Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Eglence (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hadi Bİraz Gülelim... :) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=18257)

Kaptan-58 05.06.2008 14:59

Hadi Bİraz Gülelim... :)

[B][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]ALINTIDIR.....[/COLOR][/FONT][/B]

[B]İşte ! aradığım kız bu

İlk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı. Elini çantasına attı. Kurcaladı, kurcaladı.
Telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu. Bir türlü bulamadı.
Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından:
'Evde mi bıraktım acaba?' İşte o an aradığım kız bu dedim.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Altıncı His

6. His filmini izledin mi dedim. Hayır ama çok övdüler dedi.
Bende filmin CD'si var, istersen vereyim izle, ben de çok beğendim dedim.
Şimdi izlersem bir şey anlamam, ilk 5 tanesini izlemem lazım önce dedi.
Sustum.Gülmedim bile. Artık görüşmüyoruz.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Öncelik

Evlenmeyi düşündüğü erkek arkadaşının 'benden önce biriyle oldun mu?' sorusuna, 'buraya gelmeden önce mi?' cevabını vererek evlilik umutlarını magmalara atan hatunun gerçek sarışın olduğunu söylememe bilmem gerek kaldı mı?
Suyu ısıt

Geçenlerde köyde komşunun evinin önünden geçiyordum.
Yaşlı amca hanımına şöyle dedi: 'Hanım suyu ısıt; olursa olur olmazsa çay demleriz.'< /FONT>
Hala gülmekteyim.
Maalesef Kaybettik

Aniden fenalaşan annelerini apar topar hastanenin acil servisine taşıyan, ancak yarım saat sonra doktorun 'maalesef annenizi kaybettik' demesiyle annelerinin öldüğünü öğrenemeyen(!)
bunun yerine 'ulan nasıl kaybedersiniz koca kadını daha demin buradaydı!' deyip doktoru bir güzel döven komşularım var duyurulur...
Ramazan Geldi

Her zaman canım, aşkım diyen kocacığım Ramazan geleli beri,orucu bozulmasın diye bana 'kanka' diyor ya..
Danger

Önümüzde ilerleyen tankerin üzerindeki 'DANGER' yazısını görüp de
'Allah'ın akıllısı, tanker yazacağına danger yazmış' diyen ve arkasından kahkahalarla gülen teyzemi nerelere göndersem acaba?
Kıbleye Çevirin

Bu zamana kadar hiçbir şeyi alkışlatamamıştım kısmet bugüneymiş.
Lütfen o büyük alkışlarınız pilota 'Uçağı kıbleye çevirin, namaz kılacağım' diyen gurbetçi vatandaşımıza gelsin. Haberi gördüğümde ben öyle yaptım da.
Efendi Çocuklar

Lütfen bir alkış da benim anneme zira kendisi geçen gün televizyonda
zap yaparken, Aydın ve Fatih Ürek'i görünce, 'Ben bunları çok
severim, mankenlerle falan dedikoduları çıkmıyor, terbiyeli çocuklar' dedi.
Bizim oradaki Carrefour´un ilk açıldığı zamanlar. Mağazada anlık
indirim duyurularını anons eden kişi şöyle dedi:
'Pantolonları indirdik, orta reyonda sizleri bekliyoruz.'
-------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------- ----------------------
Lise yıllarında Milli Güvenlik dersinde hocamız olan subay, sınıfın
güzel kızlarından birini kaldırmış ve ondan subay rütbelerini
küçükten büyüğe doğru saymasını istemişti. Sıralamayı aynen yazıyorum:
'Teğmen, üsteğmen, yüzbaşı, binbaşı, yarbaşı ve albaşı.'
------------------------ -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşımın sevgilisi komiser. Geçenlerde ikisi arabada sohbet ederlerken;
- 'Bilmem kaç merkez, yolda üç tane or..pu var Tamam' diye bir telsiz
anonsu gelmiş.
Erkek arkadaşı çok utanmış ve hemen telsize sarılıp telsizin diğer
ucundaki memura;
- 'Bu ne biçim anons, malum kadın deyin biz anlarız' diye fırça atmış.
On dakika sonra gelen telsiz anonsu ikisini de kahkaha krizine sokmuş.
- 'Komiserim malum kadınlar or..pu degilmiş Tamam'
Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp
çırpınan balıklara bakıp;
- 'Bunlar taze mi?' diye sormuştu.
Balıkçı da cevabı hemen yapıştırdı:
- 'Yok abla, pil takıp oynatıyoruz' [/B]

