![]() |
Hadise ile ilgili haberler
[B]Hadise ankette ilk sırada!
"Türkiye'yi 2009'da kim temsil etmeli" anketinde yüzde 37 oyla ilk sırada yer alan Hadise, Eurovision teklifine soğuk bakıyor..En popüler Eurovision fan sitesi eurovisionturkey. com'un "2009'daki yarışmada ülkemizi kim temsil etsin?" anketinde son 3 yıl olduğu gibi Hadise yine ilk sırada yer aldı. 'Deli Oğlan' isimli şarkısıyla müzik listelerini alt üst eden Hadise, oyların yüzde 37'sini topladı. Geçtiğimiz yıllarda aldığı Eurovision teklifini menajerinin istememesi nedeniyle kabul etmeyen güzel şarkıcının, 2009 için de alacağı başarısız bir sonucun kariyerini olumsuz etkilemesinden korktuğu ifade edildi. Hadise'nin ardında ise sıradışı görünümü ve müziğiyle çıkış yapan Hayko Cepkin var. Bin 467 oy kullanıldı * Hadise % 37.36 (548) * Hayko Cepkin % 36.88 (541) * Grup Hepsi % 11.52 (169) * Hande Yener % 6.54 (96) * Şebnem Ferah % 4.09 (60) * Murat Boz % 1.50 (22) * Demet Akalın % 0.68 (10) * Nez Yüzde 0.61 (9)[/B] |
--->: HADİSE İLK SIRADA
[B]bence
grup hepsi olmalı [/B] |
-->: HADİSE İLK SIRADA
[B]Bence Eurovisionda Türkiye'yi 2009'da Hadise temsil etmeli [/B]
|
Cevap: HADİSE İLK SIRADA
[B]Fizigiyle olsun sesiyle olsun gerekse guzelligiyle olsun ulkemizi basariyla temsil edecektir Hadise...[/B]
|
Bencede başarıyla temsil edecek yetenek ve güce sahip biri. Eğer kabul ederse ona başarılar dileriz.
|
ben de hadiseye bu konuda güveniyorum.
|
[B][COLOR="Green"]Hadise'ye güveniyorum ama bu yeterli değil.
Oylar başarıya göre gelmiyor, tamamen politik. O yüzden fazla birşey beklemeyelim. Komşu komşusunu kollayacak yine. Bizde komşu olmadığına göre, gurbetçilerden medet umacağız her zamanki gibi. O şekildeki derecemiz de belli. İlk 10'a gireriz, bu kadar... Sertab Erener'in başarını beklemeyelim. Çok zor bir daha o mutluluğu yaşamak...[/COLOR][/B] |
[B]Şarkı ve Hadisenın yorumu gercekten süper ötesi ben cok ümitliyim...[/B]
|
arkadaşlar hadise bu arada sivaslıdır biliyormuydunuz
bence bu sene biz kazanırız çok güzel olmuş valla |
[B][I]Ben biliyordum Sivaslı olduğunu bence birinci olmasada ikinci olur diye düşünüyorum, sesi ve fiziğiyle mükemmel biri inşALLAH da kazanır.[/I][/B]
|
2009 yılına Hadise'yi dinleyerek girdim. Yarışmada okunacak şarkıyıda beğendim, güzel.
Başarılar diliyorum. İnşallah hemşerimiz yüzümüzü güldürür. |
[B][COLOR="Navy"][U]gercekten dehşet güzeL söyLemişş .....................[/U][/COLOR][/B]
|
Belçika'da Sivas'lı bir ailesinin kızı olarak dünyaya gelmiş kendisine sivasi temsil etmesi çok gurur verici...
|
[I]Tamam hersey cok güzel , hemserimiz insallah iyi bir derece kazanir , ama o TÜRKIYEmizi temsil etmek için gidiyor bunu unutmamasi lazim , birinci olmak içinde Türkçemizin bir kelimesini bile kullanmamasi benim için utan verici .Dilimizin kökü mü kurudu anladim...[/I]
|
[quote=Militan_Asena58;355832][I]Tamam hersey cok güzel , hemserimiz insallah iyi bir derece kazanir , ama o TÜRKIYEmizi temsil etmek için gidiyor bunu unutmamasi lazim , birinci olmak içinde Türkçemizin bir kelimesini bile kullanmamasi benim için utan verici .Dilimizin kökü mü kurudu anladim...[/I][/quote]
[B][COLOR=darkorange]DÜM TEK DÜM TEK diyor ya yeter işte fügürler güzel ritim güzel bence iyi bir derece yapar [/COLOR][/B] :D :D :D |
İlk dinlenildiğinde bile kulağa hoş geliyor. Dilerim başarılı olur.
|
Güzel bir derece alacağına inanıyorum, ayrıcada hemşehirlimiz olarak gurur duyarız.
|
Eurovision kadar siyaset bulaşmış başka bir yarışma var mı acaba?
