Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ELLER ONLAR İÇİN AÇILDI (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=15990)

Sivaslilar.Net 27.02.2008 23:05

ELLER ONLAR İÇİN AÇILDI

[IMG]http://www.sivaslilar.net//images/stories/cemaat1.jpg[/IMG]
Kamu-Sen İl Temsilciliği tarafından Paşa Camii’nde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin muzafferiyeti ve bu uğurda şehit olan mehmetçiklerin aziz ruhları için mevlid-i şerif okutuldu.

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciği tarafından, Paşa Camii’nde öğle namazının ardından şehitler için hatim duası okutuldu.Kamu-Sen Sivas İl Temsilcisi Abdullah Fişne, yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde sendika olarak kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin muzafferiyeti, bu uğurda şehit olan aziz şehitlerin ruhuna mevlit ve hatim duası okutturduklarını söyledi. Paşa Camisi'nde de İl Temsilciliği olarak hatim duası okutturduklarını ifade eden Fişne, ''Aziz Şehitlerimizin ruhu şad olsun'' dedi.

MEDYABİRAJANS 28.02.2008 00:33

--->: ELLER ONLAR İÇİN AÇILDI

[B][COLOR="Navy"]Aziz şehitlerimizin ruhu şadolsun . Ne mutlu onlara şehadet şerbetini içtiler..
" Ey Şehit oğlu Şehit isteme benden makber, sana ağuçunu açmış duruyor Peygamber"[/COLOR][/B]

Ertugrul 28.02.2008 04:38

[B]Mevlidi Şerif okutan sendika temsilcilerinden Allah razı olsun. Şehitlerimizin ruhu şad olsun.
Milletimizin milli ve manevi bütünlüğünü bozmaya çalışanların emelleri sonuçsuz kalacaktır.
Milletimizin bağrında ki Allah aşkı,Peygamber aşkı,Vatan aşkı,Bayrak aşkı her türlü bölücülüğe karşı duracaktır. [/B]

fatoş_yvz 28.02.2008 08:11

[QUOTE=MEDYABİRAJANS;239719][B][COLOR="Navy"]Aziz şehitlerimizin ruhu şadolsun . Ne mutlu onlara şehadet şerbetini içtiler..
" Ey Şehit oğlu Şehit isteme benden makber, sana ağuçunu açmış duruyor Peygamber"[/COLOR][/B][/QUOTE]

gerçekten guzeL bi söz mekanLarı ceNNet oLsn aLLah aıLeLerine sabır versıN....

Dağcı 28.02.2008 09:31

[B][COLOR="DarkGreen"]Şehadet bir çağrıdır; nesiller ve çağlara... Ne mutlu şehitlere... [/COLOR][/B]

SivasLady 28.02.2008 09:35

[QUOTE=MEDYABİRAJANS;239719][B][COLOR="Navy"]Aziz şehitlerimizin ruhu şadolsun . Ne mutlu onlara şehadet şerbetini içtiler..
" Ey Şehit oğlu Şehit isteme benden makber, sana ağuçunu açmış duruyor Peygamber"[/COLOR][/B][/QUOTE]

[B]evet gercekten güzel sözler
ruhlari sad olsun
dualarimiz herzaman onlarla[/B]

KARAKAYA83 28.02.2008 09:56

allah razı olsun onlardan ne mutlu onlara onlara şehadet şerbeti içtiler herkeze nasip olmaz şehitlik

MEDYABİRAJANS 28.02.2008 10:32

Sevgili arkadaşlar düşünsenize " [B][COLOR="Navy"]Şehitlik[/COLOR][/B]" diye yüce Allah'ın koyduğu bir mertebe olmasaydı bağrı yanık analar ne ile teselli olabilirdi.
gözümüzden akan yaşlar bizlere şefaatçi olur İnşallah

izmirliyiğido 28.02.2008 11:14

SEN ŞEHİT OĞLUSUN İNCİLTME YAZIKTIR ATANI
VERME DÜNYALARI ALSANDA BU CENNET VATANI

BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN

Serd@r 28.02.2008 12:51

-->: ELLER ONLAR İÇİN AÇILDI

[B]Yüce Rabbim açılan elleri,Aminle mühürlenmiş duaları kabul eder İnşaAllah!
Allah şehitlerimizin ruhunu şad etsin! [/B]

abircan 28.02.2008 14:07

aziz şehidlerimizin ruhu şad olsun

ama sendikanın bu konuyla ne alakası var onu anlamadım, müftülük ne iş yapar,

sonbahar5803 28.02.2008 14:17

Türk askerindeki iman gücü ve şehit olma arzusu varolduğu müddetçe hiç bir çapulcu bu vatanın bir karış toprağını bile bölemez.