[B][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]ALINTIDIR.....[/COLOR][/FONT][/B]

sivaslı_gız 05.06.2008 15:50

--->: Hadi Bİraz Gülelim... :)

İşte ! aradığım kız bu

İlk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı. Elini çantasına attı. Kurcaladı, kurcaladı.
Telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu. Bir türlü bulamadı.
Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından:
'Evde mi bıraktım acaba?' İşte o an aradığım kız bu dedim.

buna bittim ya:Dspr ellrine sağlık

altuntas58 05.06.2008 19:09

-->: Hadi Bİraz Gülelim... :)

[B]BİR GENELGE İLE İSTANBULDAKİ BÜTÜN ERZURUMLULAR MEMLEKETLERİNE GÖNDERİLECEKMİŞ. POLİS HER YERDE ERZURUMLU ARIYORMUŞ. BİZİM ERZURUMLU ARKADAŞLARINA SİZ MEMLEKETE GİDİN BEN BURADA KALACAĞIM DEMİŞ. HERKES GİTMİŞ BİZİMKİ KALMIŞ.

BOĞAZ KÖPRÜSÜNDE POLİS KONTROL YAPIYORMUŞ. BİZİMKİNİ DURDURMUŞLAR.

KONTROLDEN SONRA POLİS SORMUŞ
-NERELİSİN SEN?
-İSTANBULLUYAM.
POLİS İNANMAMIŞ TABİ...KENDİNCE UFAK BİR SINAVA TABİ TUTMUŞ VATANDAŞI.
-MADEM İSTANBULLUSUN TOPRAK DE BAKİM
-TORPAAAAK
-YAPRAK DE BAKİM
-YARPAAAAK
-KÖPRÜ DE
-KÖRPÜÜÜÜÜÜÜ
DEMİŞ. YÜRÜ MEMLEKETE.

2 GÜN SONRA KAHVEDE ARKADAŞLARI BİZİMKİNİ GÖRÜR. ULA NE OLDU DİYE SORARLAR.BİZİMKİ DERKİ.

-BANA DEDİÇİ TORPAK DE, DEDİM
YARPAK DE, ONUDA DEDİM
HERHAL O KÖRPÜ VARYA KÖRPÜ ONU DİYEMEDİM[/B]

asi_58 06.06.2008 00:03

çok güzel ya ellerinize saglık........:):):)

gürün_güzeli 06.06.2008 10:52

Efendi Çocuklar

ayyyyyyy birazdan çatşıcam heraldeee...emeklerine sağlık :D:D:D

fatoş_yvz 06.06.2008 11:00

çok guzeL ama bunLarın çogu itiraf siteLerınden gelme gibi sankı:))

Kaptan-58 06.06.2008 11:02

[QUOTE=fatoş_yvz;269759]çok guzeL ama bunLarın çogu itiraf siteLerınden gelme gibi sankı:))[/QUOTE]

[B]bilmiyorum. bana bir arkadaştan mail olarak geldi.. ben sizlerle paylaşmak istedim...[/B]

fatoş_yvz 06.06.2008 11:19

[QUOTE=Kaptan-58;269762][B]bilmiyorum. bana bir arkadaştan mail olarak geldi.. ben sizlerle paylaşmak istedim...[/B][/QUOTE]

yanLış anLama çok guzeLLeR :) teşk payLştıgın içiN...

seva 06.06.2008 20:53

:D:D

Kaptan-58 18.06.2008 09:25

Hadi Biraz Gülelim :)

[B][COLOR="Red"]BANA GELEN BİR MAİLİ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM...[/COLOR][/B]

[B]Acı kaybımız
3 ay önce ailemize katılan, Necmi ismini verdiğimiz kaplumbağamız dün vefat etmiş. Aile arasında sade bir törenle evin arka bahçesine gömdük. Hayvancağız durduk yerde can verdiği için gidip Necmi'yi aldığımız dükkanın sahibine sebebinin ne olabileceğini sorduğumuzda ''Abi onlar kış uykusuna yatar'' cevabını almış bulunmaktayız, hepimizin başı sağolsun. Bu vicdan azabıyla ben de çok yaşamam herhalde.

