![]() |
Peki ya Soyadınız Böyle Olsaydı...
[B]Soyadınızı seçen büyüklere dua edin böyle abuk sabuk soyadı seçmemişler.
Coşkun Aptal Akalan Emel Yalak Duran Kalas Vehbi Memeci Yusuf Verici Abbas Alıcı Hasan Tahsin Domatesçi Yıldıray Hıyarcı Vahit Dönek Sait Fare Şöhret Sıçan Adil Tanrı Emine Emzik Sevgi Zıpzıp Fahrettin Kalkmaz Mehmet Kaldırır Cafer Yalar Ahmet Ali Emici Ayşe Cinsel Yusuf Kız Gülten Karı Zeki Kadın Cemal Delik Ramazan Deşik Ahmet Tenten Münevver Göbek Münire Meme Kadir Korkak Fatma Kıro Ayfer Dolgun A. Zeliha Fıstık Şükriye Memeli Ayşe Damarlı Havva Kalça Ali Kalktı Abdullah Başıbüyük Ümmügülsüm Gitti Nurcan Geliyor Ali Geber İsmail Ölüm Münevver Ölü Menderes Katil Hanım Seviş Yunus Gay Özdemir Damızlık Durali Telefon İzzet Angut Türkan Romantik Nalan Avşar Kaşar Cennet Amsoy Selim Selim Osman Osman Ali Ali Hafize Kazma Ali Tost Abdülkadir Anan Abdülaziz Baban Gülfidan Gösterir Abdurrahman Abaza Hatice Tüylü Abdurrahman Kıllı Aytekin Kıllıbacak Makbule Kıllıbaldır Aziz Kıllıbaş Elagöz Abdullah Ölürdedönmez Atilla Otuzbiroğulları Ahmet Yavşar Ökkeş Ford Fettullah Zenci Cumi Sucuk Ali Asker Güngör Pastırma Ali Benim Bayram Amca Zehra Eşekcanbazı İsmail Böcekoğlu Yusuf Ziya Salakoğlu Ümmühan Tanrıoğlu Aziz Ayı Rafet Davar Hüseyin Kanarya Abidin Karga Halil Deve Abdulaziz Ördek Bünyamin Dana Sadık Öküz Necdet Tavuk Hamdi Horoz Bahattin Gıcık Salih Jilet İbrahim Parçalar Hilmittin Deşer Abudulsamet Döver Ramazan Öldürür İsmail Öldürücü H. İbrahim Gömer Halil İbrahim Şebek Gülsen Motor Celal Eşekçalan Sabri Deveseven Şengül Patlıcan[/B] |
--->: Peki ya Soyadınız Böyle Olsaydı...
eline sağlık
allah korumuş :D ben soyadımdan çok memnunum [B]YILDIZ[/B] :) |
şahısların halen kullandıkları soyadları halen böylemi. hiç iyi bişey değil. çocukluk dönemi açısından çok kötü.
|
alllah razı olsun geçmişlerimizden soyadımın bi hayvan ismi olduğunu dusunemıyorum allah korusun soyadı ole olanlarada allah kolaylık wersin ..
|
tesekürler ama benim soy adim
Elmas. |
-->: Peki ya Soyadınız Böyle Olsaydı...
Eeee kimsenin suçu değil. Soyadı kanununda biraz daha dikkatli olmaları lazımdı büyüklerinin. Belki bu soyadların o kişilerce çok özel anıları olabilir. Madalyonun öbür yüzüne de bakmak lazım. İyiki benim soyadım öyle kıllı, tüylü şeyler değil.
|
Pekgüzel Tavasapi
Satilmis Dönekoglu Sehriye Pilav Muhlis Dünyadagülmez Halim Harap Olgun Portakal bunlarda benden :D |
[B]Halim Harap
Olgun Portakal :D Hehe...[/B] |
cok değişik olurdu :D:D:D
mazur gormek lazım :) olabılır |
[B]
Rafet Davar Hüseyin Kanarya Abidin Karga Halil Deve Abdulaziz Ördek Bünyamin Dana Sadık Öküz Necdet Tavuk Hamdi Horoz[/B] bunlar ne yaa böyle |
soy adini gec
simdi zamanda bile cocuklarinin ismini (SATILMIS)koyanlar var ayip be babamdan allah razi olsun güzel bir isim koymus bana abdullah beypinarli58 |
[B]:D
Ya öyle isimleri küçümsemeyelim.[/B] |
:):)
Allah Korusun Dıorum Ama yapıck bısı yok mesela 'alıcı' soy adı olan bı kız cocugu bu devırde cok yazık olur |
cok komik soyadlar var arasinda ! o insanlara yazik olmus yaa ! herkez dalga geciyordur :D
benimkisininde hayvanlarnan iliskisi var ama onlar kadar abartili degil ! KUZU :D |
valla kardes eline sağlık güzel olmus ben soyadımdan çokçoooook memnunum adımlada çelişkili genç osman :)
|
Burda kusur bizim babamızda dedemizde olsada bir kusurda nufus müdürlüğünde engellemeler lazım sanırım bunda yetkileri vardır bildiğim kadarıyla bazı isim ve soy isimleri yazmıyorlar böyle toplumda tuhaf karşılanacak isimleri koyulmaması için porojelerin üretilmesinde yardımcı olmadıkları dolayı yetkilileri kınıyorum
|
--->: -->: Peki ya Soyadınız Böyle Olsaydı...
