![]() |
Kadir58'den alintilar
Daha önce "eğitimin millisi olmaz, bakanlığın isminin başındaki milli kısmını kaldıralım" önerisiyle tartışma yaratan Bakan Çelik'ten duyanları şaşkına çeviren bir söz daha.
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Türkiye'de yaşayan ve Türk okullarına giden yabancı çocuklara her sabah "Türküm, doğruyum, çalışkanım" şeklinde öğrenci andını söyletmenin yanlış olduğunu belirterek, "Bu konuda karar çıkardık herkes bize tepki gösterdi. Ne yani yabancı çocuklara her sabah Türk olmadıkları halde yalan mı attıralım?" dedi. Çanakkale'de Süleyman Demirel konferans salonunda düzenlenen "Küreselleşme Sürecinde Türkiye" konulu konferansta konuşan Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, konuşmanda din konusuna değinerek, "'Biz Avrupa Birliğine girersek dinimizi kaybederiz' diyorlar. Din konusunda en az hassasiyeti olan kişiler bile çıkıp 'Din elden gidiyor' diye bağırıyor. Yapma ya. Nereye gitmiş din? Bize söylenenlere bakın. Türkiye'de misyonerler kol geziyor. İnciller dağıtılıyor. Büyükşehirlerde apartmanların altlarında kiliseler yapılıyor. Misyonerliğin hangi tarafına karşıyız gençler? Bakın insanların maddi sefaletinden yararlanarak, bunu fırsat bilerek eğer siz insanlara din değiştirmeye zorlar veya teşvik ederseniz, bu çok ayıp ve insanlık onuruna aykırı bir şeydir. Bunu kabullenmek mümkün değildir. Siz kendi dininizi başkasına anlatma hakkına ne kadar sahipseniz, onlarda size anlatma hakkına sahiptir. Bu düşünce özgürlüğü kapsamında mıdır? Evet" dedi. Bakan Çelik, bu konuda Londra örneğini de vererek, "Bakın Londra'da Hide Parkta Pakistan kökenli Tebliğ Cemaati diye bir grup vardır. Bunlar gelen geçenleri durduruyor ve 'Bir dakika deyip 'Allah birdir. Hz. Muhammed onun elçisidir. Kur'an kitabıdır. Ahiret günü bana tebliğ etmediler deme ve yoluna devam et' diyor. İngilizler buna tahammül ediyor. Ben buna defalarca şahit oldum" diye konuştu. Konuşmasında Türkiye'de ruhban okulu açılması konusuna da değinen Bakan Çelik, "Türkiye'de ulusalcılar konuşuyor. Efendim 'Ruhban okulu açılırsa Türkiye elden gider' diyorlar. 100 tane papaz yetişecekmiş. Empati yapmak zorundayız. Yani insanın kendisini başkasının yerine koyması lazım. İlköğretim yönetmeliğini hazırlıyor arkadaşlarımız. Bana bir sürü müracaat gelmiş. Türkiye'de diplomatik misyonla ekonomik faaliyetler için Türkiye'de bulunan bazı aileler çocuklarını Türk okullarına gönderiyor. Bana yazdıkları dilekçelerde ne diyorlar biliyor musunuz? 'Biz Türk değiliz. Her sabah çocuklarımızı sıraya geçirip 'Türküm, doğruyum, çalışkanım' dedirtiyorsunuz. Buna mecbur muyuz?' Şimdi yabancılara bunu söyletmek doğru mu? Dedim ki arkadaşlara yabancılara and içme mecburiyetini kaldırın. Sadece yabancılarınkini kaldırdık. Kayseri'de bana sordular ve kıyamet koptu. 'Bakan nasıl bunu kaldırır' dediler. Düşünün bir Alman çocuğunu sabah sıraya geçiriyorsun. Ardından başlıyor Türküm demeye. Bu birinci cümle yalan mı? Evet yalan. Çocuk arkadan da diyor ki 'Doğruyum'. Birincisi yalan olduğu için ikincisi zaten külliyen yalan oluyor. Peki biz elin çocuğuna her sabah yalan söyletmek zorunda mıyız?" şeklinde konuştu. |
--->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım" denmesin
Simdi bu öneriye kesin yine birileri sahip cikar, hemde hic cekinmeden.
