![]() |
HALISAHA MAÇINA VARMISINIZ?
SİVASTA YAŞAYAN YİĞİDOLAR.GELİN TOPLANALIM BİR HALISAHA MAÇI YAPALIM.HEM BİRBİRİMİZİ DAHA İYİ TANIMIŞ OLURUZ NE DERSİNİZ?AYRICA GURBETTEKİ YİĞİDOLAR SİVASTAYKEN DE BÖYLE BİRŞEY YAPALIM ÇOK İYİ OLUR BENCE.
1.TAKIM ______________ 1.SERRRKAN 2.SAMET YILDIZ 3........... 4........... 5............ 6........... 7......... 2.TAKIM ,_________________ 1.LEBLEBİ58(inşallah sivastadır) 2.............. 3.............. 4............. 5............. 6.............. 7............... |
--->: HALISAHA MAÇINA VARMISINIZ?
HADİ BEYLER YA LÜTFEN YAPALIM ŞU HALISAHA MAÇINI.
|
[B]gelmek isterdim ama gelemiyorum
sınıflar arası turnuva başladı şampiyon olmamız lazım :)[/B] |
buda demek oluyorki samet sınıf maçını sivaslılar.net e sattı...
|
koca sivastan bir takım çıkaramıyormuyuz yani??!:S
|
kimse yokmu beyler koca sitede halısaha maçı yapacak.
|
-->: HALISAHA MAÇINA VARMISINIZ?
[B]Keşke Sivasta olsam da maça katılsam... :( Sivasta olanlar varsa lütfen ilgi göstersinler...[/B]
|
Yok duman 2 gündür hiç kimseden tık yok!!
|
[B]serkan abi sınıf turnavaları var anla işte şampiyon olmamız lazım
okulda nasıl havamız olur :D[/B] |
[B]Bende gecici olarak sivasta bulunuyorum sizinle futbol oynuyamam ama hakemlik felan yaparım[/B]
|
tamam abi hakemliğimizi sen yap'ta' daha 1 takım bile çıkmadı:)
|
[B][COLOR="darkorchid"]Baktın olmadı, bayanları topla kardeş. [/COLOR][/B][IMG]http://www.hayirsizlarboard.net/images/smilies/uuu.jpg[/IMG]
[B][COLOR="DarkOrchid"]Şaka bir yana, erkekler futbola meraklıdır normalde....[/COLOR][/B] |
[QUOTE=sonbahar5803;256362][B][COLOR="darkorchid"]Baktın olmadı, bayanları topla kardeş. [/COLOR][/B][IMG]http://www.hayirsizlarboard.net/images/smilies/uuu.jpg[/IMG]
[B][COLOR="DarkOrchid"]Şaka bir yana, erkekler futbola meraklıdır normalde....[/COLOR][/B][/QUOTE] :D sivastaki bayanlarda toplanıp bir voleybol maçı yapabilirler mesela...siz toplanın sahayı ben ayarlarım. valla bizimkiler kayıplar inşallah ayarlarız halısaha maçını. maçı yapamazsak yiğidolar adına büyük ayıp.bence. |
[B][COLOR="DarkOrchid"]Neden olmasın, Sivas'takiler toplanabilir.
Maalesef ben yoksun kalırım bundan.[/COLOR][/B] |
[QUOTE=sonbahar5803;256367][B][COLOR="DarkOrchid"]Neden olmasın, Sivas'takiler toplanabilir.
Maalesef ben yoksun kalırım bundan.[/COLOR][/B][/QUOTE] onudamı ben ayarlayım yav:D bi bayan üyemizde onu organize etsin:) |
[B]Yani bence de ayıp olur. Ah keşke Sivasta olsam. Eğer bu forumdan 2 takım çıkmazsa...bilmiyorum artık...[/B]
|
valla duman şu an şoktayım dershaneden geldim heyecanla siteye daldım bu organizasyon için.kimseden tık yok yani.bi hakemi ayarlayabildik Allah razı olsun altuntaş abimizden
|
[QUOTE=serrrkan;256370]onudamı ben ayarlayım yav:D bi bayan üyemizde onu organize etsin:)[/QUOTE]
[B][COLOR="DarkOrchid"]Ben de ayarlarım da Sivas'ta değilim. Gerçi ben oynamazdım ama, seyirci olarak katılırdım en azından.[/COLOR][/B] |
[QUOTE=serrrkan;256373]valla duman şu an şoktayım dershaneden geldim heyecanla siteye daldım bu organizasyon için.kimseden tık yok yani.bi hakemi ayarlayabildik Allah razı olsun altuntaş abimizden[/QUOTE]
[B][COLOR="DarkOrchid"]altuntaş abi de sen takımı kurana kadar Sivas'tan ayrılır. Takım hazır olur, bu sefer hakem olmazmış.[/COLOR][/B] :D |
yok altuntaş abi yapar yine hakemliğini:)
ne zaman gidiosn altuntaş abi? |
[QUOTE=serrrkan;256363]:D sivastaki bayanlarda toplanıp bir voleybol maçı yapabilirler mesela...siz toplanın sahayı ben ayarlarım.
