![]() |
Evleneceğim insan
Maddiyatı iyi olsun
Maneviyatı iyi olsun Hayırlısı olsun Üçü bir arada olsun. Neden? Biri hayrına şunu anket yapsa. :) |
--->: Evleneceğim insan
[B]Anketi ekledim,
Bence hayırlısı olsun :)[/B] |
-->: Evleneceğim insan
[B]Ne olursa olsun insan olsun :) bu da olmalı bence :)[/B]
|
[QUOTE=FurkaN;296436][B]Ne olursa olsun insan olsun :) bu da olmalı bence :)[/B][/QUOTE]
[B]herhalde yani :)::D[/B]......................... |
--->: -->: Evleneceğim insan
[QUOTE=FurkaN;296436][B]Ne olursa olsun insan olsun :) bu da olmalı bence :)[/B][/QUOTE]
[B]Abi başka türlüsü caiz değil :D[/B] |
[B]3in1 olsun :D[/B]
|
[B]hayırlısı ne ise o olsun...........[/B]
|
Hayırlısı olsun diyelim :D ................
|
Hayirlisi olsun:
- cünki herseyin basi hayir ile baslasin - maneviyata elbette deger versin - maddiyat da önemli esasen ama iki kisi calistigi zaman bu da asilir |
aynen katılıyorum................
|
[QUOTE=tatli-dilli;296505]Hayirlisi olsun:
- cünki herseyin basi hayir ile baslasin - maneviyata elbette deger versin - maddiyat da önemli esasen ama iki kisi calistigi zaman bu da asilir[/QUOTE] aynen öyLe :) hayırLısı oLsn ............................... |
bence aşk olsun şıkkı da olmalıydı . Çünkü aşk olmazsa evlilik olmaz sıradanlaşır monotonlaşır . İllaki aşk aşk aşk ....
|
[B]Hayırlısını Istıyorum ................................[/B]
|
Hayırlısı olsun adam gibi adam olsun gerisi zaten gelir çalışılarak bir yere gelinir :)
__________________________________________________________________ |
[QUOTE=Peri-58;296528]Hayırlısı olsun adam gibi adam olsun gerisi zaten gelir çalışılarak bir yere gelinir :)
__________________________________________________________________[/QUOTE] hemso sana katılıyorum calısırsan herseyın olr |
hayırlısı olsun çünkü hayır herşeyin başıdır..............hakkımda hayırlısı kimse o olsun hayırsızı Allah da sevmez...........
|
[COLOR="Magenta"][B][I][center]olmusken ücü bi arada olsun yaaaa
:D :D :D buda nescafe ücü bi arada gibi oldu :D[/center][/I][/B][/COLOR] |
[B]Hayırlısı Neyse O Olsun...........................................[/B]
|
[B][I]Malı, soyu, güzelliği ve dini için evlenilebilinir ancak tavsiyenin büyüğü dini içindir.
Tavsiyeyi tutabilenlere mübarek olsun. [/I][/B] |
hayırlsı diyelim...........................
:D |
hayırlısı olsun bide mümkünse benim gibi sporcu olsun:D:D:D
ben sevmem öle evden işe işten eve. |
[QUOTE=sivaslı_gız;298260]hayırlısı olsun bide mümkünse benim gibi sporcu olsun:D:D:D
ben sevmem öle evden işe işten eve.[/QUOTE] [B]bide karateci olsun bişey daha var SARI kuşak olsun :D[/B] |
ya nie uğraşıosun benle sen hayret yaaa:D:D:D
|
valla 3 ü 1 arada olsun..sonuçta mantıksal olarak hayırlısıda var içinde maddiyatıda iyi, maneviyatıda iyi...3 ü 1 arada varken neden sadece 1 i olsun diye sorası geliyor inanın :D
|
üçü bir arada olsun birini seçersem öbürü olmuycak
|
tamamen yorumsuz herkes hayirlisi olsun diyoda is o noktaya gelindiginde neden ise hep maddiyat ön plana cikiyo manevyati hic soran yok ilk soru oglumuz ne is yapar:D namaz kilarmi diye sorani duymadim ben hakkimizda hayirlisi hak serleri hayreyler zannetmeki gayreyler mevlam görelim neyler neyler ise güzel eyler iyi forumlar mutlu yorumlar:)
|
hiç bi şey mükemmel değildir birinin parası varsa maneviyatı yoktur maneviyat yoksa maddiyattın ne anlamı var......
yani bir evlenecek kişiyi seçecek sen eksiklerinide anlayışla karşılayacak o kişiyi öyle kabullenecek.... herşeyin hayırlısı... |
[B][U]Hayirli olsun..........................[/U][/B]
|
Hayirlisi olsun...........................