Böyle amacından sapmış bir yarışmaya,basit bir şarkıcının katılması güzel.. Zamanında sırf ABD'nin tezkere isteğini reddettik diye ABD karşıtı ülkelerden bolca oy alıp birinci olunca Sertap diye bir kadın kendini sanatkar-ı azam sandı,burnu daha yere inmedi..Halbuki o gün oraya hani şarkıvı hangi şarkıyla çıkarsa çıksın biz birinci gelecektik.Çünkü ortada yarışma diye bir şey yok!Siyaset!! |
[QUOTE=kronick;355839][B][COLOR=darkorange]DÜM TEK DÜM TEK diyor ya yeter işte
fügürler güzel ritim güzel bence iyi bir derece yapar [/COLOR][/B] :D :D :D[/QUOTE] Helal , Düm tekt düm tekle baya yol geceriz :rolleyes: |
[B]bende basaracagina inaniyorum :)
ama murat boz secilseydi o da güzel yapardi :D [/B] |
Süper bi şarkı yapmışlar.Kesin 1.lik alırız.
Ve acaip tutulur DÜM TEK TEK şarkısı |
tabiki hadise olmali en büyük sivasspor58
|
Hadise'ye köyünden tam destek
SİVAS (A.A)
Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek Hadise'nin Sivas'ın Yıldızeli ilçesindeki babasının köyünde yaşayan vatandaşlar, genç sanatçının başarılı olacağına inanıyor. Avrupa Yayın Birliğince (EBU) düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nda “Düm Tek Tek” adlı parçayla Türkiye'yi temsil edecek Hadise Açıkgöz'ün babası Hasan Açıkgöz'ün memleketi olan Yıldızeli ilçesine bağlı Fındıcak köyünde, Hadise'nin ülkeyi temsil edecek olmasının sevinci yaşanıyor. İlçeye 27 kilometre uzaklıktaki köyde yaşayan vatandaşlar, genç şarkıcının Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğine ve başarılı olacağına inanıyor. Fındıcak köyü muhtarı Mahsun Kılıç, yaptığı açıklamada, köye en son çocukken gelen Hadise'yi televizyondan tanıdığını söyledi. Hadise'nin köyde yakınları olduğunu ancak yaz aylarında geldiklerini ifade eden Kılıç, “Kışın genellikle köyümüzde fazla kimse kalmıyor. Hadise'nin babası ve amcası yaz tatillerinde köye geliyor” dedi. BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUZ Hadise'nin Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olmasından dolayı sevinçli ve gururlu olduklarını bildiren Kılıç, “Onu destekliyoruz. Şarkıyı televizyondan birçok kez dinledim ve beğendim. Başarılı olacağına inanıyorum” diye konuştu. Köylülerden Mehmet Yılmaz ise Hadise'nin babasını yakından tanıdığını belirterek, “Köylümüz olduğu için Hadise ile gurur duyuyoruz. Memleketimizi temsil edecek. Onun için gururluyuz. İnşallah başarılı olur. Şarkısı çok güzel. Başarılı olacağından eminiz” dedi. Şahinur Kılıç da Hadise'nin başarılı olacağına inandığını belirterek, “Hadise'yi tanıyoruz, köyümüzün kızı. Belçika'da doğdu, büyüdü. Gurur duyuyoruz. Derece alacağına inanıyoruz ve onu destekliyoruz” diye konuştu. Taliha Kılıç ise Hadise'yi küçüklüğünden tanıdığını belirterek, “Kazanmasını çok istiyoruz. Köyümüzün kızı ve Türkiye'yi temsil edecek” dedi. Hadise'nin annesinin memleketi olan Yıldızeli ilçesine bağlı Yavu beldesinde yaşayan akrabası Kübra Canol da Türkiye'yi temsil edecek olmasına sevindiklerini belirterek, “İnşallah kazanır. Onu devamlı takip ediyoruz ve beğeniyoruz. Şarkıyı da çok iyi bulduk. İnşallah derece alır” diye konuştu. |
Cevap: Hadise'ye köyünden tam destek
tam destek veren köyün adını değiştirelim
bundan sonra bu köye hadise diyelim :) hadise sallayacak ama keşke daha değerli işlerle bu köyün ismi duyulsaydı ;) |
[B]Bu kizimiza tam destek olmaliyiz hem hemserimiz hemde ulkemizi temsil edecek...[/B]
|
hadiiii hayırlısı sivaslı olduğunu bilmiyordukkk ama sivas için hayırlısııııııı olur dilerizzzzz
|
inş sivasimizin güzel kızlarını temsil eder :D:D:D:D
|
hadise bize birinciliği bile getirir...;)
inanıyorum kazanırız...;) |
BİZ HADİSEYE HER ZAMAN DESTEK CIKARIZ İNŞALLAH DA EUROVİSİON DA BASARILI OLUR VE İNŞALLAH O DA MEMLEKETİNE,KOYUNE SAHİP ÇIKAR....
