Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   YARGIYA GÜVEN (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=16809)

çiğdem kaya 01.04.2008 15:00

YARGIYA GÜVEN

Bugun hüzünlüyüm.
Türkıyeme halkıma uzuluyorum.attıgım oyun bırsey ıfade etmemesıne uzuluyorum.Yargıya güvenım kalmadıgı ıcın uzuluyorum.Çogunlugun degıl adaletsız bır azınlıgın sudan bahanelerıne dayanarak tarflıca verılen yargı kararlarına uzuluyorum.Haksızlıga kahroluyorum.Ekonomıyı bekleyen facıaya uzuluyorum.Inanclarımdan dolayı dedelerımın sehıt kanları ıle sulanan vatanımda yabancı muamelesı gormeye kahroluyorum.unıversıteye gırmek ısterken basortusu taktıgım ıcın terorıst gozu ıle bakılmaya uzuluyorum.Yarın bırgun yargıya ısım dustugunde adaletsızce yargılanmaktan korkuyorum.tarafsız sekılde yargılanamamanın endısesı ıle kahroluyorum.Cumhurıyet kuruldugundan berı aynı olayların yasanarak guzel ulkemız ılerlemesının engellenmesınden kahroluyorum.Bır arpa boyu yol alamamaktan keder duyuyorum.Alenı sekılde cetelesmıs azınlıgın ulkemı, yargıyı yonetmesınden kahroluyorum.

Allah hepımıze yardım etsın.

seva 01.04.2008 20:31

--->: YARGIYA GÜVEN

dostlarınızın dilin imkanlarını nasıl kullandıklarını dikkatle takip edin. Bakın onlarda konuştuğu gibi yazmayan ukala çocuklar olmuşlar?!!!!!!!!!!!,

Hukukumuzun iflasına dün bir kez daha şahit olduk.Ne yazık ki,tarafsızlığını yitirmiş bir kesimin görüşleri doğrultusunda karar veren Yüksek bir mahkemeye sahibiz.

Dün tanınmış bir çok köşe yazarımızın üzerinde kafa yorduğu bir konu vardı ;Aysu Kayacı benim oyumla dağdaki çobanın oyu aynı değildir,sözünden hareketle yazarlarımız Sayın Kayacı'ya demokrasi dersi veriyorlardı.
Geldiğimiz noktada yani Anayasa Mahkemesinin dün verdiği karar sonrası bireylerin oylarının eşit olup-olmadığını hep beraber gördük.16 milyon 400 kişinin oyundan Anayasa Mahkememizin o çok seçkin 11 üyesinin daha üstün olduğu gerçeğini.Dünya'nın hiç bir demokrasisinde 11 insanın ülke kararları üzerinde bu kadar net söz hakkı olduğu başka bir ülke yok,malesef.

Prof.Dr.Eser KARAKAŞ,Laiklik konusunu şöyle tanımlıyor.
Laiklik,ulusalcı olarak kendisini nitelendiren kesimin pastadaki paylarını kaybetmemek için menfaatlerini koruma sanatının adıdır.Bu insanlar için Ülkeymiş,Vatanmış,Milletmiş,Ekonomiymiş önemli değildir önemli olan tek şey vardır o da çıkarları.

Nitekim Sayın Karakaş'ın ifade ettiği gibi,Sayın Seçkin Savcımızın açmış olduğu dava akabine ilk gün ülke ekonomisinin kaybı 5 milyar dolardır.Dün Anayasa mahkememizin verdiği karardan sonra,dünyaca ünlü BBC Televizyonu bir haber geçti: Türkiye'den büyük bir para çıkışı olabilir.
Arkasından AB: AB ile entegre olmak isteyen bir devletin demokrasisi bu kadar zayıf olamaz.Yargı darbesi olamaz.AKP Kapatılırsa AB,Türkiye ile müzakareleri bitirebilir.

Hukukun siyasallaştığı,Hakimlerin ideolojik görüşleri doğrultusunda karar verdiği ve Türk demokrasisinin belkide en ağır darbesini aldığı şu günlerde,demokrasinin önde savunucusu olması gereken siyaset adamlarımızın demeçleri ise iç gıcıklayıcı.

Sayın Baykal,bir şey söylemeyeceğim,İzmir'e kilitlendik.

Sayın Şandır,Geldiğimiz noktanın tek sorumlusu AKP'DİR.

Olay AKP,Olay DTP değildir.Olay milli iradeye vurulun siyasallaşmış hukuk darbesidir.Vatandaş madem benim oyumla seçilen bir parti kapatılıyor üstelik bunu benim seçmediğim 11 kişi yapabiliyor,o zaman niçin oy veriyorum? sorusunu sormaya başladı bile.Belki de,demokrasiyi bırakmalıyız,seçkinlerin yönettiği bir ülke olmalıyız.

Öyle ya,Eğemenlik kayıtsız şartsız milletin değilse,demokrasinin ne önemi var ki!

27 Nisan e-muhtırasına karşı dimdik durarak demokrasiye sahip çıkanların,aynı dirayeti göstereceğini ve miilli iradeye yaslanacağını sonuçtada demokrasinin kazanacağını düşünenlerdenim.E-muhtıraya ses çıkarmayanların tıpkı şimdi olduğu gibi susanların yine halk nazarında kaybedeceğinden şüphem yoktur.

Anayasasında Cumhurbaşkanı yargılanamaz ancak vatana ihanet ile yargılanabilir,bunun içinde meclisin 4/3 'ünün oyu gereklidir hükmüne ragmen,devletin başı yargılanabilir kararı çıkıyorsa kimse hukuktan bahsetmesin.

ero 01.04.2008 20:46

gördük yargıya neden güvenilmeyeceğini...1 akşam önce haşim kılıçla yemek yeniyo,diğer günn Haşim kılıç nsl oy veriyo?---->a.b.dullah gül yargılanmasın.....4 üye tarafını açık açık belli etmiş kararda isimlerde açıklandı...bu 4 hukuk adamına kim güvensin.....bunların içinde bulunduğu yargılama süreci ne kadar sağlıklı.....DTP başkanının bi dediğine şimdi katıldım....
TAYYİP .E ve yandaşları ''bi tek kendine Müslüman'..........kendine yapıldımı haksızlık...başkalarına yapıldımı adalet......bırakın bu işleri, bu işler size yakışmıyor(siyaset)......

bide demiş ya ekonomiye üzülüyorumm...bak işte ..bu olaylar olmadan ta aralıkta bizi ekonomik sıkıntıların beklediğni her kes biliodu....bunudamı bağladın böylece......

