Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Eglence (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=23)
-   -   İşte Ben Buyum !!! (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=16397)

arikarinkuchi 13.03.2008 22:15

İşte Ben Buyum !!!

[B][COLOR="Red"]İşte Ben Buyum !!![/COLOR][/B]

[B]arkadaşlar herkes kendiyle ilgili özellikleri(...kaş-göz-saç-yaş-boy-kilo-hobi-fobi vb...) yazarsa sevinirim[/B]

_DuMaN_58 13.03.2008 22:17

-->: İşte Ben Buyum !!!

[B]Sihay kaşım.
Kahverengi gözüm
siyah saçım
1.80 boyum
70 kilom
Sivaslilar.net Fobim :)

İşte Ben Buyum!!![/B]

Abdurrahman 58 13.03.2008 22:43

siyah saç
siyah kaş
sürmeli kahverengi göz(kirpikler keman gibi):)
uzun,sportif vücut
1.88 boy
75 kilo

hobilerim;ocağıma gidip kitap okumak
sivaslılar.nette vakit geçirme
fobilerim:dtp ismini duyduğum zaman bütün vücut sistemim duruyor beyin sadece hakarete odaklanıyor.birde galatasaray

çılgın-sedat 13.03.2008 23:10

siyah saç
siyah kaş
kahvrengi gözüm
hobılerim basketbol futbol

arikarinkuchi 14.03.2008 16:37

--->: İşte Ben Buyum !!!

[B]başka kimse kendini tanıtmak istemiyor mu :([/B]

sivaslıgenç 14.03.2008 18:54

kaş-göz-saç-yaş-boy-kilo-hobi-fobi vb...)

Siyah kaşlıyım...
Kahverenği gözlüyüm...
Siyah saçlıyım...
16 yaşındayım...
1.70 boylarındayım...
70 Kiloyum...
Hobilerim=Sivaslılar.nette takılmak,Sivasspor,fb,arkadaşlarla takılmak...
Fobilerim=Basketbol,GS:).....

arikarinkuchi 19.06.2008 23:51

[B]BAŞKA YOK MUUUUUUUUUUUUUU[/B]

ABDULLAH DUMAN 03.11.2008 12:37

KENDİNİ ANLAT

[B]
SAYIN ÜYELER BU FORMDA KENDİMİZİ ANLATIYORUZ BAKALIM HEP BAŞKALARI ANLATIYOR BİZİ BİRDE KENDİ AĞZIMIZDAN GÖRELİM BAKALIM NASIL BİRİYİZ NELER SEVERİZ NELER SEVMEYİZ NE İŞ YAPARIZ NERELERE TAKILIRIZ [/B]

altuntas58 03.11.2008 12:45

-->: KENDİNİ ANLAT

[B]Sivaslıyım,yiğidoyum sivassporumla gurur duyuyorum[/B]

AhMeTTuRaN90 03.11.2008 12:58

--->: KENDİNİ ANLAT

18 Yaşında Daha henuz gun yuzu gormemıs bır ınsanım :):):)

EyüphanAydın 03.11.2008 13:06

[B]15 Yaşında :D 1.80 Boyunda 65 Kilo Tipsizin tekiyim :) Ahmet kardeşimiz gibi gün yüzü görmedik :)[/B]

Arif Coşkun 03.11.2008 13:13

Cevap: KENDİNİ ANLAT

Zamanımın çoğu çalışarak geçer ve boş vakitlerde bazen gezer bazende gazete,dergi, kitap okumaya çalışırım ve daha fazla zamanımıda tiryakisi olduğum sivasspor.com ve sivaslilar.net'te harcarım.
45 yaşındayım İstabul'da yaşıyorum.Reklam işleri ile uğraşmaktayım.Evli iki çocuk babasıyım.Diğer yarışmacılara başarılar diliyorum:D:D

ABDULLAH DUMAN 03.11.2008 14:34

-->: KENDİNİ ANLAT

sıra bende 19 yaşındayım 184 boy 63 kilo eczanede çalışıyorum ayrıca 4 yıllık kamu yönetimi okuyorum (aöf) 4 kardeşiz benden 2 yaş büyük abi 2 yaş küçük kız kardeşim ve 17 yaş küçük kız kardeşim var hafta sonu sivasspor maçı izlemek en büyük hobim (yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim)

seva 03.11.2008 14:42

23 yaşındayım Özgüven sahibi, güçlü karar mekanizmasına sahip, sadık, kendi kararını kendi veren, eleştirici. biriyim ve boş zamanları bol olan tv kitap bilgisayar başında paylaşım yaparım insanları insanlık sevgileriyle tanımlanırım ama bazen hayallerde avunurum bazende gerçeklerle uğraşırırım. Dünyanın geleceği ile ilgilenirim Irk, cinsiyet ve sosyal durumuna bakmaksızın herkesin aynı olanaklara sahip olmasını isterim. ve açıksözlüyümdür..

en büyük hatam başkalarına güvenmem Başkalarını beğenmem
olumlu huylarım : İnsancıl, bağımsız, arkadaş canlısı, iradeli, yaratıcı, devrimci ruhlu, bağlı, ülkücü
olumsuz huylarım : Anlaşılmaz, dik kafalı, usulsüz, sabit görüşlü, huysuz, geleneklere karşı gelen.

