Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   LÜTFEN OKUYUN !!! BÖYLE Bİ HATA DA YAPMAYIN !!! (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=18123)

arikarinkuchi 30.05.2008 21:38

LÜTFEN OKUYUN !!! BÖYLE Bİ HATA DA YAPMAYIN !!!

[CENTER][CENTER][COLOR="Red"][B]DOĞUM GÜNÜ[/B][/COLOR][/CENTER]

[B](LÜTFEN OKUYUN !!! BÖYLE Bİ HATA DA YAPMAYIN !!!)[/B][/CENTER]

[B] Yıllar sonra evlenmiş çoluk çocuk sahibi olmuştu.Birgün gecenin bir yarısı saat 3:30 civarında telefonu çaldı.Telefondaki ses annesinin sesiydi.Genç :

-Ne var anne,ne istiyorsun bu saatte neden beni rahatsız ediyorsun ? Sabah arasan olmaz mıydı,diyerek annesine azarlayıcı sözler söyler.Annesi biraz buruk,birazda ağlamaklı bir ses tonu ile :

-Bundan 30 yıl önce de bir gece yarısı 3:30 da sen beni rahatsız etmiştin,doğum günün kutlu olsun oğlum !!![/B]

WåñTêd_øØ7 30.05.2008 22:25

--->: LÜTFEN OKUYUN !!! BÖYLE Bİ HATA DA YAPMAYIN !!!

işte bundan evlat olacak bıde o senı 9 ay karnında tasıdı yememıs yedırtmıstır onun yaptıgı ıse malum

sandalli 30.05.2008 22:40

-->: LÜTFEN OKUYUN !!! BÖYLE Bİ HATA DA YAPMAYIN !!!

cok soguk bir fikra ve sen mutlaka okuyun diyerek bizi rahatsiz ettin

arikarinkuchi 30.05.2008 22:43

--->: -->: LÜTFEN OKUYUN !!! BÖYLE Bİ HATA DA YAPMAYIN !!!

[QUOTE=sandalli;267903]cok soguk bir fikra ve sen mutlaka okuyun diyerek bizi rahatsiz ettin[/QUOTE]

[B]fıkra değil bilmiyon
ayrıca okumak zorunda değildin,
burda anlıyanlara demiştim
sen devam ett
bu arada
[COLOR="red"]mutlaka[/COLOR] yazmıyor [COLOR="Red"]LÜTFEN [/COLOR]yazıyor en kısa sürede bi gözlük alsan güzel olcak
[/B]

sandalli 30.05.2008 22:46

ne idi peki, soguk espirilerine devam et

arikarinkuchi 30.05.2008 22:47

[QUOTE=sandalli;267908]ne idi peki, soguk espirilerine devam et[/QUOTE]

[B]ne saçmalıonki yaa
burda esprimi yapıom sen gözlük alsan gerçekten ii olur senin açından
diyorum
senin gibiler bu siteye niye üye olurki anlamadım
[/B]

sandalli 30.05.2008 22:49

neyse bir daha okuyup ayni hatayi yapmam, sana kolay gelsin

arikarinkuchi 30.05.2008 22:50

[QUOTE=sandalli;267910]neyse bir daha okuyup ayni hatayi yapmam, sana kolay gelsin[/QUOTE]

[B]evet her okuduğunda hata yapıyon
daha fazla batma istersen
bu arada gözlüğü unutmaa[/B]

sandalli 30.05.2008 23:05

ya kusura bakma simdi anladim espiri olmadigini, sen zaten espiri yapamazsin ki . :)))

arikarinkuchi 30.05.2008 23:43

[QUOTE=sandalli;267913]ya kusura bakma simdi anladim espiri olmadigini, sen zaten espiri yapamazsin ki . :)))[/QUOTE]