--------------------------------------------------------------------------------

Annemin Maceraları
Shrek'in fragmanlarını gösteren bir televizyon kanalında, el ele tutuşmuş Shrek ve Fiona'yı gören annem, 'Bunlar Süleyman ve Nazmiye Demirel çifti mi?' diye sordu! Seçememiş gözleri o mesafeden.

--------------------------------------------------------------------------------

Alfabe
Ben de bu yıl okula başlayan torunum için kuvvetli bir moral alkışı istiyorum. Daha ikinci gün: 'Örrrtmenim, taa evden buraya tel çizmeye mi geldik, hep yumarlak mı yapcaz, harf felan öretmicen mi?' deme cesaretini gösterdiği için.

Annem!
'Bu taraf bitti.' diye CD'yi arkasına çeviren ve sonra da 'CD çalar çalışmıyor!' diye feryat eden anneme alkış az geliyor!

Modem
Yemek masamın üstünde duran modeme uzun uzun bakan anneanem 'Bu ne?' diye sordu. Ben de kolay anlasın diye 'Hani benim bilgisayarım var ya onunla internete giriyorum. işte internete girmek için o kutu zorunlu.' diye uzun uzun açıkladım. Anneannem dinledi beni; 'Yani modem bu' dedi ve konu kapandı...

Yaz Okulu
Bir alkış da annesine yaz okulunu kazandığı müjdesini veren üniversite öğrencisine gelsin. Bu yaratıcılığa şapka çıkartılır.

Beyin göçü
Tikky olduğu her halinden belli olan kızımız Beşiktaş-Taksim midibüsünde yanındaki arkadaşına dert yanmaktadır. ''şekerim dördüncü kez girdim ÖSS'ye, ama yine kazanamadım, gidicem sonunda Amerika'ya o olucak. Böyle böyle beyin göçü oluyor işteeaa!'' Sen git, masrafları ben karşılıyorum.

İngilizce yazılısı
Bir alkış da ingilizce sınavında 'Nice ...............' şeklindeki boşluğu 'Nice mutlu yıllara!' şeklinde dolduran, dahi mi aptal mı olduğunu henüz anlayamadığımız öğrencime istiyorum.

Hügo'lar Beşledi
Bir alkış da lisede edebiyat kitabından bir metni tüm sınıfa sesli olarak okurken V. Hugo'ya(Victor Hugo) 'Beşinci Hugo' diyen arkadaşımıza gelsin.

Ne zaman?
Kardeşi karne almıştı. Fakat birçok zayıf notu vardı. Annem, babamla beni kenara çekip uyarıları sıralıyordu; 'Sakın çocuğun moralini bozmayın, sakın kötü bir şey söylemeyin.' Uyarılar özellikle babama yönelikti; 'Hele de sen, sakın çocuğun gururunu kırma.' Babam daha fazla dayanamadı ve sordu; 'Karne için ne zaman özür dileyeceğiz?'

Havale
Bankada gişenin önünde işlemimin yapılmasını bekliyorum. Yanımdaki gişede işlem yaptıran yaşlı teyzeye, işlemini yapan kadın soruyor: 'Parayı kim alacak teyze? Alıcıısna ne yazalım?' Teyzem cevap veriyor: 'Bu paranın hayrını görme inşallah yazalım.'

Lamba
Dün gece evime giderken yolun tenhalığından olsa gerek olsa gerek kırmızı ışıkta geçtim. Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: 'Bacım o geçtiğin gece lambası değildi, çek sağa.'

Hacim nedir?
Öğretmen bir arkadaşımdandan naklen; 5. Sınıfların Fen Bilgisi sınavının 2. sorusu: 'Hacim nedir? Bir örnek vererek açıklayınız.' Öğrencimizden gelen cevap: 'Hacdan gelenlere hacim denir. Örnek: Nasılsın hacim?'