|
Cevap: Evleneceğim insan
BENM EVLENECEĞİM İNSAN GÖNLÜMÜN NAKKAŞI YANİ GÖNLÜMÜN AYNASI OLMALI HERŞEYİMLE BENİ ANLAMALI DİNLEMELİ VE SÖZÜNDE DAVRANIŞINDA ALLAHI HATIRLATMALI BENİ NEFSİ İÇİN DĞİL ALLAH RIZASI İÇİN SEVMELİ VE EVLİLİĞİMİZN İSLAMI TEMELER ÜZERİNE OLUP ETRAFA ÖRNEK TEŞKİL EDEBİLECEK ŞEKİLDE OLMALI
BEN HAMD OLSUN ARADIĞIMI BULDUM VE NİŞANLIYIM :D DARISI SİZİN BAŞINIZA :D |
[QUOTE=gul-i_ahmer;312525]BENM EVLENECEĞİM İNSAN GÖNLÜMÜN NAKKAŞI YANİ GÖNLÜMÜN AYNASI OLMALI HERŞEYİMLE BENİ ANLAMALI DİNLEMELİ VE SÖZÜNDE DAVRANIŞINDA ALLAHI HATIRLATMALI BENİ NEFSİ İÇİN DĞİL ALLAH RIZASI İÇİN SEVMELİ VE EVLİLİĞİMİZN İSLAMI TEMELER ÜZERİNE OLUP ETRAFA ÖRNEK TEŞKİL EDEBİLECEK ŞEKİLDE OLMALI
BEN HAMD OLSUN ARADIĞIMI BULDUM VE NİŞANLIYIM :D DARISI SİZİN BAŞINIZA :D[/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Tabiki Hayırlısı Olsun :):) ------------------------------------[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Red"]gul-i_ahmer; (Kırmızı Gül )[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Allah Mutlu Etsin... Tamamına Erdirsin İnşAllah :) Senin Düşüncelerine Katılıyorum ;)[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] |
örfüne adetine bağlı,dini bilgileri üst düzeyde.(inş.okursam)tahsilli.mektepli:D
olsun.Hayırlısını nasip etsin Rabbim |
[QUOTE=burcum;312545][FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Tabiki Hayırlısı Olsun :):)
------------------------------------[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Red"]gul-i_ahmer; (Kırmızı Gül )[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Allah Mutlu Etsin... Tamamına Erdirsin İnşAllah :) Senin Düşüncelerine Katılıyorum ;)[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT][/QUOTE] GUL-İ_AHMERİN KIRMIZI GÜL OLDUĞUNU BİR SEN ANLADIN BURDA NORMALDE HERKES BURDA AHMER İSMİNİ AHMET İSMİYLE BENZETİP ERKEK SANIYORLARDI BENİ :D:D |
[QUOTE=gul-i_ahmer;312550]GUL-İ_AHMERİN KIRMIZI GÜL OLDUĞUNU BİR SEN ANLADIN BURDA NORMALDE HERKES BURDA AHMER İSMİNİ AHMET İSMİYLE BENZETİP ERKEK SANIYORLARDI BENİ :D:D[/QUOTE]
VE AYRICA GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN |
[QUOTE=gul-i_ahmer;312550]GUL-İ_AHMERİN KIRMIZI GÜL OLDUĞUNU BİR SEN ANLADIN BURDA NORMALDE HERKES BURDA AHMER İSMİNİ AHMET İSMİYLE BENZETİP ERKEK SANIYORLARDI BENİ :D:D[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Arapça da ondandır :D :D :D gerçi birazı Türkçe birazı Arapça :D Amin ... Ecmain İnşAllah[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] |
[QUOTE=burcum;312552][FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Arapça da ondandır :D :D :D
gerçi birazı Türkçe birazı Arapça :D Amin ... Ecmain İnşAllah[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT][/QUOTE] evet biraz öyle oldu :D sen arapça biliyormusun??? |
[QUOTE=gul-i_ahmer;312554]evet biraz öyle oldu :D
sen arapça biliyormusun???[/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Evet Çok Şükür Biliyorum :):):) sende biliyorsun sanırım ??? [/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] |
[QUOTE=burcum;312557][FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Evet Çok Şükür Biliyorum :):):)
sende biliyorsun sanırım ??? [/COLOR][/CENTER][/B][/FONT][/QUOTE] NEAM ::):)): KEYFEL HALİKİ YA RUHİ?? |
[QUOTE=gul-i_ahmer;312559]NEAM ::):)):
KEYFEL HALİKİ YA RUHİ??[/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"] EyvAllah ;) Şükran sadıgıy Elhamdülillah :):) mesmuki ??? :confused::confused:[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] |
[QUOTE=burcum;312563][FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]
EyvAllah ;) Şükran sadıgıy Elhamdülillah :):) mesmuki ??? :confused::confused:[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT][/QUOTE] İSMİİ HATİCETULKUBRA VE ENTİ???? |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:57. |