Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   İtiraf Bölümü (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=15550)

arikarinkuchi 12.02.2008 20:38

İtiraf Bölümü

arkadaşlar burada birilerin yüzüne söylemek isteyipte söyleyemediğiniz
itiraf etmek istediğiz şeyleri yazarsanız sevinirim ...

RaZZcE 12.02.2008 20:41

--->: İtiraf Bölümü

[B]Bir Arkadasima sesleniyorum :

cok gicik oluyorsun bazen :D:D:D
yüzüne söyleyemiyorum

baska bisey aklima gelmedi :D[/B]

leblebi82 12.02.2008 20:46

[B][COLOR="Indigo"]İtiraf ediyorum ben de kendi geçmişime ve geleneğime uzak bir siyasi partiye üyeyim...[/COLOR][/B] :)

sivaslihakan 12.02.2008 20:50

[QUOTE=samet yıldız;233505]arkadaşlar burada birilerin yüzüne söylemek isteyipte söyleyemediğiniz
itiraf etmek istediğiz şeyleri yazarsanız sevinirim ...[/QUOTE]

vallaben her seyi yüze söylerim...........

arikarinkuchi 12.02.2008 20:57

[QUOTE=sivaslihakan;233509]vallaben her seyi yüze söylerim...........[/QUOTE]

hakan abi hiç birilerinden sakladığın
bişeyler yok mu ???

arikarinkuchi 13.02.2008 20:38

bu ne yaa
kimse bişeler itiraf etmiyor :(

RaZZcE 14.02.2008 19:39

[B]Itiraf ediyoruuuum:

Kardesime kötü bir saka yaptiim :D[/B]

arikarinkuchi 14.02.2008 20:38

[QUOTE=RaZZcE;234238][B]Itiraf ediyoruuuum:

Kardesime kötü bir saka yaptiim :D[/B][/QUOTE]

aaaaaaaaaaaaaaaaa
terbiyesiz seni :D

leblebi82 18.02.2008 22:00

[B][COLOR="Indigo"]Kimse benim kadar büyük bir itiraf yapmamış.[/COLOR][/B] :)

GuNaY 18.02.2008 23:32

[QUOTE=samet yıldız;233505]arkadaşlar burada birilerin yüzüne söylemek isteyipte söyleyemediğiniz
itiraf etmek istediğiz şeyleri yazarsanız sevinirim ...[/QUOTE]

[B]Birine söylemeyeceğim birşeyi neden burada onlarca kişiye söyleyeyim Samet :D[/B]

LaEdri 18.02.2008 23:34

-->: İtiraf Bölümü

[B]itiraf ediyorum...

ben sivasspora aşık oldum...
statta o kadar aşkımı haykırdım ama hiç duymadı...[/B]:)

LaEdri 18.02.2008 23:37

-->: --->: İtiraf Bölümü

[QUOTE=leblebi82;233508][B][COLOR="Indigo"]İtiraf ediyorum ben de kendi geçmişime ve geleneğime uzak bir siyasi partiye üyeyim...[/COLOR][/B] :)[/QUOTE]

[B]ikinci itirafım ...
5 defa oy kullanma şansım olmasına rağmen hiç kullanmadım..[/B];)

leblebi82 20.02.2008 00:46

--->: -->: --->: İtiraf Bölümü

[QUOTE=yigiter187;235848][B]ikinci itirafım ...
5 defa oy kullanma şansım olmasına rağmen hiç kullanmadım..[/B];)[/QUOTE]

[B][COLOR="Indigo"]Ben de her oy kullanmaya gidişim de son ana bıraktım kararımı. [/COLOR][/B]

Fatih Bayrak 20.02.2008 03:25

[B][COLOR="Navy"]Itiraf ediyorum
1985-1986 Ögretimyili Ticaret Lisesi orta bölümü ögrencisi iken Din dersinden kopya cekmisdim:mad:.
Bu benim ilk ve son kopyam olmusdu.:rolleyes:[/COLOR][/B]

MaLamat_58 20.02.2008 08:17

İtiraf ediyorum.Fareyi tuttum kuyruğuna ip bağladım ve balkondan aşağıya attım sonra geri çektim sonra bidaa.Olmadı bidaaa :D Sonra uçan dakmuuunen kediye vurunca tandıra sohdum.Kedi Wauww etti gaçtı :D Sonra dedemgilin öküze üvendereyi nasıl çahdıysam hayvan bunalıma girdi bir süre psikolojik tedavi gördü :D Bizim Aloşu ellerin itleriynen boğuşturdum,İki ite birden nasıl daldıysa çerliyesce birini öldürdü öbürünü ağır yaraladı :D
Bizim komşunun kepçe gulahlı oğlunun gulahlarını caponnan yapıştırdım :D

arikarinkuchi 20.02.2008 08:17

[QUOTE=Fatih Bayrak;236713][B][COLOR="Navy"]Itiraf ediyorum
1985-1986 Ögretimyili Ticaret Lisesi orta bölümü ögrencisi iken Din dersinden kopya cekmisdim:mad:.
Bu benim ilk ve son kopyam olmusdu.:rolleyes:[/COLOR][/B][/QUOTE]

ilk ve son kopyamı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LaEdri 20.02.2008 12:03

