![]() |
DAVETLİSİNİZ
[B][I][CENTER]Sivas'ta bulunan ve tatil için Sivas'a gelmiş arkadaşlarımız ile tanışma amaçlı bir buluşma gerçekleştirilecektir... Sizleride bu sohbette aramızda görmek istiyoruz... [/CENTER][/I][/B]
[CENTER][B]Tarih : [/B]08.08.2008 [B]Yer : [/B]Ethembey Parkı [B]Saat :[/B] 18:00[/CENTER] [B] [COLOR="Red"][CENTER]Buluşmaya katılacak arkadaşlardan bu başlıkta isimlerini yazdırmalarını rica ediyoruz[/CENTER][/COLOR].[/B] [CENTER][B]1) haythuyt 2) Abdullah Duman 3) cahar 4) yiğiter187 5) sultanşehir 6) kakikli samet 7) onay58 8) falconys 9) yakamozz[/B][/CENTER] |
--->: DAVETLİSİNİZ
[B][COLOR="RoyalBlue"]BENCE ÇOK GÜZEL BİR BULUŞMA BU BULUŞMAYI DÜZENLEYENLERİ KUTLUYORUM UMARIM KATILIM YÜKSEK OLUR.KEŞKE BİZ SİVASTAYKEN OLSAYDI AMA BİZ DÖNDÜK.TÜM SİVASLILARA SELAMLAR.[/COLOR][/B]
|
-->: DAVETLİSİNİZ
[QUOTE=cahar;293732][B][I][CENTER]Sivas'ta bulunan ve tatil için Sivas'a gelmiş arkadaşlarımız ile tanışma amaçlı bir buluşma gerçekleştirilecektir... Sizleride bu sohbette aramızda görmek istiyoruz... [/CENTER][/I][/B]
[CENTER][B]Tarih : [/B]08.08.2008 [B]Yer : [/B]Ethembey Parkı [B]Saat :[/B] 18:00[/CENTER] [B] [COLOR="Red"][CENTER]Buluşmaya katılacak arkadaşlardan bu başlıkta isimlerini yazdırmalarını rica ediyoruz[/CENTER][/COLOR].[/B][/QUOTE] sivasspor.com a da yazdım 7den sonra inşallah oradayım bu şekilde 2 sitede birbirini tanımış olur |
INSALLAH ORDAYIM............................
|
[B]Gelecek arkadaşları bekliyoruz....[/B]
|
[B]gelen az galiba :S[/B]
|
-->: --->: DAVETLİSİNİZ
[QUOTE=arikarinkuchi;293836][B]gelen az galiba :S[/B][/QUOTE]
HİÇTE BİLE BURADAN AZ OLSADA BU 2 SİTE İLE YAPILAN Bİ BULUŞMA BENCE İYİ OLACAK |
--->: -->: --->: DAVETLİSİNİZ
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;293850]HİÇTE BİLE BURADAN AZ OLSADA BU 2 SİTE İLE YAPILAN Bİ BULUŞMA BENCE İYİ OLACAK[/QUOTE]
[B]tamam hemen niye kzıyonki[/B] |
Güzel bir organizasyon olacağından eminim...Orada bulunmak isterdim :(
istanbulda da benzeri bir organizasyon düşünülürse sevinirim. Tüm türkiye biliyorki istanbulda yaşayan sivas halkının yüzdesi çok :) |
[B]Güzel bir düsünce, fakat calisma saatlerim uymuyor. :s[/B]
|
bu buluşmayı sağlayan arkadaşlara teşekkürler.güzel düşünülmüş.gelmeyi sivaslılar netteki değerli arkadaşlarla tanışmayı çok isterdim.ama o saatte işte olacağım için gelememenin üzüntüsü içindeyim.İNŞAALLAH böyle bir organizasyon tekrar yapılır pazar gününe denk getirilirse seve seve geliriz İNŞAALLAH
|
TEŞEKKÜRLER
DAVET İÇİN TEŞEKKÜRLER VE GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜNÜZ SİVAS DA OLSAYDIM KESİN GELİRDİM SİZLERE HAYIRLI MUHABBETLER İNŞALLAH KATILIMCI ÇOK OLUR.İYİ AKŞAMLAR...
|
yigido
arkadaşlar teşekkür ederim ama okudugum için bazıı sorunlu derslerim var ginede tşekkür
|
VALLAHA YARINA KADAR OLMEZ ISEK KATILMAYI DUSUNUYORUM
DIGER TUM ARKADASLARIMIZIDA BEKLERIZ TANISMIS OLURUZ |
[B][COLOR="Red"]Keşke Sivas'ta olsaydım mutlaka gelirdim.. :( [/COLOR][/B]
|
bu çok güzel bir davet.inşallah allah tan bir mani olmazsa oradayım.isimleri nasıl yazdırıyoruz.herkese selamlar.samet
|
inşallah bede 18/30 da oradayım sivas için her şeye varım tanışmak kaynaşmak tabiki güzel ve harika olur tşk ler bu davetiye gönderenlere yaşasın sıvas yaşasın sıvas spor her zaman gönlümüzdesin sevgi ve saygılarımla iyi geceler
|
daha önjeden haberim olsaydı bende haberlere çıkarırdım sizi. organizasyonu düselnyen kimse onlla görüşür izin alırdım ii olurdu.... nese bi dahaki toplanmanızda önjeden hbrim olursa çekerim;)
|
Keşke gelebilsem ama malesef zor görünüyor.Daveti tertipliyen düzenleyen arkadaslara teşekkür ederim...
