Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   SİZCE EN İYİ OTOBÜS FİRMASI HANGİSİ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=21222)

svsyzr 24.09.2008 08:55

SİZCE EN İYİ OTOBÜS FİRMASI HANGİSİ?

[B][COLOR="Red"][CENTER]Sivas Firmalarından gerek kalite ve gerekse yolcularına olan saygıda deneyiminiz sonucu sizce en iyisi hangisi?[/CENTER][/COLOR][/B]

[CENTER][IMG]http://img294.imageshack.us/img294/4180/sizceeniyiotobusfirmasiko6.jpg[/IMG][/CENTER]

svsyzr 24.09.2008 09:37

--->: SİZCE EN İYİ OTOBÜS FİRMASI HANGİSİ?

Bence Sivas Kızılırmak Turizm, otobüsleri eskide olsa diğer adı geçen iki firmadan daha iyi diye düşünüyorum. 3 firma ilede yolculuk yaptım ama en iyi Sivas Kızılırmak oldu ve şu an nereye gitsem hep onu kullanıyorum.

murat_koc 24.09.2008 09:38

Cevap: SİZCE EN İYİ OTOBÜS FİRMASI HANGİSİ?

sivas tur olması gerek yani otobüs kalitesi olarak ama misavirperver olan huzur ona göre secimini yap

haythuyt 24.09.2008 10:25

[B]BEN KIZILIRMAK KADAR BERBAT BIR FIRMA GORMEDIM OKADAR PINTILERKI 3 SAATLIK YOLCULUK BOYUNCA HEMDE YAZ AYINLA BIR KERE BILE KILIMA ACMAYI AKIL ETMIYOLAR ..VE AYRICA BENIM SATIN ALDIGIM BILETIN AYNISINI BASKA BIR YOLCUYA SATACAK KADAR SAHTEKAR..BUNLAR BENIM BASIMA GELDI OTOBUSLERIN ESKILIGI DE CABASI SIVAS GIBI BUYUK BIR SEHRIN FIRMASINA HIC YAKISMIYOR...[/B]

ötükenindelisi 24.09.2008 10:50

ben sadece şunu söylüm
sivastur kuruldu kurulalı ondan başka firmayla işim olmadı her hahta misafir yollar veya karşılarım kendim devamlı irtibat halindeyim ğider ğelirim yanlız yılmaz yılmaz bana çok büyük borç takarak ğitti

MeLody58 24.09.2008 11:57

SİVAS TUR .........................................

Kaptan-58 24.09.2008 11:58

[B]SİVAS İÇİN SİVAS TUR TABİKİ... AMA BEN GENELDE METROYU SEÇİYORUM. VEDE ÇOK MEMNUNUM... ULUSOY VS. GİBİ MİLLETİ KAZIKLAMIYOLAR... [/B]

haythuyt 24.09.2008 12:01

[B]VALLA ACIKCASINI SOYLEMEK GEREKIRSE HICBIR FIRMADAN MEMNUN DEILIM.
KESINLIKLE FIRMA CALISANLARI BU ISIN EGITIMINI ALMIS OLMALI..[/B]

SEMİH-58 24.09.2008 12:04

ya birçogu daha işi bilemiyor hizmette kalite diyorlar ama yok en kötüsünden bir örnek sivas tur daha birkaç sene öncesine kadar topkek hesabı yapardı düşünebiliyor musunuz babaya var kucaktaki çocuga yook :) güler misin aglar mısın

inşallah zamanla hizmetin ne demek oldugunu kavrayıp daha kaliteli yolculuklar yapacaklardır...

bu arada genellikle metroyu tercih ederim...Metro Zara yolunda...:)

haythuyt 24.09.2008 12:08

--->: Cevap: SİZCE EN İYİ OTOBÜS FİRMASI HANGİSİ?

