Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVASa GELİN OLDU! (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=15072)

Sivaslilar.Net 04.02.2008 12:52

SİVASa GELİN OLDU!

[IMG]http://www.sivaslilar.net//images/stories/gelin.jpg[/IMG]
Ünlü şarkıcı Kadırgalı lakaplı Seda Sayan 6. nikahında Onur Şan’la evlenerek Sivas’ın gelini oldu.

Sivas’ın yetiştirdiği ünlü türkücülerden Ahmet Turan Şan’ın yeğeni, 24 Temmuz 1981 doğumlu Türk Halk Müziği sanatçısı Onur Şan’la geçtiğimiz günlerde İstanbul Çırağan Sarayı’nda yapılan nikahla evlenerek Sivas’ın gelini olan Seda Sayan 6. eşini Sivas’tan seçmiş oldu.

Aradaki yaş farkından ve Seda Sayan’ın evlilik tutumlarından dolayı amca Ömer Şan nikaha katılmazken nikahı İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

arikarinkuchi 04.02.2008 12:56

--->: SİVASa GELİN OLDU!

tokat - sivas kardeşliği :D
mutluluklar
pekde onaylamıyorum ya neyse

_DuMaN_58 04.02.2008 13:02

-->: SİVASa GELİN OLDU!

[B]Hayırlı olsun diyelim bari

Acaba seda sayan kaç sefer evlendi?[/B]

Serd@r 04.02.2008 13:04

[QUOTE=_DuMaN_58;229351][B]Hayırlı olsun diyelim bari

Acaba seda sayan kaç sefer evlendi?[/B][/QUOTE]

[B]Bende hayırlı olsun diyorum ne diyelim!

Bu altıncı evliliği imiş![/B]

_DuMaN_58 04.02.2008 13:07

[B]Vay bea. Demek 6

Kim bilir daha kaç kez boşanıp evlenir.[/B]

KARAKAYA83 04.02.2008 13:48

hayırlı olsun bakalım kaç gün sürecek bu ewlililk

SivasLady 04.02.2008 13:56

[B]eh hayirli ve UZUN ÖMÜRLÜ bir evlilik olsun
:D resmi olarak alti oldu [/B]

albina58 04.02.2008 15:46

Seda SAYAN;
1987 li yıllarda,dönemin meşhur olan sanatçısı,ibrahim TATLISES'i tavlamak isteyen genç bir kızdır.İbrahim TATLISES'in kaldığı otelde,onun yanına sokulup kısa yoldan meşhur olmak ister ve bu doğrultuda tatlıses in kaldığı otele gizlice girer,bir süre sonra otelin güvenlikleri tarafından yakalanır ve karakola götürülür.

Karakolda,seda sayan'ın verdiği ifade;'' Meşhur olabilmek için,ibrahim tatlıses'in odasına girmeye çalışıyordum''

puar 04.02.2008 15:48

En nefret ettiğim kişilerden biri......... :(

KARAKAYA83 04.02.2008 15:48

AMA BAŞARMIŞ ABİCİM BAKSANA HELAL OLSUN ::d:d:

puar 04.02.2008 15:49

[QUOTE=albina58;229438]Seda SAYAN;
1987 li yıllarda,dönemin meşhur olan sanatçısı,ibrahim TATLISES'i tavlamak isteyen genç bir kızdır.İbrahim TATLISES'in kaldığı otelde,onun yanına sokulup kısa yoldan meşhur olmak ister ve bu doğrultuda tatlıses in kaldığı otele gizlice girer,bir süre sonra otelin güvenlikleri tarafından yakalanır ve karakola götürülür.

Karakolda,seda sayan'ın verdiği ifade;'' Meşhur olabilmek için,ibrahim tatlıses'in odasına girmeye çalışıyordum''[/QUOTE]

ciddimisin....sinan enginden sonra iflah olmadı ilk 11 tamamlar artık :D

FatihCan 04.02.2008 18:00

Tasvip etmediğim bir evlilik şekli ama yinede hayırlı olsun demek düşer bize.

BAYPİPO 04.02.2008 18:14

[COLOR="Red"]"Aradaki yaş farkından ve Seda Sayan’ın evlilik tutumlarından dolayı amca Ömer Şan nikaha katılmazken nikahı İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı."[/COLOR]

PeRi58 04.02.2008 18:21

hiçte yakışmamışlar hıh :( neyse mutlu olsunlar

puar 04.02.2008 18:22

bizde papraziye ayak uydurduk bu sitede

altuntas58 04.02.2008 20:56

Ne diyelim allah hayırlı etsin sivasın reklamı yapılır bize tek faydası budur herhalde

