![]() |
"pembe düş "salatası
[B][COLOR=darkorange]Kırmızı lahanayı robotta çekin yada rendeleyin .Üzerine sarımsaklı yoğurt ekleyin .Ve bir tavada yağ ile salçayı yada kırmızı pul biberi yakarak salatanın üzerinde gezdirin çok basit görüntü de lezzeti de muhteşem
[IMG]http://img87.imageshack.us/img87/2720/dscn1443xc7.jpg[/IMG][/COLOR][/B] |
Cevap: "pembe düş "salatası
abla bize yazık günah değilmi yaaa... hani resim yayınlamak yoktu.......... :D
|
[B][COLOR=darkorange]karnınız doyunca yorum yapmıyorsunuz napim başka çare bırakmadınız bana :D:D:D üstelik bize daha da yazık bizde orucuz ve bu yemekleri yapıyoruz kokosuna görüntüsüne tahamül etmek daha zor [/COLOR][/B]
|
--->: "pembe düş "salatası
[IMG]http://img87.imageshack.us/img87/2720/dscn1443xc7.jpg[/IMG]
[B]AHANDA SIMDI BAYILACAM ABLAAAAA AKSAMA BEWNIM YERME SUNDAN EKMEKLE BI BAN HEMIIIII:D[/B] |
Cevap: --->: "pembe düş "salatası
[quote=haythuyt;314178][IMG]http://img87.imageshack.us/img87/2720/dscn1443xc7.jpg[/IMG]
[B]AHANDA SIMDI BAYILACAM [/B] [B]ABLAAAAA AKSAMA BEWNIM YERME SUNDAN EKMEKLE BI BAN HEMIIIII:D[/B][/quote] [B][COLOR=darkorange]ayy ay ay yazık sana kıyamam yaaa söz ekmeğimi bandıracam senin için [/COLOR][/B] |
Yaaaa saat kaç iftara daha çok varmıdır.
Şimdi bana bu pembe düş salatasıyla başbaşa kal deseler... Şimdi bana bu pembe düş salatasını yermisin desler... Şimdi bana gel şu pembe düş salatasını al deselerr... Şimdi bana bu pembe düş salatasyla iftar et deselerr... Ya kroncik bacım bu ne yaavvvv.. bu pembe düş salatasımı nedir insana şiirler yazdırıyor... :D:D Gelllllll 2 saat 15 dakkaaa gellll:D Saatler ne kadar zalım olursa olsun geçmeye mecburdur;) |
daha dün buna benzer bir salata yedim, ama benimkinin adi mor düstü : ))
|
Cevap: --->: "pembe düş "salatası
[quote=tatli-dilli;314216]daha dün buna benzer bir salata yedim, ama benimkinin adi mor düstü : ))[/quote]
[B][COLOR=darkorange]kız sen uykusuz kaldıkça espri yapma yeteneğin gelişiyor anladım ben onu :D :D :D[/COLOR][/B] |
Gerçekten '' beni ye'' diyo..:)
Makarna salatasına yaptığımız sos varya, mayonezli.. Bende kara lahanayla kuru soğanı karıştırıp o sosu ekliyorum üzerine, tadını bilmem ama görünüşü benziyo bu salataya.. Bunu da deneyecem kronick.. Ellerine sağlık.. |
-->: "pembe düş "salatası
[B]kronick[/B]
sen bu gidişle milleti bilinen bilinmeyen tüm kronik hastalıklara müptela edecen :) |
Mor düs / kirmizi lahanali yogurt
[B]Kirmizi lahanali yogurt[/B]
[B]Malzemeler:[/B] [B]ici icin:[/B] - istediginiz kadar kirmizi lahana - zeytinyagi - tuz, vs baharatlar [B]sosu icin:[/B] - istediginiz kadar yogurt - sarimsak [B]Yapilisi:[/B] yikayip ince ince kiydigimiz kirmizi lahanalari zeyitnyaginda tavada biraz da olsa hasliyoruz sertlikleri gidene kadar, icine tuz ya da istege göre sebze baharatlari atip karistiriyoruz. daha sonra bu karisimi sogumaya birakiyoruz. daha sonra bir kasede sarimsaklarimizi eziyor ve yogurtla karistiriyoruz. bu karisimi soguyan ic ile karistirip, cigitsiz yesil zeytin, taze ufak kiyilmis sogan, ve cherry domates ile süsleyip yemek üzere sunuyoruz, affiyet bal seker olsun... [CENTER][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img376.imageshack.us/img376/3213/fotoraf006gp6.jpg[/IMG][/URL][/CENTER] |
Cevap: Mor düs / kirmizi lahanali yogurt
hep vardi bu kanlar ama zaman yetmiyor iste herseye : ))
yaptigim seylerin resmini cekmeyi hep unutuyorum ya : (( bir kase degil bin kase fede ne demek efendim... |
BU TARİF BİZ ÖĞRENCİLER İÇİN ÇOK İİ OLDU.. HEP AYNI SALATAYI YAPP YİYODUK....SÖYLE PRATİK YEMEK SALATA PİLAVLARDANDA KOYSANIZ ......BİDE RİCA ETSEM Bİ TABAK DA BEN ALABİLİR MİYİM..
|
Vay... vayyyy... vayyyy... Neler varmış nelerrr. :D
Yav şimdilik resimlerle yetinecez anlaşılan, görüntü çok hoş görünüyor eminimki tadıda öyledir. Emeğine eline sağlık, bu gidişle daha pek çok çeşitlerle tanışacaz zengin bir yemek uzmanı kadrosuna sahip olacaz demektir.Paylaşım için teşekkürler... |
Eline sağlık tatlı-dilli. Yemeklerin de en az tatlı dilin kadar güzeldir eminim...[IMG]http://img380.imageshack.us/img380/6559/acangulwd0.gif[/IMG]
|
[B][COLOR=darkorange]tablo gibi maşallah yeme de izle ! renklerin dansı :D[/COLOR][/B]
|
[B]Cherry domates ne oluyor?
Vişne büyüklüğünde olan domatesler mi? :)[/B] |
Güzelmis................................................
|
evet sevgili yigiter aynen onlar oluyor,
hani lokma domatesler hopp diye agiza atilanlar : )) |
[QUOTE=tatli-dilli;347776]evet sevgili yigiter aynen onlar oluyor,
hani lokma domatesler hopp diye agiza atilanlar : ))[/QUOTE] [B]Vay be! Ne terimler girdi dilimize!!:) Hepsi hormonlu ne de olsa.Ne farkeder ha cherry ha Tokat:)[/B] |
Ben böyle pembe bir salatayi ancak düsümde görürüm, sariya desek yapar mi acaba? Ellerine saglik, tam bir sanat eseri.
|
@ yigiter napalim artik hormonlu hormonsuz idare edecegiz artik ama cok lezzetli bunlarda ya
@ sandalli'm söz yapmazsa sari sana yapar bu kumral sana : )) |
[B]Benim de üniversitede evde önümüze konan resmen malzemelerin doğranmadan tüm tüm konup adına salata denen şey aklıma geldi.:)
Biz ona pembe düş değil karabasan salatası diyorduk..::D[/B] |
ya olurmu bunlarin hepsi dogranip pisiriliyor aaa : ((
|
[B]Yok ben senin salatan için demiyorum zaten.
Ama bak o salatalık malzemeleri böyle minik minik doğramada üstüme yoktur.Belki bir tane vardı o da kronicktir herhalde.:)[/B] |
hadi bakalim o da bir marifet degilmi cok iyi : ))
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:32. |