Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   En Son İzlediğiniz Film/Filmler (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=18048)

kronik 28.05.2008 14:44

En Son İzlediğiniz Film/Filmler

[B][COLOR="DarkOrange"]Sitemizin böyle bişeye de ihtiyacı olduğunu düşündüm.. En son izlediğiniz filimleri yazın bakalım.. Beğendiniz mi beğenmediniz mi?? Ona göre fikir edinmiş oluruz 10 üzerinden puanlama yapalım...
[/COLOR][/B]

sivaslı_gız 28.05.2008 14:58

--->: en son izlediğiniz tavsiye ettiğiniz vizyon filmleri nelerdir ? ve yorumlarını

ben en son recep ivedik'e gittim bir çok kişi eleştirdi ama bence harika bir yapım tavsiye ederim;)

Fatihmd 28.05.2008 14:59

--->: en son izlediğiniz tavsiye ettiğiniz vizyon filmleri nelerdir ? ve yorumlarını

Güzel bir başlık teşekürler,
En son 1972 yılı Japon yapımı "Lone Wolf and Cub 3" (Yalnız Kurt ve Yavrusu) filmini izledim. 6 filmlik serinin üçünci bölümü. Tuzağa düşürülen ve eşi öldürülen eski bir shogun cellatının 1 yaşındaki çocuğunu yanına alarak kiralık katil olmasını ve başlarından gelen olayları anlatıyor.

Film çok kanlı kılıçla kesme sahneler içerdiği için bu konudaki hassas kimselere ve 18 yaşından küçüklere tavsiye etmiyorum.

[IMG]http://oldschooltv.com/images/BABYCART%20TO%20HADES.jpg[/IMG]

kronik 28.05.2008 23:58

[quote=sivaslı_gız;267246]ben en son recep ivedik'e gittim bir çok kişi eleştirdi ama bence harika bir yapım tavsiye ederim;)[/quote]
[B][COLOR="DarkOrange"]bende en son o filme gitmiştim
[/COLOR][/B]

Fatihmd 29.05.2008 08:41

Arkadaşlar burada en son sinemada izlediğimiz filmmi olacaktı. Sizler Recep ivedikten sonra hiç film izlemedinzmi yani?

seva 29.05.2008 08:59

en son izlediğim bi sinema starda kapan diye bir sinema gerilim dolu bir sinemaydi.

kronik 29.05.2008 15:37

[quote=Fatihmd;267424]Arkadaşlar burada en son sinemada izlediğimiz filmmi olacaktı. Sizler Recep ivedikten sonra hiç film izlemedinzmi yani?[/quote]
[B][COLOR="DarkOrange"]evet en son izlediğiniz filmleri sormuştum ve itiraf ediyorum ki recep ivedikten sonra sinemaya gitmedim
[/COLOR][/B]

Fatihmd 29.05.2008 15:50

[QUOTE=kronick;267495]evet en son izlediğiniz filmleri sormuştum ve itiraf ediyorum ki recep ivedikten sonra sinemaya gitmedim[/QUOTE]

:) Peki en son sinemada izleidğimiz filmmi yoksa her hangi bir multimedya cihazında izlediğimiz filmmi farkediyormu ?

kronik 02.06.2008 00:19

[quote=Fatihmd;267498]:) Peki en son sinemada izleidğimiz filmmi yoksa her hangi bir multimedya cihazında izlediğimiz filmmi farkediyormu ?[/quote]
[COLOR="DarkOrange"][B]hayır vizyonda olupda korsan izlediğin filmde olur önemli olan popilel olması ve tavsiye edilebilir nitelikte olması
[/B][/COLOR]

Fatihmd 02.06.2008 08:14

Anlaşıldı kardeş, O zaman ben ara sıra izleidğim 1950,60,70 li yılların filmlerini anlatmaktan vazgeçeceğim.

Son olarak Yasak Kırallık filmini izledim, Jet Li ve Jackie Chan in oynadığı eğlenceli ve harika bir aksiyon filmi.

seva 02.06.2008 09:45

dün isyan ve ihanetti seyrettim gerçekten gerilim doluydu.

EslemNida 14.07.2008 19:20

Sınıfça "120"ye gitmiştik çok güzel gerçektennn!