Onlar kesin Türk düsmanidir. Bugun okullardaki marsi kaldiracaklar. Yarin bayragimizi, hatta devletin ismini bile degistermek isteyecekdir bu zihniyet. |
-->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım" denmesin
[B]Şu haberi nerden aldın? Bize kaynağını verirmisin?[/B]
|
--->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım" denmesin
AKP liler böyle bi açıklama yapmaz,onlar vatanına,milletine sahip çıkarlar.Haşa bu lafları ağzınıza almayın,ayıp oluyo.Baksanıza zaten adamlara kapatma davası açmışlar,din ile uğraşırken birde TÜRK'lük ile uğraşmasınlar.
|
-->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım" denmesin
[B]Arkadas bana halen haberin kaynağını verecek. Demekki bu haber Yalan!
Yok doğru diyorsan haberin kaynağını göster bize.[/B] |
Haber dogru.
Hala inanmiyorsunuz degil mi?? Haberin dogru oldugunu okuyunca ne diyeceksiniz merak ediyorum. Yuzunun kizaracak mi. Haberlerde canli izledim. Ama illa okuyacam diyorsaniz, alin kaynagini: [url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=133578[/url] Yetmedi mi?? Alin bir daha: [url]http://www.etikhaber.com/content/view/51655/77/[/url] Buda mi yeterli degil Iste bir kaynak daha: [url]http://www.gazeteport.com.tr/SIYASET/NEWS/GP_175767[/url] Bu haberleri okurken yuzununuz ifadesini görmek isterdim Daha hala nasil savunuyorsunuz bu akp yi |
[QUOTE=albina58;246656]AKP liler böyle bi açıklama yapmaz,onlar vatanına,milletine sahip çıkarlar.[/QUOTE]
Belli Vatana millete sahip ciktiklari. Basimiza CUVAL gecirdiler, ama akp liler sustu. Vatan a sahip cikmak, önemli fabrikalari yabancilara ölü fiyatina satmak mi? |
--->: -->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım" denm
[QUOTE=_DuMaN_58;246659][B]Arkadas bana halen haberin kaynağını verecek. Demekki bu haber Yalan!
Yok doğru diyorsan haberin kaynağını göster bize.[/B][/QUOTE] Sana kaynaklari yazdim. Doya doya oku. Eger hala akp liyim diyorsan, samimiyetinde suphe ediyorum. Cunku bu olaya karsi cikar gibi bir tepki verdin. Bu haberin dogru oldugu halde halen onlari savunuyorsan, sana diyecek sozum yok |
meyve veren ağaç taşlanırmış. hükümetin yaptığı hizmetleri başkaları iktidardayken yapamayınca kıskanıyorlar tabi.
|
--->: -->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım" denm
[QUOTE=aozdemir;246699]meyve veren ağaç taşlanırmış. hükümetin yaptığı hizmetleri başkaları iktidardayken yapamayınca kıskanıyorlar tabi.[/QUOTE]
Onun icin mi herkes pkk yi kotuluyor? Bu ne bicim sacma mantik. Sen haberi oku, ondan sonra yorum yap. Akp nin kime hizmet ettigide ortada. Ingiliz vatandasini getirip devlet bakani yapanlardan sen ne hizmet bekliyorsun? |
Ne haber duman58, hic ses seda yok. Halen sok ta misin
susdun galiba |
bir şey söylerken önce düşünüp tartmak lazım. hakaret etmek, iftira atmak çok kolay. ama bunun sorumluluğu ağır olur.
|
[QUOTE=aozdemir;246709]bir şey söylerken önce düşünüp tartmak lazım. hakaret etmek, iftira atmak çok kolay. ama bunun sorumluluğu ağır olur.[/QUOTE]
Bak hemserim, benim ahmet le, mehmet le bir sorunum yok. Ama su akp nin izledigi politikalara bir bak. ABD de destekliyor, AB de. Ayrica burdaki haberi oku. Televizyonda haberlerde daha bir iki saat önce izledim. 3 tanede link verdim size, daha niye inanmiyorsunuz. Cok mu seviyorsunuz tayyip in bedava avukatligini yapmayi? Milli Egitim Bakaninin söylediklerine katiliyormusun, katilmiyormusunuz, önemli olan bu. Daha fazla haberi baska yöne cekme. Cekersende sen bilirsin, bizim her zaman söyleyecek lafimiz vardir. Kuru kuru ya konusmuyoruz. |
Bakan çok doğru söylemiş. Bunun Türklükle ne alakası var!