[B]senden iyi espri yapabildiğim kesin pis moron
işi gücü bıraktık senin gibi mongollarla uğraşıyoruz yaa[/B]

kronik 31.05.2008 00:27

anne baba hakkını nasıl ödemen gerktiğini onların evlatlarına verdikleri emekleri bir kez daha hatırlamış olduk sağol arkadaşım

Fatihmd 31.05.2008 08:55

Arikarinkuchi kardeşim cevap vermey değmez diye düşünüyorum.
Her kısa yazıyı fıkra sanan ve hatalı olduğu halde hala kendisini üste çıkarmaya çalışan biri için açıklama yapmaya değmez.

arikarinkuchi 31.05.2008 15:12

[QUOTE=Fatihmd;267935]Arikarinkuchi kardeşim cevap vermey değmez diye düşünüyorum.
Her kısa yazıyı fıkra sanan ve hatalı olduğu halde hala kendisini üste çıkarmaya çalışan biri için açıklama yapmaya değmez.[/QUOTE]

[B]evet yaa hata bende ki böylelere cevap veriyorum [/B]

As!_MéLéK 31.05.2008 16:25

[B][COLOR="Purple"]paylaşımın için teşekkür ederim. Anna baba hakkı asla ödenmez. Böylelerinede evlat denmez zaten. Kendi evladı aynı şeyi kendisine yaparsa anlar zaten[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Magenta"]arkadaşlar kusura bakmayın aranızda yeniyim haddime değil belki ama birbirinize biraz daha saygılı olabilirsiniz. Kimsede Her konuyu okuyup yorum yapmak zorunda değilsin. Bakarsın beyenmezse yorum yazmazsın. tartışmanın bi anlamı yok[/COLOR][/B]

izmirliyigido 31.05.2008 16:40

[QUOTE=arikarinkuchi;267876][CENTER][CENTER][COLOR="Red"][B]DOĞUM GÜNÜ[/B][/COLOR][/CENTER]

[B](LÜTFEN OKUYUN !!! BÖYLE Bİ HATA DA YAPMAYIN !!!)[/B][/CENTER]

[B] Yıllar sonra evlenmiş çoluk çocuk sahibi olmuştu.Birgün gecenin bir yarısı saat 3:30 civarında telefonu çaldı.Telefondaki ses annesinin sesiydi.Genç :

-Ne var anne,ne istiyorsun bu saatte neden beni rahatsız ediyorsun ? Sabah arasan olmaz mıydı,diyerek annesine azarlayıcı sözler söyler.Annesi biraz buruk,birazda ağlamaklı bir ses tonu ile :

-Bundan 30 yıl önce de bir gece yarısı 3:30 da sen beni rahatsız etmiştin,doğum günün kutlu olsun oğlum !!![/B][/QUOTE]

Süperr.....

Çok teşekkürler canım. Arasıra böyle ders veren yazılar yazmanız ahlaki ve toplumsal açıdan çok önemli. Yeni yazılarını bekliyorum.

.

seva 31.05.2008 22:41

ALLAH kimseyi bu gibi evlatlara nail etmesin.

Abdurrahman 58 31.05.2008 22:45

[QUOTE=sandalli;267903]cok soguk bir fikra ve sen mutlaka okuyun diyerek bizi rahatsiz ettin[/QUOTE]

EMEĞE SAYGI LÜTFEN!!!
BİR KERE BU FIKRADA DEĞİL HERKESİN DERS ÇIKARMASI GEREKTİĞİ BİR OLAY!
EĞERKİ SEN BU HİKAYEYİ BİR FIKRA OLARAK ALGILADI VE SOĞUK BİR FIKRA DİYE ELEŞTİRDİYSEN DAHA SICAK FIKRALAR TAŞI GÖRELİM BİZDE!

Serd@r 01.06.2008 02:03

[B]Allah herşeyin hayırlısını versin evladında...
Paylaşımın için sağol!
EMEĞE SAYGILI OLUN LÜFTEN![/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:20.