altuntas58 03.11.2008 14:49

-->: --->: KENDİNİ ANLAT

[QUOTE=seva;326953]23 yaşındayım Özgüven sahibi, güçlü karar mekanizmasına sahip, sadık, kendi kararını kendi veren, eleştirici. biriyim ve boş zamanları bol olan tv kitap bilgisayar başında paylaşım yaparım insanları insanlık sevgileriyle tanımlanırım ama bazen hayallerde avunurum bazende gerçeklerle uğraşırırım. Dünyanın geleceği ile ilgilenirim Irk, cinsiyet ve sosyal durumuna bakmaksızın herkesin aynı olanaklara sahip olmasını isterim. ve açıksözlüyümdür..

en büyük hatam başkalarına güvenmem Başkalarını beğenmem
olumlu huylarım : İnsancıl, bağımsız, arkadaş canlısı, iradeli, yaratıcı, devrimci ruhlu, bağlı, ülkücü
olumsuz huylarım : Anlaşılmaz, dik kafalı, usulsüz, sabit görüşlü, huysuz, geleneklere karşı gelen.[/QUOTE]

[B]Süpersin seva kendini çok güzel anlatmışsın [/B]

EyüphanAydın 03.11.2008 14:51

[B]Yarışmacı arakdaşlar çoğalmaktadır.Acaba en iyi yarışmacı kim olucak :)[/B]

yerliturkuaz 03.11.2008 15:17

Cevap: KENDİNİ ANLAT

[B][B]Adim Oner Almaz 1.67 boyundayim Meslegim Mobilya Dekarosyon teknikeriyim Cnc operoturuyum ayrica hedefleri olan bir insanim bos gezen degilim tarihi eserlere karsi ilgim var bu yuzden tarihi cok severim... Son zamanlardada roman kitaplarini okumaya heveslendim epeyde iyi gidiyor....[/B][/B]

ABDULLAH DUMAN 03.11.2008 16:50

[QUOTE=EyüphanAydın;326847][B]15 Yaşında :D 1.80 Boyunda 65 Kilo Tipsizin tekiyim :) Ahmet kardeşimiz gibi gün yüzü görmedik :)[/B][/QUOTE]

bu kadarmı eyüphan daha fazla yazman gerek sen bir kaptansın :D

gürün_güzeli 03.11.2008 18:31

kumral saçlı
bal rengi gözlü
1.70 boy
52 kilo
spor giyinen
kapalı
daha ne diyim
Allah vergisi
19 yaşında
güzel bir kızım

EyüphanAydın 03.11.2008 18:58

[B][QUOTE=ABDULLAH DUMAN;327033]bu kadarmı eyüphan daha fazla yazman gerek sen bir kaptansın :D[/QUOTE]

Sen dersinde yazmam mı ? :D Pek öyle gündeme gelmek istemiyordum o kadar :rolleyes:

[B]KÜNYE ;[/B]

[B]Ad ;[/B] Eyüphan

[B]Soyadı ;[/B] Aydın

[B]D.Yeri ;[/B]Sivas ( Zara ) [B]Normalde Taksim İlk Yardım Hastenesi[/B]

[B]D.Tarihi ; [/B]06 Ocak 1993 Normalde [B]( Kimlikte 10 Şubat 1992 )[/B]

[B]Kulüp ; [/B]Çakmakspor Kaptan :D

Özelliklerim ;

Attığım ara pasları ile tipik bir ' Emre Belözoğlunu ' andırıyorum.Genellikle kulüpte Pirlo diye hitap ediliyorum.

Şimd bu kadar yazarsam destan olur :D[/B]

arikarinkuchi 03.11.2008 21:12

[B]yok mu başka :)[/B]

Sandalli58 03.11.2008 21:16

Cevap: İşte Ben Buyum !!!

Siyah kasli
kahve rengi gözlü
18 yasinda
sivasa asik
hobbyler futbol oynamak, müzik dinlemek

TracyMcGrady58 03.11.2008 21:25

siyah kas
kahverengi göz
siyah sac
20 yasindayim
1.70m
61 kilo
hobilerim : futbol ve basketbol oynamak. basketbolda hakemlik yapmak. net'de takilmak ve arkadaslarla cok cok vakit gecirmek. hobi sayilmaz gerci ya neyse :D
fobilerim : 3 ezikler :D. kitap okuma fobiside var:D

sandalli 03.11.2008 21:46

Ben Hasan Almanya Hamburg`ta yasiyorum, Uludag Üniversitesi IIBF Kamu yönetimi mezunuyum, halen özel bir sirkette calisiyorum, en büyük hayalim birgün tekrar memleketime dönüp orada yasamak, aslinda burada fena degil ama artik sabahlari guten morgen degil selamün aleyküm demek istiyorum. Sivasa ve Sivaslilara selam olsun.

veysel 03.11.2008 22:22

Cevap: İşte Ben Buyum !!!

siyah kasliyim
Kahverengi gözlüyüm
10 yasindayim
boyum 1.47
Kilom 38
Hobilerim,futbol,basketbol,[url]www.sivaslilar.net[/url]

[B][COLOR="Blue"]ISTE BEN BUYUM !!!![/COLOR][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:56.