Sweetgirl 04.02.2008 21:06

[B][I][COLOR="Magenta"][CENTER]basdan beri sevmedigim bir bayan...
bu kadar inatci, bu kadar simarik
bu kadar ....
bir bayana yakismicak her hareket bulunuyor bunda
Onur San'a bir Sivasli oldugu icin yakisitiramiyorum..
Annesi olabilecek bir yasdaki bayanla evlenmesini
[/CENTER][/COLOR][/I][/B]

arikarinkuchi 04.02.2008 21:15

seda sayanla kaynanası arasında 2 yaş fark varmış :D

Gümüstepeli-58 05.02.2008 01:31

vay anam ucan kusu gectiiz ha...bizene ya! Onur San belki gercekten seviyodur seda sayani ne bilecez, öyleyse mutlu olurlar insallah. yas farkindan bizene ki.....

cem yilmazin dediyi gibi: SANANEEEEEEEEE

EyüphanAydın 05.02.2008 01:41

Bence Evlenmeseydi,
Onur Şan Ama Olsun Allah Mesut Etsin.
2 Sene Sonra Ayrılırlar..
Belki Daha Kısa

abircan 05.02.2008 08:20

reklam kokuyor reklam,
benden uza olsunda cehenneme orta direk olsun bütün o tayfa

haythuyt 05.02.2008 09:56

vallaha ne yalan söyleyeyim bende biraz üzüldüm.ne diyelim Allah tek yastıkta kocatsın

albina58 06.02.2008 02:46

Milletvekilleri Sayan'ın evliliğini değerlendirdi. Bir vekil "Olsun, erkekler bin kez evleniyor" dedi..

Ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın altıncı nikâhını, üstelik kendisinden 27 yaş küçük Onur Şan'la yapmasını, milletvekilleri değerlendirdi. Erkek vekillere göre Sayan "güzel" bir kadın. Ancak, istikrarlı bir evlilikten söz edilemez. CHP'li Arıtman ise, Sayan'ın çocuklar ve gençler için iyi bir örnek oluşturmadı kanaatinde... Milletvekillerinin görüşleri şöyle:

FATİH ARIKAN / AK PARTİ
[B]Zina yapmadı ya [/B]
"En azından zina yapmıyor. Nikâh yaptığı için takdir edilmesi lazım. Ancak, toplumun önünde olan ve örnek oluşturan insanların daha dikkatli olması lazım. Çünkü ev kadınları bu tür programları seyrediyor ve programın sunucularını yakından takip ediyor."

CANAN ARITMAN / CHP
[B]Kötü örnek oldu [/B]
"Sanatçıların, topluma örnek davranışlar sergilemeleri görevi vardır. İyi örnek olmak gibi bir model oluyorlar. Bu sorumlulukların bilincinde olmalı. İyi örnek olmamıştır."

AŞKIN ASAN / AK PARTİ
[B]Çok normal [/B]
"Bence normaldir. Erkekler bin defa evleniyor. Onlar yaparken bir şey denmiyor. O zaman buna da dememek lazım."

AYŞE TÜRKMENOĞLU / AK PARTİ
[B]Konu özel hayat [/B]
"Bu konu özel hayat. Eğer, 'Kötü bir örnek' deniliyorsa, medya haber yapmaz. Böylece özel hayat, topluma mal edilmez. Medyaya önemli görevler düşüyor."

AVNİ DOĞAN / AK PARTİ
[B]İstediği kadar[/B]...
"Seda Sayan güzel bir kadın. İstediği kadar evlenebilir. Allah mesut etsin. Türkiye özgür ülke. Bireysel özgürlük istenildiği kadar kullanılır."

Bu vekiller bu devleti yönetiyor,Vekillerin tasvip ettiği şahsiyetler çocuklarımıza gençlerimize örnek olacak;sonrada kültür yozlaşmamızı,gençlerin bozulması gibi etkenleri başka başka yerlerden arayacağız.Yazık.

Nazligül 06.02.2008 07:14

[B][I][COLOR="Red"]5 EVLİLİK YAPTI, EN UZUNU 5 YIL SÜRDÜ

Seda Sayan ilk evliliğini 1987’de futbolcu Rıdvan Kılıç’la yaptı, sadece 6 ay sürdü. İkinci kocası Sinan Engin’le 1990’da evlendi, 5 yıl sonra ayrıldı. Engin, oğlu Oğulcan’ın babası... Üçüncü evliliğini 1998’de Soner Yapacık’la yaptı. Kısa süre sonra bu evliliği de nokta koydu. 2000 yılında Tuncay Kıratlı’yla dördüncü kez dünya evine girdi. 7 ay sonra ayrıldı. 2004’te de Gökhan Şükür’le evlendi, 6 ay sonra boşandı

bu evlilikde diger evlilikleri gibi reklam amacli
Onur San'a böyle bir oyuna alet oldugu icin yakisitiramiyorum[/COLOR][/I][/B]

MaLamat_58 06.02.2008 07:30

Ben haftada bir çorap değiştiriyorum.Seda Sayan iki koca değiştiriyor.Bir de bunu Sivas'a gelin geldi diyerek övünmeye çalışan arkadaşları kınıyorum :) 81 vilayetten 75 vilayet kaldı gelin gitmediği.Az kalmış demi.Ha gayret :D

seva 06.02.2008 12:25

hayırlı olsun sivasa :)

kadırgalı hanım :)

_DuMaN_58 06.02.2008 12:27

-->: --->: SİVASa GELİN OLDU!