Türk olmayan birine zorla Andımızı söyletmek çok saçma geliyordu bana zaten. Yurtdışında dini eğilimi fazla olan okullar var. O okullarda her sabah Hrıstiyan dinine göre dua edilip derslere başlanır, zorunlu. Ama Müslüman olanlar bundan muaftır. Olması gereken de bu zaten! Bu da ona benzer bir durum. Bunu eleştirecek ne var, anlayamadım. Kapalılara gerici derler ama asıl gericilik bir tek andımızla Türk olunduğunu zannetmektir! Hele de Türk olmayan birine okutarak. |
şimdiye kadar AB ile ABD türkiyeden karşılıklı konuşabilecekleri adam gibi birilerini bulamamışlarki. özal dışında herkes onların karşısında el pençe divan durmuş. onlarda bizi köle gibi görmüşler. Avrupaya, ABD ye, İsraile Tayyibin yaptığı sert eleştirileri hangi başbakan yaptı şimdiye kadar.
|
[QUOTE=sonbahar5803;246715]Bakan çok doğru söylemiş. Bunun Türklükle ne alakası var!
Türk olmayan birine zorla Andımızı söyletmek çok saçma geliyordu bana zaten. Yurtdışında dini eğilimi fazla olan okullar var. O okullarda her sabah Hrıstiyan dinine göre dua edilip derslere başlanır, zorunlu. Ama Müslüman olanlar bundan muaftır. Olması gereken de bu zaten! Bu da ona benzer bir durum. Bunu eleştirecek ne var, anlayamadım. Kapalılara gerici derler ama asıl gericilik bir tek andımızla Türk olunduğunu zannetmektir! Hele de Türk olmayan birine okutarak.[/QUOTE] Bu habere yaptigim ilk yorum suydu: [I]Simdi bu öneriye kesin yine birileri sahip cikar, hemde hic cekinmeden. Onlar kesin Türk düsmanidir. Bugun okullardaki marsi kaldiracaklar. Yarin bayragimizi, hatta devletin ismini bile degistermek isteyecekdir bu zihniyet.[/I] Ayni agzi dtp lilerde konusuyor, türk düsmani olan batililarda. Amac Milli Ruhu öldürmek, Türklügü yok etmek. Zaten kendiside Türk degil. Vatan sevigisini, millet sevigisini kim verecek gelecek nesillere? Okullarda ögrenmezlerse, nerde ögrencekler? Burasi Türkiye Cumhuriyeti, yerine kominist marsi okutacak degiliz. Ama bu akp zihniyeti onu da yapar. |
ne zamana kadar bu korkularla yaşayacağız. sen bir kürde, çerkeze vs ne hakla ila türüm dedirtmeye çalışıyorsun. osmanlının parçalanmasının en büyük nedeni milliyetçilik akımlarının yaygınlaşmasıdır.
|
[QUOTE=aozdemir;246716]şimdiye kadar AB ile ABD türkiyeden karşılıklı konuşabilecekleri adam gibi birilerini bulamamışlarki. özal dışında herkes onların karşısında el pençe divan durmuş. onlarda bizi köle gibi görmüşler. Avrupaya, ABD ye, İsraile Tayyibin yaptığı sert eleştirileri hangi başbakan yaptı şimdiye kadar.[/QUOTE]
Kendini bu tür mü avutuyorsun. Valla haline gülüyorum. Kusura bakma ama, tam bir SIVASLI olamamissin. Ayrica Özal in da ne oldugunu iyi biliyoruz. Pkk buyusun diye guneydogu da Sikiyönetim kurallarini kaldirip OHAL tedbirlerini uyguladi. Yani, özal, pkk buyusun diye TSK yi devre disi birakti. Bu mu Avrupayi, ABD yi, Israil i elestirmek: [img]http://www.stjohns.edu/media/1/f6b59bea94ad4f3c8b8b1ce02c32c17b.jpg[/img] Haksizlik yapmayalim, papaz elbiseside tayyip e baya yakismis. Avrupayi, Abd yi elestiren bir kisi, onlarin emirlerine mi uyar? AB nin dayattigi uyum yasalarini niye imzaladilar ozaman? |
[QUOTE=aozdemir;246718]ne zamana kadar bu korkularla yaşayacağız. sen bir kürde, çerkeze vs ne hakla ila türüm dedirtmeye çalışıyorsun. osmanlının parçalanmasının en büyük nedeni milliyetçilik akımlarının yaygınlaşmasıdır.[/QUOTE]
Biz elhamdüllilah müslümniz, Türküz, Türk Milliyetcisiyiz. Ne dinsiz Türk, nede soysuz müslümaniz. Bizim yaptigimiz irkcilik degil. Ayrica bu ülke Türk Devleti degil mi? O halde biz ne dersek o olur, iste okadar. Cerkez i, kürtleri ayri bir millet olarak mi görüyorsun? |
sen daha toysun. biraz tecrübe edinmen lazım. Türkiye de ve dünyada neler olduğunu daha iyi anlarsın.
