![]() |
KADINLARI MUTLU ETME SIRLARI
KADINLARI MUTLU ETME SIRLARI
01. Saçlarını oksa 02. Yücelt 03. Şımart 04. Gözlerinin içine bak, 05. Geleceğe ait planlar yap, 06. Dil dök 07.Yalvar 08. Destek ol 09. Yemeğe götür 10. Akmerkez'e götür 11. Tekneye bindir 12. Güldür 13. Zeka oyunları yap 14. Müzik dinlet 15. Teşvik et 16. Teskin et 17. Affet 18. Hayran kal 19. Banyosunu hazırla 20. Güven ver 21. Kapıyı tut 22. Asansörde kat düğmesine bas 23. Arabasının kapısını aç 24. Isıt 25. Sarıl 26. Öp 27. Ona hasta ol 28. Kulağına fısılda 29. Ayaklarına masaj yap 30. Televizyonun kumandasını ona ver 31. Konsere götür 32. Onu her yerde ve her zaman bekle 33. Tanrıçan yap 34. Onunla birlikte rejim yap 35. Onunla birlikte spor yap 36. O uyumadan uyuma 37. O uyanmadan uyanma 38. Ne istediğini önceden anla 39. Günde yedi kez özür dile 40. Sürekli onu dinle 41. Arkadaşlarına katlan 42. Yorganı çekince ses etme 43. Yorganı titretme 44. Spor araba al 45. Saat al 46. Yüzük al 47. Küpe al 49. Traş ol 50. Saç seklini değiştir 51. Kareli gömlek giy 52. Serbest piyasa kurallarını unut 53. Köpeği gezdir 54. Yemin et 55. Dayan 56. Katlan ERKEKLERI MUTLU ETME SIRRI 01. ?????... |
-->: KADINLARI MUTLU ETME SIRLARI
[B]01. Onun bir dediğini iki etme![/B]
|
--->: KADINLARI MUTLU ETME SIRLARI
[COLOR="Plum"][B]bence erkekler için boşa zahmet etmeyin onlar kadınlara kul olsunlar yeter [/B][/COLOR]--------------------------------------------------------------------------------
[B][COLOR="Red"]01. Onun bir dediğini iki etme!(bence onlar kadınların dediklerini ikletmesinler[/COLOR][/B] |
Vallahi arkadaşlar bir kadını mutlu etmek için bu kadar şebeklik etmeye değermi bilemiyorum.Bizim kadınlarımız sağ olsunlar çok az şeylerle mutlu oluyorlar allah onlardan razı olsun.
|
En önemliside sevgi, saygı ve ilgi ile bu sırrı yakalayabilirsiniz:)
|
[B]Bence herşey karşılıklı saygı ve sevgidir eğer bunlar kalmadıysa ağzınla kuş tutsan yaranamazsın... birde ilk gün heycanını kesinlikle kaybetmeyeceksin.... gibime geliyor... :)[/B]
|
-->: --->: KADINLARI MUTLU ETME SIRLARI
[QUOTE=gülkibar_58_07;253512][COLOR="Plum"][B]bence erkekler için boşa zahmet etmeyin onlar kadınlara kul olsunlar yeter [/B][/COLOR]--------------------------------------------------------------------------------
[B][COLOR="Red"]01. Onun bir dediğini iki etme!(bence onlar kadınların dediklerini ikletmesinler[/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Kul olmak mı? Senden bunu beklemezdim. Kadınlarda erkeklerde bir rica edildiğinde 2 etmesinler. Ama "kul olmak" bence yanlış.[/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]oooo benim mutlu olmam icin saysam bitmez dermisimmmmmmm :D
Yüce rabbim kimsenin agzinin tadini bozmasin Hersey gelir gecer olur biter, yeterki saglik ve huzur olsun [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
Valllahi şimdiki kızları pek herşeyle memmun edemiyorsun ama yukarıda yazanlarıda bir deneyeyim bakalım:D
Ayrıca erkeklerede bi canım cicim aşkım de iş biter bence... |
ınadı tuttumu deıl 56 .1056 tane madde koyup uygulasan boş walla.