Abdurrahman 58 01.04.2008 20:53

-->: YARGIYA GÜVEN

KANIMIZ AKSADA ZAFER İSLAMIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MUTLU SONA ULAŞAN İNANANLAR VE İNANDIĞINI YAŞAYANLAR OLACAKTIR!

altuntas58 01.04.2008 20:55

-->: --->: YARGIYA GÜVEN

[QUOTE=seva;249871]dostlarınızın dilin imkanlarını nasıl kullandıklarını dikkatle takip edin. Bakın onlarda konuştuğu gibi yazmayan ukala çocuklar olmuşlar?!!!!!!!!!!!,

[COLOR="Blue"]Hukukumuzun iflasına dün bir kez daha şahit olduk.Ne yazık ki,tarafsızlığını yitirmiş bir kesimin görüşleri doğrultusunda karar veren Yüksek bir mahkemeye sahibiz.[/COLOR]

Dün tanınmış bir çok köşe yazarımızın üzerinde kafa yorduğu bir konu vardı ;[COLOR="Magenta"]Aysu Kayacı benim oyumla dağdaki çobanın oyu aynı değildir,sözünden hareketle yazarlarımız Sayın Kayacı'ya demokrasi dersi veriyorlardı[/COLOR].
[COLOR="Purple"]Geldiğimiz noktada yani Anayasa Mahkemesinin dün verdiği karar sonrası bireylerin oylarının eşit olup-olmadığını hep beraber gördük.16 milyon 400 kişinin oyundan Anayasa Mahkememizin o çok seçkin 11 üyesinin daha üstün olduğu gerçeğini.Dünya'nın hiç bir demokrasisinde 11 insanın ülke kararları üzerinde bu kadar net söz hakkı olduğu başka bir ülke yok,malesef[/COLOR].

Prof.Dr.Eser KARAKAŞ,Laiklik konusunu şöyle tanımlıyor.
[COLOR="Green"]Laiklik,ulusalcı olarak kendisini nitelendiren kesimin pastadaki paylarını kaybetmemek için menfaatlerini koruma sanatının adıdır.Bu insanlar için Ülkeymiş,Vatanmış,Milletmiş,Ekonomiymiş önemli değildir önemli olan tek şey vardır o da çıkarları.[/COLOR]Nitekim Sayın Karakaş'ın ifade ettiği gibi[COLOR="DarkRed"],Sayın Seçkin Savcımızın açmış olduğu dava akabine ilk gün ülke ekonomisinin kaybı 5 milyar dolardır.Dün Anayasa mahkememizin verdiği karardan sonra,dünyaca ünlü BBC Televizyonu bir haber geçti: Türkiye'den büyük bir para çıkışı olabilir.[/COLOR]Arkasından AB: AB ile entegre olmak isteyen bir devletin demokrasisi bu kadar zayıf olamaz.Yargı darbesi olamaz.AKP Kapatılırsa AB,Türkiye ile müzakareleri bitirebilir.

Hukukun siyasallaştığı,Hakimlerin ideolojik görüşleri doğrultusunda karar verdiği ve Türk demokrasisinin belkide en ağır darbesini aldığı şu günlerde,demokrasinin önde savunucusu olması gereken siyaset adamlarımızın demeçleri ise iç gıcıklayıcı.

Sayın Baykal,bir şey söylemeyeceğim,İzmir'e kilitlendik.

Sayın Şandır,Geldiğimiz noktanın tek sorumlusu AKP'DİR.

Olay AKP,Olay DTP değildir.Olay milli iradeye vurulun siyasallaşmış hukuk darbesidir.[COLOR="Blue"]Vatandaş madem benim oyumla seçilen bir parti kapatılıyor üstelik bunu benim seçmediğim 11 kişi yapabiliyor,o zaman niçin oy veriyorum? sorusunu sormaya başladı bile.Belki de,demokrasiyi bırakmalıyız,seçkinlerin yönettiği bir ülke olmalıyız.[/COLOR][COLOR="Magenta"]Öyle ya,Eğemenlik kayıtsız şartsız milletin değilse,demokrasinin ne önemi var ki![/COLOR]

[COLOR="DarkOrange"]27 Nisan e-muhtırasına karşı dimdik durarak demokrasiye sahip çıkanların,aynı dirayeti göstereceğini ve miilli iradeye yaslanacağını sonuçtada demokrasinin kazanacağını düşünenlerdenim.E-muhtıraya ses çıkarmayanların tıpkı şimdi olduğu gibi susanların yine halk nazarında kaybedeceğinden şüphem yoktur.[/COLOR]
[COLOR="Blue"][COLOR="blue"]Anayasasında Cumhurbaşkanı yargılanamaz ancak vatana ihanet ile yargılanabilir,bunun içinde meclisin 4/3 'ünün oyu gereklidir hükmüne ragmen,devletin başı yargılanabilir kararı çıkıyorsa kimse hukuktan bahsetmesin[/COLOR].[/QUOTE][/COLO? başka söze gerek varmı [COLOR="Red"]darbeciler unutmayın keser döner sap döner bir gün hesap geri döner[/COLOR]

Abdurrahman 58 01.04.2008 20:57

[QUOTE=altuntas58;249882][/COLO? başka söze gerek varmı [COLOR="Red"]darbeciler unutmayın keser döner sap döner bir gün hesap geri döner[/COLOR][/QUOTE]

abicim son söylediğin söz öyle değildide boşver yeri değil!!!!!!!!!!!!

altuntas58 01.04.2008 21:02

[QUOTE=serrrkan;249883]abicim son söylediğin söz öyle değildide boşver yeri değil!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

[B] Serrrkancığım bir şey anlayamadım doğrusunu sen yazda bizlerde bilgi sahibi olalım [/B]

Abdurrahman 58 01.04.2008 21:05

site kurallarına aykırı abicim yalnış anlama sana laf vurmadım yani
küfürlü bi söz yani abicm

Abdurrahman 58 01.04.2008 21:07

[QUOTE=ero;249877]gördük yargıya neden güvenilmeyeceğini...1 akşam önce haşim kılıçla yemek yeniyo,diğer günn Haşim kılıç nsl oy veriyo?---->a.b.dullah gül yargılanmasın.....4 üye tarafını açık açık belli etmiş kararda isimlerde açıklandı...bu 4 hukuk adamına kim güvensin.....bunların içinde bulunduğu yargılama süreci ne kadar sağlıklı.....DTP başkanının bi dediğine şimdi katıldım....
TAYYİP .E ve yandaşları ''bi tek kendine Müslüman'..........kendine yapıldımı haksızlık...başkalarına yapıldımı adalet......bırakın bu işleri, bu işler size yakışmıyor(siyaset)......

bide demiş ya ekonomiye üzülüyorumm...bak işte ..bu olaylar olmadan ta aralıkta bizi ekonomik sıkıntıların beklediğni her kes biliodu....bunudamı bağladın böylece......[/QUOTE]

msn adresini verde şöyle detaylı detaylı bi siyaset konuşturalım varmısın???
yada siyaset meydanı adlı foruma gel!yani HODRİ MEYDAN!

