![]() |
İşte Ben Buyum !!!
[B][COLOR="Red"]İşte Ben Buyum !!![/COLOR][/B]
[B]arkadaşlar herkes kendiyle ilgili özellikleri(...kaş-göz-saç-yaş-boy-kilo-hobi-fobi vb...) yazarsa sevinirim[/B] |
-->: İşte Ben Buyum !!!
[B]Sihay kaşım.
Kahverengi gözüm siyah saçım 1.80 boyum 70 kilom Sivaslilar.net Fobim :) İşte Ben Buyum!!![/B] |
siyah saç
siyah kaş sürmeli kahverengi göz(kirpikler keman gibi):) uzun,sportif vücut 1.88 boy 75 kilo hobilerim;ocağıma gidip kitap okumak sivaslılar.nette vakit geçirme fobilerim:dtp ismini duyduğum zaman bütün vücut sistemim duruyor beyin sadece hakarete odaklanıyor.birde galatasaray |
siyah saç
siyah kaş kahvrengi gözüm hobılerim basketbol futbol |
--->: İşte Ben Buyum !!!
[B]başka kimse kendini tanıtmak istemiyor mu :([/B]
|
kaş-göz-saç-yaş-boy-kilo-hobi-fobi vb...)
Siyah kaşlıyım... Kahverenği gözlüyüm... Siyah saçlıyım... 16 yaşındayım... 1.70 boylarındayım... 70 Kiloyum... Hobilerim=Sivaslılar.nette takılmak,Sivasspor,fb,arkadaşlarla takılmak... Fobilerim=Basketbol,GS:)..... |
[B]BAŞKA YOK MUUUUUUUUUUUUUU[/B]
|
KENDİNİ ANLAT
[B]
SAYIN ÜYELER BU FORMDA KENDİMİZİ ANLATIYORUZ BAKALIM HEP BAŞKALARI ANLATIYOR BİZİ BİRDE KENDİ AĞZIMIZDAN GÖRELİM BAKALIM NASIL BİRİYİZ NELER SEVERİZ NELER SEVMEYİZ NE İŞ YAPARIZ NERELERE TAKILIRIZ [/B] |
-->: KENDİNİ ANLAT
[B]Sivaslıyım,yiğidoyum sivassporumla gurur duyuyorum[/B]
|
--->: KENDİNİ ANLAT
18 Yaşında Daha henuz gun yuzu gormemıs bır ınsanım :):):)
|
[B]15 Yaşında :D 1.80 Boyunda 65 Kilo Tipsizin tekiyim :) Ahmet kardeşimiz gibi gün yüzü görmedik :)[/B]
|
Cevap: KENDİNİ ANLAT
Zamanımın çoğu çalışarak geçer ve boş vakitlerde bazen gezer bazende gazete,dergi, kitap okumaya çalışırım ve daha fazla zamanımıda tiryakisi olduğum sivasspor.com ve sivaslilar.net'te harcarım.
45 yaşındayım İstabul'da yaşıyorum.Reklam işleri ile uğraşmaktayım.Evli iki çocuk babasıyım.Diğer yarışmacılara başarılar diliyorum:D:D |
-->: KENDİNİ ANLAT
sıra bende 19 yaşındayım 184 boy 63 kilo eczanede çalışıyorum ayrıca 4 yıllık kamu yönetimi okuyorum (aöf) 4 kardeşiz benden 2 yaş büyük abi 2 yaş küçük kız kardeşim ve 17 yaş küçük kız kardeşim var hafta sonu sivasspor maçı izlemek en büyük hobim (yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim)
|
23 yaşındayım Özgüven sahibi, güçlü karar mekanizmasına sahip, sadık, kendi kararını kendi veren, eleştirici. biriyim ve boş zamanları bol olan tv kitap bilgisayar başında paylaşım yaparım insanları insanlık sevgileriyle tanımlanırım ama bazen hayallerde avunurum bazende gerçeklerle uğraşırırım. Dünyanın geleceği ile ilgilenirim Irk, cinsiyet ve sosyal durumuna bakmaksızın herkesin aynı olanaklara sahip olmasını isterim. ve açıksözlüyümdür..