kadın inadı hiç bişiye benzemıyo... |
[QUOTE=dark_yamtar58;253520]Vallahi arkadaşlar bir kadını mutlu etmek için bu kadar şebeklik etmeye değermi bilemiyorum.Bizim kadınlarımız sağ olsunlar çok az şeylerle mutlu oluyorlar allah onlardan razı olsun.[/QUOTE]
bende katılıorum :) bılmem sacını oksa bılmem kahve yap evı supur aksam yemegını hazırla :D:D:D:D:D:D:Dmuhahahaha |
[B]29. Ayaklarına masaj yap
30. Televizyonun kumandasını ona ver 31. Konsere götür 32. Onu her yerde ve her zaman bekle 33. Tanrıçan yap 34. Onunla birlikte rejim yap 35. Onunla birlikte spor yap 36. O uyumadan uyuma 37. O uyanmadan uyanma 38. Ne istediğini önceden anla 39. Günde yedi kez özür dile 40. Sürekli onu dinle 41. Arkadaşlarına katlan 42. Yorganı çekince ses etme 43. Yorganı titretme Kadınlara bu yukardakileri yapasan yinede yetmez [/B] |
--->: -->: KADINLARI MUTLU ETME SIRLARI
[QUOTE=altuntas58;253601][B]29. Ayaklarına masaj yap
30. Televizyonun kumandasını ona ver 31. Konsere götür 32. Onu her yerde ve her zaman bekle 33. Tanrıçan yap 34. Onunla birlikte rejim yap 35. Onunla birlikte spor yap 36. O uyumadan uyuma 37. O uyanmadan uyanma 38. Ne istediğini önceden anla 39. Günde yedi kez özür dile 40. Sürekli onu dinle 41. Arkadaşlarına katlan 42. Yorganı çekince ses etme 43. Yorganı titretme Kadınlara bu yukardakileri yapasan yinede yetmez [/B][/QUOTE] aynen bunların yanında EVİ SÜPÜR YEMEK HAZIRLA KAHVE YAP AYAKLARINI YIKA ÇOCUGU EMZIR :D:D:D:D:D:D KAYNANAN ILE DEDIKODU YAP KOMSUYU CEKISTIR :):):) |
Kadınları mutlu etmek bazan dürüst olmakla bazan iki cümle güzel sözle,bazanda bir demet çiçekle mümkün oluyor.
|
(Hiçbir kadın bu yalvarışa kayıtsız kalamaz.)
Ben böyleyim işte..Böyle büyük sevdim seni..Söylesene kim sevdi seni bu kadar körü körüne..Bu kadar beklentisiz..Bir varlığı seviyor olmak kolaydı her zaman..Bense yokluğunu sevdim senin..Kolay olan varlığını dğil,zor olan yokluğunu sevdim..Dönmen için değil..Hiç dönmeyeceğini blerek…Sevmen için değil,hiç sevmeyeceğini bilerek,koskocaman bir sensizliği içimdeki her bir hücreye itinayla yerleştirerek,gittiğin yollara mutluluk duaları serperek,beklemeden,ağlamadan,dönmen için ylvarmadan,ölmeden,yaşaya yaşya ve acımı sindirerek sevdim.. …..Dönme sakın! |
BİR SEVDA MASALI GİBİYDİK
Bir sevda mevsiminde bulduk kendimizi…..açan her gülü yüreğimize koyup çıktık yola… hani ağlarsın bazen hani boğazın düğümlenir ya bazen düşünürsün dalarsın uzaklara…. şimdi yüreğim tebessüm zamanı acılara…umut lazım yarınlara…. ve sev yüreğim sadece sev nedensiz sev sebpsiz sev…. öyle sevki yalnızlığa arkdaş olsun..