çiğdem kaya 01.04.2008 21:08

[QUOTE=ero;249877]gördük yargıya neden güvenilmeyeceğini...1 akşam önce haşim kılıçla yemek yeniyo,diğer günn Haşim kılıç nsl oy veriyo?---->a.b.dullah gül yargılanmasın.....4 üye tarafını açık açık belli etmiş kararda isimlerde açıklandı...bu 4 hukuk adamına kim güvensin.....bunların içinde bulunduğu yargılama süreci ne kadar sağlıklı.....DTP başkanının bi dediğine şimdi katıldım....

bide demiş ya ekonomiye üzülüyorumm...bak işte ..bu olaylar olmadan ta aralıkta bizi ekonomik sıkıntıların beklediğni her kes biliodu....bunudamı bağladın böylece......[/QUOTE]

bu kadar garıp bır bakıs acısı.trajıkomık akılalmaz hayrete sevkeden...
oybırlıgıyle akp kapatılma davası kabul edılmısken (dıkkat oybırlıgı ıle) ve cumhurbaskanının vatan haınlıgı harıcı her hangı baska bır konuda yargılanamayacagı yasasına ragmen oy coklugu ıle buda kabul gormusken bu sacma yazılarda neyın nesı anlamakta zorlanıyorum.
Şimdi cumhurbaskanının yargılanamayacagı yasası abıde gıbı karsımızda dıkılmıs dururken bunu gozardı edenlermı taraflı yoksa bu yasaya rıayet edıp hayır dıyenlermı.
Herkese bır kere daha hatırlatırım ERGENEKON DAVASINDA ıfadesı alınan ve suclu gorulen herkesın bılgısayarında bu acılan davanın bır ornegı bulunmustur.henuz dava acılmamısken.İşte taraf ,İşte taraftar
VİCDAN LÜTFEN

Arif Coşkun 01.04.2008 21:21

Arkadaşlar olaya neden tek taraftan bakıyorsunuz anlaşılması zor. Adı üzerinde yüce yargı. Ama sizlerin kabahatı yok!!! Yıllardan beri yargıyı öcü gibi gösterenler oldu, kendini anayasanında üzerinde görenler oldu. Verdiği kararlarda kendine ters gelince anayasa hukuk bir şeye yaramaz hep haksızmış gibi gösterlidi. Herkese göre anayasa özel olmaz,herkes o anayasaya uymak zorundadır.Verdiği karar ne olursa olsun saygı duymaktır vatandaşlık. Her aleyhte verilen karardan sonra birileri çıksın yargıyı yerden yere vursun olurmu böyle şey..!!! Türkiye'de ilk defa parti kapatılmıyor..!!! Siz kendi düzeninize kendi ailenize zarar veren birini barındırırmsınız? Elbetteki önleminizi alırsınız..Ama bir vatandaş olarak karar ne çıkar ne çıkmaz bilinmez ama, lütfen yüce yargıyı karalayıcı aşağılayıcı kelimeler kullanmayın,yargıya güvenin bu ülke hepimizin bu yargı hepimizin. Bu ülke sahipsiz değildir,birilerinin de babasının çiftliği hiç değildir. Hiç birşeyii tanımayıp kendini herşeyin üstünde görüp sözde halk iradesine sığınıp ben ne dersem o olur mantığıyla ancak bu kadar olur. Sağduyulu olalım saygıyı elden hiç bir zaman bırakmayalım derim. Karar ne olursa olsun vatandaş yargıya güvenmelidir. Saygılar.

çiğdem kaya 01.04.2008 21:34

[QUOTE=arifcoskun;249895]Arkadaşlar olaya neden tek taraftan bakıyorsunuz anlaşılması zor. Adı üzerinde yüce yargı. Ama sizlerin kabahatı yok!!! Yıllardan beri yargıyı öcü gibi gösterenler oldu, kendini anayasanında üzerinde görenler oldu. Verdiği kararlarda kendine ters gelince anayasa hukuk bir şeye yaramaz hep haksızmış gibi gösterlidi. Herkese göre anayasa özel olmaz,herkes o anayasaya uymak zorundadır.Verdiği karar ne olursa olsun saygı duymaktır vatandaşlık. Her aleyhte verilen karardan sonra birileri çıksın yargıyı yerden yere vursun olurmu böyle şey..!!! Türkiye'de ilk defa parti kapatılmıyor..!!! Siz kendi düzeninize kendi ailenize zarar veren birini barındırırmsınız? Elbetteki önleminizi alırsınız..Ama bir vatandaş olarak karar ne çıkar ne çıkmaz bilinmez ama, lütfen yüce yargıyı karalayıcı aşağılayıcı kelimeler kullanmayın,yargıya güvenin bu ülke hepimizin bu yargı hepimizin. Bu ülke sahipsiz değildir,birilerinin de babasının çiftliği hiç değildir. Hiç birşeyii tanımayıp kendini herşeyin üstünde görüp sözde halk iradesine sığınıp ben ne dersem o olur mantığıyla ancak bu kadar olur. Sağduyulu olalım saygıyı elden hiç bir zaman bırakmayalım derim. Karar ne olursa olsun vatandaş yargıya güvenmelidir. Saygılar.[/QUOTE]
Tebrık ederım harıka sozler.belkı yargıyı taraflı gormemız bılıncaltımıza yerlesen bazı olaylarla alakalı olabılır ne dersınız.Adnan Menderes ın asılması gıbı....
Kısısel olarak uzerıme alınıp savunma yapmam gerekırse kendı adıma soyleyım ben yargıyı taraflı goruyorum.ve gercekte budur.Eger egemenlık kayıtsız sartsız mılletınse AKP nın kapatılması Ataturk ılkelerıne aykırıdır.o halde Ataturk ılkelerıne ters dusen Akp degıl Ataturk ılkelerını savundugunu, sozde rejımi koruyup kolladıgını ıdda eden kısılerdır.

Arif Coşkun 01.04.2008 21:49

[QUOTE=çiğdem kaya;249897]Tebrık ederım harıka sozler.belkı yargıyı taraflı gormemız bılıncaltımıza yerlesen bazı olaylarla alakalı olabılır ne dersınız.Adnan Menderes ın asılması gıbı....
Kısısel olarak uzerıme alınıp savunma yapmam gerekırse kendı adıma soyleyım ben yargıyı taraflı goruyorum.ve gercekte budur.Eger egemenlık kayıtsız sartsız mılletınse AKP nın kapatılması Ataturk ılkelerıne aykırıdır.o halde Ataturk ılkelerıne ters dusen Akp degıl Ataturk ılkelerını savundugunu, sozde rejımi koruyup kolladıgını ıdda eden kısılerdır.[/QUOTE]

Tebrik ederim evet doğru yargı elbetteki taraflı. T.C. Anayasasından yana taraflı, ülkenin bölünmez bütünlüğünden temel ilkelerinden ödün vermemek adına taraflı,verdiği kararlar hep bunlara sadık kalma adına taraflı. Ülkemizin bu noktaya gelmesinde bu sorunların oluşmasında A.Menderes'in de elbetteki o dönemde yapılan yalnışlardan katkısı vardır. Bir insan durup dururken suçlanıp içeri atılmaz!!! Eğer varsa suçu suçludur yoksa suçsuzdur bu kadar basit.Neden bir gün gelip sizi alıp karakola yada mahkemeye çağırmıyorlar.Lütfen biraz matıklı düşünelim kim kime keyfi durduk yerde mahkemeye verir şikayet eder. Devlet üst yönetimindeki kişiler bizden daha iyi biliyor görüyorlar herşeyi. Biz ne dersek diyelim hak adalet elbet yerini bulacaktır.Sakin olalım verilecek kararlar ne şekilde olursa olsun buna saygı duymaktan başka yapacak bir şeyimiz yok... Herkese saygılar.