|
[QUOTE=aozdemir;246721]sen daha toysun. biraz tecrübe edinmen lazım. Türkiye de ve dünyada neler olduğunu daha iyi anlarsın.[/QUOTE]
Isine gelmeyince öyle diyorsun, ama hic sorularima cevap vermiyorsun. Bu dönek adamlari savunmaktan ne anliyorsunuz. 10 sene evvel AB ye kufur ediyorlardi, simdi AB ci kesildiler basimiza. Bak, Abdullah Gül ne diyordu 1995 de: [YOUTUBE]Yw1tBWuvuP4[/YOUTUBE] Bak, Tayyip erdogan, BOP un esbaskani oldugunu kendi itiraf ediyor: [YOUTUBE]mdA7v16Xmag[/YOUTUBE] |
ampulün sönmesi yakındır.az kaldı halada bu haberi destekleyen sivaslılar var böylesi insanlar sivasta olduğu sürece sivastan bir cacık olmaz
|
[QUOTE=tayfun5883;246725]ampulün sönmesi yakındır.az kaldı halada bu haberi destekleyen sivaslılar var böylesi insanlar sivasta olduğu sürece sivastan bir cacık olmaz[/QUOTE]
Aynen katiliyorum kardesim. Hala bu adamlari savunanlar cikabiliyorsa, yazik derim. Tayyip cikip, bunlara kufur de etse, "evet, cok hakli" deyin bile cikma ihtimali yuksek. |
Ne kadar cahilsiniz. Burada kürt, çerkez, laz demiyor!
Türkiye'de yaşayan yabancılar diyor! Alman'a, İngiliz'e Türk'ün doğruyum dedirtsen ne fayda. Bu mu milliyetçilik anlayışınız. Siyasi düşüncemle hiç bir bağlantısı yok yorumumun. Bu olayı milliyetçilikle bağdaştırmak saçmalık! Çocukça yorumlar. |
Boş laflarla zaman kaybediyorsunuz. Hüseyin Çelik eğitim sistemine büyük katkıları olmuş,adını tarih sayfalarına altın harflerle yazdıracak, son yıllarda gördüğümüz en çalışkan milli eğitim bakanıdır.
Senin hiç aklına gelirmiydi okulun ilk günü sıranda kitaplarını bulacağın,hemde ücretsiz bir şekilde, senin hiç aklına gelirmiydi fakir öğrencilerin annelerinin hesabına çocukları için devletin para yatıracağı,köy okullarına bile bilgisayar ve internet götürüldü. Yok şurda şunu demiş,burda bunu demiş haydii haydii,boş laflara karnımız tok... Gördük biz daha önceki hükümetide,bir anayasa kitapçığı yer değiştirdi diye ülke batıyordu. Naşş bilgisizce ,saplantılı laflara bu millet artık inanmıyor. Genel bütçeden ilk defa bu hükümet zamanında en fazla payı milli ağitim bakanlığı almıştır,haberin yoktur ama olsada saplantılı kafalar bunu anlayamaz. Dilin kemiği yok,hele saplantılı kafaların dillerininde,beyinlerininde mantığı yoktur. Yazmak bedava,komplo teorisi üretmek zaten moda,icraata bakmak lazım,ömrünüzde böyle başarılı başka bir eğitim bakanımı gördünüz ki konuşuyorsunuz. Anca laff,laff bu yüzden sandıktan bir çok parti mefta olarak çıktı,millet inanmıyor artık,hizmeti görüyor,safsataya oy verecek adam kalmadı. Tehlikenin Farkındayız ! Demokrasiden Yanayız :) |
-->: --->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım" denm
[QUOTE=albina58;246656]AKP liler böyle bi açıklama yapmaz,onlar vatanına,milletine sahip çıkarlar.Haşa bu lafları ağzınıza almayın,ayıp oluyo.Baksanıza zaten adamlara kapatma davası açmışlar,din ile uğraşırken birde TÜRK'lük ile uğraşmasınlar.[/QUOTE]
Vatana millete nasıl sahip çıkılır ben anlayamadım. Vatanı karış karış yabancılara satarak mı? Arap kralın ayağına gidip resminin ve arap bayrağının altında resim çektirerek mi Türklüğe sahip çıkılıyor. Konu çok uzun başını ağrıtmayayım. |
[QUOTE=Orhan Selim;246733]Boş laflarla zaman kaybediyorsunuz. Hüseyin Çelik eğitim sistemine büyük katkıları olmuş,adını tarih sayfalarına altın harflerle yazdıracak, son yıllarda gördüğümüz en çalışkan milli eğitim bakanıdır.