[QUOTE=SEMİH-58;314021]ya birçogu daha işi bilemiyor hizmette kalite diyorlar ama yok en kötüsünden bir örnek sivas tur daha birkaç sene öncesine kadar topkek hesabı yapardı düşünebiliyor musunuz babaya var kucaktaki çocuga yook :) güler misin aglar mısın

QUOTE]

[B]VALLA SEMIH BIRGUN **** FIRMASI ILE IZMIRE GIDIYORUM ONDE OTURAN BI YASLI AMCA SU ISTEDI :) MUAVINDEKI TEK LAF ŞU:
[U]LA KALKTA AL YAW[/U]
TABI BUNU YASLI AMCA DUYMADI AMA OTOBUSUN ORTA KISMINDAKI BIR COK YOLCU DUYDU BENDE DAHIL:)[/B]

Kaptan-58 24.09.2008 12:09

[QUOTE=SEMİH-58;314021]ya birçogu daha işi bilemiyor hizmette kalite diyorlar ama yok en kötüsünden bir örnek sivas tur daha birkaç sene öncesine kadar topkek hesabı yapardı düşünebiliyor musunuz babaya var kucaktaki çocuga yook :) güler misin aglar mısın

inşallah zamanla hizmetin ne demek oldugunu kavrayıp daha kaliteli yolculuklar yapacaklardır...

bu arada genellikle metroyu tercih ederim...Metro Zara yolunda...:)[/QUOTE]

sivastaki firmalarımızın ülke geneline yayılmış firmalardan çok ders alması gerekiyor. ben Türkiyenin her yerinde Metroya güveniyorum vede çok memnunum..

SEMİH-58 24.09.2008 12:12

[QUOTE=Kaptan-58;314026]sivastaki firmalarımızın ülke geneline yayılmış firmalardan çok ders alması gerekiyor. ben Türkiyenin her yerinde Metroya güveniyorum vede çok memnunum..[/QUOTE]

haklısın abi zaten bizim firmalardada artık degişimler başladı zaman ilerledikçe görüp yaşadıkça adamlar tecrübeleniyor...

svsyzr 24.09.2008 12:13

[QUOTE=haythuyt;314019][B]VALLA ACIKCASINI SOYLEMEK GEREKIRSE HICBIR FIRMADAN MEMNUN DEILIM.
KESINLIKLE FIRMA CALISANLARI BU ISIN EGITIMINI ALMIS OLMALI..[/B][/QUOTE]

[COLOR="Blue"]Çok doğru söylemişsin valla bencede eğitim almalılar. Ben İstanbul Seyahat, Anadolu Turizm ve Nilüfer gibi firmalarla seyahat ettim çok memnunun kaldım. Neden bizim memleketimizde de öyle firmalar olmasın ki?[/COLOR]

svsyzr 24.09.2008 12:35

Ya bende yaşadım hemde yakın zamanda.eylülün başında Sivas'tan Kayseri'ye gidecektim. Sivas otogarında hemen kayseri diye bağırıyorlardı. Kızılırmak Şarkışlaya girdiği için 3 saatte felan gider dedim.Öz Sivas Huzur dan biri geldi. abi hemen kayseri dedi.

Bende aldım bileti
*cam kenarı olsun dedim
*Kayseride şehiriçi Servis var mı dedim "var" dedi.
*Şarkışlaya girer mi dedim kesinlik belirterek hayır dedi direk kayseri dediiiiii.
*otobüse binerken dedim ne kadar sürede gider max 2 saat 15 dedi.

Dakka bir gol bir
*verdiği bilet cam kenarı değil koridor
*Şarkışlaya girmez demişti Şarkışlaya da girdi.
*2 saat 15 dk maksimum demişti 13.00'de binmiştim 16.00'ya anca yetişti yani 3 sat sürdü.
*kayseriye indim söylene söylene servis nerde dedim? bana söyledikleri "Gardaş gözün açık olsun git şurdan kentin, metronun servisine bin."

BÜYÜK KONUŞMAYAYIM AMA BİR DAHA HAYATTA HUZURA BİNMEM.

