![]() |
En kötü huyunuz..?
e[B]eveeeeet, simdi herkez kötü huylarini yazsin :D
benimkisi: 1. bazen hemen sinirlenebiliyorum 2.söylenecek cok sey varken susmak ama sonradanda pisman olmak :S :D:D [/B] |
-->: En kötü huyunuz..?
Bende keci inati vardir :D Bir inat ettim mi tamamdir ama o kadar fazla inat yapmiyorum. dedigim gibi inat ettim mi tam inat olur :D
|
--->: En kötü huyunuz..?
[B]* inatligim vardir :)
* icime atip pisman olmak bendede var :D * kendi kedimede kizarim cesaretsizligim icin biraz fazla korkagim :D anaaa böyle bakarsam saysam cok cikacak bu kadar yeter :D[/B] |
inatçıyım:)
sinirliyim:) merhametsizim,hata yapanları affettiğim çok nadirdir..... |
[B]okey oynamak çok alıştım
okul açılacak ramazan başlıyor :) ben nasıl bırakcam onu düşünüyorum :) bunun dışında futbol oynarken yensek bile çok çabuk sinirlenirim defans adamının forvette ne işi var yavvv :D[/B] |
bırak şu mereti samet battıkça batarsın varın yoğun bi bakmışın uçmuş elinden:D
|
-->: --->: En kötü huyunuz..?
[QUOTE=sivaslı_gız;303055]bırak şu mereti samet battıkça batarsın varın yoğun bi bakmışın uçmuş elinden:D[/QUOTE]
Biraz abla sözü dinle Samet :D |
[QUOTE=sivaslı_gız;303055]bırak şu mereti samet battıkça batarsın varın yoğun bi bakmışın uçmuş elinden:D[/QUOTE]
[B]:D:D:D mynet okeyi bee :D [/B] |
abla pek olmuom ama zeka bakımından oldukça yüksek bir seviyedeyimdir
TracyMcGrady58 abi senin kötü huyun yok mu:D |
[QUOTE=sivaslı_gız;303058]abla pek olmuom ama zeka bakımından oldukça yüksek bir seviyedeyimdir
TracyMcGrady58 abi senin kötü huyun yok mu:D[/QUOTE] ben melek gibiyimdir :D yok yok tabiki kötü huyum var. ikinci yorumu okursan görürsün kardesim :) bir kac tane daha kötü huylarim var ama onlari daha sonra aciklarim :D |
[QUOTE=sivaslı_gız;303058]abla pek olmuom ama zeka bakımından oldukça yüksek bir seviyedeyimdir
TracyMcGrady58 abi senin kötü huyun yok mu:D[/QUOTE] [B]eee burda bana laf sokmuş oluyon ne yani ben seviyesizmiyim :S :)[/B] |
[QUOTE=arikarinkuchi]
mynet okeyi bee [/QUOTE] olsun oda kötü:D:D............................... |
ailece inadızdır küçükten büyüğe herkes inat bizde 5 yaşında oğlum var hepimizden inat
|
[QUOTE=arikarinkuchi]eee burda bana laf sokmuş oluyon
ne yani ben seviyesizmiyim :S [/QUOTE] yok yanlış anlama dikkat edersen sametten daha zekiyi demedim herangi bi kıyaslama yok yani kırdıysam kalbini özür dilerim |
[B][I]Yapma Dedıgım Seylerı Yapmayacaksın.