Bawo 01.04.2008 22:21

--->: -->: YARGIYA GÜVEN

[QUOTE=serrrkan;249881]KANIMIZ AKSADA ZAFER İSLAMIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MUTLU SONA ULAŞAN İNANANLAR VE İNANDIĞINI YAŞAYANLAR OLACAKTIR![/QUOTE]

YAWW serkannnn kardeşimmm.sen cidden inanıyormusun kanın aksada zafer islamın olacağından. ciddi ciddi inanıyormusun. yoksa zafer islamın olsada olmasada ben bu uğursa canveririm mi diyorsun.Neden böyle bişey yazdım söyleyeyim. Dün EXPO 2015 için izmirimizle milano çekişti. ve milano kazandı. EXPO 2015 in izmir kazansaydı ülkemize katkısını biliyormusun yada araştırdın mı. Neden kaybettik biliyormusun. İSLAM ÜLKELERİ yüzünden. işin daha acı yanı nedir biliyormusun. ialam ülkeleri milano için oy kullanırrken ingiltere,fransa,almanya,hollanda bizim kazanmamız için oy kullandı. Kıssadan hisse.

Abdurrahman 58 01.04.2008 22:33

-->: --->: -->: YARGIYA GÜVEN

[QUOTE=Bawo;249919]YAWW serkannnn kardeşimmm.sen cidden inanıyormusun kanın aksada zafer islamın olacağından. ciddi ciddi inanıyormusun. yoksa zafer islamın olsada olmasada ben bu uğursa canveririm mi diyorsun.Neden böyle bişey yazdım söyleyeyim. Dün EXPO 2015 için izmirimizle milano çekişti. ve milano kazandı. EXPO 2015 in izmir kazansaydı ülkemize katkısını biliyormusun yada araştırdın mı. Neden kaybettik biliyormusun. İSLAM ÜLKELERİ yüzünden. işin daha acı yanı nedir biliyormusun. ialam ülkeleri milano için oy kullanırrken ingiltere,fransa,almanya,hollanda bizim kazanmamız için oy kullandı. Kıssadan hisse.[/QUOTE]

tabiki gözümü kırpmadan canımı veririm.sen vermezmisin;?
oy sandığının başındamıydın nerden biliyosun.ben inanmıyorum şahsen islam ülkelerinin milano ya oy verdiğine!
ayrıca ecnebiye avuç açacaksam afrika ülkeleri gibi açlıktan ölmeyi yeğlerim!

Bawo 01.04.2008 22:41

--->: -->: --->: -->: YARGIYA GÜVEN

[QUOTE=serrrkan;249924]tabiki gözümü kırpmadan canımı veririm.sen vermezmisin;?
oy sandığının başındamıydın nerden biliyosun.ben inanmıyorum şahsen islam ülkelerinin milano ya oy verdiğine!
ayrıca ecnebiye avuç açacaksam afrika ülkeleri gibi açlıktan ölmeyi yeğlerim![/QUOTE]

İŞTE BUU işte buu :)))))) seni tebrik ederim. gerçek dünya görüşünü ortaya koydun. Benden olsunda yada bağbuğum,başkanım,reisim olsunda o hertürlü yanlışı yapmaya hakkı vardır mantığı..şimdi ben anlam veremedim bu yazdığına. sen açlıktan öleceksin,işin enteresan yanıda seni açlığa itenler senin dininden olacak ve bu açlığa itenleri haklı göreceksin,ama senin açlığını gidermek için sana bir lokma verenleride ecnebi gavurr v.s görecek nefretle bakacaksın. valla ben bu mantığın allahın yarattığı bir insanda varolmasına şaşıyorum. haa sandık başındamıydınız derken aç bağbuğun muhsin yazıcıoğluna sor bu doğrumu başkanım diye ( gerçi o da bilmez de ) sen en iyisi MHP li duyarlı milletvekilleri vardı o oylamada onlara sor doğrumu yanlışmı sana söylerler.

Abdurrahman 58 01.04.2008 22:46

bi dk bi dk aç bağbuğun muhsin yazıcıoğluna sor bu doğrumu başkanım diye ( gerçi o da bilmez de ) sen en iyisi MHP li duyarlı milletvekilleri vardı o oylamada onlara sor doğrumu yanlışmı sana söylerler. burdaki-aç-sözcüğü karnı aç anlamında aç mı yoksa telefon aç anlamındamıydı?!
ayrıca bağbuğ değil BAŞBUĞ!!!!

Bawo 01.04.2008 22:50

--->: -->: --->: -->: YARGIYA GÜVEN

[QUOTE=serrrkan;249924]tabiki gözümü kırpmadan canımı veririm.sen vermezmisin;?
ayrıca ecnebiye avuç açacaksam afrika ülkeleri gibi açlıktan ölmeyi yeğlerim![/QUOTE]

Yaw bide sen daha gençmişsin. özür dilerim seni yargıladığım için, elbetteki 25 yıl öncesi sivası bilmezsin.Ama sana tavsiyem önce kişiliğine sahip çık,seni kimsenin yönlendirmesine izin verme sen kendini yönlendir. buda okuyup,araştırmakla,yaşanmışlıklara ve yaşananlara vede yaşanacaklara tarafsız gözle bak,demokrat bi beyinle yorumla.Dahada önemlisi her insanı ALLAH ın yarattığı gerçeğini kabullen her insana senmişsin gözüyle bak.

Abdurrahman 58 01.04.2008 22:52

ben çok şükür doğru yoldayım
Osmanlının nizamı alem davasını savunan bir gencim
beni kimse yönlendirmedi ben seçtim bu davayı

ayrıca soruma cvp gelmedi halen!