Senin hiç aklına gelirmiydi okulun ilk günü sıranda kitaplarını bulacağın,hemde ücretsiz bir şekilde, senin hiç aklına gelirmiydi fakir öğrencilerin annelerinin hesabına çocukları için devletin para yatıracağı,köy okullarına bile bilgisayar ve internet götürüldü. Yok şurda şunu demiş,burda bunu demiş haydii haydii,boş laflara karnımız tok... Gördük biz daha önceki hükümetide,bir anayasa kitapçığı yer değiştirdi diye ülke batıyordu. Naşş bilgisizce ,saplantılı laflara bu millet artık inanmıyor. Genel bütçeden ilk defa bu hükümet zamanında en fazla payı milli ağitim bakanlığı almıştır,haberin yoktur ama olsada saplantılı kafalar bunu anlayamaz. Dilin kemiği yok,hele saplantılı kafaların dillerininde,beyinlerininde mantığı yoktur. Yazmak bedava,komplo teorisi üretmek zaten moda,icraata bakmak lazım,ömrünüzde böyle başarılı başka bir eğitim bakanımı gördünüz ki konuşuyorsunuz. Anca laff,laff bu yüzden sandıktan bir çok parti mefta olarak çıktı,millet inanmıyor artık,hizmeti görüyor,safsataya oy verecek adam kalmadı. Tehlikenin Farkındayız ! Demokrasiden Yanayız :)[/QUOTE] Adını tarih sayfalarına Altın harflerle yazdırır mı bilmemde kesin olan bir şey var adını giydiği çoraplarına yazdırıyor. |
[QUOTE=Kadir58;246726]Aynen katiliyorum kardesim.
Hala bu adamlari savunanlar cikabiliyorsa, yazik derim. Tayyip cikip, bunlara kufur de etse, "evet, cok hakli" deyin bile cikma ihtimali yuksek.[/QUOTE] Helal olsun sana genç kardeşim, sana boyundan büyük işlere kalkışma diyenler şimdi ne düşünüyor bilmiyorum ama, herkesi kendi kabuğuna nasıl da çektiri verdin bravoo. Bu bilginle bu azminle bildiğin yoldan şaşma hiç merak etme doğru yoldasın.Satılmış medya yarın desteğini çekerse sen gör daha neleri çıkacak piyasaya, bunlar daha suyun yüzeyinde görünenler derinlerde neler var neler var,yarın fes düşer kel görünür merak etme. Özel okullarda Atatürk köşesi gibi etkinlikleride bu hükümet kaldırdı,yarın sıra resmi okullarada gelecek.Ne diyelim Allah millete akıl fikir versin doğru yolu göstersin. |
--->: -->: --->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım
[QUOTE=ofgurleyuk78;246742]Vatana millete nasıl sahip çıkılır ben anlayamadım. Vatanı karış karış yabancılara satarak mı? Arap kralın ayağına gidip resminin ve arap bayrağının altında resim çektirerek mi Türklüğe sahip çıkılıyor. Konu çok uzun başını ağrıtmayayım.[/QUOTE]
Madem birşey anlatılamıyor,en iyisi ironi yapmaktır.:D:D Bir uçak'ta üç yolcu var uçak irtifa kaybediyo düşecek,hostes yolculara gidiyor,ingilize;sen soğuk kanlısın felan diyor ve atlamasını istiyor,ingilizde yaşasın ingiltere diyerek atlıyor.Fransıza gidiyor,sen centilmensin,felan diye anlatıyor,fransızda ;yaşasın fransa diyeek atlıyor.Hostes Türk ün yanına geliyor,ne derse desin Türk atlamıyor,pilot'un yanına gidiyor,durumu anlatıyor ve pilot hostese;git de ona atlamak yasak o zaman atlar diyor.Hostes Türk ün yanına geliyor ve karar aldık senin atlaman yasak diyor,o zaman Türk yerinden kalkıyor ve yaşasın TÜRKİYE diyerek atlıyor. Bu konunun özü bu kadar basit,senelerce beş yıllık iktidarları korumak için bu devlette hep din kullanılmıştır,din bezirganları bu sitede de olduğu gibi benim masum insanlarımı din adı altında kullanmakta ve trilyonları götürmekte.Bir tarafta vatan gitmiş,ama hala gözler kör iki kelimede bağlı kalıyor,60 yıldır bu devleti yönetenlere vatan haini dedim ve arkasındayım.60 yıl önce masum bir kaç cümle ve icraatten başlayan eylemler kemiğe dayandı,son iki ay içine girdiğimizde artık bu devlette korunacak, devlet adına bir deger kalmadı,bundan sonra işin keyfindeyim.Ben, komşum aç yatarken tok uyuyamam söylemindeyken,diğer tarafta din adını kullanarak kattrilyonlar giderken,yazılı ortamlarda,ücret olarak asgeri ücrette ve biraz üste ama nihayetinde açlık sınırında olan vatandaşlarım, hatta hemşerilerim ve hatta bu konudan muzdarip canlı örnek A.LATİF ŞENER hocanın söylemleride bir