Asabi Polis
Hareketli bir Bağdat Caddesi akşamında, polis abilerimiz rutin olduğu üzere devriye gezmektedir. Işıklarda müşteri bekleyen taksiye yaklaşır ve; ''Ticari, bekleme yapma, devam et.'' anonsu yapar. Camdan eliyle '1 saniye' işareti yapan taksiciye, ikinci ve çok manidar anons gelir ardından; ''Ticari, benne polemiğe girme! Devam et dedik!''

Neden olmasın
5 yaşındaki yeğenime babası soruyor:
'Büyüyünce ne olacaksın kızım?'
'Asena olacağım babacım; sen ne olacaksın?'
Babası gayet sakin cevap veriyor: 'Katil'
İkisine de meslek hayatlarında başarılar

[/B]

haythuyt 18.06.2008 09:27

--->: Hadi Biraz Gülelim :)

Hacim nedir?
Öğretmen bir arkadaşımdandan naklen; 5. Sınıfların Fen Bilgisi sınavının 2. sorusu: 'Hacim nedir? Bir örnek vererek açıklayınız.' Öğrencimizden gelen cevap: 'Hacdan gelenlere hacim denir. Örnek: Nasılsın hacim?'

haha guzelmıs paylasım ıcın tşk

gürün_güzeli 18.06.2008 09:49

hepsi süperler gerçekten ortam müsait deilken bile güldüm:)

kangallim 18.06.2008 10:08

çok güzellerdi ya saol :D

Annemin Maceraları
Shrek'in fragmanlarını gösteren bir televizyon kanalında, el ele tutuşmuş Shrek ve Fiona'yı gören annem, 'Bunlar Süleyman ve Nazmiye Demirel çifti mi?' diye sordu! Seçememiş gözleri o mesafeden.

hele de bu...... :D

HaYLaZ 18.06.2008 10:35

[B]Eyw Abi..Emegine Saglık..Pylasım İcin Sagolasın..!!![/B]

sibelYILMAZ 21.10.2008 09:30

alkış istiyorum...(biraz gülelim) :)

[COLOR="Magenta"][I][FONT="Comic Sans MS"]İşte ! aradığım kız bu

İlk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı. Elini çantasına attı. Kurcaladı, kurcaladı. Telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu. Bir türlü bulamadı. Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından: 'Evde mi bıraktım acaba?' İşte o an aradığım kız bu dedim.
Pişmanlık
Bilinçli tüketim, bilinçli üretimle olur 18.000 YTL kredi kartı borcum olduğunu öğrenen babamın ilk tepkisi; 'Keşke korunsaydım'
--------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Altıncı his
Bende filmin CD'si var, istersen vereyim izle, ben de
çok beğendim dedim. Şimdi izlersem bir şey anlamam, ilk 5 tanesini izlemem lazım önce dedi. Sustum.Gülmedim bile. Artık görüşmüyoruz.
Öncelik
Evlenmeyi düşündüğü erkek arkadaşının 'benden önce biriyle oldun mu?' sorusuna, 'buraya gelmeden önce mi?' cevabını vererek
evlilik umutlarını magmalara atan hatunun gerçek sarışın ol duğunu söylememe bilmem gerek kaldı mı?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Suyu ısıt