öyle sevki yüreklere umut olsun sevgin…. sevlim yüreğim hesapsızca,sınırsızca,sonsuzca vee yüreklice… şmdi güneşi alıp arkamıza yola çıkalım yüreğim..sevda misali evemizi alrak… vve aşk ipine sımsıkı tutunarak…çıkalım sabah olmadan…şehir uyanmadan… Hüzün mevsiminde dökülen yaprak gibiyiz….savrulduk heryere..kaybettik benliğimizi.. Hasret yükünü sırtlayarak çok yollar aldık…gözyaşlarımızı gönlümüze akıttık… ve yüreğim senle beraber kanadık,acıtıldık,incitildik,itildik….. Umut hayalimiz..sevdamız sermayemiz…gözlerimiz ışığımız olsun… sözümüz özümüz…halimiz aşkımız olsun… güneşimiz rüyamız olsun….ve bir gün öldüğümüzde ADIMIZ AŞIK KONSUN….. ve şimdi bir gecede yürüyoruz….yıldızlar arkamızda… selamımız sevdalı yüreklere…. bizim sözümüz sevmeyi bilenlere……gönlümüz baharda açan güllerle birlikte….. ve yüreğim yine gitme zamanı….. şimdi güneşi alıp arkamıza yola çıkalım..sevda misali Hayallerimizii alarak… ve aşk ipine sımsıkı tutunarak…çıkalım yüreğim sabah olmadan…şehir uyanmadan…… |
Valla sevgiyi hak eden bir bayana bunların fazlasınıda yapmak gerekir :D
biz neymisiz be :D:D:D HARBİ ERKEK NASIL OLMALI..???? *Harbi erkek gözleriyle konusmayi bilir, *Harbi erkek gülüsüyle sarmayi bilir, *Harbi erkek bir dokunusla sevgisini gösterir, *Harbi erkek tirnak uzatmaz, *Harbi erkek bir kadinla konusurken dinler,seyre tmez, *Harbi erkek dürüsttür, iki iliskiyi birarada yasamaz, *Harbi erkek sevmekten korkmaz, *Harbi erkek pazularini göstermeye çalismaz, *Harbi erkek kusacak kadar içmez, *Harbi erkek sevgilisini dansa kaldirdiginda ayagina basmaz, *Harbi erkek maç seyrederken ve araba sürerken 'geçirme' hazzi duymaz, *Harbi erkek kaba gücünü, güçsüz insanlar üzerinde kullanmaz, *Harbi erkek su içerken serçe parmagini kaldirmaz, *Harbi erkek sirnasmaz, sinek gibi yapismaz,vazgeçecegi zamani bilir, *Harbi erkek anasiyla karisini asla mukayese etmez, *Harbi erkek karisinin cenazesinde saçini taramaz, *Harbi erkek çocugu gece aglarken, battaniyesini alip yan oda ya geçmez, *Harbi erkek kasilmaz, *Harbi erkeg in gögüs killari arasindan altin zincir sarkmaz, *Harbi erkek aglamayi da bilir, *Harbi erkek kiz arkadasini bir partiye ilk kez götürüyorsa, ona 'tavanin sapi cezvenin kulpu' gibi davranilmasina izin vermez, *Harbi erkek partide baskalariyla sohbete dalip, kiz arkadasini bir kösede unutmaz, *Harbi erkek bir kadina çiçek vermeyi bilir, *Harbi erkek """seni seviyorum"" demekten gocunmaz," *Harbi erkek ayakkabilarini boyar, *Harbi erkek kullanim kilavuzlarini okumayi, evde tamir yapmayi bilir, *Harbi erkek küfür etmez, *Harbi erkek televizyonla kavga etmez, *Harbi erkek susacagi zamani da, konusacagi zamani da iyi bilir *Harbi erkek yatakta sohbet ederken horlamaya baslamaz *Harbi erkek bir kadinla iki lafin belini kirinca, 'lan bu kari benle oynasiyo mu ne?' diye düsünmez, *Harbi erkek 'Babalar da çocuk bakabilir' kitabini okur, |
Bayanlara göre Ideal erkek nasil olmali?
