![]() |
Babalar Gününüz Kutlu Olsun.
Dünyanın en güçlü varlıklarının, varlıklarıyla dünyamızda apayrı yerleri olan ve destekleriyle hayata daha sağlam baktığımız, canımız babalarımızın "BABALAR GÜNÜ" kutlu olsun.
Onlarsız bir hayatı düşünemiyoruz ama olmayanlar bunu yaşıyorlardır. Onlarda üzülmesinler, onlarda baba oldukları zaman evlatlarına iyi baba olsunlar inşallah. Buradan tüm babaların babalar gününü kutluyorum. |
--->: Babalar Günü Kutlu Olsun
[B]Hergün babalar günüdür. Her gün anneler günüdür. Kutlu olsun...[/B]
|
Onları sürekli mutlu etmek lazım. O yüzden yarın daha farklı olarak onlara sevdiğimizi söyleyelim yine de.
|
Tüm babaların ve benim :) babalar günümüz kutlu olsun.
|
-->: Babalar Günü Kutlu Olsun
[B]Bende babalar gününü kutlar tüm babalara mutluluklar dilerim[/B]
|
[B]Birgün bende baba olacağım inş. Bu duyguyu hep yaşamak istemişimdir :)[/B]
|
bende anne olucam inş.....benim de günüm kutlanıcak:) canım babacım günün kutlu olsun..
|
-->: Babalar Günü Kutlu Olsun
[B]Valla hatırlattığınız iyi oldu yoğunluktan unutmuşum.
Sevgili babalarımızın ellerini saygıyla öpüyor BABALAR GÜNLERİNİ KUTLUYORUM.[/B] |
BABALAR GUNUNUZ KUTLU OLSUN
[B]BURDAN TUM BABALARIN
BABALAR GÜNÜNÜ KUTLARIM ELLERINDEN ÖPERİM SAYGILARLA [COLOR="SeaGreen"]ALLAH SİZLERİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESIN [/COLOR][/B] [IMG]http://img61.imageshack.us/img61/7737/baba1mo8.gif[/IMG] [IMG]http://img61.imageshack.us/img61/7656/baba4ws1.gif[/IMG] [B][COLOR="DarkSlateBlue"][U][I]AhMeTTuRaN90[/I][/U][/COLOR][/B] |
--->: BABALAR GUNUNUZ KUTLU OLSUN
evet yeryüzündeki tüm babaların babalar günü kutlu olsun
|
babaları sadece babalar gününde değil her zaman BABA olduklarını hatırlayalım
|
BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
BUGÜN BABALAR GÜNÜ...
Tüm saygıdeğer babaların ve baba adaylarının babalar gününü en derin sevgi ve saygılarımla kutluyorum. Ana ve baba olmak kadar zor daha ne var ki.Her zaman yavrularımızı düşünür onlar için çalışır çabalarız.Ne güzel bir duygudur bu.Saçlarımızı süpürge ederiz onlara. Hani büyüklerimiz derlerya nasıl da doğrudur. " İnsan ana ve baba olmadan ana ve babasının kıymetini bilmez" derler. Çok doğru sözdür. Bugün babanızı arayınız, gönlünü alınız, yakınsa yanına gidip ellerini öpünüz. Bugününüzü ona ayırınız. Eğer uzakta ise telefon açınız, babalar gününü kutlayınız. Unutmayınız ki uzakta dahi olsanız yüreğinizdeki o sevgiyi babanıza anlatmalısınız. İnanın bir yudum sevgi dünyalara bedeldir... Bugüne özel yazdığım BABA EVİN BAŞ TACI adlı şiirim tüm babalara armağanım olsun. Yaşı benden büyük tüm babalarımızın saygı ile ellerinden, benden küçük babalarımızın ise sevgi ile gözlerinden öpüyorum. Herşey gönlünüzce olsun can babalar, eli öpülesi babalar... Daha niceeee sağlıklı ve uzun ömürler dilerim. Allaha emanet olunuz. İŞTE BABALARA ARMAĞANIM LÜTFEN KABUL EDİNİZ.... BABA EVİN BAŞ TACI Bugün sizin gününüz gülsün melek yüzünüz Kutlu olsun hepinizin babalar