![]() |
Site üyelerinin dikkatine !
[FONT="Century Gothic"]
[B][COLOR="Red"]Site Yönetimi olarak Müdahele Ediyorum, Merak etmeyin. İnsan gibi fikirlerinizi sunmasını öğrenin önce.[/COLOR][/B] [/FONT] |
--->: Site üyelerinin dikkatine !
benim kimseyle bir derdim yok kardeşim....ben o laflarımın hala arkasındayım ve de dönmüyorum..çünkü o laflarımda hiçbir artniyet yok
sen anlamamışsın ne demek istediğimi...sizler bizlerin yaktıklarını söylüyorsunuz ama bende YAKMADIĞIMIZI ANLATMAK İÇİN NEDE OLSA TEKRAR YAKARIZ DEMEK itedim....tabi yanlış anlamışsın neyse umarım düzelmiştir konu...eğer hala yanlış düşünyorsan tüm site ARKAMDADIR EMİNİM BUNA... |
o yobazlar öyle yakmış sahte kemalıst sahte laik sahte atatürkçü dönmeleride medeniyetin ışığı ile yakacağız....bu konuyu değişdirin...saptırma ve tahrik kokuyo...
|
-->: Site üyelerinin dikkatine !
tahrikci koministler is basinda uymayin, birakin konussun.
|
sen sizin cahillere açık hedef gösdermişin ama o kadar akılı düşünüosun bir kere daha diyorum değişdirin bu konuyu.....
|
Site arkadanda olsa ne olur
Yazdığın cümleyi bir tekrar oku !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ya kıtsınız ya da ne dediğinizi bilmiyorsunuz. Siz kim oluyorsunuzda sivası sadece kendinizin miş gibi gösteriyorsunuz ve sadece sizlere mal ediyorsunuz. ve diğerlerini zeka seviyesi dü$ük bir şekilde sivaslı değil ve komik cümlelerle itham ediyorsunuz .... |
[B][COLOR="Blue"]Madımak olayıyla hemen hemen aynı tarihlerde bir katliam sonucu yanılmıyorsam eğer BAŞBAĞLAR diye bir köy katledilerek haritadan silindi memleketin bu kadar duyarlıinsanları neden bunu hiç konuşmuyorsunuzda madımak olaylarına gelince bülbül gibi (bülbüle hakaret oldu ama neyse) şakıyorsunuz bende bunu anlamıyorum...:confused::mad:[/COLOR][/B]
|
o ßağlar ßa$ını unutmayanlar sivası nasıl oluyorda bu kadar adice bir şekilde dile getiriyor.
Ki bağlarbaşına kim ne dedi |
Konu kapansın diye $ahıs neden diğer yazılar kar$ısında aynı cümleyi kullanmadı.
İnsanlık dı$ı yorumları yapan alay eden dini suistimal eden ve herşeyi yapıp yapıp dine mal eden siz sözde müslümanlar neden yazdığklarınızın farkında değisliniz ve o zaman neden konuyu direkt kapatmadınız sadece seviyeli yazan kişilere hakaret ettiniz |
YARATIK DEĞİL BELKİ SİZDE BİZLE AYNI ALLAHA KUL OLMA BILINCINI TASISANIZ BIRAZ ANLAŞACAĞIZDA COZMOZ BIZE YABANCI KALIO BILIO MUSUN???
|
MADIMAĞA SOYKIRIM MÜZESİ DİKİLECEK AMA SU YAKIN TARIHDE OLMAYACAK..SİZLE TARTIŞMAKDANSA GİDİP MADIMAK ÇORBASI İÇERİM DAHA İİ...
|
[B][COLOR="Blue"]Başbağlar unutuldu mu?