Ideal erkegim (Yas 22) 1. Yakisikli 2. Sempatik 3. Maddi durumu iyi 4. Beni ilgiyle dinleyecek. 5. Espri anlayisi gelismis 6. Gücü kuvveti yerinde 7. Iyi giyinen 8. Her konuda zevk sahibi. 9. Sürpriz yapmayi seven 10. Romantik ve hayal gücü gelismis Ideal erkegim... gözden geçirilmis liste (Yas 32) 1. Iyi görünümlü - tercihen kafasinda saçi olan 2. Arabadan inerken kapiyi açan, yemege gittigimizde sandalyemi tutan. 3. Pahali bir restorana götürecek kadar parasi olan 4. Konusmaktan çok dinleyen 5. Fikra anlattigimda katila katila gülen 6. Alisveriste paketlerimin hepsini zahmetsiz tasiyacak kadar gücü kuvveti yerinde 7. En az 1 kravata sahip 8. Yaptigim yemekleri begenen 9. Dogumgünü ve yildönümlerini unutmayan 10. Haftada en az 1 kez romantik olabilen Ideal erkegim... tekrar gözden geçirilmis liste (Yas 42) 1. Çok da çirkin degil - Tamam kel olabilir 2. Ben binmeden arabayi hareket ettirmeyen. 3. Isinde disiplinli - Firsat oldukça aksam yemegine götüren. 4. Beni dinlerken basini sallayan. 5. Anlattigim fikralarin can alici yerlerini hatirlayan 6. Evdeki esyalarin yerini degistirmeme yardim edecek kadar gücü kuvveti yerinde 7. Göbegini kamufle edecek sekilde kiyafet seçen 8. Klozetin kapagini indirmeyi unutmayan 9. Çogu hafta sonu tras olan Ideal erkegim... tekrar gözden geçirilmis liste (Yas 52) 1. Burun ve kulaginin içindeki killar fazla uzun olmayan. 2. Topluluk içinde gaz çikarmayan 3. Para isteme aliskanligi edinmemis 4. Ben birsey anlatirken uyuyakalmayan 5. Haftasonlari poposunu koltuktan kaldiracak kadar gücü kuvveti yerinde 6. Ayagindaki 2 çorap ayni renk olan ve temiz giyinen 7. TV karsisinda aksam yemeginden hoslanan 8. Adimi unutmayan 9. Bazen tras olan Ideal erkegim...tekrar gözden geçirilmis liste (Yas 62) 1. Küçük çocuklari ürkütmeyen 2. Banyonun nerede oldugunu hatirlayan 3. Bakimi fazla masrafli olmayan 4. Mümkün oldugu kadar gürültüsüz horlayan. 5. Neye güldügünü birden unutmayan 6. Yardim almadan ayaga kalkabilecek kadar gücü kuvveti yerinde 7. Giyinen 8. Lapa yiyeceklerden hoslanan 9. Dislerini nereye koydugunu unutmayan 10. En son ne zamandi, hatirlayan Ideal erkegim... son kez gözden geçirilmis liste (Yas :D:D:D |
...................Ben hep zor olan şeyleri sevdim hep imkansızların peşinde koştum,yükseklerdekini hayal ettim davam gibi aşkımda oldu .....KIZIL ELMA...............
Zor Sevda Aramadan gelir girer kalbine Sevda insanları alır götürür Herşey güllük gülistanlık değildir Gerçek seven insan aklın yitirir Sevdanın hasreti çekilmez çile Kavuşmak bir hayal olursa hele Ateş gibi yakar çevirir küle Ölmeden insanı yakar bitirir Çeken bilir sevdakar ın halinden Düşmez sevda türküleri dilinden Hele birşey gelmiyorsa elinden o zaman haline ağlar oturur |
Cevap: KADINLARI MUTLU ETME SIRLARI
[B][COLOR=darkorange]Aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış .Mutlu olmasanda mutluymuş gibi davranınca bi süre sonra sen bile inanıyorsun mutlu olduğuna .Bi de polyannacılık oyunu çok işe yarar [/COLOR][/B]
|
Benim aşkım eteğimde değil Yüreğimde küllenir...Benim sevdam boş sözlerde değil ilahilerle söylenir.........