Konusuu;VAN - Ruslara karşı savaşan sınır birliğine cephane taşırken hayatını kaybeden Vanlı çocukların dramı, “120” adlı filme konu oldu. Sarıkamış yollarında, 120 Vanlı çocuk ölmüştü.Birinci Dünya Savaşı sırasında Kars’ın Sarıkamış ilçesindeki Allahuekber ve Soğanlı dağlarında binlerce askerin donarak şehit olduğu Sarıkamış faciası, Yönetmen Özhan Eren’in, “120” adlı filmine ilham kaynağı oldu..

kocak58 14.07.2008 19:22

dejavu film süper

danzel washington un filmleri süper oluyo

sivaslibebeq_ 14.07.2008 19:44

ben en son sewerk baktım fim recep ivedikti ondan sonra chucky baktım ama hep korsandan baktım:D:D:D

EslemNida 14.07.2008 19:46

"Recep İvedik"çok izleniyor :D

BAYPİPO 14.07.2008 22:09

Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[B]Benim en izlediğim ve hoşuma giden filmlerden biri [/B][B][COLOR="Red"]Bayrampaşa ben fazla kalmayacağım[/COLOR][/B]
[URL="http://www.mahkumlarinfilmi.com/"]detaylı bilgi için tıklayın...[/URL]

MaViRuMuZ 15.07.2008 03:50

evet 120 çok güzeldi
aşırı duygu yüklü 1 film
duygusalsanız ağlamadan çıkamazsınız
ben bile az kalsın ağlayacaktım:D

kronik 05.08.2008 09:34

[IMG]http://img120.imageshack.us/img120/6089/200pxyumurtaafis1yt1.jpg[/IMG]
27. Uluslararası İstanbul Film Festivali Uluslararası Yarışma
Altın Lale Ödülü
Radikal Gazetesi Halk Ödülü
Yönetmen Semih Kaplanoğlu
Yapımcı Semih Kaplanoğlu
Senaryo yazarı Semih Kaplanoğlu
Oyuncular Nejat İşler,
Saadet Işıl Aksoy,
Ufuk Bayraktar,
Gülçin Santırcıoğlu

tatli-dilli 05.08.2008 11:23

En son Mamma Mia'ya gittim, müthis eglenceli bir filmdi. Zaman zaman da duygusal sahneleri vardi. Ama genel olarak eglenceli bir film, zaten aranizda Mamma Mia müzikalini bilmeyen yokturdur eminim.

ABDULLAH DUMAN 05.08.2008 12:32

-->: en son izlediğiniz tavsiye ettiğiniz vizyon filmleri nelerdir ? ve yorumlarınız

biraz eski ama ben son osmanlıyı çok beğenmiştim tam memleket hikayesi

kronik 19.08.2008 14:25

[IMG]http://img398.imageshack.us/img398/9518/kurukbap8.jpg[/IMG]
1, 2... Freddy senin için geldi... 3, 4... kapını sımsıkı ört...

Elm Sokağı Kabusu serisine yeni bir film daha ekleneceğini düşündüğünüzü biliyoruz.

Ama bu defa durum çok farklı. Farklı ama şaşırtıcı değil. Hollywood bunu hep yapıyor: Elm Sokağı yeniden başlıyor!

Seri 1984 yılında start almış ve sinema tarihine Freddy Krueger adında düş gezgini, uyku düşmanı korkunç bir kahraman kazandırmıştı.

Yeni projeye dair detaylar henüz belli değil. Ortaya çıkacak olan yeni serinin eskisini örnek alıp almayacağı da bilinmiyor. Kesin olan tek şey; Freddy geri dönüyor...
çocukken video kasetten izlerdik sabırsızlıkla bekliyorum şahsen ya siz ?

tatli-dilli 19.08.2008 15:02

Sex and the City

kimi zaman komik eglenceli, kimi zaman düsündürücü, kimi zamanda insani aglatmaya meyilli

CrSivaslim58 19.08.2008 15:58

[B][U][FONT="System"]***********Recep Ivedik***********[/FONT][/U][/B]

SAWAS 19.08.2008 17:03

Kabadayı...Kenan İmirzalıoğlu bu kez tam bir piskopat rolünde.Gerçekten eğlenceli bir film.
Birde gerilim filmi izleyenler için 30 gün 30 gece yi tavsiye ederim...

kronik 24.10.2008 21:26

Cevap: en son izlediğiniz tavsiye ettiğiniz vizyon filmleri nelerdir ? ve yorumların

