![]() |
A Milli Takım Euro 2008'i nasıl bir sonuçla bitirir?(anket)
# Gruptan çıkamaz
# Çeyrek finale çıkar # Yarı finale çıkar # Final oynar # Avrupa Şampiyonu olur # Avrupa 3'üncüsü olur |
--->: A Milli Takım Euro 2008'i nasıl bir sonuçla bitirir?(anket)
[B]GÖNLÜMÜZ FİNAL OYNAMASINDAN YANA.....[/B]
|
Final oynar inşallah............
|
benimde tek temennim kariyerinde avrupa 3.bulunan takımımızın şampiyon olmasıdır.
şampiyon türkiye. |
bu arada milli takım için ana reklamının nasıl buldunuz.
bence çok güzel olmuş |
-->: A Milli Takım Euro 2008'i nasıl bir sonuçla bitirir?(anket)
[B]Bence bu kadro ile başarılı olması biraz zor gönlümüz tabiki milli takımın başarılı olmasından yana ama ortada bir gücler dengesi var bence fatih hoca milli takımı eksik kurdu Sivasspordan mehmet yıldız Abdurahman dereli kayseriden gökhan gibi klas futbolcular dururken büyütülmüşlerin futbolcularına kıyak yaptı her neyse inşllah milli takım başarılı olur[/B]
|
--->: -->: A Milli Takım Euro 2008'i nasıl bir sonuçla bitirir?(anket)
[QUOTE=altuntas58;268725][B]Bence bu kadro ile başarılı olması biraz zor gönlümüz tabiki milli takımın başarılı olmasından yana ama ortada bir gücler dengesi var bence fatih hoca milli takımı eksik kurdu Sivasspordan mehmet yıldız Abdurahman dereli kayseriden gökhan gibi klas futbolcular dururken büyütülmüşlerin futbolcularına kıyak yaptı her neyse inşllah milli takım başarılı olur[/B][/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="DarkRed"][B]evet bu kanuda sana katılıyorum. ama sivas gibi böyle iyi bir performans sergileyen bir takımdan milli takıma hiçbir oyuncu alınması gerçekten düşündürücüdür.[/B][/COLOR][/B][/FONT] |
[B]Bu tiplerin derdi şöhret başka bir şey değil yıldırayı avrupa kapışırken fatih efendi kadro dış etti[/B]
|
gönderildikten sonra yıldıray açıklama yaptı fatih oldukça milli takıma gelmem diye yıldırayın sonuna kadar destekcisiyim.
yinede milli takıma başarılar diliyorum. |
[B]insallah basarili olurlar sonucta Türkiye olarak gececek
fatih terimin takimi diye degil 11.06.2008 Basel`de St. Jakop Park Stadinda ISVICRE - TÜRKIYE macinda yerimi alip destekliyecegim[/B] |
[QUOTE=SivasLady;268742][B]insallah basarili olurlar sonucta Türkiye olarak gececek
fatih terimin takimi diye degil 11.06.2008 Basel`de St. Jakop Park Stadinda ISVICRE - TÜRKIYE macinda yerimi alip destekliyecegim[/B][/QUOTE] bizde televizyon karşısında tam destek tek yürek olacagız şampiyonluk bize yakışır. |
anket oylaması başlayana kadar görüşlerimizi yazalım arkadaşlar
|
[B]Bence Çeyrek Finale kadar çıkar.....[/B]
|
[B]Tabiki finale devam edip, sonrada kupayi kaldirmasini isteriz hepimiz. Ama düsüncem öyleki baya zor olacak. Fatih terim'e fazla güvenim olmadigim icin bilmiyorum ama insallah kazaniriz
[/B] _______________ |
inşallah yarı finale çıkacak 2002 yılında nasıl 3.olduysa bu sene de 3.olacak diye bir umut var içimde
|
inşallah yarı finale çıkacak 2002 yılında nasıl 3.olduysa bu sene de 3.olacak diye bir umut var içimde tabi bu bir umut gerçek olur mu olmaz mı orasını göreceğiz.