Elde var aşk” Yüreğini siper et. Güvenlik içerisinde olursun. “Yoruldum” deme sakın. Göğsüne yüreğinden başka muska takanlar yorulurlar. Göğüs kafesin acıdan bir mengene gibi yüreğini sıktığında, aşk var mı, ona bak. Varsa eğer, aldırma, dağlar gibi gelsin. Çünkü aşk, acıyı hayata dönüştüren bir iksirdir. Acıya aşık olanların “Ey tabib elden gelirse yâremi gel emleme… Yar elinden gelmedir bu yâreyi merhemleme…” diyenlerin sırrı burada yatmaktadır. Bu sırrı bulanlardan biri, sevdanın başöğretmeni öyle demiyor mu: “Ben hüzünlerin Peygamberiyim.” Aşk varsa eğer, sen değil dağlar sallansın. Acıyı aşkla bal eylemeye bak. Sür merhem diye yürek yaralarına, hayalinin ve umudunun kırık yerlerine, içinin Karacaahmed'e dönmüş bölgelerine. Aldırma hainlere, ihanetlere. Onlar acıyı aşka dönüştürmemiş zavallılardır. Onlar, muhteşem acılara pespaye sevinçleri tercih eden aşk sefilleridir. Unutma, bin sevincin vermediğini bir acı verir. Acını, aşkın santralinde bitimsiz bir enerjiye dönüştürmeye bak. Hatırla ki yürek yürek nükleer güç merkezidir. Seven ve inanan bir yürekle hiçbir atom santrali boy ölçüşemez. Bil ki, umuttan söz ettiğin her dem aşktan söz ediyorsunuzdur. Çünkü umut aşkın çocuğudur. Aşksız umut, plastik bebekler gibidir; oynar, eskitir ve atarsın. “Umudum tükendi” deme, doğrusunu itiraf et, aşkının tükendiğini… Sahi, aşk tükenir mi? Evet, eğer ölümlüden, ölümlüye ve ölümlü adına ise tükenir. O, aşk suretinde görünen tutkudur. Tutku tutuklar, aşk azad eder. Bir duygunun aşk mı tutku mu olduğunu anlamak istersen, rengine bak. Rengine bak, kara sevda mı, ak sevda mı? Sevdanın karası köleleştirir, akı özgür kılar. Özgür kılan aşka muhabbet denir. Muhabbet, yüreğe düşmüş bir tohumdur; “her başka yüz dane veren yedi başak” gibi, yediverendir o. Muhabbet insanın harcadıkça çoğalan tek sermayesidir. Herşey harcadıkça tükenir, muhabbet asla. Muhabbet müebbeddir. Üzerine üzerine gelen karanlığın kara yüzlü, kara vicdanlı, kara güçlerini, aşkın siperine sığınarak püskürtebilirsiniz. Onlar kaybettiler, onlar nefretin eli kanlı temsilcileri… Sen kazandın, çünkü sen aşkın cephesinde yer aldın, aşkın ve aşkının. Hesabını yaparken tarihi unutma, coğrafyayı unutma. Acıyı unutma, sancıyı unutma. Melekleri, Sakarya'yı, Nil'i, Tuna'yı, Fırat'ı, Dicle'yi unutma. İstanbul'un, Kahire'nin, Bağdat'ın, Şam'ın Mekke'nin çocukları olduğunu unutma. Senin kara, sarı beyaz kardeşlerin olduğunu, yüreğinin Asya, Afrika, Afrika, Avrupa, Amerika taraflarının olduğunu unutma. Fakat, hesabını yaparken kesinlikle şöyle başlamalısın: ”Elde var aşk” |
fil zincir ile ..at gem ile .kadın gönülrızası ile tutulur.(sutrako).........havayı geldiği gibi ,rüzğarı estiği gibi ,kadını oldugu gibi kabul edeceksin....okadar.