-->: --->: -->: --->: İtiraf Bölümü

[QUOTE=albina58;236714]Şimdi merak ettim açıkla:D
Çatları(m)z sonra:D[/QUOTE]

[B]hayırdır neyi açıklayayım...:confused:[/B]

arikarinkuchi 12.04.2008 11:07

[B]itiraf yok mu başkaaa ?????????????????[/B]

fertelliyim 12.04.2008 11:42

Bir itirafta benden Köyde iken daha küçüktüm bir kedi yavrusu vardı çok seviyordum ellerimle besleyip büyüttüm göz açıp kapayana kadar yetişkin bir kedi oldu bir gün güneşli bir havada benim sevimli kedim bir duvarın dibinde güneşe karşı yatmış uyuyordu onu ilk önce tanıyamadım yabancı bir kedi sandım kovalamak yerine büyük bir taş alım üzerine bıraktım kalktı zarzor yürümeye başladı baktımki benim çok sevdiğim ellerimle büyüttüğüm kedim. Bir müddet sonra kediçik öldü çok ağladım pişman oldum çünkü çok sevdiğim kedimi kendim öldürmüştüm ve o gün bu gündür tanısamda tanımasamda hiç bir hayvana bilerek zarar vermedim ve benim için büyük bir ders oldu ne varki kedinin hayatına mal oldu o kedinin görüntüsü hiç aklımdan gitmedi

güleyşa_58 12.04.2008 11:52

Ben de 12-13 yaşlarındayken bi civciv almıştım. Balkonda küçük bir kutucuğun içinde besliyordum. O kadar seviyordum ki... Alalı bayağı olmuştu, bir gün hava bayağı serindi. Kutuyu öyle bi sarmışım ki üşümesin diye bi daha da üşüyemezdi zaten... Sabah yanına gittiğimde deriinnnn uykulara dalmıştı ama hep iyi niyetimden, havasız kalmış garibim... Bi daha da hayvan beslemedim o yüzden...:rolleyes:

leblebi82 12.04.2008 11:55

[QUOTE=güleyşa_58;252864]Ben de 12-13 yaşlarındayken bi civciv almıştım. Balkonda küçük bir kutucuğun içinde besliyordum. O kadar seviyordum ki... Alalı bayağı olmuştu, bir gün hava bayağı serindi. Kutuyu öyle bi sarmışım ki üşümesin diye bi daha da üşüyemezdi zaten... Sabah yanına gittiğimde deriinnnn uykulara dalmıştı ama hep iyi niyetimden, havasız kalmış garibim... Bi daha da hayvan beslemedim o yüzden...:rolleyes:[/QUOTE]

[B][COLOR="Indigo"]Ben de benzer birşey yaşadım. Ama benim civciv kutuyu sıkıca sardığımdan değil sarmadığımdan dolayı öldü. Balkondan atlayıp intihar etti. [/COLOR][/B]

sonbahar5803 12.04.2008 11:55

[QUOTE=güleyşa_58;252864]Ben de 12-13 yaşlarındayken bi civciv almıştım. Balkonda küçük bir kutucuğun içinde besliyordum. O kadar seviyordum ki... Alalı bayağı olmuştu, bir gün hava bayağı serindi. Kutuyu öyle bi sarmışım ki üşümesin diye bi daha da üşüyemezdi zaten... Sabah yanına gittiğimde deriinnnn uykulara dalmıştı ama hep iyi niyetimden, havasız kalmış garibim... Bi daha da hayvan beslemedim o yüzden...:rolleyes:[/QUOTE]

:D :D :D

Allah iyiliğini versin.
Fazla iyi niyet de öldürücü oluyor demekki.

Arif Coşkun 12.04.2008 12:10

6-7 yaşlarımdı sanırım.Annem komşumuzdan bir şey istemeye göndermişti.Komşumuza gittiğimde ve odaya girdiğimde kimse yoktu.Komşu amcamız yaklaşık 20 adet tütün paketlerini camın önüne güneşe kuruması için dizdiğini görmüştüm.Alıp almamakla biran tereddüt edip sonra bir paketini almıştım. Daha bir tane daha sarıp içmeden yakayı ele vermiştim,pakette iade edilmişti:D

arikarinkuchi 12.04.2008 17:42

[B]vay bee neler etmişsiniz ölee
bu arada ''fertelliyim''in yazdığı olaya çok üzüldüm [/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:39.