Erzincan `ın Kemaliye İlçesi `nin Başbağlar Köyü , 5 Temmuz 1993 günü 33 kişinin öldürüldüğü katliamın yasını tutmaya devam ediyor. Kemaliye `ye 64 kilometre mesafedeki köyde yaşayanların acısı dinmiyor. Katliamın ardından teröristlere yardım ettikleri belirlenen 16 kişi yakalandı. Sanıklar, ifadelerinde köyü yaktıklarını söyledi. Ancak 1993`te Erzincan DGM `de başlayan Başbağlar Davası, 22 Eylül 1997`de İzmir DGM `de sadece iki mahkumiyetle bitti. Başbağlarlılar , aradan 14 yıl geçmesine rağmen hala ilk günkü gibi tazeliğini koruyan katliamın yıl dönümünde, şehitlerini hatim indirerek anacak. Başbağlar Köyü Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği Başkanı Şerif Gül , yollara çıkıp protesto etmek yerine, Kuran okuyarak şehitleri anmak istemelerini `Vatana devletine bağlı olmaktan kaynaklanıyor galiba` ifadesiyle açıklıyor. `Acıları unutmak mümkün değil` diyen Gül , duygularını şöyle aktarıyor: `Biraz ilgisiz kalındı. Biraz gönül konuldu. 5 Temmuz `da bize ne kadar ilgi gösterildiğini göreceğiz. Bize ne kadar manevi destek veriyorlar göreceğiz. Sadece 3 gazeteci arayacak. Diğerleri neden aramıyor?[/COLOR][/B] [URL="http://www.tumgazeteler.com/?a=2127664"][COLOR="Red"][B] alıntıdır....[/B][/COLOR][/URL] |
Başbağlar unutuldu mu?
[B][COLOR="Blue"]Başbağlar unutuldu mu?
Erzincan `ın Kemaliye İlçesi `nin Başbağlar Köyü , 5 Temmuz 1993 günü 33 kişinin öldürüldüğü katliamın yasını tutmaya devam ediyor. Kemaliye `ye 64 kilometre mesafedeki köyde yaşayanların acısı dinmiyor. Katliamın ardından teröristlere yardım ettikleri belirlenen 16 kişi yakalandı. Sanıklar, ifadelerinde köyü yaktıklarını söyledi. Ancak 1993`te Erzincan DGM `de başlayan Başbağlar Davası, 22 Eylül 1997`de İzmir DGM `de sadece iki mahkumiyetle bitti. Başbağlarlılar , aradan 14 yıl geçmesine rağmen hala ilk günkü gibi tazeliğini koruyan katliamın yıl dönümünde, şehitlerini hatim indirerek anacak. Başbağlar Köyü Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği Başkanı Şerif Gül , yollara çıkıp protesto etmek yerine, Kuran okuyarak şehitleri anmak istemelerini `Vatana devletine bağlı olmaktan kaynaklanıyor galiba` ifadesiyle açıklıyor. `Acıları unutmak mümkün değil` diyen Gül , duygularını şöyle aktarıyor: `Biraz ilgisiz kalındı. Biraz gönül konuldu. 5 Temmuz `da bize ne kadar ilgi gösterildiğini göreceğiz. Bize ne kadar manevi destek veriyorlar göreceğiz. Sadece 3 gazeteci arayacak. Diğerleri neden aramıyor?[/COLOR][/B] [URL="http://www.tumgazeteler.com/?a=2127664"][COLOR="Red"][B] alıntıdır....[/B][/COLOR][/URL] |
en dogrusu senin seviyene inmemek....
|
KARDEŞİM ORAYA ERMENİ ANITINI DIKICEKLERDİ NE GIT İLERİ GÖRÜŞSÜZSÜN YAVV KENDİNİ TÜRK DE GÖRMÜYORSAN SAĞA ARTIK DİYECEK BİR ŞEYİM YOK...
|
[B][COLOR="Blue"]Arkadaşım bizler İnsana İnsan gibi davranırız..Sen önce insanlarla nasıl iletişim kurulur onu öğren..