gününüz Varlığınız ilaçtır uzun olsun ömrünüz Kırılmasın kalbiniz sizleri çok severiz Babam olsa kutlardım öperdim ellerini Ne anam var ne babam özlerim ikisini Doyamadım babama öpüyorum kabrini Nur içinde yat babam dualarım hep sana Gece gündüz demeden yuvanıza çalışır Terini hiç silmeden ekmeğini kazanır Yuvasını düşünüp içine dert akıtır Unutulmaz hakkınız öpülmeli eliniz Baba evin baş tacı yuvaların direği Saygı duyun onlara mutlu olsun yüreği Biliniz kıymetini çoktur size emeği Bugün babalar günü güldürün yüzlerini SABİHA SERİN |
--->: BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
BABACIMMMM BABALAR GÜNÜN KUTLU OLSUUNNNN......İYİ Kİ TEMELİMİ ATMIŞSINNN:D:D
|
--->: BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
Ana Gibi Yar..Baba Gibi Diyar Olmazmıs..!!
Babam Babalar Günün Kutlu Ola.. Sitede Ne Kadar Baba Varsa Hepsinn Ellerinde Öper Babalar Gününü En İcten Dileklerimle Kutlarım..!!! |
-->: BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
[B]Babamın ve tüm babaların "Babalar Günü" kutlu olsun....[/B]
|
geçmiş babalar gününüz kutlu olsun..
|
babamı kaybedeli tam bir yıl oldu,,, inşallah şehitlerden biride babam....
Allah merhametiyle bağışlasın hayatta olsaydı ellerinden öperdim, şimdi yapacağım tek şey dua... tüm babaların ellerinden öperim.. (tabi hakkıyla baba olanların) |
[IMG]http://www.berkegitim.com.tr/tsk.bmp[/IMG]
|
[IMG]http://www.tsk.mil.tr/10_ARSIV/10_4_Diger_Haberler/2007/Babalar_Gunu/3b.jpg[/IMG]
|
BİR TANEM CANIM BABAM
BİR TANEM CANIM BABAM
BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN Bir Tanem Canım Babam Bilmem senden ayrılalı kaç mevsimler geçti. Koskocaman bir otuz altı yıl. Halen senin yokluğuna alışamadım babam.Yaşadığım her yerde, aldığım her nefesimde, ekmeğimde, aşımda sanki hep yanımdasın.. Seni düşünmediğim bir an olmadı ki, hayalin hiç gözümden gitmedi ki. Sensizlikte, seni unutmaya savaştı yorgun yüreğim. Sensizliğinde seni yaşadı kalbim. Yokluğun öyle acı veriyor ki soluğunu hissediyorum nefesimin her damlasında. Hiçbir şey dolduramıyor boşluğunu. Renkler soluk, gökyüzü karanlık, yokluğunda güneşin bile sıcaklığını hissetmiyorum bir tanem babam. Hasretini rüyalarımda gideriyorum, sabahların olmasını günün doğmasını, rüyamın bitmesini istemiyorum. Seni bir an bile unutmayı denesem de beceremiyorum, savaşıyorum ama hep yenik düşüyorum. Babasızlığa alışmaya çalışsam da bu sönük yaşama, bedenim kuru bir dal misali, sevgine, sana hasret, susuz sevgisiz bir çölde unutulmuş boş bir saksı gibiyim. Senin adından bir ad duyduğumda kalbim çarpıyor ve gözlerimim buğusu halen kurumuyor. Hani nasılda bana bazen “Sarı Gülüm” bazen de son çocuk olduğum için “Son Beşiğim Bal Kaşığım derdin”. Rahmetlik Annemden çok senin dizlerinde uyurdum. O şefkat ve sevgi dolu sözlerinle saçlarımı okşadığında sanki bulutlarda uçardım babam. İşte o zaman dünyanın en mutlu çocuğu bendim. Sıcacık ellerin avucumda ve bazen de başımı omzuna yasladığımda koklamıştım