Bawo 01.04.2008 22:54

[QUOTE=serrrkan;249926]bi dk bi dk aç bağbuğun muhsin yazıcıoğluna sor bu doğrumu başkanım diye ( gerçi o da bilmez de ) sen en iyisi MHP li duyarlı milletvekilleri vardı o oylamada onlara sor doğrumu yanlışmı sana söylerler. burdaki-aç-sözcüğü karnı aç anlamında aç mı yoksa telefon aç anlamındamıydı?!
ayrıca bağbuğ değil BAŞBUĞ!!!![/QUOTE]

Yaw bunuda anlayamamışsan sana söyleyecek çok sözüm olacak demekki. yavv genç kardeşim merak etmee o muhsin yazıcıoğlu senin sülalen gibi 5 sülaleden daha zengindir. gelmişisn benim yazımı parasız bi adam olarak algılamışsın:))))

Abdurrahman 58 01.04.2008 22:56

şimdi sen diosunki ben muhsin yazıcıoğlundan daha bilginim daha görmüşüm öylemi?.
:):):):)gülüyorum
siz pskologmusunuz?

Bawo 01.04.2008 23:05

[QUOTE=serrrkan;249930]şimdi sen diosunki ben muhsin yazıcıoğlundan daha bilginim daha görmüşüm öylemi?.
:):):):)gülüyorum
siz pskologmusunuz?[/QUOTE]

Aynen öyle diyorum kardeşimm. eğer benim kadar seminerlere katılmışsa,benim kadar kitap okumuşsa,benim kadar gezmişse ve benim kadar araştırmışsa, benm kadar sanatla uğraşmışsa,benim kadar ekonomiyi biliyorsa,benim kadar siyaseti biliyorsa v.s. kısacası benim kadar bilgiliyse ben hiç yaşamamışım derim.ama isterdimki sen muhsin yazıcıoğlunu ilah gibi görmeseydin keşke.

Bawo 01.04.2008 23:06

neyse musin başbuğun senin olsun. artık zamanımı harcamak istemiyorum.

Abdurrahman 58 01.04.2008 23:09

-->: --->: -->: YARGIYA GÜVEN

[QUOTE=Bawo;249932]Aynen öyle diyorum kardeşimm. eğer benim kadar seminerlere katılmışsa,benim kadar kitap okumuşsa,benim kadar gezmişse ve benim kadar araştırmışsa, benm kadar sanatla uğraşmışsa,benim kadar ekonomiyi biliyorsa,benim kadar siyaseti biliyorsa v.s. kısacası benim kadar bilgiliyse ben hiç yaşamamışım derim.ama isterdimki sen muhsin yazıcıoğlunu ilah gibi görmeseydin keşke.[/QUOTE]

gerçekten çok komiksiniz
yorum yapmıcam bu sözlere:):)

Kadir58 01.04.2008 23:14

Yarigiyi kotuluyenler, bakin Hürriyet yazari Yilmaz Özdil bügün kösesinde ne yazmis:

Ne oldum deme...

"ANAYASA Mahkemesi’nin verdiği bu karar, şahsım ve demokrasi adına hayırlı bir karardır... Ekranları başında bu kararı heyecanla bekleyen ve beni bizzat arayarak tebrik eden vatandaşlarımıza, teşekkür ederim."

Kim dedi bunu?

Tayyip Erdoğan.

"Anayasa Mahkemesi’nin bugün aldığı karar, bir hukukçu olarak söylüyorum, çok yerinde bir karar... Sadece Tayyip Erdoğan için değil, milletimiz için de çok olumlu karar."

Bunu diyen?

Bülent Arınç.

"Anayasa Mahkemesi’nin bu kararı, hiç tartışmasız, evrensel hukuk standartlarında bir karardır. Bu çağdaş karar sayesinde, açıkça, düşünce özgürlüğü üzerindeki engeller kaldırıldı diyebiliriz."

Bu?

Zafer Üskül.

"Anayasa Mahkemesi, hem kendi itibarı adına, hem hukuk adına, hem de kamu vicdanı adına çok önemli bir karar verdi. Adaletli bir karar verilmiştir. Aksine bir karar, adalet ilkeleri açısından tartışma yaratabilecek bir karar olurdu."

Bu laflar kimin?

Cemil Çiçek’in.

*

Ne zaman dediler bunları?

19 Temmuz 2001’de.

Aynı Anayasa Mahkemesi, Tayyip Erdoğan’ın siyaset yasağını kaldırdığında!

*

Boşuna demiyor Başbakanımız...

"Hafıza-i beşer nisyan ile maluldür. Geçmişi hep hatırlatın, unutturmayın. Neredeeeen, nereye geldik!"

NOT:

İlhan Selçuk, rahatsızlandı...

Hangi hastaneye kaldırıldı?

"Amerikan" Hastanesi’ne!

İlhan Ağabey’e geçmiş olsun der, bütün ulusalcı Cumhuriyet heyetini en kalbi duygularla tebrik ederim.

Kendi lehinize sonuc cikinca yargi iyi, ama isinize gelmeyince yargi kötü. Böyle bir mantik var mi?

Bu basligi acan Cigdem Kaya ya da sormak lazim. Bu ülkede önemli fabriklar yahudiye, ermeniye satilirken bizde üzülüyorduk. Türküm yerine türkiyeli lafini bir basbakan söyleyince uzuluyorduk, kendimizi TÜRK olarak dislanmis goruyorduk, ama ozaman bizi adamdan sayan yoktu.

Topraklarimizi yabancilara satilmasindan dolayi kahroluyorduk. Unutmayalim, bugun Filistin in bu kötü hali, Yahudiye sattiklari topraklardan kaynaklaniyor.

Hadi diyelim yargi tarafsiz degil, peki akp nin atama yaptigi diger kurumlar cok mu tarafsiz??

Ayrica, ekonimi kac yildir kotu, ama akp hep bunun ustunu örttü. Akli olan bilir, ekonomi bir kapatma davasi ile cokmez. Buna cocuklar guler, baskasina anlatin bu masali. Ekonomini E sini bilmeyenler, ekonomi duzeldi diye palavra atiyor.

çiğdem kaya 02.04.2008 08:01

[QUOTE=Kadir58;249937]Yarigiyi kotuluyenler, bakin Hürriyet yazari Yilmaz Özdil bügün kösesinde ne yazmis:

Ne oldum deme...

"ANAYASA Mahkemesi’nin verdiği bu karar, şahsım ve demokrasi adına hayırlı bir karardır... Ekranları başında bu kararı heyecanla bekleyen ve beni bizzat arayarak tebrik eden vatandaşlarımıza, teşekkür ederim."

Kim dedi bunu?

Tayyip Erdoğan.

"Anayasa Mahkemesi’nin bugün aldığı karar, bir hukukçu olarak söylüyorum, çok yerinde bir karar... Sadece Tayyip Erdoğan için değil, milletimiz için de çok olumlu karar."

Bunu diyen?

Bülent Arınç.

"Anayasa Mahkemesi’nin bu kararı, hiç tartışmasız, evrensel hukuk standartlarında bir karardır. Bu çağdaş karar sayesinde, açıkça, düşünce özgürlüğü üzerindeki engeller kaldırıldı diyebiliriz."