[QUOTE=altuntas58;235425]Burda kusur bizim babamızda dedemizde olsada bir kusurda nufuz müdürlüğünde engellemeler lazım sanırım bunda yetkileri vardır bildiğim kadarıyla bazı isim ve soy isimleri yazmıyorlar böyle toplumda tuhaf karşılanacak isimleri koyulmaması için porojelerin üretilmesinde yardımcı olmadıkları dolayı yetkilileri kınıyorum[/QUOTE]
yorumun için teşekkürler altuntaş abi, yorumunu okuyunca şu fıkra aklıma geldi; Lise çağındaki bir çocuk okula kayıt olmak için gider... Müdür sorar, " oğlum adın ne ? " çocuk : memehmet... yayayayakut ... müdür : oğlum kekeme misin sen? çocuk : hayır hocam , babam kekemeydi nüfus memuru da or....çocuğuymuş... |
[B]Evet Nüfus müdürlüklerinden uygun birşey bulunabilir.[/B]
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bunu daha önce okumusdum
hatirlatdigin icin tskler :)[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
Nufus müdürlüklerinin böyle bir yetkisi var tuhaf olan isim ve soy isimleri engellemeleri gerekli
|
İsminize Şükredin
Aşağıdaki isim ve soyadlara eminiz hiçbiriniz sahip olmak istemezsiniz.
Gerçekleri telefon rehberinden kontrol edilmişmiş Coşkun Aptal Emel Yalak Duran Kalas Sultan Kaltak İsmail Dümbelek Fahrettin Kalkmaz Duran Tekerlek Döndü Yuvarlak Özdemir Damızlık İzzet Angut Türkan Romantik Hafize Kazma İsmail Donsuz Hatice Tüylü Abdurrahman Kıllı Aytekin Kıllıbacak Makbule Kıllıbaldır Ahmet Yavşar Ökkeş Ford Bayram Amca Necati Yenge Meliha Enişte Zehra Eşekcanbazı Yusuf Ziya Salakoğlu Abudulsamet Döver Ramazan Öldürür İsmail Öldürücü Gülşen Motor Hacı Benzin Menemine Cart Burhanettin Curt Cafer Cırt Döndü Cort Fedakar Pat Şaban Küt Haziment Pet Cafer Yalar Gurban Yalama Ahmet Ali Emici Ayşe Cinsel Ali Anüs Bahriye Kuku Yusuf Kız Gülten Karı Zeki Kadın Cemal Delik Ramazan Deşik Münevver Göbek Havva Kalça Nurcan Geliyor Ali Geber Münevver Ölü Hanim Seviş Alkın Azgın Mümin Abaza Yunus Gay Kemal Götürür Gülfidan Gösterir |
valla bende soyadımdan çokkkkkk memnunum var mı benim soyadım gibi POLAT
|
:) çok hoştu ya paylaşım için sağol
daha önce muhasebesini tuttuğum bi dekorasyon firması vardı yoğun olarak yapay çiçek yapılıyodu personelden bitanesinin adı [B]ÇİÇEK BOZAN [/B]dı. patronumuzda biraz ilginçdi her ismi geçmesinde bu kadın gerçekten çiçek bozmuyo dimi muhabeti yapardı ne günlermiş be :) |
seval neval :D :D:D
çok komik bişey bu ya benim ismim çok güzel :P |
[B]Benim ki hepinizinkinden daha güzel :D tmm mı.
Duman...asalete bak bea :D[/B] |
maşşallah ne asalet ama duman (is)
|
[B]is değil arkadasım. Duman olmak...[/B]
|
HA ÖYLEMİYDİ OZAMAN PARDON.............................
|
allaha şükür babamız iyi bir soy isim bırakmış bize..HANÇER
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:09. |