![]() |
KALDIRIMLAR "LCD"LENECEK
[IMG]http://www.sivaslilar.net//images/stories/kaldirim.jpg[/IMG]
Kent Meydan Projesi kapsamında yenilenen ve yenilikleri bünyesinde toplamaya devam eden İstasyon Caddesi’nin kaldırımlarına yerleştirilecek olan LCD’ler için çalışmalar başladı. Daha önce caddeye yerleştirilen ancak bazı teknik ve çevresel olumsuzluklar nedeni ile tekrar kaldırılmak zorunda kalınan LCD’ler yeniden yerlerini almaya hazırlanıyor. Kaldırımda ekranlar için ayrılan alanlarda başlatılan çalışmalar kapsamında ilk olarak alanın zemin temizleme ve yerleşim için uygunluğunun sağlanacak olduğu temizleme ve düzeltme işlemleri yapılıyor. Ara ara yerleştirilecek olan ekranların aralarında kalan 3 alana ise motif şeklinde mermerler yerleştirilecek. Yaklaşık 95 plazmanın yerleştirileceğini belirten belediye çalışanları geriye kalan yaklaşık 200 alana ise motifli mermerlerin yerleştirileceğini çalışmanın ise yaklaşık 15-20 gün sonra tamamlanmasının hedeflendiğini kaydetti. |
--->: KALDIRIMLAR "LCD"LENECEK
çok güzel fikir iyişallah doğru kullanılır
|
[B]Dünyanın en saçma uygulaması maalesef Sivasta hayata geçiyor.. :([/B]
|
[B]bencede saçma onun yerine belli bir yükseliğie büyük bi lcd yerleştirilse daha iyi olur
[/B] |
[B]Usta, LİG TV'yi de Gösterecek mi Bunlar? :D[/B]
|
[QUOTE=michalengelo;248257][B]Usta, LİG TV'yi de Gösterecek mi Bunlar? :D[/B][/QUOTE]
[B]uçtun yaa sen epey :D büyük ihtimal reklamlar falan koyarlar[/B] |
[I][COLOR="Magenta"][B]Bencede güzel bir fikir enazından sıradışı?[/B][/COLOR][/I]
|
FAİTHCANA KATILIYORUM.........
|
-->: KALDIRIMLAR "LCD"LENECEK
[B]Ya güzel bir uygulama olacağını pek düşünmüyorum.
Ama belediyenin parası çok galiba. Heryere harcıyor.[/B] |
--->: -->: KALDIRIMLAR "LCD"LENECEK
[QUOTE=_DuMaN_58;248335][B]Ya güzel bir uygulama olacağını pek düşünmüyorum.
Ama belediyenin parası çok galiba. Heryere harcıyor.[/B][/QUOTE] [B]belediyeyle alakası yokmuş bu lcd tv lerin markası her neyse onun fabrikası ilgileniomuş belediyeden hiç para çıkmıycakmış kırılsa dahii... ama gereksiz bi uygulama [/B] |
[B]Öyle olsa bile. hiç gerek yok böyle bir uygulamaya.[/B]
|
Kimbilir yine kimler parasız kaldı. Kimler zengin ediliyor. Hani kasabın yağı bol olunca her yerine sürermiş ya. İşte öyle bir şey. Kaldırımdaki görüntüyü millet durupta mı izleyecek anlamadım. Belli bir yüksekliğe koyda millet rahat rahat seyretsin illaki plazma koyacaksan.
|
[B]Sivas Belediyesinin LCD projesi Türkiyede ilk defa uygulanacak olan bir proje Sivasımın insanı her şeyin iyisine layık yapanların ellerine sağlık her türlü masrafını reklam fiması yapacaksa neden lüzmsuz olsunki bu projeyi sivasımın insanına layık görmeyenler lüks görenler allah bilirya benim gibi sivas dışında yaşayan 3-5 senede bir Sivasa uğrayan belki senelerce Sivasa hiç gitmeyen kişiler teknolojinin bu nimetini sivaslı kardeşlerimize çok görmeleri bana çok düşündürücü geldi bir söz vardır
[COLOR="Red"]İNSANLAR LAYIK OLDUĞU GİBİ YÖNETİLİRLER[/COLOR][/B] |
gerçekten çok ilginç bi uygulama
ben şaşırdım bu haberi okurken inş belirlenen hedefe varılır ama amaç ne onu bilemiyorum bu uygulamayı yaparken ben aynı zamanda plazma satan bi esnafım en kötü bi 106 ekran plazma 1.300 ytl siz hesabını yapın saygılar ilhan yiğit |
3 Ay sonra hepsinin ipi pazara çıkar, arızalanır, çalınır ve 6 ay sonrada kaldırırlar
ahada buraya yazıyorum imza abircan yoksul halkın zaten uyutulduğu aptal kutusu tv ye doğru dürüst amaçlar için kullanmadıktan sonra istersen tüm şehrin sokaklarına döşesen ne fayda ışıklı bilboardları anlarım ama sivas kaldırımlarını anlamam, kışın 2 ay kim ne yapacak yerdeki tv yi, yazın güneşin altında siz o ekrandan bişeymi görüneceğini zannediyosunuz tam bir aptallık fiyasko, iş yaptı desinler diye yapılan bişey kapalı mekanda anlarım ama açık havada öyle lcd yok net görüntü renk verecek hemde yerde |
3 hafta önce sivastaydım.maalesef lcd leri gördüm.maalesaf diyorum çünkü;yere lcd koymanın dünyanın en saçma işi olduğunu daha önce forumda dile getirmiştim yerdeki lcd leri görünce kendime bir kez daha hak verdim.bu lcd lerin üzeri korumak için naylonla kaplı bu naylonlarda ayak basıldığı için çizilmiş ve matlaşmış o şekilde reklamda olsa izlenemez o lcd ler. kaldıki sivas kış şehri kışın zaten kar altında kalacak.İşin en üzücü yanı belediyeden para çıkmayacağı reklamcı firmanın finanse edeceği söyleniyor.velev ki doğru,siz milli servet diye bir şey bilirmisiniz?. bir Türk bir Sivaslı olarak milli servetin bu kadar lüzümsuz bir şekilde hebe edilmesine gönlünüz razı olurmu?
Biz Lale Devri Çocukları Değiliz. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:33. |