Bu?

Zafer Üskül.

"Anayasa Mahkemesi, hem kendi itibarı adına, hem hukuk adına, hem de kamu vicdanı adına çok önemli bir karar verdi. Adaletli bir karar verilmiştir. Aksine bir karar, adalet ilkeleri açısından tartışma yaratabilecek bir karar olurdu."

Bu laflar kimin?

Cemil Çiçek’in.

*

Ne zaman dediler bunları?

19 Temmuz 2001’de.

Aynı Anayasa Mahkemesi, Tayyip Erdoğan’ın siyaset yasağını kaldırdığında!

*

Boşuna demiyor Başbakanımız...

"Hafıza-i beşer nisyan ile maluldür. Geçmişi hep hatırlatın, unutturmayın. Neredeeeen, nereye geldik!"

NOT:

İlhan Selçuk, rahatsızlandı...

Hangi hastaneye kaldırıldı?

"Amerikan" Hastanesi’ne!

İlhan Ağabey’e geçmiş olsun der, bütün ulusalcı Cumhuriyet heyetini en kalbi duygularla tebrik ederim.

Kendi lehinize sonuc cikinca yargi iyi, ama isinize gelmeyince yargi kötü. Böyle bir mantik var mi?

Bu basligi acan Cigdem Kaya ya da sormak lazim. Bu ülkede önemli fabriklar yahudiye, ermeniye satilirken bizde üzülüyorduk. Türküm yerine türkiyeli lafini bir basbakan söyleyince uzuluyorduk, kendimizi TÜRK olarak dislanmis goruyorduk, ama ozaman bizi adamdan sayan yoktu.

Topraklarimizi yabancilara satilmasindan dolayi kahroluyorduk. Unutmayalim, bugun Filistin in bu kötü hali, Yahudiye sattiklari topraklardan kaynaklaniyor.

Hadi diyelim yargi tarafsiz degil, peki akp nin atama yaptigi diger kurumlar cok mu tarafsiz??

Ayrica, ekonimi kac yildir kotu, ama akp hep bunun ustunu örttü. Akli olan bilir, ekonomi bir kapatma davasi ile cokmez. Buna cocuklar guler, baskasina anlatin bu masali. Ekonomini E sini bilmeyenler, ekonomi duzeldi diye palavra atiyor.[/QUOTE]

Cunku o davada tayyıp erdogan haklı ıdı.sadece bır sıır okudu dıye kendı yazdıgı degıl ders kıtaplarında bıle yer alan bır sıırı.Allah dogrunun yanındadır.Elbet hak yerını bulacaktır.Her turlu cahıl satasmaya karşın.Bekleyın gorun kazanan Türkıye olacak.Ayrıca sen hangı bılgıne dayanarak hangı ınceledıgın verılere dayanarak ekonomıyı basarısız buluyorsun bunuda anlat kı boşa konustugun ızlemını olusmasın.

sivaslıgenç 02.04.2008 10:29

[QUOTE=Bawo;249932]Aynen öyle diyorum kardeşimm. eğer benim kadar seminerlere katılmışsa,benim kadar kitap okumuşsa,benim kadar gezmişse ve benim kadar araştırmışsa, benm kadar sanatla uğraşmışsa,benim kadar ekonomiyi biliyorsa,benim kadar siyaseti biliyorsa v.s. kısacası benim kadar bilgiliyse ben hiç yaşamamışım derim.ama isterdimki sen muhsin yazıcıoğlunu ilah gibi görmeseydin keşke.[/QUOTE]

Peki nereden biliyorsun senin kadar kitap ,okumadığını senin kadar gezmediğini , senin kadar araştırmadığını???????????????????????????

ero 02.04.2008 10:32

vallahi serrkannnn ve çiğdem kaya size cevap vermek için boşuna vaktimi kullanmak istemiyorum....ders çalışmam lazım bu aralar..(yoğun tempo) size laf yetiştiremicem.....sizin böle sözde aşırı dinci ve sözde milliyetçiliğnizle uğraşamıycam.....kafanız yıkanmış....çoğu düşüncenizin kendi özgür iradenizle vermediğiniz açık... biri birisini KENDİ PİR'İ YAPMIŞ....DİĞERİ TÜRBANI SİMGESİ,NAMUSU ,HAYATIN ANLAMI yapmış.....Zaten sanki onun bunun buraya bi kaç satır-sayfa yazı yazdığında bişeyler değişiyoda beni adeta düello ya davet ediyor......sen kusurA BAK.......bnm daha önemli işlerim var efendi.....hacı teyze....

bide kendi mantığına bakmazda utanmadan başkasına laf eder.....mantık yok......yok arkadaş sizde.....adam bişe soruyo cvp istiyo sanki yazıyı okumamış başka cvp veriyo alakasız....üsttede alıntı yapmış.....

çiğdem kaya 02.04.2008 11:09

[QUOTE=ero;249999]vallahi serrkannnn ve çiğdem kaya size cevap vermek için boşuna vaktimi kullanmak istemiyorum....ders çalışmam lazım bu aralar..(yoğun tempo) size laf yetiştiremicem.....sizin böle sözde aşırı dinci ve sözde milliyetçiliğnizle uğraşamıycam.....kafanız yıkanmış....çoğu düşüncenizin kendi özgür iradenizle vermediğiniz açık... biri birisini KENDİ PİR'İ YAPMIŞ....DİĞERİ TÜRBANI SİMGESİ,NAMUSU ,HAYATIN ANLAMI yapmış.....Zaten sanki onun bunun buraya bi kaç satır-sayfa yazı yazdığında bişeyler değişiyoda beni adeta düello ya davet ediyor......sen kusurA BAK.......bnm daha önemli işlerim var efendi.....hacı teyze....

bide kendi mantığına bakmazda utanmadan başkasına laf eder.....mantık yok......yok arkadaş sizde.....adam bişe soruyo cvp istiyo sanki yazıyı okumamış başka cvp veriyo alakasız....üsttede alıntı yapmış.....[/QUOTE]

İşte budur .
Önyargılısın benı tanımıyorsunkı beynım yıkanmısmı bılesın.Neden senın gorusunun aksı olunca bunun gercekten kısısel fıkır olabılecegını kabul etmek ıstemıyorsun.Cok yazık.Ayrıca bencede ders calıs.Cevap verme yarısı degıl zaten amacımız.Zihniyet farkı ıste bu.En ıyı cevabı verebılen sampıyon degılmı sence yok canım o oyle degıl.Cevaplara degıl calısmaya ıhtıyacımız var.Dusmanca tavır sergılemen hoş degıl.Beyın yıkamaya daha musaıt bır yastasın.Akıllı olmak gerek.
SAYGILAR

Kadir58 02.04.2008 11:25

[QUOTE=çiğdem kaya;249984]Cunku o davada tayyıp erdogan haklı ıdı.sadece bır sıır okudu dıye kendı yazdıgı degıl ders kıtaplarında bıle yer alan bır sıırı.Allah dogrunun yanındadır.Elbet hak yerını bulacaktır.Her turlu cahıl satasmaya karşın.Bekleyın gorun kazanan Türkıye olacak.Ayrıca sen hangı bılgıne dayanarak hangı ınceledıgın verılere dayanarak ekonomıyı basarısız buluyorsun bunuda anlat kı boşa konustugun ızlemını olusmasın.[/QUOTE]

Ozaman bu davadada akp haksiz!
Isinize geldigi zaman Yargi iyi, ama aleyhinize olunca, kötü.
Yok öyle yagma.