Geçenlerde köyde komşunun evinin önünden geçiyordum.
Yaşlı amca hanımına şöyle dedi: 'Hanım suyu ısıt;olursa olur olmazsa çay demleriz.' Hala gülmekteyim.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Maalesef Kaybettik
Aniden fenalaşan annelerini apar topar hastanenin acil servisine
taşıyan, ancak yarım saat sonra doktorun 'maalesef annenizi kaybettik'demesiyle annelerinin öldüğ ünü öğrenemeyen(!)
bunun yerine 'ulan nasıl kaybedersiniz koca kadını daha demin buradaydı!' deyip doktorubir güzel döven komşularım var duyurulur...
Ramazan geldi
Her zaman canım, aşkım diyen kocacığım Ramazan geleli beri,orucu bozulmasın diye bana 'kanka' diyor ya..
Danger
Önümüzde ilerleyen tankerin üzerindeki 'DANGER' yazısını görüp de 'Allah'ın akıllısı, tanker yazacağına danger yazmış' diyen ve arkasından
kahkahalarla gülen teyzemi nerelere göndersem acaba?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kıbleye çevirin
Bu zamana kadar hiçbir şeyi
alkışlatamamıştım kısmet bugüneymiş. Lütfen o büyük alkışlarınız pilota 'Uçağı kıbleye çevirin, namaz kılacağım' diyen gurbetçi vatandaşımıza gelsin. Haberi gördüğümde ben öyle yaptım da.
Efendi Çocuklar
severim, mankenlerle falan dedikoduları çıkmıyor,terbiyeli çocuklar' dedi.
Bizim oradaki Carrefour´un ilk açıldığı zamanlar. Mağazada anlık
indirim duyurularını anons eden kişi şöyle dedi:
'Pantolonları indirdik, orta reyonda sizleri bekliyoruz.'
-------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------------
Lise yıllarında Milli Güvenlik dersinde hocamız olan subay, sınıfın
güzel kızlarından birini kaldırmış ve ondan subay rütbelerini
küçükten büyüğe doğru saymasını istemişti. Sıralamayı aynen yazıyorum:
'Teğmen, üsteğmen, yüzbaşı, binbaşı, yarbaşı ve albaşı.'
Geçenlerde gittiğim düğünde takılan paraları anons eden şahıs aynen
şöyle dedi:
'Gelin hanım köşede, isteyen takabilir.'
------------------------ -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
anonsu gelmiş.
ucundaki memura;
çırpınan balıkl ara bakıp;
- 'Yok abla, pil takıp oynatıyoruz'

.............[/FONT][/I][/COLOR]

SivasLady 21.10.2008 09:43

Cevap: alkış istiyorum...(biraz gülelim) :)

[B]hahahah hepsi güzel :D :D :D
sabah sabah beni güldürdün ya :) rabbimde seni güldürsün
(is yerindekiler ne oldu deyip duruyor :p eee onlar icin durduk yere gülüyorumda :D )[/B]

Kaptan-58 21.10.2008 09:53

Cevap: alkış istiyorum...(biraz gülelim) :)

[B]bu güzel paylaşım için çok teşekkürler ama bu konu daha önce açılmıştı.. :)

[url]http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=18257[/url][/B]

seva 22.10.2008 17:14

çırpınan balıklara bakıp;
- 'Yok abla, pil takıp oynatıyoruz'

:D:D:D:D

EyüphanAydın 22.10.2008 17:18

Gülmekten öldüm desem inanmassınız,Gülmekten ÇATLADIM :D

sivaburs 04.11.2008 22:47

BİRAZ TEBESSÜM

İstedim ki, okuyanlar biraz tebessüm etsinler. İstedim ki, yazanlar biraz tebessüm ettirsinler.Kurallar çerçevesinde en beğendiğiniz fıkrayı yazar mısınız...
İlki benden olsun;
HAKEMLER BİZDE
Bir devrin tüm klas futbolcuları cennette buluşmuş.Cennetin baş meleği de fotbol meraklısıymış.Şeytanı çağırtmış:
-Cennetle cehennem arasında bir maç düzenleyelim ne dersin?
-Boşuna oynamayalım, biz kazanırız demiş şeytan.
-Olur mu bütün iyi oyuncular bizde.
Şeytan şeytanca gülümsemiş:
-Unutma ki bütün hakemler de bizde.

_Zehery_ 04.11.2008 23:17

--->: BİRAZ TEBESSÜM

Kayserilinin ineği hastalanmış,
ineğim iyi olursa 30 gün oruç tutacam demiş ineğide birkaç güne iyi olmuş,
sözünde durmuş ve 30 gün oruç tutmuş.
ama gelin görünki 31.gün inek ölmüş. bu durum kayserilinin çok zoruna gitmiş; Ya rabbi demiş bu gariban kulunu kandırdım sanma orucu ramazandan düşerim ineği de kurbana sayarım ; )))

seva 05.11.2008 17:29

anonsu gelmiş.
ucundaki memura;
:D:D:D

gfb34 05.11.2008 17:36

[B]Altıncı His

Bende filmin CD'si var, istersen vereyim izle, ben de çok beğendim dedim.
Şimdi izlersem bir şey anlamam, ilk 5 tanesini izlemem lazım önce dedi.
Sustum.Gülmedim bile. Artık görüşmüyoruz

