Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   Terimden ... Küfürler (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=20921)

*AHISKALI* 11.09.2008 13:11

Terimden ... Küfürler

[B][FONT="Georgia"][IMG]http://www.kenthaber.com/Resimler/2008/09/11/00491524.jpg[/IMG]

9 Eylül, önceki gün. Saat 17.54. Levent Spor Yazarları Derneği. Bir grup arkadaş sohbet ediyor. Aralarında Osman Tamburacı da var. Tamburacı derneğe gelmeden önce Sky TV’de Türkiye-Belçika milli maçına ilişkin görüşlerini anlatıyor.

Dernekte arkadaş grubu sağdan soldan söz ederken, koyu sohbet sırasında Osman Tamburacı’nın cep telefonu çalıyor.

TELEFONDA KÜFÜR

Tamburacı telefon açıyor, arayan Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim.

Konuşmaya başladığı anda sinirleri gerilen Tamburacı, telefon konuşmasını bir arkadaşına dinletmeye başlıyor.

Terim:

"Yahu Osman, biraz önce Sky TV’de konuşmuşsun, bana söylediler. Ben ne demişim? Gündem değiştiriyormuşum, öyle demişsin. Ulan bu ne biçim konuşma?"

Tamburacı bu üslup karşısında şaşırıyor, nezaket içinde:

"Hocam, beni hep böyle zamanlarda arıyorsun, bir kere de, nasılsın, diye arasana."

Terim’de fren tutmuyor:

"Ulan ben senin bıyığını s...."

Tamburacı yerinde fırlıyor, "Sen ne biçim konuşuyorsun" derken, sinirden zangır zangır titriyor. Milli Takım Teknik Direktörü kendini kaybediyor:

"Ulan ben senin, ananı, avradını s....".

Tamburacı, "Doğru konuş, konuşmasını öğren" diye bağırırken, Fatih Terim galiz küfürlerini sıralamayı sürdürüyor.

Huzurunuzda Milli Takım Teknik Direktörü.

Bu duruma en az yedi-sekiz kişi tanık. Biri de, zaten dinliyor.

Telefon kapanıyor. Osman Tamburacı derhal avukatını arıyor. Fatih Terim’i mahkemeye vermeye hazırlanıyor. Telefon kayıtlarıyla birlikte.[/FONT][/B]

alıntıdır...

gürün_güzeli 11.09.2008 13:16

--->: Terimden ... Küfürler

gerçek mi bu acaba.....................

Abdurrahman 58 11.09.2008 13:19

Cevap: Terimden ... Küfürler

bence gerçektir.dün çok sinirliydi fatih terim.belçikanın teknik drektörünü tehdit edip duruyodu.normaldir ya bu sadece basına sızan haber.bundan daha beterlerini yapar bu adam eminim.

gürün_güzeli 11.09.2008 13:20

ayıp o zaman türkiyeyi lekelemeye hakkı yok kanımca...........

*AHISKALI* 11.09.2008 13:20

Cevap: --->: Terimden ... Küfürler

[QUOTE=gürün_güzeli;308635]gerçek mi bu acaba.....................[/QUOTE]

[B]bilmem,bugünkü internet sitelerinin haberlerinde yer alıyor bu haber?[/B]

Arif Coşkun 11.09.2008 13:22

Bu bana pek ciddi gibi gelmedi, ve zaten Fatih Terim'in bu şekilde küfür edeceğinede olasılık vermiyorum.Belki telefon açıp kızmıştır ama bu şekilde asla.
Hem bu alntı nereden alınmış hangi gazete hangi yayın organı böyle bişe olsa şimdi hertarafta duyulmuştu.
Neyse gerçekler er geç anlaşılır,bekleyip görelim.