[IMG]http://www.hizliresim.com/2008/10/24/6983.jpg[/IMG]
[B][COLOR=darkorange]ÜÇ MAYMUN[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Yönetmen: Nuri Bilge Ceylan [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Oyuncular: Yavuz Bingöl, Hatice Aslan, Ahmet Rıfat Şungar, Ercan Kesal, Cafer Köse [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorange]Senaryo: Ebru Ceylan, Ercan Kesal, Nuri Bilge Ceylan [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Görüntü Yönetmeni: Gökhan Tiryaki [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Sanat Yönetmeni: Ebru Ceylan [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Kurgu: Ayhan Ergürsel, Bora Gökşingöl, Nuri Bilge Ceylan [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Tür: Dram [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Süre: 110 dk. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Yapım: 2007 - Türkiye, Fransa, İtalya [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorange][IMG]http://www.hizliresim.com/2008/10/24/7004.jpg[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]TESTERE 5[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Orjinal Adı: Saw V [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorange]Yönetmen: David Hackl [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Oyuncular: Tobin Bell, Costas Mandlor, Scott Patterson, Julie Benz [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorange]Senaryo: Marcus Dunstan, Patrick Melton [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Görüntü Yönetmeni: David A. Armstrong [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Müzik: Fear Factory, Front Line Assembly [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Kurgu: Kevin Greutert [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Tür: Gerilim, Gizem, Korku, Suç, Psikolojik [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Süre: 107 dk. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Yapım: 2008, ABD [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Dağıtımcı: Warner Bros. [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorange]Gösterim tarihi: 24 Ekim 2008 [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorange][IMG]http://www.hizliresim.com/2008/10/24/7028.jpg[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]AŞK TUTULMASI[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Yönetmen: Murat Şeker [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Oyuncular: Tolgahan Sayışman, Fahriye Evcen, Tim Seyfi, Ali Erkazan, Suzan Aksoy [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorange]Senaryo: Murat Şeker, Selami Genli [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Görüntü Yönetmeni: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Müzik: Serhat Ersöz [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Kurgu: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Tür: Romantik, Komedi [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Süre: 90 dk. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Yapım: 2008 - Türkiye [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorange]Gösterim tarihi: 24 Ekim 2008 [/COLOR][/B]

kronik 18.11.2008 21:28

Cevap: en son izlediğiniz tavsiye ettiğiniz vizyon filmleri nelerdir ? ve yorumların

[B][COLOR=darkorange]akşam dvd filmlerini karıştırırken 120 yi buldum ve izledim 2.kez yine çok etkilendim izlemediyseniz mutlaka izleyin ,izlettirin hele hele çocuklarınıza mutlaka izletin ki vatan için nasıl fedakarlıklar yapılmış nasıl cefalar çekilmiş anlasınlar [/COLOR][/B]

kronik 18.11.2008 21:51

[B][COLOR=darkorange]aşk tutulması filmine gidecem günlerdir beni eken arkadaşımada teessüflerimi iletiyor ve inşallah film vizyondan kalkmadan izlemek nasip olur diyorum [/COLOR][/B]

LaEdri 18.11.2008 22:04

-->: en son izlediğiniz tavsiye ettiğiniz vizyon filmleri nelerdir ? ve yorumlarınız

[B]Testere filminin serisini bir oturuşta izlemek lazım.Filimde müthiş bir kurgu var.Olaylar dizisi 5 serilik filimde müthiş ayarlanmış.Hiç bir tesadüfe yer verilmemiş.5 filim çekildi ve 6.cısı merakla beklenen başka bir film oldu mu bilmiyorum.Filmi çekici kılan vahşice öldürülme sahneleri değil,öyle olsaydı "texas katliamı" ve "tepenin gözleri" daha çok izlenidrdi.ama değil..Filmi cazip kılan müthiş olay örgüsü.:)[/B]

GuNaY 18.11.2008 23:40

[B]Wall-e
Animasyon filmlerinden hoşlananlar için eğlenceli bir film...[/B]

besyo_cu 18.11.2008 23:44

Amerikalı savaş pilotu Dieter Dengler'in gerçek yaşam hikayesini anlatıyor. Vietnam savaşında uçağı ormana düşen Dengler yerli halk tarafından alıkonulur ve işkence edilir. Tutulduğu yerde beş tutsak daha vardır. Bir kaçış planı hazırlayan Dieter'e tutsaklardan biri karşı çıkar. Öldürüleceklerini anladıklarında planı hayata geçirmeye karar verirler. Fakat ihanet nedeniyle grup ayrılır. Sonrasında ise Dieter ve Duane aslında gerçek hapishane olan ormandan çıkış yollarını aramaya başlarlar...
Christian Bale başrolde şiddetle tavsiye ederim zaten Christian Bale 'in her flimi süper

tatli-dilli 23.11.2008 21:46

[CENTER]osmanli padisahi (daha yarim saat önce geldim sinemadan)

fena degildi ama fragmanlarda tanitildigi kadar komik degildi,
bazi noktalar vardiki hakikatten dogru yerlere parmak basilmis...[/CENTER]