Elbette kazanan türkiye olacak. Abd-ab-israil destekli bir partiden kurtulmak elbette bizim icin faydali olacak.

Valla ekonomiden az da olsa anlayan birisi, Türkiyenin borcuna bakar, cari acigina bakar, ithalat-ihracat farkina bakar, özellestirmedeki satis rakamlari ile satilan sirketlerine gercek degerine bakar.

xwst 02.04.2008 11:56

[B][I][COLOR="Red"]yargiya guvensizlikten mi bahsediyo birileri!Bunu soylerken kendilerini dusunmeden ustelik!Turban yasasi cikarken,sosyal guvenlik yasasi gundemdeyken,Tuzla'da onlarca isci olurken ve kimse kilini dahi kıpırdatmazken(calisma yasasina ters olumlerden bahsediyorum) birileri yargiya guvensizlikten mi bahsediyor haddini bilmeden!

Basortusu diye tuttturmussunuz,bugun bizim universitede(Hacettepe) basortusuyle kampuse dahi alinmiyor kimse,ki bu yasa oncesinden ogrenciler derse giriyordu.AKP'nin size faydasi oldugunu mu dusunuyorsunuz?Hacettepeli kapalilar da oyle dusunuyordu ve yanildilar,kanun oncesi istedikleri gibi cirit atarlarken sirf AKP'ye olan tepkiden dolayi alinmiyorlar kampuse.Mustahak,o sandiga satilmis bir partiye oy atan ellere ve kafalara mustahak!!!Bu adam sizi kullanmaktan,somurmekten baska bi sey yapmiyor.ve bizi kullanmaktan ve somurmekten baska!

Sivasta onlarca canim yanarken sizin yarginiz neredeydi,hani failler!Ya Maras,ya Corum,ya Hrant Dink,ya Ugur Mumcu,ya Abdi Ipekci?! Hani failler,nerde suclular?!!

Ve ben ilk defa yargiya guveniyorum,ilk defa basimi onunde egiyorum ve saygi duyuyorum.Atamin kemikleri mezarda sizlamayacak,bu ulkeyi satan,soyan o satilmis parti kapanacak!Umut tekrar yeserecek.Yok bunun baska bi yolu,yok!

Benim halkim,benim aydinim Kurtulus Savasinda nasil direndiyse bu sefer de direnecek,ulkemizi boyle pazarlikci agizlara yar etmeyecegiz,direnecegiz ve bu parti kapanacak,RTE de yargilanacak.Ya da yargilanmadan ABD'ye kacacak bilinmez ama bu parti kapanacak artik,baska yolu yok! [/COLOR][/I][/B]

masum 02.04.2008 12:16

[B][COLOR="Red"]arkadaşlar kendini bilen herkes diğerinin düşüncesine saygı duymalı.burdaki diğer arkadaşlarda saygı falan olmadığına göre kendilerinide bilmiyolar. nasıl buna benzer diğer konular çığrından çıktıysa bunun sonuda o olacaktır. ben yorum yapmıyorum. bırakın kendi kendilerine konuşsunlar sizde yorum yapmayın bakın o zaman nasıl birbirlerini yiyolar...[/COLOR][/B]

ceylankimya 02.04.2008 12:40

-->DEMOKRASİNİN YILDIZLARI...

[QUOTE=xwst;250020][B][I][COLOR="Red"]yargiya guvensizlikten mi bahsediyo birileri!Bunu soylerken kendilerini dusunmeden ustelik!Turban yasasi cikarken,sosyal guvenlik yasasi gundemdeyken,Tuzla'da onlarca isci olurken ve kim...[/QUOTE]

[B][COLOR="DarkRed"]Ne yazık valla yazık başka laf söylenmez üniversiteler almış başını dinsizliğe doğru gidiyor ve siyasallaşma denilen şeyin tam ortasında sola kaymış...
Mahkeme zaten siyasal ve yine sola kaymış şekilde...

Birileri mahkemeye biz kızdığımızda "Yargı Bağımsızdır" curcunasına kapılıp çığırtkanlık yapıyorlar. Ama kendilerinden birileri yakalanınca aman yargıya güven kalmamış diye bağırıyorlar. [/COLOR][/B]

[B][CENTER][COLOR="Blue"]Biz bu milletin evladıyız.

biz Vahdettin'iz
biz Abdülhamit'iz
biz Adnan Menderes'iz
biz Turgut Özal'ız
ve bugün
biz Tayyib'iz
ÇÜNKÜ BİZ GERÇEK TÜRK MİLLETİYİZ...

[IMG]http://www.nablusi.com/resim/data/media/632/abdulhamit_2.jpg[/IMG]
[IMG]http://img502.imageshack.us/img502/2154/demokrasininy305ld305zltk8.jpg[/IMG]

[/COLOR][/CENTER][/B]

Abdurrahman 58 02.04.2008 12:56

[QUOTE=ero;249999]vallahi serrkannnn ve çiğdem kaya size cevap vermek için boşuna vaktimi kullanmak istemiyorum....ders çalışmam lazım bu aralar..(yoğun tempo) size laf yetiştiremicem.....sizin böle sözde aşırı dinci ve sözde milliyetçiliğnizle uğraşamıycam.....kafanız yıkanmış....çoğu düşüncenizin kendi özgür iradenizle vermediğiniz açık... biri birisini KENDİ PİR'İ YAPMIŞ....DİĞERİ TÜRBANI SİMGESİ,NAMUSU ,HAYATIN ANLAMI yapmış.....Zaten sanki onun bunun buraya bi kaç satır-sayfa yazı yazdığında bişeyler değişiyoda beni adeta düello ya davet ediyor......sen kusurA BAK.......bnm daha önemli işlerim var efendi.....hacı teyze....

bide kendi mantığına bakmazda utanmadan başkasına laf eder.....mantık yok......yok arkadaş sizde.....adam bişe soruyo cvp istiyo sanki yazıyı okumamış başka cvp veriyo alakasız....üsttede alıntı yapmış.....[/QUOTE]

hemşerim açık açık söylesene ben bu işlerden anlamıyorum siz yazın ben okuyayım die..
türban siyasi bir simge değildir!öyle bişeyde yok zaten.
türbanı siyasi simge yapanda ****** dir!
bende ders çalışıyorum neredeyse günümün 10 saati dersle geçiyor.
ama çok şükürki er meydanından kaçan değil kovalayan oluyorum!