o mis kokulu tenini. Öyle güzel Baba kokuyordu ki, halen o kokuyu hissediyorum damarlarımdaki akan kanın her damlasında. Seni kaybetmeden iki gün önce aldığın busenin halen izi kaldı yanağımda. Canım babam; işte o son buseni saklıyorum halen henüz hiç ama hiç solmadı ki. Seni andığım her an yanağımda busenden kalan bin bir renk güller açıyor. Kenetlenen ellerimizi kopardı ölüm. Biliyor musun babam sen her zaman herkese “ Ben ölürsem acı haberimi en son Sarı kızıma verin, o benim yokluğuma dayanamaz ” demiştin. Ben ise her zaman “ Aman baba sus Allah korusun bir daha böyle şeyler söyleme ben sensiz yaşayamam ki “demiştim. Ama işte kader buya seni kaybettiğimiz gün o acı haber ilkönce bana geldi. Aylarca hatta yıllarca her hafta uğradığım tek yer senin o muhterem kabrin olmuştu. Topraklarını okşadım bu kez, sanki kokunu azda olsa hissediyordum. Duamı ettikten sonra yine seninle her şeyimi konuştum mezarının başucunda. Acaba duyuyor muydun beni. Mezarlıktan ayrılınca yine kalıyordum yalnızlığımla. Halen sensiz yaşamaya alışmaya çalışıyorum ama çok zor. Hiç kimse tutmuyor yerini, senin sevgin gibi bir sevgiyi tadamadım. Sanma ki seni unuttum canım babam, sanma ki unutacağım asla. Gözlerimdeki sana hasretimin ıslak buğusu hiç bitmeyecek. Adına benzer bir ad duyunca kalbim yine titreyecek..Çünkü sana olan sevgim hiç bitmeyecek.Seni öyle çok seviyorum ki dünyaya yeniden gelsem bırakmazdım saçının bir telini. Canım Babam senin yerini, boşluğunu yıllarca hiç kimse dolduramadı. Artık kar yağsa da saçlarıma, seni kaybetsem de, sensiz bunca yıllarım boşa geçse de sana olan sevgim halen taptaze bir tomurcuk gibi yüreğimde solmayan çiçek açmaya devam edecek. Babam seni öyle çok seviyorum ve öyle çok özlüyorum ki dünyaya yeniden gelseydim senin sağlığında senin yanından hiç ayrılmazdım. Bir gün toprakla buluştuğumda sana ve anneme kavuşacağım. İşte o zaman gökyüzündeki melekler, uçuşan kelebekler, dertli bülbüller, bütün kuşlar anasına babasına doyamadan, yaşamında mutluluğu kana kana içemeyen, yüreğinde o tertemiz sınırsız sevgisini herkesle paylaşan ama gerçek sevgiyi tadamayan Sarı Gülüne ağlasınlar. Sahte sevgiler dolu, polyanna oyunu oynanan şu çıkar dolu dünyada sevgi ve saygının yüceliğini tüm dünyaya tanıtmak için çırpınan kızına, ağıtlar yaksın sevenleri. Bir gül ya da bir çam fidanı diksinler başucuna. Şiir kitabının adı olan EFSANE yi yazsınlar mezar taşındaki isminin yanına. Çünkü EFSANE’nin içindeki şiirlerim, mısralarım en sadık sırdaşım oldu, seni kaybettikten sonra beni sabırla dinleyen sadece onlardı. Bir tanem canım Babam, biliyor musun? Babalar Günü ve Anneler Günü hep acım tazelenir. İşte o zaman sizleri daha da çok özlüyorum sanki. Ama olsun sizler yanımda olmasanız da ben yine de bugün Babalar Gününde tüm eli öpülesi babaların Babalar Gününü kutluyor ve sağlıklı daha nice uzun ömür diliyorum. Anne ve Babası hayatta olanlara da diyorum ki “ Lütfen Anneniz ve Babanız hayatta iken onları