![]() |
Fenerbahçe Çeyrek Finalde
[IMG]http://www.resimages.com/resim/0500405947cdcffbd5327.jpg[/IMG]
[COLOR="White"]....................................[/COLOR][IMG]http://img155.imageshack.us/img155/5295/34sgg2ofd2ky0.gif[/IMG] |
-->: Fenerbahçe Çeyrek Finalde
gardaş konuyu ben açacaktım ama sen benden hızlı davranmışın neyse farketmez aga
GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİDE FENERBAHÇE!!! |
--->: Fenerbahçe Çeyrek Finalde
fenerbahcemize hayirli ugurlu olsun
darisi bütün türk takimlarimiza. |
[B]fenerbahçeye
başarılar güzel maç çıkardılar volkan da çok iyiydi helal olsun fb ye umarım finalde de görürüz [/B] |
Gerçektende bir Fenerbahç maçını hiç bu kadar heyecanla izlememiştim.Ama Sevillada tarih yazdık inşallah diğer Türk takımlarıyla el ele bir dahaki sene Avrupada fırtna gibi eseriz.
|
Tebrik ediyorum türk futbolunu avrupada en iyi şekilde temsil ettiği için.
|
hakikaten göğsümüz kabardı ya
heyecan dan kalbimiz duracaktı nerdeyse tebrikler fenerbahçemize |
çok iyi bir maç oldu uzatmalar penaltılar
|
Fenerbahceyi avrupadaki başarılarından dolayı kutlarım
|
Hangi, takımın taraftarı olmamız önemli değil dışarıya karşı yapılan maçar hepimizin sayılır.Ülkemize kazandırdığı puan ve prestijden dolayı FB'yi kutlarım.
|
FENERBAHÇEYİ YÜREKTEN KUTLARIM AVRUPADA ANADOLUNUN SESİNİ DUYURDUĞU İÇİN ÜLKEMİZE KAZANDIRACAĞI ÜLKE PUANLARI DOLAYISIYLA UEFA ŞANSIMIZIN ARTTIĞI İÇİN, TÜRKİYEYE BU ZOR GÜNLARİNDE BİRAZ OLSUN MUTLULUK YAŞATTIĞI İÇİN TEBRİK VE TEŞEKKÜR İLETİYORUM DARISI BİZİM BAŞIMIZA
|
burada herhabngi bir takımı tutmak önemli değil avrupa manşetlerinde şuan Fenerbahçeden degil Türkiyeden bahsediliyor
Fenerbahçe dün kendini temsil etmek için çıktılarsada Orada tek temsil edilen Şey TÜRKİYE idi Tebrikler Fenerbahçem |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:04. |