kenarda dururken,bir tarafta altına imza atılan vatan hainlikleride bir kenarda duruken,1923 yılından beri yeni cumhuriyetle kurulmuş sistemde tek aksayan dişli DİN olgusu maalesef her dem gündeme getirilmekte,ama dini özgürlük 85 yıldır hiçbir zaman yara almamış,zarar görmemişken. Bu bazen sağ-sol,bazen kürt-türk,bazende alevi-sünni olarak karşımıza çıktı ve çıkacak.Tüm arab aleminde olduğu gibi,her günde kanın eksik olmadığı gibi.Ayrıca bunda eğitim-kültür ve fakirliğin kademe kademe ilerletiletilmesiyle. Sonuç itibariyle,arab kesiminde ve tüm ortadoğuda bu fitne ve fesadın girdiği her dönemde kan akmış,ayrımlar olmuş,petrolden diğer maddi zenginliklere rağmen fakirlik, fukaralık,cehalet gün geçtikçe artmıştır. Ne kadar söylesekte söyleyelim,tıpkı pkk yandaşları,pkk nın üst tabakasının her gün karı alemi yapmasını görmediği gibi,eroin paraları ile baron çıkarttıklarını görmediği gibi,hala biji pkk der gezer ve başka bir kelime bilmezler.Burda da konu aynıdır,iki tane dini kelimenin haricinde hiçbir bilgi yok maalesef ve bunu geliştirmek adınada atılım yapılmaz. Yarın bu ülkede iç savaş çıkacak,tarih 2014,ülkede federasyon kurulacak tarih 2015.Süreç adım adım ilerlemektedir.Bizde,bu süreç zarfında,tüm aleyhimize gelişen olaylara at gözlüğü takar,iki dini kelime, tv de üç pembe dizide takılır kalırız. Yazı uzun,okumak zaman alır,verdiğim rahatsızlık için üzgünüm. |
[QUOTE=aozdemir;246721]sen daha toysun. biraz tecrübe edinmen lazım. Türkiye de ve dünyada neler olduğunu daha iyi anlarsın.[/QUOTE]
aynen katılıyorum.sıyaset zeka ve bırıkım gerektırır.olayları genız acıdan gormek gerek |
[QUOTE=Kadir58;246723]Isine gelmeyince öyle diyorsun, ama hic sorularima cevap vermiyorsun.
Bu dönek adamlari savunmaktan ne anliyorsunuz. 10 sene evvel AB ye kufur ediyorlardi, simdi AB ci kesildiler basimiza. Bak, Abdullah Gül ne diyordu 1995 de: [YOUTUBE]Yw1tBWuvuP4[/YOUTUBE] Bak, Tayyip erdogan, BOP un esbaskani oldugunu kendi itiraf ediyor: [YOUTUBE]mdA7v16Xmag[/YOUTUBE][/QUOTE] bak canım konusma adabından cok uzaksın.bu ınsanlar amerıkaya kafa tutunca herkes ırtıcacı gerıcıler avrupaya uzak duruyor gıdıp ıranla arabıstanla bır olacak dıye cıglıklar yukseltıyordu.sımdı o avrupa sevdalıları ne olduda tayyıbe abd ye karsı cıkar oldu.abd super guctur ve hıc kımsede kafa tutamaz oyle gercekler dunyasında yasayalım lutfen. hem bende katılıyorum bır yabancıya turkum dedırtmek cok sacma.onların ırkı baska mılletı baska herkes turk olamaz zaten.bunun mıllıyetcılıkle alakası oldugunu dusunuyorsan sende mantık kıtlıgından suphelenırım. |
KADİR58
Yazdıklarına ve yorumlara baktım.Yorumların çoğunu sen yapmışsın.Bakanın dedikleri kısmen de olsa doğru.Türk olmayanlara türküm dedirtemezsin.Kişiler türküm demekle türk olmazlar.Türklük bir ırkdır.İnsanın hangi ırktan olduğuda doğuştandır.Aynı andın başka biçimini dış ülkelerde bizim çocuklarımıza sayletseler zorumuza gitmezmi?Tek taraflı düşünme .Sen ırkçı birisisin.Senin gibiler türklerden başkasına yaşama hakkı vermezler. Korkarımki sen türk olmayan müslümanlarıda sevmezsin,öyle olduğunu tahmin ediyorum. çerkezi kürtü ayrı millet olarak görmüyorsun.Senin hiç bi şey bilmediğin buradan belli.Çerkezler ayrı bir millettir.Ayrı bir ırktır.Türk ırkından değillerdir.Ama türk vatandaşıdırlar.İstersen bir çerkeze sor sana ne cevap verecektir.Yazdıklarının çoğu kulaktan dolma bilgilerdir.Sen abiklerinden iyi çamur atma dersi almışın. Ecevitin önünde elpençe divan duran bahçelimiydi.Aponun idamını talep dahi edemeyen,türkiyede idamcezasının kalkmasını sağlayan hükümette bahçeli yokmuydu? Cumaya gitmediği için laf söyleyen,parti imamını tartaklayarak dışarı attıran bahçeli değilmiydi.DAha neler neler. Bir şeyi savunmak için o şeyi çok iyi bilmek ve onu yaşamak lazımdır.Duyumlarla iş olmaz. |
-->: --->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım" denm
[QUOTE=Kadir58;246726]Aynen katiliyorum kardesim.