Siteye bir konu araştırırken geldim diyorsun ve hakaret yağdırıyorsun..Demek ki sen bu konudan çok toplum içinde konuşma ve adab ile ilgili konuları araştır böylece kendini geliştirmşiş olursun...varsa bir derdin sorunun site sakinlerinin yardımcı olacağından eminim ama insan gibi sorar danışırsan...[/COLOR][/B] |
[B]arkadaşlar konu birazdan kilitleneceltir..
o zamana kdar kimse yiğido olduğunu ve belli seviyenin altındaki insanlarla muhatab olmaması gerektiğini unutmasın...[/B] |
-->: --->: -->: Site üyelerinin dikkatine !
[QUOTE=madımak_58;287682][B][I][COLOR="Magenta"]neden kilitleniyor konu? şurda güzel güzel tartışıyoruz...
insan olmak zor değil mi? ne mutlu ona ki,bir konu araştırıyormuş.siz araştırmayı biliyor musunuz? ne kadar bilginiz var? konu kapatmak kadar mı?[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] konu kilitleniyor cünkü siz seviyeyi düsürüyorsunuz |
EY BİLİNMEZLİK ŞEHİDİM ASKERİM POLİSİM VATANIM MİLLETİM TÜRKLÜĞÜM MÜSLÜMANLIĞIM SAPINA KADAR SİVASLIYIM DERSEM ÇIKMA ,OY MADIMAK HEPİMİZ ERMENİYUK DEMOKRASİ İSTAYRUK SAHDE ATATÜRKÇİLUK BELEŞ CUMHURİYETÇİLUK MÜZE İSTEYRUK DEYÜNCE ÇIIKKKKK....
|
ARKADASLAR LUTFEN KARSILIK VERMEYIN............................
|
[B]yeter artık!!
iki tane sivaslı bile olmayan kişiler kendi seviyesine uygun konu açıyor,benim güzel yiğidoalrım da onların seviyesine iniyor.. kendini o seviyede gören yiğidolar tartışmaya devam etsin... bravo!!![/B] |
TAMAM KARDEŞİM SİZİN NİYETİNİZ BELLİ TAMAM KURUN MÜZENİZİ TOPLANIN YAKIN 33 KİŞİYİ ÖCÜNÜZÜ ALIN KİNİNNİZ BİTENE KADAR TAMAM MI BAŞBAĞLARDA Kİ GİBİ MÜSLÜMAN GÖRDÜĞÜNÜZ SAKALLI BEBE ÇARSAFLI ÖRTÜLÜ YAKIN ÖLDÜRÜN KURUSUNA DİZİN...KATLEDİN..TOPLANIN KIRIN OTELİN CAMLARINI KIRIN LOKANTANIN CAMLARINI BİRDE BURDA ANLAYIŞDAN BAHSEDİYON...
|
BU KURUM TÜRK SİLAHLI KUVETLERİMİZ GİBİDİR İÇİNDE HAİN BARINDIRSA BİLE İLELEBET PAYİDAR KALICAKDIR...MÜSTERİH OLUN..
|
Bunlar muhatap alınmayacak kadar değersiz insanlar gerek yok bunlarla tartışmaya herkes sivaslının ne kadar mert ve dürüst insanlar olduğunu biliyor.Tüm arkadaşlarımdan özür diliyorum bu konu hakkında bir daha yorum yapmayacam çünkü değmez.Şunu bilin ki ben sivaslı olduğum için hiç bir zaman başımı öne eğmedim eğmeyecem de,sivaslı olduğum gurur duyuyorum,bu da birilerine kapak olsun....
|
TAMAM ARKADASLAR HAKLISINIZ GELİN OZAMAN BİR DİYALOG SOFRASI OLUŞDURALIM..AMA KIMSE YE GERİCİ YAKICI YIKICI BÖLÜCÜ YA HERKES DÜZGÜN Bİ ŞEKLDE OZAAMN KONUSSUN OK Mİ? VAR MISNIZ ??
|
BANA UYAR BUYRUN HALISAHA MACINA GELINNNNNNNNNN
BIZ ORDAYIZZZ 21 TEMMUZ PAZARTESI |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:13. |