|
[B][COLOR=darkorange]Aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış .Mutlu olmasanda mutluymuş gibi davranınca bi süre sonra sen bile inanıyorsun mutlu olduğuna .Bi de polyannacılık oyunu çok işe yarar [/COLOR][/B]
__________________ |
GEÇ KALINMIŞ BİR SEVDANIN YÜKÜ ( DARK-YAMTAR58)
bazen hayıflanırım kendime.... geç kalınmış bir sevdanın yükünü çeker tüm benliğim.... büküldükçe bükülüyor bileğim....liman soğuk,liman ıssız bu ara...gemiler kalkmaz oldu artık...gönül limanım sükutun nabzını dinler oldu bu ara....yelken açmıyor yüreğim uçuk pembe sevdalara..... bitti,tükendi,yoruldu artık bedenim.... Geç kalınmış bir sevdanın yükünü çeker yüreğim..... neden,sevdalar doğduğu an gömülür mezara şans verilmez büyümesine.... neden,insanoğlu yüreğinde beslediği sevgiyi haykıramaz tüm dünyaya.... neden,hep geç kalınır sevdalara.... neden;saf,temiz yürekler ;hıçkırıktan boğulur,takılır gururuna..... neden;kuşkusuz,koşulsuz SEVGİ ifade edilemez SEVGİLİYE..... geç kalınmış bir sevdanın yükünü çeker tüm benliğim.... mutsuz ve yalnızım.....sevdiğim coook uzaklarda....halbu ki dün yanımdaydı,bugün uçup gitti bilinmez sevdalara..... keşke ONA sevgimi en derin hislerle sunabilseydim.... omuzuna yaslayıp başımı içimi dökebilseydim....ONU ne kadar cok sevdiğimi dile getirebilseydim.... Yosun tutmuş umutlarımı en temiz hislerle yıkayıp;ilmik ilmik yüreğine gönderseydim... Geç kalınmış bir sevdanın yükünü çeker yüreğim.... Ona olan hayranlığımı onun yüreğimin taa ücra köşesinde yer edindiğini gösterebilseydim.... Keşke hiç "keşke" demeseydi yüreğim....iç çekip ağlamasaydı gözlerim...Keşke hiç geç kalmasaydı ruhumda kalbim....EŞRUHUNU bulmuşken keşke Onu YİTİRMESEYDİ MAHSUN YÜREĞİM.... GEÇ KALINMIŞ BİR SEVDANIN YÜKÜNÜ ÇEKER TÜM BENLİĞİM.... GEÇ KALINMIŞ BİR SEVDANIN YÜKÜNÜ |
[quote=derdest_58;313767]fil zincir ile ..at gem ile .kadın gönülrızası ile tutulur.(sutrako).........havayı geldiği gibi ,rüzğarı estiği gibi ,kadını oldugu gibi kabul edeceksin....okadar.[/quote]
çok felsefi bi cümle olmuş ama çok da doğru bu arada nikin de çok anlamlı |
[QUOTE=kronick;313771]çok felsefi bi cümle olmuş ama çok da doğru bu arada nikin de çok anlamlı[/QUOTE]
........................teşekkür edrim. sağol |
Bilirsin;
Kelimelerin tükendiği anlar vardır Cümleler anlatamaz olur sevgiyi Ve şairler hep susarlar böyle anlarda Sevgi ise, kıvrım kıvrım kıvrılır Bir çift dudak arar, haykırmak için Cesaret adına, Sonsuz seven kalpler hatırına İşte o zaman anlarsın sana nasıl yandığımı Ve uzaklarda olsan bile hissedebilirsin aslında Yangın yangın gül dudaklarına baktığımı |
Öyle bir kadın hayal ettim ki…
• Nasıl biri olursam olayım, beni gönülden sevsin. • Ölümcül acılarıma değil, her derdime içi yansın. • Düştüğüm çamura uzanan ilk el onunki olsun. Öyle bir kadın düşledim ki… • Vefasızlık ettiğimde, yaptıklarını başıma kakmasın. • Beni herkesten ve her şeyden çok kıskansın. • Mutluluğum ve sağlığım için kendi hayatını hiçe saysın. Öyle bir kadının peşinden koştum ki… • Sesimdeki minicik bir titremeden sıkıntımı, derdimi, anlasın. • Hayatında benden daha değerli hiçbir şey olmasın. • Gözlerinden her zaman benimle gurur duyduğu okunsun. Öyle bir kadın aradım ki… • Verdiğim sevgiyi, bin katıyla geri versin. • Sevgisini gizlemesin, karşılık beklemesin. • Sevgisi karşılıksız kalsa da asla tükenmesin. . rüyanda görürsün..diyorsununuz ama vardır |
kadinlari mutlu etmenin sirlarini bilmem ama bir erkek mutlu olmak istiyorsa kadinlardan uzak durmali..