Ya O Anda Bırakırsın Ya Da İkinci Bir SAnsın Olmaz...[/I][/B] |
[QUOTE=sivaslı_gız;303063]yok yanlış anlama dikkat edersen sametten daha zekiyi demedim herangi bi kıyaslama yok yani kırdıysam kalbini özür dilerim[/QUOTE]
[B]haa şöle daha olmasın böle şeyler :D [/B] |
hop gevşeme iyiki bi özür diledik ne o öle yola geldin hesabı........laflara dikkat samet bey
|
hepimizzzzz kardesizzzzzzzzz bu öfke ne diyeeeeeeee :D:D
daglar oyyyyy oyyyyy oyyyyy yollar oyyyyy oyyyyy oyyyyyyy :D:D |
[QUOTE=sivaslı_gız;303073]hop gevşeme iyiki bi özür diledik ne o öle yola geldin hesabı........laflara dikkat samet bey[/QUOTE]
[B]:D:D:D ne kzıyon bee :( bişe demedik kötü huylu senii[/B] |
[QUOTE=arikarinkuchi]
:D:D:D ne kzıyon bee :( bişe demedik kötü huylu senii [/QUOTE] kızarım ben sinirliyim ben kötü huyluyumda sen sevgi pıtırcığımısın sanki:D:D:D |
[QUOTE=sivaslı_gız;303076]kızarım ben sinirliyim ben kötü huyluyumda sen sevgi pıtırcığımısın sanki:D:D:D[/QUOTE]
[B]öleyim tabii arkadaşların beni sınıfta sevgi pıtırcığı diye çağırdıkları bile oluyor :D [/B] |
[QUOTE=sivaslı_gız;303076]kızarım ben sinirliyim ben kötü huyluyumda sen sevgi pıtırcığımısın sanki:D:D:D[/QUOTE]
ikinizde insan olamazsiniz, su halinize bakin, hic mi utanma yok yaziklar olsun yuh size :D siz insan degil meleksiniz :D |
[B]En kötü huyum değerinden fazla değer vermek ! Böyle yaparak elimdeki tüm kız arkadaşlarımı kaybettim :(
Ama olsun ben böyle devam edimde hiç olmasın daha iyi.[/B] |
[QUOTE=arikarinkuchi]öleyim
tabii arkadaşların beni sınıfta sevgi pıtırcığı diye çağırdıkları bile oluyor :D[/QUOTE] yaaa itiraf ediosun yani sayın pıtırcık:D:D:D |
[QUOTE=EyüphanAydın;303081][B]En kötü huyum değerinden fazla değer vermek ! Böyle yaparak elimdeki tüm kız arkadaşlarımı kaybettim :(
Ama olsun ben böyle devam edimde hiç olmasın daha iyi.[/B][/QUOTE] [B]amaaaan boşver eyüp ben değer vermiyom kaybediyom :D ama değer veripde kaybetmek den iyidir :)[/B] |
[B]Nasıl boşverim Samet :D Bir çözümü var mı Sence ? [/B]
|
[QUOTE=EyüphanAydın;303085][B]Nasıl boşverim Samet :D Bir çözümü var mı Sence ? [/B][/QUOTE]
[B]:D sanmam hangi yönteme başvurursan vur yine de çare olmaz :) cadı hepsi cadı (sitedekiler alınmasın :D)[/B] |
[B]Ah Samet Ah...İçim yanıyor içim :D :D Bir bilsen[/B]
|
cok cabuk sinirlenirim,
yalan'a tahammül edemem.... |
sizde olanların hepsi bende de var ilkbaşta sinirim sonra inatçılığım hırsım aklıma birşey düşerse onu mutlaka yapmalıyım.ama merhametliyimdir.
|
en kötü huyum çok aşırı bağlı olduğum bir şeyden bir anda sebepsizce soğuyabilmem...bu yüzden hayatımda çok şey kaybettim....
|
en kötü huyum .eğer birşeyi hatırlayamassam ,hatırlayamadığım şey genelde isim ,şarkı,vb. ve hatırlayamazsam saatlerce onu hatırlamaya çalışırım bazen arkadaşlarımı arar onlara bile sorarım gecenin bir yarısı onlar zaten aradığım anda bilirler yine neyi takıntı yaptın diye bilirler huyumu huyum kurusun.................
|
bende almak istedigimi alamadigimda hemen sikayetci olurum :D
|
[B][I][U][COLOR="Blue"][FONT="Arial"]En kötü huyum israr ediyorum (ama hep deyil);)..................[/FONT]:D[/COLOR][/U][/I][/B]
|
bana göre benim hiç kötü huyum yok allaha sükür ama bir huyum varki bana çok zarar veriyor haddinden fazla iii niyetliyim iii niyetli olmam bana zarar veriyor bazen iyi niyetim suistimal ediliyor :)))
|
cok cabuk sinirlenirim, yalana tahammül edemem
|
çok sinirli olmam
.............. |
--->: -->: En kötü huyunuz..?
[QUOTE=çılgın-sedat;303347]çok sinirli olmam
..............[/QUOTE] [B]ooo sedat abi hoşgeldin askerlik nasıl gidiyor [/B] |
benim en kötü huyum herkese herşeyimi yaptırmak ve onun üstüne inatlaşmak istediğim bişeyin olmaması üzerine hemen sinirlenmem ve cinnet geçirmem insanların ağzından burnundan getirmem :D:D:D:D:D
|
[FONT="System"][COLOR="RoyalBlue"][B][I]bilmem çok kötü huyum yoktur.ama biraz daha sorumlu olabilirdim.ya da biraz daha az sinirli olabilirdim.[/I][/B][/COLOR][/FONT]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:52. |