COBANYILDIZI 23.11.2008 21:56

[QUOTE=tatli-dilli;337686][CENTER]osmanli padisahi (daha yarim saat önce geldim sinemadan)

fena degildi ama fragmanlarda tanitildigi kadar komik degildi,
bazi noktalar vardiki hakikatten dogru yerlere parmak basilmis...[/CENTER][/QUOTE]

ya bu osmanlı cumhurıyetı olmasın
buyrunlınkı
[url]http://video.google.com/videoplay?docid=-1078351643336762651[/url]
cok komık :))

sivaslı yıldız 23.11.2008 23:12

[B]Devrim Arabaları[/B] filmini ısrarla tavsiye ederim..

Filmden de bir cümle; '' Türkiye'de hiç bir başarı cezasız kalmaz..''

ofgurleyuk78 23.11.2008 23:18

Osmanlı Cumhuriyeti isimli çok dikkatli izlemek lazı. (Atatürk olmasaydı bugünkü halimiz nasıl olurdu. Onu anlatmaya çalışıyor.)

tatli-dilli 06.12.2008 23:46

[B]Muro[/B] (dün izledim)

hic bir bilgim yoktu filim hakkinda ama anlatildigindan cok farkli birsey oldugu kesindi, hayal kirikligi yasadim, oradaki küfürler beni asti yani. pek öyle komik sahnesi felan yoktu, anlamsiz birseydi, sonu basi pek belli olmayan bisey.

[B]A.R.O.G[/B] (bugün izledim)
oldukca eglenceli idi, filim 2 saat 8 dk sürdü ilk bir saati hemen hemen pek eglenceli degildi ama son bir küsür saati gayet yerindeydi, cem yilmaz farki ne de olsa, ben begendim yer yer cok fena gülebileceginiz sahneler geliyor.

insallah yakinda daha cok filim gelirde hepsine de gidebiliriz, merakla bekledigim ve insallah gelir dedigim bir filim var o da ISSIZ ADAM...

tatli-dilli 24.12.2008 01:55

Filim degil ama o da bir gösteri sonucta;
[B]
ANADOLU ATESI[/B]
(daha eve geleli 15-20 dk oluyor)

ya bilmiyorum henüz cok taze ama bana göre gösteri mükemmel ötesiydi,
bir an olsun SIKILMIYORSUNUZ, ciddi bir emek sarfedilmis yaklasik 150-200 kisilik bir ekipti, her yöremizden bir hikaye ile birlestirilmis muhtesem halaylar oyunlar gösteriler. 2800 kisilik salon tika basa doluydu, biletlerin fiyatlari yerine göre degisiyordu, biz ortada ve besinci siradaydik görüntümüz cok net ve güzel bir acidandi, verdigimiz her kurus helali hos olsun.

Gerek kiyafetler, gerek makyaj, gerek müzikler beni cok etkiledi, yine gelsinler yine giderim, ve bu güne dek gitmemis olanlara siddetle tavsiye ederim...

selocan58 24.12.2008 02:35

son zamanlarda pek hoslandım film olmadı 2007 yapımlı (jetli)suikastçi filmi güzeldi he bide size film yollım isleyen çoktur sanırım gusel bi film ama safak sezer bosrolde filmin ismi :(yasar ne yasar ne yasamaz)[url]http://www.megavideo.com/?v=TKSJCSTN[/url] film tek parca olduundan uzun oldundan bellı bi kısmında site sizi bekletio fakat sabredersenız devamını izlersiniz:)

tatli-dilli 30.12.2008 18:07

[B]Madagascar 2 [/B]

kücük yegenlerime söz verdigim icin gidip izledim,
oldukca eglenceli bir filimdi,
gülmek isteyenlere tavsiye olunur...

akkayalı18 30.12.2008 19:01

En son Muro'ya gittim .Mükemmeldi.Panafilme tşk.
sanada tesekkürler eline sağlık...

sevgim 58 30.12.2008 19:04

ben gecen pazar tv "the village" izldim cok güzeldi ..............

WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:12.