|
Cevap: --->: KADINLARI MUTLU ETME SIRLARI
[quote=dark_yamtar58;313779]Öyle bir kadın hayal ettim ki…
• Nasıl biri olursam olayım, beni gönülden sevsin. • Ölümcül acılarıma değil, her derdime içi yansın. • Düştüğüm çamura uzanan ilk el onunki olsun. Öyle bir kadın düşledim ki… • Vefasızlık ettiğimde, yaptıklarını başıma kakmasın. • Beni herkesten ve her şeyden çok kıskansın. • Mutluluğum ve sağlığım için kendi hayatını hiçe saysın. Öyle bir kadının peşinden koştum ki… • [B][COLOR=darkorange]Sesimdeki[/COLOR][/B] minicik bir titremeden sıkıntımı, derdimi, anlasın. • Hayatında benden daha değerli hiçbir şey olmasın. • Gözlerinden her zaman benimle gurur duyduğu okunsun. Öyle bir kadın aradım ki… • Verdiğim sevgiyi, bin katıyla geri versin. • Sevgisini gizlemesin, karşılık beklemesin. • Sevgisi karşılıksız kalsa da asla tükenmesin. . rüyanda görürsün..diyorsununuz ama vardır[/quote] [B][COLOR=darkorange]kesinlikle var olduğuna eminim sen de ne cevherler varmış meğer yaaaa böyle bi kadın istiyorsun da o kadını hak ettiğini düşünüyormusun hiç ?yani o kriterlere uygun bi kadını taşıyabilecek kapasiteye sahipmisin ?[/COLOR][/B] |
--->: Cevap: --->: KADINLARI MUTLU ETME SIRLARI
[QUOTE=kronick;313782][B][COLOR=darkorange]kesinlikle var olduğuna eminim sen de ne cevherler varmış meğer yaaaa böyle bi kadın istiyorsun da o kadını hak ettiğini düşünüyormusun hiç ?yani o kriterlere uygun bi kadını taşıyabilecek kapasiteye sahipmisin ?[/COLOR][/B][/QUOTE]
Sevgili arkadaşım kadını erkeğin cepteki cüzdanı değil,hak eden kadına vereceği yüreği taşır. Belki birgün tatlı tesadüfler bizi karşılaştırır tanışırız bu söylediğini benim ağzımdan değil senin iradenle verdiğin kararla olmasın isterim. |
Kusura bakmayın bu konulara girmek istemezdim ama konunun rüzgarına aniden kapıldım.
|
Ben sana sürgünüm sevgilim
Üstelik gönüllü bir sürgünlükte yüreğim Boş lafların ve yalnızlığın kalesi olmuş kalplerin Yüzündeki gülümsemeyi gün sonu çıkaran gölgelerin Zincirlerin soyut haline bağlanmışlığın Bir zamanların destansı hikayeleri olmuş kahramanların Aşka burnunu bile sokamayanların varolduğu bir şehirde Ben sana sürgünüm sevgilim Üstelik gönüllü bir sürgünlükte yüreğim |
A Ş K O L S U N ….
İster kanatsın, İster kanatlandırsın Yeter ki Yürekten olsun … Lafta,sözde değil Özde AŞK olsun… AŞK OLSUN HAYATIMDA… NİCE AŞKLARA… TÜM AŞIKLARA… A Ş K O L S U N |
..........BANA GÖRE KADIN............