Yani yaptıkları çok berbat ve hakaret edici.Yazıklar olsun.

havacı 24.09.2008 12:50

En berbatı kızılırmak digerleri fark etmez
Çünkü neden berbat bu firma çünkü şarkışlada tek firma istedigi gibi at koşturuyorlar
Bir seferinde istanbula gelecektim gelecegim gün bilet kalmamış yarına var dediler bende o gün gitmem gerekiyordu o zaman kayseriye bilet almak istedim yer yok dediler sivasa istedim yer yok dediler ordaki firmalarla istanbula gitmeyeyim bana bilet yok yer yok dediler bende araba kiralayarak sivas'a oradan da istanbula geldim kızılırmak gibi firmaları bırakın kalitesini yollara koymaları suç çünkü o günü unutmuyorum bana eziyet çektirdiler davranışlarıda cabası

Arif Coşkun 24.09.2008 12:58

Cevap: --->: SİZCE EN İYİ OTOBÜS FİRMASI HANGİSİ?

[quote=berat.demir;314036]valla zamanında bi olay yaşanış çok komik

Sivasımızın bir otobüs firmasına zamanın birinde bi hemşerimiz binmiş Sivas a gidiyor.
Otobüs hareket etmiş. 15 dakka sonra hemşerimiz muavinden su istemiş. Muavin getirmiş.
10 dakka sonra yine su istemiş muavin yine getirmiş. 10 dakka sonra yine isteyince muavinin canına tak etmiş ve yolcuya şöyle demiş:

La gardaş otobise binmeden önce gaya duzu mu yaladın yav. Yeter artuk. :D :D[/quote]

Oda bişemi berat'çığım;)

Zamanın birinde de bir mola yerindeyim. Başka bir şehire giden otobüs geldi mola verdi.
Neyse yemek için herkes masalara oturdu.
Derken yemekler yeniyor,bu arada gözlüklü 30 yaşlarında bir zarif beyefendi dikkatimi çekti.Kırıtarak.
İkide bir garsona bakıyor işaret vs. Her gelmesinde birşey soruyor istiyor,
Bir daha çağırdı garsonu bu sefer bakayım ne isteyecek dedim dikkatlice izledim.
Yolcu: "Garson bey peçete getirirmisin lütfen." Dedi.
Garson: Yolcunun yüzüne bir müddet baktıı. O ne laaaa...Neydecen peçeteyi (kendi kolunu ağzına götürerek) koluğnan silsene işte, ben şimdi nerde bulam peçetee saaa Allaaahh Alllaaahhhh adama bakk yavvvv.....:D
Diye diye uzaklaştı garsonn ve gittiiii:D

Bu bir anı olarak hafızamda kaldı hep.:)

jacop162000 24.09.2008 14:36

tabiiki NiLüFER TURİZM ustune tanımammmmmm.................

nihat83 24.09.2008 16:51

sivas tur tabiki..............................

Svs_Crazy_58 24.09.2008 17:17

[B][I]Tabiiki MEtro Turızm...............[/I][/B]

Engin58 24.09.2008 17:21

[B][I][U][COLOR="Red"]YOLLARIN INCISI SIVASIN BIRINCISI TABIIKI ***SIVAS TUR*** SIZI SEVDIKLERINIZE KAVUSTURUR :*****[/COLOR][/U][/I][/B]

Abdurrahman 58 24.09.2008 17:25

-->: SİZCE EN İYİ OTOBÜS FİRMASI HANGİSİ?

bence huzur turizm alanında 1.

CrSivaslim58 24.09.2008 17:31

[B][U]Yani ben Sivas tur diyorum bencede
o en iyisi sanırım bide Sivas turu iyi taniyom
diye:D[/U][/B]

haythuyt 24.09.2008 17:32

[QUOTE=CrSivaslim58;314277][B][U]Yani ben Sivas tur diyorum bencede
o en iyisi sanırım bide Sivas turu iyi taniyom
diye:D[/U][/B][/QUOTE]

[B]HAYROLA SEMIHIM SIVAS TURDA MUAVINLIK VEYA SOFORLUKMU YAPTIN HANI IYI TANIYOM DEDIMYA O BAKIMA :D:D:D[/B]

CrSivaslim58 24.09.2008 17:41

[QUOTE=haythuyt;314278][B]HAYROLA SEMIHIM SIVAS TURDA MUAVINLIK VEYA SOFORLUKMU YAPTIN HANI IYI TANIYOM DEDIMYA O BAKIMA :D:D:D[/B][/QUOTE]