|
iyi eğlenceler bende gelmeyi çok istiyorum ama imkanım el vermediği için başka zaman inş.... size iyi eğlenceler iyi sohbetler.
|
Selamlar şanlı sivasın yiğitleri
BU davetiniz için teşekkürler, can şehirden yeni döndüm ANKARA ya ama orda olmayı isterdim, ama siz ordasınız biz orda sayarız kendimizi, lütfen ethembey parkında, oranın eski işletmecisi rahmetlik TEKİN MATARA abimizi yad ediniz, biz onları izleyerek büyüdük, tüm kaybettiğimiz büyüklerimizin mekanı cennet yaşayanların ömrü sağlık huzur dolsun. Saygılar. BEZİRCİLİ::::
|
[B][I]Malesef gelemiyorum... Danimarka izin donemi biraz erken basladigini icin ben sivasa gittim geldim bile : ([/I][/B]
|
bende ne yazik gelemiyecem. bu sene izin yok maalesef. bu senede almanyada kaldik. katilan arkadaslara bo eglenceler diliyorum.
|
Davetiniz için çok teşekkür ederim fakat ben ankarada yaşıyorum bu yıl sivasa gitmem biraz zor orada olup katılmayı çok isterdim ama maalesef bu imkansız katılacak olan arkadaşlara iyi eglenceler diliyorum inşallah başka bir davette buluşuruz..........:)
|
keşke istanbulda'da bir organizasyon olsa burdada kalabalık oluruz...
|
[B][CENTER]Bende Gelıcem Evet Ama 7 De Ordayım Allah nasıp Ederse[/CENTER][/B]
|
-->: --->: -->: --->: DAVETLİSİNİZ
[QUOTE=arikarinkuchi;293853][B]tamam hemen niye kzıyonki[/B][/QUOTE]
KIZMAN-K YOK SADECE YORUM :D.................. |
-->: --->: DAVETLİSİNİZ
[QUOTE=AhMeTTuRaN90;294113][B][CENTER]Bende Gelıcem Evet Ama 7 De Ordayım Allah nasıp Ederse[/CENTER][/B][/QUOTE]
DÜN 9 30 DA KAPADIK ALLAH VEREDE BU GÜNDE MESAİ YAPMASAK AH SGK AH |
adım yılmaz şahin ilgili davetinize icabet etmek isterim tesekkurler.
|
insallah guzeol bır program olur hepınızın emegıne yuregıne saglık
|
arkadaşlar davatiniz için teşekürler bir sivaslı olararak tüm sivaslılara sevgilersaygılar
ben şu anda izmirdeyim işim yoğun olduğu için gelemiyecem teşekürler |
Gelmeyi çok isterdim.Tüm hemşehrilerime sevgilerimi gönderiyorum.Yanınızda değilim ama kalben oradayım.Hepinize güzel ve mutlu huzurlu günler diliyorum.
|
[B]Sivaslılar.net ailesi her geçen gün büyüyor bizlerde burada konuştuğumuz görüştüğümüz arkadaşları birde gerçek hayatta görüp yüzyüze görüşmek için böylesi bir organizasyon yaptık... Hepinizi bekliyoruz... İyi dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkürler...[/B]
|
[B][I][U]EMEGI GECEN HERKEZE TESEKKURLER SAYGILAR SUNUYORUZ..[/U][/I][/B]
|
Ben maalesef çok uzaklarda olduğum için katılamayacağım.
Şu an Almanya' dayım. Ama izine geldiğimde böyle güzel bir organizede bulunmak isterim. İnşaallah izine geldiğimde sizinle buluşmak, tanışmak isterim. Size iyi eğlenceler dilerim. Fotoğraflarınızı bekliyorum. |
Sivas ta olup da müsait olan herkesi bekliyoruz arkadaşlar...
|
1) haythuyt
2) Abdullah Duman 3) cahar 4) yiğiter187 5) sultanşehir 6) kakikli samet 7) onay58 8) falconys 9) yakamozz __________________ katılacak arkadasların bır kısmı |
Sivas'ta bulunan ve tatil için Sivas'a gelmiş arkadaşlarımız ile tanışma amaçlı bir buluşma gerçekleştirilecektir... Sizleride bu sohbette aramızda görmek istiyoruz...
Tarih : 08.08.2008 Yer : Ethembey Parkı Saat : 18:00 Buluşmaya katılacak arkadaşlardan bu başlıkta isimlerini yazdırmalarını rica ediyoruz . |
[B]tüh gelemedimm
top oynuyoduk :)[/B] |
GUZEL BIR ORTAM VARDI BU BULUSMAYI SAGLAYAN ABILERIME TESEKKUR EDERIM
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:05. |