİNİZ MİLLETVEKİLLERİNDEN DAHA MİLLİYETCİYİM BİLESİNİZ.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:14.