çok seviniz,sevgilerini yudum yudum içiniz, saygıda sakın ha kusur etmeyiniz doyasıya koklayınız, gönüllerini hoş ediniz,o pamuk ellerinden öpünüz, dualarını alınız, mutlu ediniz. Çünkü onlar yuvanızın Çınar Ağacıdır. Asla ve asla sakın onların gölgelerinden ayrılmayınız. Onlar yaşamınızın en değerli varlığıdır. Yanınızda iken kıymetlerini biliniz. Yuvadan uçup gittiklerinde artık çok geç. Tüm Babalara ve Dedelere Selam ve Saygılarımla SABİHA SERİN Şair Araştırmacı Yazar SİVAS |
Cevap: BİR TANEM CANIM BABAM
Yüreğinize sağlık, kutluyorum sizi bu harika yazınızdan dolayı Sabiha Hanım,
Tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun... |
BABA
Sevgisiz çıkarsan hayat yoluna Dünyada tek başına kalırsın baba Unutma ki bizler hep biriz Birlikten güç doğarmış baba Karanlık yüreğinin efendisi olmuş Bizi karanlığa neden sokarsın baba Yüreğin korkuyla beslenir olmuş Bizi neden korkutursun baba Neden bu şiddet bu celal Biz sana ne yaptık ki baba Her zaman kanımız sana helal Bizi neden yaraladın ki baba Bunca yıl umutla bekledik Umutlarımız acıyla söndü baba Ufacık gülüşüne bile sevinirdik Artık bize gülmez oldun baba |
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=7776&token=26162][img]http://resimzade.com/Show.html?i=7776&token=26162[/img][/url]
|
Benim Babam
Mütavazı,yaşlı,yorgun bir köy aşığı, Apacıktır magrur,sevgi dolu ve yumuşak kalpliliği, Ekmekte katık yoksa,öyle yer yemegi, İşte o benim babam benim. Akıl,mantık hep yoluydu, Erdemli kişilikle doluydu, Dogrulugun sağ koluydu, İşte o benim babam benim. Haksızlıga,hep direnirdi, Sevgi ve saygıda öbeklenirdi, Dostluk,kardeşlikle donanırdı, İşte o benim babam benim. Canı ocagını tüttürüyor, Yüzü gözümde hep özleniyor, Derdim bu ama hayat böyle yapıyor, İşte o benim babam benim. Eziklikte, haksızlıkta hep dimdik durur, Esarete hep o dipcik vurur, Hak ettiği dilimi, ancak kendine yontturur, İşte o benim babam benim. Annem hastanelerde konakladı annem oldu, Alt çamaşırlarımı gizli gizli kuruttu, Her yaptıgını canevime borçsuz oturttu, İşte o benim babam benim. İlim irfanımız için çok uzaklara gidip didindi, Kapkara saçlarına sayısız aklar serildi, En kötüsü hastalanıp kaç kere ecel ipi gerildi, İşte o benim babam benim. Yaşlandı artık o bastonu elinde, Agrıları baş gösteriyor vücudumun her yerinde, Evlatlarına minnet etmez,bu onun kişiliğinde, İşte o benim babam benim . |
[B][COLOR=darkorange]canım babaçığım o kadar gurur duyuyorum ki benim babam olmandan[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]ve bende senin kızın olmam dan iyiki varsın yaşantımda seni ne çok seviyorum [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]rabbime hep şükür ettim senin gibi bir babaya sahip oldugumdan seni yarattığı için [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]nasıl anlatayım seni nasıl dile getireyim seni [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]sen sen öyle bir babasınki evlatlarını inçiltmeyen kıyamayan söyle