Hala bu adamlari savunanlar cikabiliyorsa, yazik derim. Tayyip cikip, bunlara kufur de etse, "evet, cok hakli" deyin bile cikma ihtimali yuksek.[/QUOTE] SAVUNANLAR DEDİĞİN KESİM MİLLETEN YARISI.... |
HAKARET İÇERMEYEN YORUMLAR YAPARSAN SEVİNİRİM.
|
iktidarki partilerin uzun zaman iktidarda kalması kim olursa olsun en çok milli eğitim bakanlığı için önemli
çünkü her kısa iktidar kendine göre bir eğitim planı hazırlar uygular ve iktidar değişincede planlarda değişir öğrencilik yıllarımdan biliyorum biz acısını çektik kredili sistemler üniversiteye girişteki kargaşalar sağlık meslek liseleri kendi bölümüne girmek için sayısal bilmek zorunda ama okulda görmemiş ertesi yıl sınavsız geçiş ertesi yıllarda ek puanlar filan |
[QUOTE=fakıllı;246778]KADİR58
Yazdıklarına ve yorumlara baktım.Yorumların çoğunu sen yapmışsın.Bakanın dedikleri kısmen de olsa doğru.Türk olmayanlara türküm dedirtemezsin.Kişiler türküm demekle türk olmazlar.Türklük bir ırkdır.İnsanın hangi ırktan olduğuda doğuştandır.Aynı andın başka biçimini dış ülkelerde bizim çocuklarımıza sayletseler zorumuza gitmezmi?Tek taraflı düşünme .Sen ırkçı birisisin.Senin gibiler türklerden başkasına yaşama hakkı vermezler. Korkarımki sen türk olmayan müslümanlarıda sevmezsin,öyle olduğunu tahmin ediyorum. çerkezi kürtü ayrı millet olarak görmüyorsun.Senin hiç bi şey bilmediğin buradan belli.Çerkezler ayrı bir millettir.Ayrı bir ırktır.Türk ırkından değillerdir.Ama türk vatandaşıdırlar.İstersen bir çerkeze sor sana ne cevap verecektir.Yazdıklarının çoğu kulaktan dolma bilgilerdir.Sen abiklerinden iyi çamur atma dersi almışın. Ecevitin önünde elpençe divan duran bahçelimiydi.Aponun idamını talep dahi edemeyen,türkiyede idamcezasının kalkmasını sağlayan hükümette bahçeli yokmuydu? Cumaya gitmediği için laf söyleyen,parti imamını tartaklayarak dışarı attıran bahçeli değilmiydi.DAha neler neler. Bir şeyi savunmak için o şeyi çok iyi bilmek ve onu yaşamak lazımdır.Duyumlarla iş olmaz.[/QUOTE] Ben ne zaman sana bahceliyi savundum ki bana o türden cevap veriyorsun? Valla irkci olmadigim kesin, ama senin gibiler bana irkci diyorsa, bu benim dogru yolda oldugumu gösterir. Ayrica, sen de bana göre köministsin. Cunku savunduklarini koministlerde savunuyor. Onlar da anti türk. Yazdiklarimin kulaktan dolma bilgiler oldugunu ispat et istersen. Ne biliyorsun. Ben kimseden ders almam. Beni kendinize benzetmeyin. Siz amerikanci abilerinizden ders aldiniz diye, herkesi kendinize benzetmeyin. |
--->: -->: --->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım
[QUOTE=aozdemir;246780]SAVUNANLAR DEDİĞİN KESİM MİLLETEN YARISI....[/QUOTE]
Tek teselliniz oy orani mi? Baska savunacaginiz tarafi yok. Rüzgar la gelen, firtinayla gider. Iste okadar. |
[QUOTE=sonbahar5803;246729]Ne kadar cahilsiniz. Burada kürt, çerkez, laz demiyor!