[COLOR="Red"]Bu süperdi :D[/COLOR][/B]

fertelliyim 07.11.2008 10:25

TEMEL'İN DONLARI... :))

Gümrük kapısında bir İngiliz, bir Fransız, bir Türk geçmek için bekliyorlarmış.

Gümrük görevlileri valizlerini kontrol etmeye başlamış.
Önce İngiliz'in valizine bakmışlar. İçinden 7 adet don çıkmış.
'Niye 7 tane?' diye İngiliz'e sormuşlar.
O da : 'Haftanın yedi gün var. Hepsi için bir tane. Pazartesi, Salı, Çarşamba...' demiş.
'Vay be ! ' demiş görevli, 'Helal olsun.. Medeniyete, temizliğe bak adamlardaki . ..'

Sıra Fransız'ın valizine gelmiş. Açmışlar bakmışlar 8 tane don ..
7'yi anladık da , niye 8 ? ' diye sormuşlar..
Fransız : 'Pazartesi, Salı, Çarşamba... Hergün için bir tane,
bir tane de ne olur ne olmaz diye yedek aldım' demiş ..
'Vay be' diye düşünmüş bizim gümrükçüler .. 'Adamlardaki temizliğe medeniyete bak,
Ingilizleri de geçtiler temizlikte' ...

Sıra Temel'e gelince açmışlar bakmışlar tam 12 adet don.
'İşte !' demişler.. Ne varsa bizim insanımızda var.
Avrupalı ile kıyas kabul etmeyiz .. Şu medeniyete, şu temizliğe bak..

Yabancılar da duysun diye sormuşlar : 'NEDEN 12 ADET ?'

Bizimki cevap vermiş : 'Ocak, Şubat, Mart, Nisan, ......'

tatlis 07.11.2008 11:42

Cevap: Hadi Bİraz Gülelim... :)

filin biri karınca yuvasını basar,tüm karıncalar çok sinirlenirler..içlerinden biri filin tepesine doğru tırmanmaya başlar sonunda bi ara göz göze gelirler ve aşık olurlar,,fil karıncayı babasından ister fakat baba vermez.derken karınca file kaçar,baba karınca eline bi tüfek alır file doğrultur tam vuracakken karınca filin önüne geçer
-DURRR....!! BABA" der
-ARKAMDAKİ FİLE ACIMIYORSAN KARNIMDAKİ FİLE ACI:):):d

58_SEMİH_58 07.11.2008 12:03

[B][I]Temel ve Sevgilileri

Temel in 3 tane sevgilisi vardir.Biri ögretmen, biri doktor, biri de santralcidir.
Fakat ögretmenle evlenmeye karar verir. Bunu bilen arkadasi sorar "Niye
ögretmen de digerleri degil?" diye. Temel de ona döner:
-Ula der, bilmez misin doktorlar "bugün git yarin gel" der, santralci de "su an
mesgul daha sonra tekrar deneyin" der. Ama ögretmen ne der? Hadi bir daha
tekrarliyalim...

Müfettiş sınıfa girince

bir gün din dersinde sınıfa müfettiş girer.bir çocuğu ayağı kaldırır:
-adın nedir?
çocuk:
-fatih!der
müfettiş de öyleyse fatiha suresini oku der.Çocuk okur.daha sonra bir çocuğu daha kaldırır:
-adın nedir?
-Yasin! Ama arkadaşlar bana kısaca kevser derler.........[/I][/B]