babam söyle [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]düşünmeden seni kırdıysak inçilttiysek söylede senden defalarca özür dileyim [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]sen öyle bir babasınki kırılsanda söylemez hissettirmessinsen rahat yüzü görmeyen,hayatın içinde ezilen,saçlarına aklar dolduran cefakar babam[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ne hayellerin vardı kimbilir yüreğinde gerçekleşmeyen [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]hele biz evlatların için bilemiyorum sana hayırlı evlatlar olabildikmi[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]sen tedirgindin bunu hissedebiliyordum evlatların için acaba diyordun evlatlarımı nasıl yetiştirebilecem [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]bu kurt kapanında kurtlara kaptırmandan korkuyordun [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ben bunu her sana bakışımda hissedebiliyordum canım babam [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Düşünme tarzın, yüreğinde barındırdığın insan sevgisi, etrafına duyduğun saygı,senin kazandığın saygınlığın ,doğruların, değerlerin benim de temelimi oluşturdu hep.Sen gibi olmaya çalışıyorum ben babam senden aldıklarımla sana layık bir evlat olmaya çalışıyorum.[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]En büyük servetim dediğin çocuklarının büyüğü olarak sana diyorum ki en büyük zenginliğimiz sensin. [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]senin adına yazacak o kadar güzel kelimelerim varki anlatamam babam [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]şimdiden babalar gününü cani gönülden kutlarım benim fedakar babam [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]Ayrıca sitedeki sandallı,Arif coskun,Altuntaş,Rüştü elmas ,RecepAlim ve aklıma gelmeyen tüm üyelerin babalar gününü kutluyorum [/COLOR][/B] |
[COLOR="Black"][B][I]Baba tut elimden
Beni çocukluğuma götür hadi... O küçük kıza götür beni baba Götür bir daha gelmeyeyim... Tut ellerimden baba tut Uçurumun kenarındayım... İtildim, düştüm düşeceğim! Baba yüreğim alazlarda Yandı! yanıyor! Sevda çöl dedin... dikkat et dedin Bir an için unuttum bana, sevdim Şimdi çöl ortasında yalnızlığımla susuyorum mutluluğa Baba tut elimden Beni çocukluğuma götür hadi... Acılar şımartmasın beni artık Sen şımart! Uzaktaki hayaller ben babami 23 yil önce kaybettim babacim seni çok özledim nur içinde yat mekanin cennet olsun[/I][/B][/COLOR] |
EFENDİ BABA
Kurtar bizi Efendi Baba, Dersini yap evladım. Kurtar bizi Efendi Baba, Beş vakit namaz kıl. Kurtar bizi Efendi Baba, Zekat ver, kuran oku. Kurtar bizi Efendi Baba, Hacca git. Kurtar bizi Efendi Baba, Fakirlere yemek yedir. Kurtar bizi Efendi Baba, Akrabalarını gözet. |
Ben de bütün üyelerimizin babalar gününü kutlar evlatlari ve esleriyle ice mutlu, saglikli yillar dilerim, ayrica beni bugünde unutmayan sevgili kardesim Kronik´e sonsuz tesekkürlerimi sunarim. Sagolunuz hepiniz.