|
[QUOTE=abdussamet_58;269159]inşallah yarı finale çıkacak 2002 yılında nasıl 3.olduysa bu sene de 3.olacak diye bir umut var içimde tabi bu bir umut gerçek olur mu olmaz mı orasını göreceğiz.[/QUOTE]
sana katılıyorum ama artık türkiye' ye bir şampiyonluk yakışır. bence gelecek bir şampiyonluk türkiye için iyibir reklam ve türk futboluna olan ilgide büyük bir artışa neden olacaktır. |
Petr Cech: Türk Milli Takımı tehlikeli
Türkiye'nin 2008 Avrupa Şampiyonası finalleri (A) Grubu'ndaki rakiplerinden Çek Cumhuriyeti'nin kalecisi Petr Cech, ''Türk Milli Futbol Takımı kaliteli ve tehlikeli'' dedi. Çek Milli Takımı'nın Chelseali file bekçisi Cech, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) internet sitesinde şampiyona öncesinde rakip takımları değerlendirdi. Avrupa Şampiyonası gibi büyük organizasyonlarda oynamaktan zevk aldığını belirten Cech, ''Bu tür turnuvalarda tüm dünya sizi seyrediyor. Baskı, adrenalin ve çılgın taraftarlar bir arada. Her şeyin üst düzey olduğu bu tür müsabakaları hep dört gözle beklerim'' değerlendirmesini yaptı. Cech, finallerde kendileri ile birlikte İsviçre, Portekiz ve Türkiye'nin de yer aldığı (A) grubunun zor bir grup olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti: ''Türkiye'nin çok sayıda kaliteli oyuncusu var. İyi günlerinde iseler dünyanın en iyi takımlarından biri olabilirler. Hevesli değillerse, iş değişir. Ancak kaliteli ve tehlikeliler.'' Turnuva boyunca herkesin üzerinde büyük baskı hissedeceğini hatırlatan Çek kaleci, kendilerinin de iyi bir ekip olduğunu, çeyrek finale yükselebileceklerini kaydetti. |
turkıyemızın bu sampıyonadakı kaderını oynayacagı ılk mac yanı portekız macı belırleyecektır....eger yenılmezsek kesın gruptan cıkarız portekız guclu bı rakıp ama bızımde kalıtelı bı kadromuz var defanfı saglam tutup kontra ataklarla gıdersek yenebılırız ama kesınlıkle yıldıray'ı cok arayacagız ......
|
[QUOTE=goktan58;269333]turkıyemızın bu sampıyonadakı kaderını oynayacagı ılk mac yanı portekız macı belırleyecektır....eger yenılmezsek kesın gruptan cıkarız portekız guclu bı rakıp ama bızımde kalıtelı bı kadromuz var defanfı saglam tutup kontra ataklarla gıdersek yenebılırız ama kesınlıkle yıldıray'ı cok arayacagız ......[/QUOTE]
kesinlikle görüşlerine katılıyorum. bence yıldırayın yerine emre aşık gitmeliydi defansta herzaman yani kariyeri boyunca bariz hatalar sonucu takımı gol yemiştir. söyle bi bakarsak. yaptıgı hatadan gelen ataklar neredeyse hep gol olmus ve takımına zarar vermiştir.. |
[B]Portekiz macını alırsak önümüzün acılacağını düşünüyorum ben milli takımımıza başarılar dilerim[/B]
|
Türkiye A Milli Takımının ilk iki maçının hakemleri de belli oldu.
A Millilerin ilk maçını Alman Herbert Fandel, ikinci maçını ise Slovak Lubos Michel yönetecek. (A) Grubu'nda İsviçre, Çek Cumhuriyeti ve Portekiz ile eşleşen (A) Millilerin 7 Haziran Cumartesi günü Portekiz ile oynayacağı ilk maçı Alman hakem Herbert Fandel yönetirken, vatandaşları Carsten Kadach ve Volker Wezel yardımcı hakem olarak görev alacak. Maçın 4. hakemi ise Macar Viktor Kassai oldu. 44 yaşındaki Fandel, 2007 Avrupa Şampiyonlar Ligi ve 2006 UEFA Kupası final maçlarında görev almıştı. 2000 Sydney Olimpiyatları'nda da maç yöneten Alman hakemin asıl mesleği ise piyano öğretmenliği. Milli takımın 11 Haziran Çarşamba günü İsviçre ile yapacağı ikinci maçın hakemi ise Slovak Lubos Michel oldu. Michel'in yardımcıları da vatandaşları Roman Slysko ve Martin Balko olarak belirlendi. Karşılaşmanın 4. hakemliğini ise Sloven Damir Skomina yapacak. 40 yaşındaki Michel, 25 yaşında FIFA hakemi oldu. 2003 UEFA Kupası finalinde Porto-Celtic maçını yöneten Michel, 2002 Dünya Kupası ile 2004 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finallerinde de görev aldı. IFFHS tarafından 2005 yılının en iyi üçüncü hakemi seçilen Michel, 2006 yılında ikinci, geçen yıl da en iyi üçüncü hakemliğe değer görüldü. 2006 Dünya Kupası Hakemi de seçilen Michel, bu yıl Manchester United ile Chelsea arasında oynanan Avrupa Şampiyonlar Ligi final maçını yönetti. |
içimde öyle bir his varki ya sıfır çekip döner yada kupa alıp gelir, herşey pazar akşamı belli olacak bence ilk maçta, %51 şampiyonluk diyor hislerim
|
[B]Pazar mi yoksa cumartesi aksam mi abi ?.[/B]
________________ |
[B]Bencede başarılı olamazlar...