*AHISKALI* 11.09.2008 13:23

[B]doğruysa elbetteki bit tkenik direktöre hele ki büyük Türk milli takımı teknik direktörüne yakışmayacak bir davranış lakin sözüm ona bazı gazetecilerin de art niyetli ve çıkar peşinde olduğunu düşünüyorum ki osman tanburacı da bana göre bu gazeteci tiplerinden[/B]

Arif Coşkun 12.09.2008 16:01

Haberi duyduğumda inanamamıştım Fatih Terim'in böyle bir şey yapacağına.Fakat dün akşam tv. lerde haberin gerçek olduğunu ve canlı yayında Osman Tamburacı kendi ağzıyla açıkladı ve mahkemeye verdiğini söyledi.
Ne olursa olsun bu düzeye gelmiş bir insanın böyle küfürler savurması çok şaşırtıcı vede üzücü.Küfür cahil ve aciz kişilerin işidir, bu davranışından dolayı Fatih Terim'i kınıyorum.

asitane3458 12.09.2008 16:07

walla fatih hoca acayıp kufur edıo onu bılıorum belçıka maçındada baya costu ama bu olayın doğru olup olmadığını bılmıorumm... ?

GuNaY 12.09.2008 16:37

[B]Fatih Terim Adana'lı...
Dilinin ayarı olacağını pek sanmıyorumda,
Bu konu niye bizi ilgilendiriyor onu anlamadım?
Hemen Terim'i hain, Tamburacıyı masum rolünemi koyacağız?
Mesleki konumu itibariyle Terim saygıyı hakediyor, ssevmek zorunda değiliz. Ancak bu şekilde öcü gibi gösterimesinide anlamıyorum. [/B]

EyüphanAydın 12.09.2008 17:05

[B]Çok iyi yapmış helal olsun.Küfür etmesi biraz abz kaçmış ama böylesi Kendini bilmez Spor yazarlarına az bile.[/B]

mesut_sivasliyiz_58 12.09.2008 18:09

fatih terim iyi yapmis boyle kisiler yazicilar bakalim kendi agazlarindan nasil yorum gazete yazarlar aferim abicim helal olsun?

xwst 12.09.2008 18:18

Agresif ya bu adam,hareketlerinden belli zaten.Kufur etmis midir bilmiyorum ama normal bi adam dil orası belli

FurkaN 12.09.2008 19:20

-->: Terimden ... Küfürler

[B]Daha düne kadar İmparator diyen devamlı yağ çeken Osman Tamburacı şimdide kankasını mahkemeye mi vermiş???... Küfür iyi bir şey değil ama bazen bizim basında haketmiyor değil...[/B]

ABDULLAH DUMAN 12.09.2008 19:23

BEN BU TÜR YORUMCULARI VE KÖŞE YAZARLARINI ZATEN HİÇ SEVMEMİŞİMDİR NEDENİNİ 3-5 AY SONRA GÖRÜRSÜNÜZ ŞEKİL DEKİ GİBİ DÜN SİVASSPOR U GÖKLERE YÜKSELTEN YORUMCULAR BUGÜN O ŞANSTI DİYOR

SAWAS 12.09.2008 20:05

Tanbura cıyı bilmem ama o belçika nın teknik traktörü haketmiş.Bence daha fazlasını hakediyor.Fatih Terim debasın toplantısında iyi konustu."Basınımız kendi çocuklarını çektiği kadar birazda onları çekseydi anlardınız" dedi ve bence sonuna kadar haklı...

altuntas58 12.09.2008 20:38

[B]3 Şeytanların yalakalarının derdi bizimi gerdi ne halleri varsa görsünler[/B]

LaEdri 12.09.2008 23:40

[B]şu adam yüzümden milli takım diye bir sevgi kalmadı içimden...hiçbir maçını izlemiyorum bile...[/B]

Abdurrahman 58 12.09.2008 23:49

[QUOTE=altuntas58;309450][B]3 Şeytanların yalakalarının derdi bizimi gerdi ne halleri varsa görsünler[/B][/QUOTE]

BU KONUYA VERİLEBİLECEK EN İYİ CEVAP
ELLERİNDEN ÖPÜYORUM ABİCİM.
SAYGILAR.

mesut_sivasliyiz_58 12.09.2008 23:56

coooooooooooook guzl haketmis kufuru bende olsam agzimda nekadar kufur varsa sinirimden soylerdim bence fatih terim yuzde yuz hakli insanlar zaten media cikmak icin ellerinden geleni yapiyor oldurseymis ondan daha iyimi ama kufurde iyimis gozumuze gormedimizi bilmek ama etiyse varki etmis adam suc bulmak degil yapani suc bulmaliyiz imparator tamam bir teknikdirektoru helal helal olsun fatih habiye destekliyorum onu

WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:36.