|
BABA
Bir gün daha bitti, gün akşam oldu, Yolunu bekledim, gelmedin baba. İçime tarifsiz bir hüzün doldu, Sensiz ne haldeyim bilmedin baba. Mesai son buldu, saat altı buçuk, Güneş benim gibi solgun ve uçuk, Baba diye ağlar şurda bir çocuk, Babalar ölür mü, ölmedin baba. Evimiz neşesiz sen yoksun diye, Komşu erzak verdi, açız sevgiye, Bir muhabbet kurduk laf olsun diye, Bugün aramızda olmadın babam |
[URL="[url=http://resimzade.com/Show.html?i=7777&token=65838][img]http://resimzade.com/Show.html?i=7777&token=65838[/img][/url]"][url=http://resimzade.com/Show.html?i=7777&token=65838][img]http://resimzade.com/Show.html?i=7777&token=65838[/img][/url][/URL]
[COLOR="Black"][B][I]Asker Ocağında Babalar Günü Canım babacığım benim Ne çok isterdim bu sözlerimi Senin yüzüne söylemeyi Oysa yüzünü hiç göremedim Yetmiyor siyah beyaz bir askerlik resmi Sağlamıyor yüzündeki sıcaklığı hissetmemi Yüreğindeki baba şefkatini yansıtmıyor bana Resmindeki o çatık kaşların Doldurmuyor içimdeki derin boşluğu benim Biliyor musun, canım babacığım Büyükler beni hep sana benzetirler Babasından almış kaşını gözünü derler Bu yüzdendir her gece saatlerce aynaya bakışım Senin eşgalindir kendi gözlerimde aradığım İşte bu yüzdendir her gece gizli gizli ağlayışım Canım babacığım, bu yüzdendir hayallere dalışım Biliyor musun, canım babacığım Ben artık gündüzleri hiç ağlamıyorum Yasakladım kendime gündüzleri hayal kurmayı, ağlamayı Sana kızdığımdan değil asla, kırgın olduğumdan değil sana Pek belli etmese de, annem de çok üzülüyor bu hallerime Dalıp dalıp gidiyor gözleri uzaklara Uzun uzadıya dalıyor bir meçhule sessizce Gözleri dolup dolup taşıyor sonra İçine akıtıyor gamlı gamlı yaşlarını gizlice Biliyor musun, canım babacığım Bugün günlerden Babalar Günü’ymüş yine Bütün bölük çarşıya gitti bir coşku bir neşeyle Kimisi babasına ufak bir hediye alacakmış Kimisi de telefon, telgraf açacakmış Bense koğuşta yapayalnız, şiirler yazıyorum aklımca İçimde yer kalmadı dertlerimi dökmeye O yüzden ortak ediyorum kağıdı kalemi kendime Biliyor musun, canım babacığım Bir kerecik olsun saçlarımı okşamadın Elimden tutup çarşı pazar dolaştırmadın Çay bahçesinde oturup bir dondurma yiyemedik seninle Olmadı işte, olmadı bir aile fotoğrafımız bile Bir meşin topum, bir bisikletim bile olmadı, almadın Bir komando künyesi ardında hatıra diye bıraktığın Onun onurunu da hiç birşeye değişmem, yanlış anlama beni İçimi dökmek benimkisi, hüzünlerim sana Babalar Günü hediyesi Birde adını bıraktın bana ama bir kere olsun anmadın Bir yağlı düşman kurşununa teslim ettin bütün hayallerimi Seninle birlikte gömdüler sevinçlerimi, gençliğimi, geleceğimi Olsun, ben yine de çok seviyorum seni, gurur duyuyorum seninle Bu yüzden aynı bölgede yapıyorum askerliğimi Bu yüzden her nöbet saatinde kesiyorum sınırdaki dikenli telleri Sırf bu yüzden düşman topraklarına atıyorum her fırsatta kendimi Biliyorumki bizi ayırdığı gibi kavuşturacak olanda o yağlı mermi İşte o yüzden saymıyorum şafakları, beklemiyorum tezkeremi [/I][/B][/COLOR] [COLOR="Navy"][B][I]emre 88 .4 elaziğ [/I][/B][/COLOR] |
HADİ BABA..!