en büyük hatam başkalarına güvenmem Başkalarını beğenmem olumlu huylarım : İnsancıl, bağımsız, arkadaş canlısı, iradeli, yaratıcı, devrimci ruhlu, bağlı, ülkücü olumsuz huylarım : Anlaşılmaz, dik kafalı, usulsüz, sabit görüşlü, huysuz, geleneklere karşı gelen. |
-->: --->: KENDİNİ ANLAT
[QUOTE=seva;326953]23 yaşındayım Özgüven sahibi, güçlü karar mekanizmasına sahip, sadık, kendi kararını kendi veren, eleştirici. biriyim ve boş zamanları bol olan tv kitap bilgisayar başında paylaşım yaparım insanları insanlık sevgileriyle tanımlanırım ama bazen hayallerde avunurum bazende gerçeklerle uğraşırırım. Dünyanın geleceği ile ilgilenirim Irk, cinsiyet ve sosyal durumuna bakmaksızın herkesin aynı olanaklara sahip olmasını isterim. ve açıksözlüyümdür..
en büyük hatam başkalarına güvenmem Başkalarını beğenmem olumlu huylarım : İnsancıl, bağımsız, arkadaş canlısı, iradeli, yaratıcı, devrimci ruhlu, bağlı, ülkücü olumsuz huylarım : Anlaşılmaz, dik kafalı, usulsüz, sabit görüşlü, huysuz, geleneklere karşı gelen.[/QUOTE] [B]Süpersin seva kendini çok güzel anlatmışsın [/B] |
[B]Yarışmacı arakdaşlar çoğalmaktadır.Acaba en iyi yarışmacı kim olucak :)[/B]
|
Cevap: KENDİNİ ANLAT
[B][B]Adim Oner Almaz 1.67 boyundayim Meslegim Mobilya Dekarosyon teknikeriyim Cnc operoturuyum ayrica hedefleri olan bir insanim bos gezen degilim tarihi eserlere karsi ilgim var bu yuzden tarihi cok severim... Son zamanlardada roman kitaplarini okumaya heveslendim epeyde iyi gidiyor....[/B][/B]
|
[QUOTE=EyüphanAydın;326847][B]15 Yaşında :D 1.80 Boyunda 65 Kilo Tipsizin tekiyim :) Ahmet kardeşimiz gibi gün yüzü görmedik :)[/B][/QUOTE]
bu kadarmı eyüphan daha fazla yazman gerek sen bir kaptansın :D |
kumral saçlı
bal rengi gözlü 1.70 boy 52 kilo spor giyinen kapalı daha ne diyim Allah vergisi 19 yaşında güzel bir kızım |
[B][QUOTE=ABDULLAH DUMAN;327033]bu kadarmı eyüphan daha fazla yazman gerek sen bir kaptansın :D[/QUOTE]
Sen dersinde yazmam mı ? :D Pek öyle gündeme gelmek istemiyordum o kadar :rolleyes: [B]KÜNYE ;[/B] [B]Ad ;[/B] Eyüphan [B]Soyadı ;[/B] Aydın [B]D.Yeri ;[/B]Sivas ( Zara ) [B]Normalde Taksim İlk Yardım Hastenesi[/B] [B]D.Tarihi ; [/B]06 Ocak 1993 Normalde [B]( Kimlikte 10 Şubat 1992 )[/B] [B]Kulüp ; [/B]Çakmakspor Kaptan :D Özelliklerim ; Attığım ara pasları ile tipik bir ' Emre Belözoğlunu ' andırıyorum.Genellikle kulüpte Pirlo diye hitap ediliyorum. Şimd bu kadar yazarsam destan olur :D[/B] |
[B]yok mu başka :)[/B]
|
Cevap: İşte Ben Buyum !!!
Siyah kasli
kahve rengi gözlü 18 yasinda sivasa asik hobbyler futbol oynamak, müzik dinlemek |
siyah kas
kahverengi göz siyah sac 20 yasindayim 1.70m 61 kilo hobilerim : futbol ve basketbol oynamak. basketbolda hakemlik yapmak. net'de takilmak ve arkadaslarla cok cok vakit gecirmek. hobi sayilmaz gerci ya neyse :D fobilerim : 3 ezikler :D. kitap okuma fobiside var:D |
Ben Hasan Almanya Hamburg`ta yasiyorum, Uludag Üniversitesi IIBF Kamu yönetimi mezunuyum, halen özel bir sirkette calisiyorum, en büyük hayalim birgün tekrar memleketime dönüp orada yasamak, aslinda burada fena degil ama artik sabahlari guten morgen degil selamün aleyküm demek istiyorum. Sivasa ve Sivaslilara selam olsun.
|
Cevap: İşte Ben Buyum !!!
siyah kasliyim
Kahverengi gözlüyüm 10 yasindayim boyum 1.47 Kilom 38 Hobilerim,futbol,basketbol,[url]www.sivaslilar.net[/url] [B][COLOR="Blue"]ISTE BEN BUYUM !!!![/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:56. |