[QUOTE=MaLamat_58;230049]Ben haftada bir çorap değiştiriyorum.Seda Sayan iki koca değiştiriyor.Bir de bunu Sivas'a gelin geldi diyerek övünmeye çalışan arkadaşları kınıyorum :) 81 vilayetten 75 vilayet kaldı gelin gitmediği.Az kalmış demi.Ha gayret :D[/QUOTE]

[B]Yıhyıh :D Seda Sayan ile çoraplarını niye bir tutuyorsun ya :D
[/B]

altuntas58 06.02.2008 12:41

Bu işler Gönül işidir eğer bir birilerini sevdilerse yapacak bir şey yoktur tek care evlenmek hiç olmazsa nikahlanıyorlar bazıları gibi(ZİNA) yanlış işler yapmıyorlarya bu gün seda sayan elini sallasa elisi hesabı sedayla evlenecek binlerce türk genci cıkacağından adım gibi eminim ha biz yakıştıramayabiliriz alan almış satan satmış bizede bura sadece hayırlı olsun demek düşer gerisi yalan

MaLamat_58 06.02.2008 13:58

DUMAN GARDAŞIM BEN ÖYLE İNSANLARI ÇORABIMLA KARŞILAŞTIRIRIM ANCAK :) BAŞKA BİRŞEYLE KARŞILAŞTIRIRDIM DA UŞAH DEVŞEK VAR AYIP GAÇAR YAW EHUAEHUAEHUAEHUAE :D

CrSivaslim58 06.02.2008 14:00

benimde en sinirlendim kisi..............

58isyankar 06.02.2008 15:29

ALLAH biryastıkta kocatsın tabi seda yengemıze koca dayanırsa

ÇALIŞIR 06.02.2008 20:06

Ne diyelim mutlu olsunlar sanatçıların evliliği nereye kadar sürer bilinmez ama .....

çılgın-sedat 07.02.2008 13:27

-->: --->: SİVASa GELİN OLDU!

[QUOTE=KARAKAYA83;229377]hayırlı olsun bakalım kaç gün sürecek bu ewlililk[/QUOTE]

1 ay surer belkii ama belli olmaz onlara

PeRi58 07.02.2008 13:53

bence 1 ay cok bile ama neyse hayırlısı herşeyin. :)

KIZILCAN 07.02.2008 14:02

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan kime baba diyeceğini şaşırdı :) bu evliliğe tüm Türkiye karşı ama en iyisini yine onur Şan'ın kendisi bilir.

asitane3458 07.02.2008 14:24

yha arkdaşlar bu onur san sıvasın nersınden bılen warmı bu arada allah bıyastıkta kocatsın dıcem ama seda sayan çoktaaaan kocamıs neyse saygılar:D :D :D

elif berre 07.02.2008 15:38

[B][COLOR="Indigo"]kendini bilmeywn sırf meşhur olmak gündeme gelmek için onunla bununla evlenip ayrılan bir kadından beklenecek hiç bir şey olmaz olamaz olmamalı.onurşan dan önce kaç kişiyi anı şekilde yoldan çıkardıysa onur içinde aynı şeyi yapmış.

birbirlerine aşık olduklarını söylemişler :P

şehvetin adını aşk koymuşlar
eğer şehvetin adı aşk olsaydı eşekler aşkın şahı olurdu[/COLOR][/B]

özdemir 07.02.2008 15:49

[QUOTE=asitane3458;230998]yha arkdaşlar bu onur san sıvasın nersınden bılen warmı bu arada allah bıyastıkta kocatsın dıcem ama seda sayan çoktaaaan kocamıs neyse saygılar:D :D :D[/QUOTE]

sivasın karkın köyünden ................

CrSivaslim58 07.02.2008 15:50

uf bunun resmini bile görmek istemiyorum.

Arif Coşkun 07.02.2008 17:18

Sanat nedir sanatçı nedir bunu iyi ayırtetmek lazım. Bunların topluma verecek ne sanatsal mesajları var Allah aşkına. Mide bulandırmaktan başka. Gündemde kalmak mağazin basınını televole kültürüne hizmet.Ya başka meselemi yok konuşacak!!!!!!!! Şimdi kafanızı yoruyosunuz kaç kez evlenmişti yok daha evlenirmi bunlardan bize ne:D

WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:24.