Baba para ver hadi bana Ayrılığın acısını satın alacağım Hadi baba, tut ellerimden Söz veriyorum sana Düşmekten korkmayacağım… Baba öp beni gözlerimden Oğlunum ben senin Utanma büyümüşlüğümden Söz veriyorum sana Bende utanmayacağım… Baba hadi satın al bana düşlerimi Gelirken bir de ekmek al Bugün Perşembe, aç olanlara ver onu Söz veriyorum baba Açlıktan korkmayacağım… Baba uçurtma yap yine bana Uçuracağım sevincimi yarınlara Hadi baba, söz veriyorum sana İpi koparsa ağlamayacağım |
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[ATTACH]3020[/ATTACH]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Sienna"]BAŞKA DİYECEK BİR SÖZÜM YOK[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=bahar5834;427700][URL="[url=http://resimzade.com/Show.html?i=7777&token=65838][img]http://resimzade.com/Show.html?i=7777&token=65838[/img][/url]"][url=http://resimzade.com/Show.html?i=7777&token=65838][img]http://resimzade.com/Show.html?i=7777&token=65838[/img][/url][/URL]
[COLOR="Black"][B][I]Asker Ocağında Babalar Günü Canım babacığım benim Ne çok isterdim bu sözlerimi Senin yüzüne söylemeyi Oysa yüzünü hiç göremedim Yetmiyor siyah beyaz bir askerlik resmi Sağlamıyor yüzündeki sıcaklığı hissetmemi Yüreğindeki baba şefkatini yansıtmıyor bana Resmindeki o çatık kaşların Doldurmuyor içimdeki derin boşluğu benim Biliyor musun, canım babacığım Büyükler beni hep sana benzetirler Babasından almış kaşını gözünü derler Bu yüzdendir her gece saatlerce aynaya bakışım Senin eşgalindir kendi gözlerimde aradığım İşte bu yüzdendir her gece gizli gizli ağlayışım Canım babacığım, bu yüzdendir hayallere dalışım Biliyor musun, canım babacığım Ben artık gündüzleri hiç ağlamıyorum Yasakladım kendime gündüzleri hayal kurmayı, ağlamayı Sana kızdığımdan değil asla, kırgın olduğumdan değil sana Pek belli etmese de, annem de çok üzülüyor bu hallerime Dalıp dalıp gidiyor gözleri uzaklara Uzun uzadıya dalıyor bir meçhule sessizce Gözleri dolup dolup taşıyor sonra İçine akıtıyor gamlı gamlı yaşlarını gizlice Biliyor musun, canım babacığım Bugün günlerden Babalar Günü’ymüş yine Bütün bölük çarşıya gitti bir coşku bir neşeyle Kimisi babasına ufak bir hediye alacakmış Kimisi de telefon, telgraf açacakmış Bense koğuşta yapayalnız, şiirler yazıyorum aklımca İçimde yer kalmadı dertlerimi dökmeye O yüzden ortak ediyorum kağıdı kalemi kendime Biliyor musun, canım babacığım Bir kerecik olsun saçlarımı okşamadın Elimden tutup çarşı pazar dolaştırmadın Çay bahçesinde oturup bir dondurma yiyemedik seninle Olmadı işte, olmadı bir aile fotoğrafımız bile Bir meşin topum, bir bisikletim bile olmadı, almadın Bir komando künyesi ardında hatıra diye bıraktığın Onun onurunu da hiç birşeye değişmem, yanlış anlama beni İçimi dökmek benimkisi, hüzünlerim sana Babalar Günü hediyesi Birde adını bıraktın bana ama bir kere olsun anmadın Bir yağlı düşman kurşununa teslim ettin bütün hayallerimi Seninle birlikte gömdüler sevinçlerimi, gençliğimi, geleceğimi Olsun, ben yine de çok seviyorum seni, gurur duyuyorum seninle Bu yüzden aynı bölgede yapıyorum askerliğimi Bu yüzden her nöbet saatinde kesiyorum sınırdaki dikenli telleri Sırf bu yüzden düşman topraklarına atıyorum her fırsatta kendimi Biliyorumki bizi ayırdığı gibi kavuşturacak olanda o yağlı mermi İşte o yüzden saymıyorum şafakları, beklemiyorum tezkeremi [/I][/B][/COLOR] [COLOR="Navy"][B][I]emre 88 .4 elaziğ [/I][/B][/COLOR][/QUOTE] bu güzel yazınız için çook teşekkü ederim emeklerinize sağlık [CENTER][B][I][COLOR="DarkGreen"]Biliyorumki bizi ayırdığı gibi kavuşturacak olanda o yağlı mermi İşte o yüzden saymıyorum şafakları, beklemiyorum tezkeremi [/COLOR][/I][/B][/CENTER] |
[COLOR="Black"][B][I]ben de tşk ederim suzii benim......oglum asker ama adina yazdim .....[/I][/B][/COLOR]
[COLOR="Navy"][B][I]bende sabiha serine tşk ediyorum...eline yüreğine sağlık........[/I][/B][/COLOR] |
canimm babam allah babamdan razi olsunn hersey icin babam benimm biratnem iyiki var ellerinden öperim beni herseyimle destekledii sen babasinin kizi dediyhaa o bana yetti de artti yillarca...fatih kisaparmak ta dioyhaa hanii bi dikili agaci olmadi belki ama kendisi onuruyla yasayan koskoca bi cinardii...seni cok seviyorummm babacim...