çiğdem kaya 02.04.2008 13:01

bende ders calısıyorum.ne guzel herkes ders calısıyor.

çiğdem kaya 02.04.2008 13:07

[QUOTE=xwst;250020][B][I][COLOR="Red"]yargiya guvensizlikten mi bahsediyo birileri!Bunu soylerken kendilerini dusunmeden ustelik!Turban yasasi cikarken,sosyal guvenlik yasasi gundemdeyken,Tuzla'da onlarca isci olurken ve kimse kilini dahi kıpırdatmazken(calisma yasasina ters olumlerden bahsediyorum) birileri yargiya guvensizlikten mi bahsediyor haddini bilmeden!

Basortusu diye tuttturmussunuz,bugun bizim universitede(Hacettepe) basortusuyle kampuse dahi alinmiyor kimse,ki bu yasa oncesinden ogrenciler derse giriyordu.AKP'nin size faydasi oldugunu mu dusunuyorsunuz?Hacettepeli kapalilar da oyle dusunuyordu ve yanildilar,kanun oncesi istedikleri gibi cirit atarlarken sirf AKP'ye olan tepkiden dolayi alinmiyorlar kampuse.Mustahak,o sandiga satilmis bir partiye oy atan ellere ve kafalara mustahak!!!Bu adam sizi kullanmaktan,somurmekten baska bi sey yapmiyor.ve bizi kullanmaktan ve somurmekten baska!

Sivasta onlarca canim yanarken sizin yarginiz neredeydi,hani failler!Ya Maras,ya Corum,ya Hrant Dink,ya Ugur Mumcu,ya Abdi Ipekci?! Hani failler,nerde suclular?!!

Ve ben ilk defa yargiya guveniyorum,ilk defa basimi onunde egiyorum ve saygi duyuyorum.Atamin kemikleri mezarda sizlamayacak,bu ulkeyi satan,soyan o satilmis parti kapanacak!Umut tekrar yeserecek.Yok bunun baska bi yolu,yok!

Benim halkim,benim aydinim Kurtulus Savasinda nasil direndiyse bu sefer de direnecek,ulkemizi boyle pazarlikci agizlara yar etmeyecegiz,direnecegiz ve bu parti kapanacak,RTE de yargilanacak.Ya da yargilanmadan ABD'ye kacacak bilinmez ama bu parti kapanacak artik,baska yolu yok! [/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

Zaten dınk,Ugur mumcu gıbı ınsanların faıılerı ortaya cıkıyor dıye bu gurultu hala farkında degılmısınız.hem yasaya ragmen okudugunuz unıversıtede ogrencılerın alınmaması hangı acıdan kımı savunmak ıcın soylendı farkedemedım.Iste turkıye gercegı.Yasayı hıce sayıp atını kosturanlar aydın dedıgımız egıtımcı kısıler ne kadar ıcler acısı bır durum.Sızın okulunuzu bılmem ama ben kendı okulumda degıl derse gırmek bahcede bıle soluklanmak ıcın 5 dk bekleyemıyorum basortusu ıle.Baska yolu yok demıssınız kapatılacak elbette o yuzden zaten yargıya guvensızlık.Emınım kapatılacagına demokrası yok cunku.
Fakat bunu bır turke bır muslumana soylemek cok acı ama kurtulus savasını bız savası teknolojı ıle degıl bugun gerıcı denılen ırtıca dıye ısımlendırılen bır guc ıle kazandık.Besmele ıle Kuran okuyarak sehadet serbetını ıcme arzsusu ıle.Bugun basortulu kısılere tıksınerek bakan askerler ıle degıl.

seva 03.04.2008 10:18

[QUOTE=xwst;250020][B][I][COLOR="Red"]yargiya guvensizlikten mi bahsediyo birileri!Bunu soylerken kendilerini dusunmeden ustelik!Turban yasasi cikarken,sosyal guvenlik yasasi gundemdeyken,Tuzla'da onlarca isci olurken ve kimse kilini dahi kıpırdatmazken(calisma yasasina ters olumlerden bahsediyorum) birileri yargiya guvensizlikten mi bahsediyor haddini bilmeden!

Benim halkim,benim aydinim Kurtulus Savasinda nasil direndiyse bu sefer de direnecek,ulkemizi boyle pazarlikci agizlara yar etmeyecegiz,direnecegiz ve bu parti kapanacak,RTE de yargilanacak.Ya da yargilanmadan ABD'ye kacacak bilinmez ama bu parti kapanacak artik,baska yolu yok! [/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
gaza gelip tayyibi de assınlar bari adnan menderesi astıkları gibi
sol, laik, demokrat, halkçı geçinen kimi siyasetçiler/partiler kumda oynamaya devam etsinler; aynen devam... nasıl olsa birileri çıkıp halkın demokratik yollarla seçtiği bir partiyi hukuki yollardan kapattırma girişiminde bulunabilir değil mi?... aferin size... peki ya sonra?... bu sefer en az %60 oy oranıyla başka bir adla başa gelmelerini sağlayacak zamansız ve yersiz girişim.zaten %47lik oy oranını yaptıkları müthiş mazlum edebiyatı ve halkımızın çıkarcılığı sayesinde almış olan bu parti şimdi mazlum edebiyatının kralını yapıp bu sefer çok daha sağlam bir şekilde gelip daha katı politikalar uygulayacaklardır.

Kadir58 03.04.2008 12:26

Yav tutturmussunuz bir, hep ayni laf. Yok dindarmis, müslümanmis.

LAFTA degil, ICRAATDA Islam adina, müslümanlik adina Tayyip ve takimi ne yapti??

Somut örnekler verin

çiğdem kaya 03.04.2008 12:29

[QUOTE=Kadir58;250316]Yav tutturmussunuz bir, hep ayni laf. Yok dindarmis, müslümanmis.

LAFTA degil, ICRAATDA Islam adina, müslümanlik adina Tayyip ve takimi ne yapti??

Somut örnekler verin[/QUOTE]

bak basortusu yasagını kaldırdı.ve partısı kapatılıyor.sıyası hayatı sona ermek uzere daha ne yapsın.
Yok eger ıslam adına bırsey yapmadı ıse neden rejımı tehlıkeye soktugu ıcın dava acılıyor.tezat,garıp,acayıp,kokusmus,iğrenç,mantıksız.....vb bır durum.

masum 03.04.2008 12:34

boşver çiğdemcim o konuşsun dursun görme bile kendileriyle tezata düşen şahıslar bunlar açıklama yapma
... ürür kervan yürü demiş atalarımız ürüsün dursunlar...
ben sadece okuyup gülüyorum sende gül. komik çünkü bu ve bunun gibiler

WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:04.