Eyyamcı bir takım.. ben ve benim gibi düşünenlerin bedduası ile çıktılar.[/B] |
[QUOTE=58memo;269827][B]Pazar mi yoksa cumartesi aksam mi abi ?.[/B]
________________[/QUOTE] [COLOR="DarkRed"][U][B]cumartesi akşam saat 21:45 te atv ve lig tv de naklen yayınlanacak inşallah portekizi devirip büyük bir avantaj elde edecegiz[/B][/U][/COLOR] |
[QUOTE=FatihCan;269830][B]Bencede başarılı olamazlar...
Eyyamcı bir takım.. ben ve benim gibi düşünenlerin bedduası ile çıktılar.[/B][/QUOTE] Ah Fatih kardeşim, Ah can kardeşim, Göğsünde [B]Ay-Yıldız [/B]Bayrağımızı taşıyan Milli Takımımıza nasıl beddua edersin ? Nasıl dilin varır ? Nasıl yüreğin el verir ? Bu ifadeleri yakıştıramadım...! |
gönlüm şampiyonluk istiyor ama fatih tarimle zor
|
[B]Maçlar bugün Başlıyor. İnş olumlu sonuçlar alırız.[/B]
|
gönlümüz final oynamasından yana ama ne yapalım gerçekler ortada en fazla çeyrek final
|
[B]Milli takım bu kadro ile başarılı olursa helal olsun derim gönlümüz başarılı olmasından yana inşallah final oynar[/B]
|
Bütün futbolcular 3 büyüklerden Türkiye değilde sanki İstanbul gibi bir hava var ortada.Kayseriden ,Sivastan en az 3 futbolcu alması lazımdı ama yapmadı.Çeyrek finale çıkarsak öpüp başımıza koyalım bence.
|
[QUOTE=SONMEZ;269862]Ah Fatih kardeşim,
Ah can kardeşim, Göğsünde [B]Ay-Yıldız [/B]Bayrağımızı taşıyan Milli Takımımıza nasıl beddua edersin ? Nasıl dilin varır ? Nasıl yüreğin el verir ? Bu ifadeleri yakıştıramadım...![/QUOTE] Eğer Tümer metin sırf askerlikten kaçmak için yunanistana gidiyorsa ve Milli takım forması giyiyorsa ! Eğer Colin'ler Marko'lar O formayı giyiyor ! Türkiye'yi İstanbuldan ibaret görüyorlarsa sadece İstanbul takımlarının futbolcuları çağrılıyorsa kiiiiii bu kasıtlı olarak yapılıyor ! Tümer MEtin gibi bir asker kaçağı kadroda kalıyor.. Yıldıray Baştürk gibi gerçek Türk olan ve Milli forma için alman takımını reddedip bütün kariyerine çizgi çekerek Türk milli takımını seçecek sen böylesine önemli bir yıldızı gönderip Tümer metin gibi bir asker kaçağını oynatacaksın..... Sivasspor ve Kayserispor gibi güçlü anadolu takımlarının yıldız oyuncularını çağırmayacaksın markoları colinleri oynatacaksın. Sizlere bir sorum olacak emre güngör, hakan balta, bu oyuncular galatasarayda değilde bir anadolu takımında olsalardı sizce çağırırmıydı terim efendi. Mehmet topuz, mehmet yıldız... ve diğer futbolcular kayseri ve sivasın futbolcuları bu seneki performanslarını 4 büyütülmüş takımlarda göstermiş olasaydı sence milli olmazlarmıydı... bence olurlardı. ve aklıma gelemeyn bir sürü karanlık olaylar zinciri. haksızlığın ve adaletin olmadığı bir takımı desteklemek içimden gelmiyor. eyyamcı bir oluşumu desteklemek içimden gelmiyor. |
Avrupa Şampiyonu olur inşallah.....
|
FINAL OYNARIZ INSALLAH................................
|
arkadaşlar sizde fark etmişinizdir ama sebebini bilmediğim ve kafama takılan bişey var
oda maç yayınlarında atv uydu yayını şifreye giriyo ve biz köyde yaşayanlar maçları izleyemiyo kafama takılan şu milli maçı şifresiz vermek zorunda değilmi kanallar neden şifre sokuyorlar. |
[B]Valla bilmem ben izlerken atv'de siyah ekran vardi baska bi kanaldan izledim.[/B]
_______________ |
[QUOTE=58memo;270501][B]Valla bilmem ben izlerken atv'de siyah ekran vardi baska bi kanaldan izledim.[/B]
_______________[/QUOTE] HANGİ KANALDAN İZLEDİN SÖYLEDE BİZDE ORDAN İZLEYELİM YOKSA BU SEZON RADYODAN DİLEYECEĞİZ |
[B]Milli takım bu gidişle zor ilerler. Bir umut olsa belki...ama o da yokki..[/B]
|
Şişirilmiş bir Milli takım bukadar olur saçmalığa bak çocukları sahaya çıkmadan futbolcuların anaları sahaya çıktı.Türkiyede meşhur olmak çok kolay herşey şişirilmiş sadece reklam.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:11. |