valla bizimkiler kayıplar inşallah ayarlarız halısaha maçını. maçı yapamazsak yiğidolar adına büyük ayıp.bence.[/QUOTE] Sivasta olsam ben gelirdim her ne kadar oynamayı bilmesemde topun peşinden koşardım :) :D yakalayabilirsem golde atarım :) :D lakin istanbuldayım |
Teknik direktöre ihtiyaç yokmu,? Teknik bilgim tecrübem ve oyun anlayışımla o takımı açık ara şampiyon yaparım :D
|
yav nerde bu millet kafayı yiyecem talha abi,samet nerelerdesiniz!!!!!!!!
|
[QUOTE=arifcoskun;256382]Teknik direktöre ihtiyaç yokmu,? Teknik bilgim tecrübem ve oyun anlayışımla o takımı açık ara şampiyon yaparım :D[/QUOTE]
tamam abi sivastaysan gel takımlarıda sen adilce eşleştirirsin.hakemde var aha teknik drektörde geldi.şimdi ben kulüp başkanı olmak istiom diye biri dalarsa şaşırmayın:D |
[B]bence cok güzel bir fikir
sivastaa kalanlar haydii ilgi gösteren yokmu??[/B] |
Sivasta olsaydım harbi gelirdim ama İstanbuldayım.
Geçerdim kaleye iki Petkoviçlik yapardım:) Yaa harbidende koca siteden 22 kişi çıkmadımı? |
[B]Yuh yani yav.
Bu forumundan 2 takım çıkamamasına o kadar çok üzüldüm ki :([/B] |
ya valla çok ayıp ettiniz haberiniz olsun adamlar ankarada yapıor biz sivasta yapamıyoruz:(
|
[B]serkan abi burdayımda
anla beni de yaa [/B] |
[QUOTE=sivaslıgenç;256415]Sivasta olsaydım harbi gelirdim ama İstanbuldayım.
Geçerdim kaleye iki Petkoviçlik yapardım:) Yaa harbidende koca siteden 22 kişi çıkmadımı?[/QUOTE] 22 kişiye kurban ol sen mustafa bi 7 kişiyi bulsak şükredecem. |
[QUOTE=serrrkan;256383]yav nerde bu millet kafayı yiyecem talha abi,samet nerelerdesiniz!!!!!!!![/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"]Serkan ben burdayım. Bana her yol asfalt. Düşüncen güzel ama burada tutması zor. Bu düşünceyi sivasspor.com üzerinde harekete geçirebilirsen hemen kadrolar bile oluşur. [/COLOR][/B]:) |
[B]Kesinlikle doğru :) Sivasspor.com dan lig bile yaparsın :)
Ama burası...olmadı...[/B] |
SAYIN SİTE AHALİSİ SİVASLILAR.NET AİLESİ OLARAK (SİVASTA)BİR HALISAHA DOSTLUK MAÇI YAPALIM DEDİK SAMETTEN BAŞKASI CEVAP YAZMA NEZAKETİNDE BİLE BULUNMADI
ÇOK KIRILDIĞIMI BİLDİREREK ORGANİZASYONUN İPTALİNİ SUNUYORUM.SİVASLILAR.NET BÜNYESİNDE SİVASTA YAŞAYAN VE BU ORGANİZASYONDAN HABERİ OLDUĞU TAKTİRDE (ÖZEL PROBLEMLER HARİCİ)HALISAHA MAÇINA KATILMAYAN ÜYELERİMİZE TEESÜFLERİMİ BİLDİRİYORUM..! |
yazın yapsanız gelırdım wallahı akıncılar ılçesındenım ama sıvasın ılçesıne gelırdım ...
|
yazın olmazmı iki şow yapardım ...
|
[QUOTE=asitane3458;256515]yazın olmazmı iki şow yapardım ...[/QUOTE]
[B]:) Ustasın galiba şov falan yapıyorsun :)[/B] |
bıraz oole .. :) sımdı bıraktım ama lısansım felan wardı.bı gun kısmet olurda sıvasta bı turnuva olursa gorursun sen nasıl oynuosun...
|
[B]Bende pek iyi oynıyamam ama "böyle diyenlerden korkacaksın" derler :D İdere eder işte...[/B]
|
[I][B]hadi yaa gelen olursa bende gelcem[/B][/I]
|
[QUOTE=samet yıldız;256655][I][B]hadi yaa gelen olursa bende gelcem[/B][/I][/QUOTE]
yazın yapın gelelım... :)......... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:04. |