|
yüreğine sağlık ablacığım...........tüm babaların babalar günü kutlu olsun.............
|
HADİ BABA..!
Baba para ver hadi bana Ayrılığın acısını satın alacağım Hadi baba, tut ellerimden Söz veriyorum sana Düşmekten korkmayacağım… Baba öp beni gözlerimden Oğlunum ben senin Utanma büyümüşlüğümden Söz veriyorum sana Bende utanmayacağım… Baba hadi satın al bana düşlerimi Gelirken bir de ekmek al Bugün Perşembe, aç olanlara ver onu Söz veriyorum baba Açlıktan korkmayacağım… Baba uçurtma yap yine bana Uçuracağım sevincimi yarınlara Hadi baba, söz veriyorum sana İpi koparsa ağlamayacağım |
[B][COLOR="Sienna"]Babam
Bes kardesi büyüttün annesiz Hem anamiz oldun hem babamiz Babam sen bizin icin sonsuz umuttun Daha nice yillara babam. Yüzüne degmesin hüzünden eser Sen babam sanki asirlik cinar Rabbim versin Uzun saglikli ömür ALLAH seni basimizdan eksik etmesin babam Keske her evladin olsa böyle babasi Eli degil ayagi öpülesi Bütün evlatlariyin icten duasi Bir Yüce dag gibi hep basimizda olasin babam Derdin ya Kizlarim raziyim bize Ögüt verirdin biz Annesizlere sevabin bin kat olsun, güzün gülsün Sen bize hakkini saglikta helal et babam. Iki cihanda bulasin cennetle, saadet Üzdüysek seni bilmeden affet Sevginle gerdin bize kol ile kanat Iyiki bizimlesin, iyiki varsin Babam Ta yürektendir benim duam Cok cektin dertle, gam Yikti seni yasadigin aciyla elem Dilerim bundan sonra hep gülesin Babam. Baba bir evin diregi imis Babasiz ev sevgisiz bos bir yürekmis Allahtan sonra en sevdigimiz sensin Bilki biz seni COk seviyoruz Babam.....[/COLOR][/B] |
ULU ÇINARIM...
Ulu Çınar'ım da yaprağın döktü, Bir anda boynumu büktürdün baba! Hüzünler çoğaldı, bağrımı söktü, Dayandığım dağı çöktürdün baba! Bundan böyle başa ne gelir, düşer? Dertlerim çığ olur boyumu aşar. Yaramı sarmaya bilmem kim koşar? Tabibi hanemden çektirdin baba! Yürürüm ardında koyduğun ize, Edepten hazine bıraktın bize. Bakışın yeterdi gereksiz söze, Önce Hak, sonra sen takdirdin baba |
[B]Babam Eve Dönerken
Babam Eve dönerken Memleketi cebinde olurdu Kayısılar manavdayken Babam Eve ağaçlarla dönerdi Babam Ev bark düşkünü hikayelerini Hep bu yollarda kaybetti Babam Bir gün eve hiç dönmedi [/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:03. |