![]() |
5 Bin Yıllık Resim..Aşkın Fotograğı
[B]İtalya'nın kuzeyindeki Valdaro bölgesinde yapılan arkeolojik kazılarda, birbirine sarılmış bir çiftin 5 bin yıllık iskeletleri bulundu.
Arkeologların "Valdaro aşıkları" adını taktıkları iskeletlerin genç yaşta ölen bir adamla, ruhuna eşlik etmesi için öldürülerek onunla birlikte gömülen eşine ait olduğu tahmin ediliyor. Adamın belkemiğinde bir ok, kadının yanında da bir ok başı bulundu. Kazı ekibinin lideri Elena Menotti, daha önceki kazılarda çok sayıda birbirine sarılmış anne-çocuk iskeletine rastladıklarını ancak ilk kez birbirine sarılmış bir çiftin iskeletini buduklarını söyledi. Menotti, "Bu bulgu beni çok heyecanlandırdı. Tüm İtalya'da çok sayıda kazıya katıldım ancak hiçbiri beni bu kadar heyecanlandırmamıştı" dedi. [img]http://www.loadtr.com/b-37539-asd.jpg[/img][/B] |
--->: 5 Bin Yıllık Resim..Aşkın Fotograğı
[B]İlginç. Bu güne kadar gelmiş. [COLOR=red]"İskeletlerin Aşkı"[/COLOR][/B]
|
vay be ask dedıklerı bole bısy ıste
|
5 bin yıldır kemiklerinin durması ve bir birlerine sarılmış şekilde bulunmaları ilginç ancak bu onların bir birlerine Aşık oldukları anlamına gelmez bence bu kişiler bir birine kan bağıyla bağlı kardeş olmaları da olasılıktır bunu ança eğer imkan var ise 5 bin yıllık kemiklerden DNA testiyle kardeş olmadıkları anlaşılır anlaşılmıyorsa kardeş olmaları da büyük ihtimal
Hatta bırakın kardeşi öyle bir ortamda öldürülme riski olduğunda her ikiside öldürülmeyle karşı kaşıyaysa birbirlerini tanımasa dahi korkuyla birbirlerine sarılabilirler yanlışım varsa düzeltin ilk gören kendince nasıl düşündüyse nasıl bir bağ kurmak istedi ise o ismi vermiş Voldara Aşıkları |
demekkı oleceklerını bılıolarmıs yoksa bu durumda olamazlar :S
|
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...........
|
Görünüşe bile aşk diyorlar milet anlamış değilim aşka geçici diyenlere işte cevap.
|
-->: 5 Bin Yıllık Resim..Aşkın Fotograğı
[B]Sarmaş dolaş olmak aşk mı?.....[/B]
|
--->: -->: 5 Bin Yıllık Resim..Aşkın Fotograğı
[QUOTE=FurkaN;265484][B]Sarmaş dolaş olmak aşk mı?.....[/B][/QUOTE]
ömür boyu sarmaş dolaş olanın aşkıdır bence :D |
-->: 5 Bin Yıllık Resim..Aşkın Fotograğı
asiklar ölsede asklari bugüne kadar gelmis, harikulade
|
aşka bak beee birileri birbirlerine ben sana aşıgım diyip 2 gün sonra bırakırken bu nasıl bir aşktır ki 5 bin yıldır devam ediyor hemde ölmüş olmalarına rağmen hakkaten çok ilginç ve çook da güzel..........
|
--->: -->: 5 Bin Yıllık Resim..Aşkın Fotograğı
[QUOTE=FurkaN;265484][B]Sarmaş dolaş olmak aşk mı?.....[/B][/QUOTE]
sarmaş dolaşlıkla ilgisi yok.....birlikte ölmüşler biraz saygı duymayı denesn...... |
[B][COLOR="Purple"]gerçekten çok güzeller ya. Şimdi varmı böyle aşklar :) kıskandım[/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:28. |