Türkiye'de yaşayan yabancılar diyor! Alman'a, İngiliz'e Türk'ün doğruyum dedirtsen ne fayda. Bu mu milliyetçilik anlayışınız. Siyasi düşüncemle hiç bir bağlantısı yok yorumumun. Bu olayı milliyetçilikle bağdaştırmak saçmalık! Çocukça yorumlar.[/QUOTE] akp yi savunmakta cok ama cok sacmalik. Zaten siz yabancilara ayricalik tanimayi pek seversiniz. vakiflar yasasini kabul edenleri ayakta alkislarsiniz. Avrupa ya guya uyum saglamak isteyen bu hukumet, acaba avrupa ulkelerinin, yabancilara karsi uyguladiklarini hic bilmiyor mu? |
[QUOTE=Orhan Selim;246733]Boş laflarla zaman kaybediyorsunuz. Hüseyin Çelik eğitim sistemine büyük katkıları olmuş,adını tarih sayfalarına altın harflerle yazdıracak, son yıllarda gördüğümüz en çalışkan milli eğitim bakanıdır.
Senin hiç aklına gelirmiydi okulun ilk günü sıranda kitaplarını bulacağın,hemde ücretsiz bir şekilde, senin hiç aklına gelirmiydi fakir öğrencilerin annelerinin hesabına çocukları için devletin para yatıracağı,köy okullarına bile bilgisayar ve internet götürüldü. Yok şurda şunu demiş,burda bunu demiş haydii haydii,boş laflara karnımız tok... Gördük biz daha önceki hükümetide,bir anayasa kitapçığı yer değiştirdi diye ülke batıyordu. Naşş bilgisizce ,saplantılı laflara bu millet artık inanmıyor. Genel bütçeden ilk defa bu hükümet zamanında en fazla payı milli ağitim bakanlığı almıştır,haberin yoktur ama olsada saplantılı kafalar bunu anlayamaz. Dilin kemiği yok,hele saplantılı kafaların dillerininde,beyinlerininde mantığı yoktur. Yazmak bedava,komplo teorisi üretmek zaten moda,icraata bakmak lazım,ömrünüzde böyle başarılı başka bir eğitim bakanımı gördünüz ki konuşuyorsunuz. Anca laff,laff bu yüzden sandıktan bir çok parti mefta olarak çıktı,millet inanmıyor artık,hizmeti görüyor,safsataya oy verecek adam kalmadı. Tehlikenin Farkındayız ! Demokrasiden Yanayız :)[/QUOTE] Bu konusmalariyla, bir türk düsmani olarak tarihe adinini yazdiracak, ama altin harflerle olmadigi kesin. |
[QUOTE=çiğdem kaya;246772]bak canım konusma adabından cok uzaksın.bu ınsanlar amerıkaya kafa tutunca herkes ırtıcacı gerıcıler avrupaya uzak duruyor gıdıp ıranla arabıstanla bır olacak dıye cıglıklar yukseltıyordu.sımdı o avrupa sevdalıları ne olduda tayyıbe abd ye karsı cıkar oldu.abd super guctur ve hıc kımsede kafa tutamaz oyle gercekler dunyasında yasayalım lutfen.
hem bende katılıyorum bır yabancıya turkum dedırtmek cok sacma.onların ırkı baska mılletı baska herkes turk olamaz zaten.bunun mıllıyetcılıkle alakası oldugunu dusunuyorsan sende mantık kıtlıgından suphelenırım.[/QUOTE] Onu bana degil, irtica yukseliyor diye korku salanlara söyle. Bu adamlari suanki durusu, daha önceki duruslari ile tamamen TERS. 180 derece döndü herifler. ama siz hala bunlari savunuyorsunuz. yigit olan, erkek olan kafa tutar, hic korkma. Ahmedinejad kafa tutmuyor mu? Yada Chavez kafa tutmuyor mu? Senin mantigindan gidersek, ozaman Istiklal Marsi da söylenmesin. Türk olmayanlari Türk Vatandasi yapmayayim. Yada pasaport verelim, ama adina degistirelim. Türk Vatandasi degil, tayyip in dedigi gibi Türkiyeli olsunlar. Türkiye vatandasi. Türk olan butun kelimeleri Türkiye veya Tûrkiyeli olarak degistirelim. Atalarimiz Canakkalede Düsmanlar ülkemize girmesin diye savasmislar, ama ne yazikki, düsmanin mantigi, kafa yapisi bugun icimizde var. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:12. |