MeLody58 07.11.2008 13:19

[COLOR="DarkOrchid"][B] Elazığ'da adamın biri kahveye girer ve oyun oynayanlara hitaben :
[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"][B] Hop abeler, bi dakka. Hanımından gorhanlar ayağa gahsın." [/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"][B] Ani bir gürültü, hayda herkes ayakta. Bir kişi hariç. Kahvenin tamamı hayretler içinde. Soruyu soran adam, oturan adama yaklaşır ve :
[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"][B] [Abe helal olsun be, deliganlı adammışsın. Harbiden sen hanımından korkmaz mısın?"/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"][B]Adam nefes nefesedir. Heyecanı biraz geçince :
[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"][B]Yav gardaşım ele bi laf ettin ki, dizlerim kırıldı, galhamadım." der.
[/B][/COLOR]

58_SEMİH_58 17.11.2008 14:04

[B][I]bir gün 3 deli yürüyromus..3ündede kusur warmıs biri kel biri sakat dieri ise kör müs yolda gezerken gezerken birden yanlarından bmw geçmis kel demiski ayy saclarım bozuldu sakat demiski bn simdi yakalarım o haylazı kör de demiski mreak etmeyin bn plaka yı aldım demis..

temel birgün dursunlu konuşuyorlarmış.Temel demişki dursuna bizum Fadime kilo vemek içun at bineyi eeeee demiş dursun sonuç ne oldu nolacak at 5 kilo verdi...

Öğretmen derste Ali'ye sorar: - İngiltere nerededir? Ali: - Bilmiyorum, öğretmenim. Öğretmen: - Git evdekilere sor, yarın tekrar soracağım. Ali eve gelir ve babasına sorar. Babasi: - Tam olarak bende bilmiyorum nerde diye, ama çok uzakta olamaz, çünkü bizim şirkette bir tane İngiliz calışıyor, işe yürüyerek geliyor.

Öğretmen derste herkese teker teker büyüyünce ne olacaklarını soruyormuş. Sırayla sorarken sıra bizim İsmet'e gelir. Öğretmen: - İsmet büyüyünce ne olmak istiyorsun? İsmet: - Doktor, ressam ya da cam temizlikçisi. Öğretmen: - En çok hangisini olmak istiyorsun? İsmet: - Önemi yok, hepsinde de çıplak kadın göreceğim.

Küçük Ali okula başladığından beri her gün ögretmeni Aysel hanıma gidip, - "Öğretmenim beni yanlış sınıfa koydunuz, benim yerim birinci sınıf değil, ablam üçüncü sinifta ama ben en az onun kadar akıllıyım, hiç olmazsa beni üçüncü sınıfa alın." diye şikayet edermiş. Bundan sıkılan Aysel ögretmen bir gün Ali'yi kaptığı gibi okul müdürüne çıkmış ve olayı anlatmış. Okul müdürü: - "Peki" demiş, "Bu çocugu bir imtihan edelim, yeri üçüncü sınıfsa o sınıfa koyalım" ve baslamış sorgulamaya, - Iki kere iki? - Ali hemen "Dört" demiş, - "Sekiz kere dokuz?" Ali hemen -"Yetmis iki demis, -"Kaç mevsim var?" Ali hemen -"Dört" demis. Bu sirada Aysel hocada - "Müsaade ederseniz bir kaç soruda ben sorayim" demis ve sormus: - "Söyle bakalim Ali, ineklerde dört tane ama bende iki tane var, bu nedir?" Ali hemen -"Ayak" demis, Aysel hoca sormuş -"Peki senin pantolonunda olupta benim pantolonumda olmayan şey nedir?" Ali hemen yanitlamis -"Cep". Bunun üzerine Aysel hoca dönmüs müdüre, -"Üçe koyalım hocam" diyecekken Müdür, Aysel hocanin sözünü kesmiş, -"Hocam, bu çocugu üçe degil beşinci sınıfa koyalım, zira son iki suale ben doğru cevap veremedim" [/I][/B]

jasminiron 17.11.2008 15:15

Cevap: Hadi Bİraz Gülelim... :)

varya hepinizin ellerine sağlık inanın moralim okadar bozuktuki beni ancak bu güldürebilirdi harikasınız ya...

altuntas58 17.11.2008 15:52

[B]Pay6laşımınız için teşekkürler[/B]

dora 17.11.2008 16:29

teşekür ederim arkadaşlar fıkralar icin hepinizin fıkrasıda birbirin den güzel iyi akşamlar

WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:49.