[B][U]Yaa Televiziyona bakarsam görüyom işte
:D:D:D:D:D:D
Bir Çocuk bunlari bilmesi lazim:D[/U][/B]

svsyzr 25.09.2008 09:51

[CENTER][B]Favori Kızılırmak Turizm
Diğerlerinin samimiyetine inanmıyorum...[/B]

[IMG]http://img150.imageshack.us/img150/3527/slayt1pq4.jpg[/IMG][/CENTER]

Rallim58 25.09.2008 11:31

[B]Firma ismi ne olursa olsun her firmada her türlü insan karakteri mevcuttur. Firmanın bilet gişesinden başlayıp, muavininden devam edip şoför ahlakında sona eren ciddi bir eğitim ve ciddiyet olmadığı müddetçe her firmadan şikayet vardır. Aslolan, hizmet ve misafirperverliğin beyinde iyi algılanılmasıdır.

Dikkat edilirse herkes bir firmayı savunuyor demekki her firmada iyide var kötüde ama firmalardaki iyi oranlarının çokluğuna bakmak lazım.

Ancak burada yolcu olarak bizlere çok ciddi işler düşüyor ama bunu yerine getirebiliyormuyuz ona bakmak lazım... Duyduğumuz rahatsızlıları anında ilgili firma yetkililerine iletme sorumluluğumuzu yerine getiremiyorsak kimse şikayetçi olmalıdır.

Görevim gereği Ankara'ya arada gider gelirim ve yolculukta uyuyamadığım için 3 veya 4 no'lu koltuklar tercihimdir. Böyle olunca şoförle-hostes yada şoförle yardımcısı arasında yaşanan tüm olumsuzluk ya da yanlışlara şahit olma şansımız fazladır.

Yaşadığım ilginç bir anım.....
Üniversite öğrencisi olduğu her halinden belli 2 bayan dinlenme tesislerinde şoförümüze soruyor:
-Kaptan ben saat l6.00 dan önce AŞTİ de olmalıyımki oradan Antalya'ya geçeceğiz, o saate kadar AŞTİ'de olabilirmiyiz?

Bizimki hiçbir engeli, Ankara trafiğini, indir bindiri hesap etmeden yolcu kapma adına cevap verir

-Yaaa neden olmasın bacım yetiştiriririm seni...
Ankara'ya girişte; vakit daralmasına rağmen Sivas'a geri dönüş yükü alarak tam 20 dakika gecikme ile AŞTİ'ye girdi... Saat 16.20

Şoförümüzün savunma mekanizmasına bakın
-Söz verdik ama olmadı farzetki teker patladı neydek yetişemediysek..Bayan gözyaşı ve isyanla uzaklaştı... Biz tabi şirkete müracaat ama sonuç tahmin etiğiniz gibi..
Tüm ilgi; iş bitene kadar değil, ömür bitene kadar olmalı, gelecek düşünülmeli...[/B]

ardaa 26.09.2008 18:25

tabiki de huzurrrr turizmm en iisi bu

Alibaba58 26.09.2008 19:03

Bu zamana kadar bütün yolculuklarımı Metro ile yaptım çok memnunum 6 senedir Sivas'a gitmiyorum ama gitsem yine Metro olur herhalde.

gecekulu 26.09.2008 22:55

TRAFİK KURALLARINI KİM DAHA İYİ UYGULUYORSA BENİM İÇİN EN İYİSİ O FİRMADIR.
TRFİK TERÖRÜNE DUR DİYELİM...........................