Kimine göre kadın..! Soğuk kış gecelerinde sarılıp yatmak içindir.. Kimine göre kadın..! Sıcak harman gecelerinde zil takıp oynatmak içindir.. Kimine göre kadın..! Ömür boyunca omuzumuzda taşıdığımız.. En büyük sevabımız ve en büyük vebalimizdir.. Ama sen kadınım..! Benim için sen.. Ne o.. Ne bu.. Şusun sen..! Benim can yoldaşım herşeyimsin vazgeçilmezimsin kurbanın olurum kadınım sana |
Kadınlar evet kadınlar sevdiklerimiz Analarımız,bacılarımız mutlu edilmeyi hak eden varlıklardır onları mutlu etmek için her türlü fedakarlığa katlanmalıyız.
|
Yasak Düş
her şey bir garip bugün sen garip ben garip kafesteki kuş,sofradaki aş garip birşeyler var yolunda olmayan biliyorum ama neee..? sen mutlu ben umutlu ama birşeyler var bir korku var yüreğimde ılık esen bu rüzgar içimi donduruyor bir sessizlik var ikimizdede fırtına öncesi gibi umutluyum ama huzurlu değil bugün yada yarın birşeyler olacak biliyorum ve ayrılık gelecek gel yanıma uzan diyorsun oysa ben yanına ölmek istercesine kalmak istiyorum saçında bir tel yüzünde bir ben ve kendimde bir sen olmak istercesine ölmek istiyorum mutlu bir ölüm yok derdi şaiir şu anda ölmek yani ellerim sarılmışken bedenine ve yüzün göğsümde uzanmışken sen saclarını koklayarak ve o can alıcı gözlerine bakarak ölmek mutlu bir ölüm varmış be şaiir demek istiyorum. sen dışında ben içimde tir tir titriyoruz. ürkek bir güvercin edası var titreyişinde sende yasağa batmış bir düşün korkusu.. bende beş yaşındaki bir çocuğun, annesinin terkine uğrama korkusunun titrekliği.... |
[B] KADINLARIMIZ[/B]
Toprak öyle bitip tükenmez, dağlar öyle uzakta, sanki gidenler hiçbir zaman hiçbir menzile erişemeyecekti. Kağnılar yürüyordu yekpare meşaleden tekerlekleriyle Ve onlar ayın altında dönen ilk tekerlekti. Ayın altında öküzler başka ve çok küçük bir dünyadan gelmişler gibi ufacık kısacıktılar ve pırıltılar vardı hasta kırık boynuzlarında ve ayakları altından akan toprak, toprak, ve topraktı. Gece aydınlık ve sıcak ve kağnılarda tahta yataklarında oyu mavi humbaralar çırılçıplaktı. Ve kadınlar birbirlerinden gizleyerek bakıyorlardı ayın altında geçmiş kafilelerden kalan öküz ve tekerlek ölülerine. Ve kadınlar bizim kadınlarımız: korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle anamız, avradımız, yarimiz ve sanki hiç yaşanmamış gibi ölen ve soframızdaki yeri öküzümüzden sonra gelen ve dağlara kaçırıp uğrunda hapis yattığımız ve ekinde, tütünde, odunda ve pazardaki ve kara sabana koşulan ve ağıllarda ışıltısında yere saplı bıçakların oynak, ağır kalçaları ve zilleriyle bizim olan kadınlar, bizim kadınlarımız şimdi ayın altında kağnıların ve hartuçların peşinde harman yerine kehriban başlı sap çeker gibi aynı yürek ferahlığı, aynı yorgun alışkanlık içindeydiler. Ve onbeşlik şaraplenin çeliğinde ince boyunlu çocuklar uyuyordu. Ve ayın altında kağnılar yürüyordu Akşehir üzerinden Afyon`a doğru. [IMG]http://www.siirperisi.net/images/sair.gif[/IMG] [URL="http://www.siirperisi.net/sair.asp?sair=69"][COLOR=#000000]NAZIM HİKMET[/COLOR][/URL] |
Arif kardeşim emeğine sağlık çok güzel bir şiir seçmişsin sağolasın.......................
|
Cevap: --->: KADINLARI MUTLU ETME SIRLARI
[quote=dark_yamtar58;314034]Arif kardeşim emeğine sağlık çok güzel bir şiir seçmişsin sağolasın.......................[/quote]
Rica ederim, şiiri çok sevrim, Ve bu şiir bizi çok iyi temsil ettiği için paylaşmak istedim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:31. |