Allah askerimize güç versin. Düşmanı da kötü emellerine ulaştırmasın.

Amin.

1967 dernek serkan20 29.02.2008 15:04

[B]yüce Allahım o şehitlerden razı olsun
bizler için savaştılar ve şehit oldular
ruhları şad olsun
mekanları cennet olsun
peygamber efendimize komşu olsunlar inşAllah[/B]

Alibaba58 01.03.2008 12:49

YAZIK O ŞEHİT ADIYLA ADLANDIRILAN GENÇLERE, YAZIK ONLARIN AİLELERİNE BU VATAN UĞRUNA HERŞEYİ GÖZE ALMIŞ O GENÇLERE NE YAZIK Kİ ÇOK ÜZÜLÜYORUM PKK'NIN KÖKÜNÜ KAZIYACAKLARINA SÖZ VEREN AKP HÜKÜMETİ MAALESEF AMERİKANIN İSTEĞİ ÜZERİNE GERİ ÇEKİLDİ NE OLDU O EMEKLERE ARTIK TÜRBANI ONAYLAYAN GÜL NASIL OLSA ARADA KAYNATTI MEVZUYA GEREK YOK ARTIK. EĞER HALKI UYUTMAK İSTERSE NASIL OLSA BİLİYOR DAMARDAN GİRMEYİ. UYUMA TÜRKİYE GERÇEKLERİ GÖR. EĞER GERÇEKTEN ASKERİ BİR OPERASYON YAPACAKLARSA TELEVİZYONLAR BAS BAS BAĞIRMASALARDI NEREYE YAPACAKLARINI PKK'NIN SONU MU GELDİ HEPSİ KAÇTI ONLARIN. BELKİ DE PKK'LI DİYE MASUM İNSANLARI ÖLDÜRDÜLER. YAZIK YAZIK ÇOK ÜZÜLÜYORUM.

fertelliyim 01.03.2008 13:01

Cuma namazında şehitler için dua
Ankara - Bolu, Sivas, Kayseri ve Kastamonu'da sınır ötesi harekatta şehit olan askerler ve tüm şehitler için cuma namazı öncesi dua okundu.

Bolu Yıldırım Bayazıd Camii'ndeki duayı İl Müftüsü Yaşar Yaprak okudu. Camideki yaklaşık 1500 kişi okunan dua sırasında duygulu anlar yaşadı.
Bazı vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı.

Sivas'taki camilerde, Mehmetçiğin sınır ötesi harekattan sağ salim dönmesi ve şehitlerin ruhlarının şad olması için dua eden cemaat, ülkenin huzurlu ve güvenli günler yaşamasını diledi.Kayseri'de de harekatta şehit olan askerler için kentteki 18 camide mevlit okutuldu. Ayrıca, kent merkezindeki tüm camilere merkezi yayın yapılan Hunat Camisi'nde cuma namazı öncesinde verilen vaazda, 305 kişinin Müftülüğü arayarak, şehitler için Kur'an-ı Kerim'in tamamını okuduklarını, hatim duası yapılmasını istediklerini bildirdiği duyuruldu.

Merkez vaizinin yaptığı hatim duasında şehitler için Allah'tan rahmet dilendi.Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır
ötesi operasyonlarında şehit düşen askerler için hatim duası okundu.Taşköprü Müftülüğü'nün aldığı kararla ilçe merkezinde ve köylerinde
bulunan 290 din görevlisi, sınır ötesi operasyonlarda şehit olan askerler için dua okudu.

sonbahar5803 01.03.2008 13:13

İki kendini bilmez habercinin kışkırtmalarıyla galyana gelmemeliyiz.

Askerimiz gerekli açıklamayı yaptı.

Kararı TSK verdi ve harekat başarılıydı!

Birbirimize düşüp askerimize güvensizlik başlatma zamanı değil.

altuntas58 06.03.2008 12:56

Şehitlerimiz için okunan mevlütler,ve edilen duaları allah kabul etsin şehitlerimizin ruhları şad olsun

aozdemir 06.03.2008 13:01

Allah şehitlerimize rahmet eylesin.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:25.