EslemNida 27.09.2008 13:30

Sivas Tur-Metrooo ...........................

asitane3458 27.09.2008 16:13

eskıden sıvastur du sımdı ıse HUZUR .....daha ii

mesut_sivasliyiz_58 27.09.2008 17:59

benim icin farketmez ama en cok ben sivas turla yolculuk etim ve hepsi benim icin iyi bir firmalar rahat yolcukluk tek sivasda var benim icin

okkan 27.09.2008 18:21

Şehrimizde ki bu dört firmadan,Kızılırmak öz firmamız ve başaltı güreştiği için onu kategoriye dahil etmiyorum Kayseri yolunda tartışmaşız lider...Metro ya gelince firmada çalışnalar yazıhanedekiler katip .işçi vs.Sivaslı ama asıl otobüs sahipleri NEVŞEHİRLİ vede AKDAĞMADEN li olduğu için geçiniz:)...Sivas Tur Köklü bir firmamız diğerlerine bakaraktan ama misyonundan uzaklaştı..Özellikle ANTEP lilerin eline gectikten sonra bir vurdumduymazlık gidiyor ve firma yüzde sekseni ANTEPLİLERİN elinde olduğu için geçiniz:)HUZUR..Sivas ta hizmet ve kaltie anlayışını başlatan eski KILIÇKAYA turizmin devamı olduğu için kaliteden ödün vermeden hizmete devam etmektedir..Ayrıca çalışanlar ve de otobüs sahipleride Sivaslı olduğundan şehrimizin yerli malıdır..Güvenle binebilirsiniz tercih nedenidirArkadaşlar burda önemli olan insanımıza en iyi hizmeti veren vede firmanın Sivaslılaraın olup olmadığı önemlidir...Önemli olan yolda değil hizmette rekabettir.....

summerstar 02.10.2008 03:29

arkadaslar benim bu konuyla ilgili bi sorum olacak
türkiyede otobüslerde cep telefonu serbest diye duydum
bu dogrumu ve her sirket ve her otobüste serbestmi ?
bilen varsa ve cevap alabilirsem tesekkür ederim

altuntas58 02.10.2008 09:56

-->: SİZCE EN İYİ OTOBÜS FİRMASI HANGİSİ?

[B]Bu otobüs fiemaları daha bin fırın ekmek yemeliki gercek birer firma olma sıfatını kazansınlar bence sivasımızın güzel insanları böyle kaba sapa firmalara layık değil herkesin başından bir çok olay gecmiş benimde başımdan yolculuklarım sırasında olumsuz bir kac olay gecti bir sivaslı olarak bütün bu olumsuzluklara karşı tepkimizi göstermeliyiz [/B]

Divriği_Mursal 02.10.2008 10:09

Sivas tur'da gelirken yaşadığım rezillikleri saymakla bitiremem.Klima sıcak üfleyip içeriyi 40 derece yaptı.Otobüsün bir parçası ön tarafta oturan bayanın kafasına düştü.Muavinler ilgilenmedi...Giderken Divriği'ye gittiğim için Divriği Nazar'a binmiştim.Çok güzel bir şekilde gitmiştim.Ama gelişte bunları yaşadım işte....

seheresma 02.10.2008 23:27

BEN SU TUR BU TUR DEMIYCEM CUNKI OTOBÜS BENIM ICIN HIC RAHAT DEGIL SIMDIYE KADAR TRENLE GITTIM HERYERE DINLENMIS OLARAK UYANIYORUM DAHA RAHAT [COLOR=blue]------hepinizde neyle gidersenz gidin [COLOR=red]ALLAH cc.[/COLOR] kazasiz belasiz gitmek nasip etsin [/COLOR]

aykut-akay 03.10.2008 00:24

[B]HEPSIYLEDE COK KEZ SEYAHAT ETTIM HEPSINDEDE + LAR VE - LER VAR

BUNLAR ICIN ILK BASATA EGITIM EGITIMLI KADRO ILE DAHADA MÜSTERI KAZANILIR

HA DERSENIZKI KIME OY VERDIN SIVAS TUR O BIZRAZ ÖNDE GIBI YOKSA HAKSIZMIYIM[/B]

sonbahar5803 03.10.2008 00:27

Metro ve Kızılırmak'ı bilirim. Bence ikisi de birbirinden berbat.

Özellikle Kızılırmak.

Bir bilet hep iki kişiye satılır. Şarkışla'dan binecek adam ayakta kalır. Bir de kendi hataları değilmiş gibi yolcuya bağırıp çağırırlar.

waqrant 03.10.2008 11:34

HERYERDE HER KOSULDA METRO ARKADAŞLAR BASKASINI TANIMAM.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:49.