|
Hadise'nin Sivaslı olması,Emel Sayın'ın,Cem Yılmaz'ın Sivaslı olması umrumda değil..Sivas'a kaç defa geldier acaba?
Yahya Demirel bile kaç ay durdu yahu Sivas'ta:D |
eurovisiondaki temsilcimiz hadisenin düm tek tek isimli şarkısının türkçesi
Bebeğim sen benim için mükemmelsin Cennetten hediyemsin Bu tüm zamanların en iyi hikayesi Filmlerdeki gibi buluştuk Sonsuza kadar süreceğini düşündüm ve bana yaptığın şey çok iyi hissettiriyor Meleğim uyanırım ve rüyalarımı yaşarım sonsuza dek çılgın senin için kalbimdeki ritmi hissedebiliyor musun vuruşlar düm tek tekliyor her zaman sanki limit yokmuşcasına yüksek sesli geri dönüş yokmuş gibi hissettiriyor kalbimdeki ritmi hissedebiliyor musun vuruşlar düm tek tekliyor her zaman dakika yokmuş gibi çıkıyor geri dönüş yokmuş gibi hissettiriyor bebeğim bütün cevapları okudum ekzotik hareketlerindeki sen tüm zamanların en iyi dansçısısın kimse senin öptüğün gibi öpemez sanki mesleğinmiş gibi, tadı çok güzel Meleğim kalkarım ve rüyalarımı yaşarım sonsuza dek çılgın senin için |
[QUOTE=Yiğiter;365861]Hadise'nin Sivaslı olması,Emel Sayın'ın,Cem Yılmaz'ın Sivaslı olması umrumda değil..Sivas'a kaç defa geldier acaba?
Yahya Demirel bile kaç ay durdu yahu Sivas'ta:D[/QUOTE] Gerçekten çok hoş yazmışsın. Sivas lı olmak için illa Sivas ta doğmak şart değil. Kendini Sivas lı hisseden herkes Sivas lıdır bence. |
[QUOTE=seva;365057]inş sivasimizin güzel kızlarını temsil eder :D:D:D:D[/QUOTE]
Güzel kızlarımızı Hadise temsil etti diyelim. Çirkinleri kim temsil edecek!!!!!! |
[QUOTE=ofgurleyuk78;366515]Güzel kızlarımızı Hadise temsil etti diyelim. Çirkinleri kim temsil edecek!!!!!![/QUOTE]
Sivasin cirkin kizlarimi var :D |
[QUOTE=ofgurleyuk78;366515]Güzel kızlarımızı Hadise temsil etti diyelim. Çirkinleri kim temsil edecek!!!!!![/QUOTE]
ALLAH,ın yaratığı hiç bişey çirkin olamaz... |
Ben Hadise`yi tanidiklarini söyleyen herkesi taniyorum. Mahsun Kilic`in cocuklari benim ögrencimdi. 1 yil bu köyde ögretmenlik yaptim. Köy halki gercekten cok misafirperver, hepsi canimdan bir parca oldular. Hala yolum Sivas`a düstügü zaman o köye ugrarim. Hadise nin akrabalarindan da ögrencilerim vardi. Köy hakkinda bilgi edinmek isteyen olursa kendilerine seve seve yardimci olurum. Hadise`yede basarilar.
|
Dayı kızıda benim ilkokuldan arkadaşım geçmişte çok sık gelirmiş Sivas'a, kendiside söylemişti bir tv programında Sivas'ı çok özlediğini, iş yoğunluğundan son 5-6 yıldır gelemediğini ama yarışmadan sonra ilk işinin Sivas'a gelmek olacağını. Ayrıca geçen ay İstanbul'da yapılan Sivasspor'a destek gecesine ücret almadan çıktı diye biliyorum ben, birde Sivasspor taraftarı olduğunu taaa geçen yıl söylemişti.
Şarkıyı bende beğendim Türkçe olması daha iyi olurdu ancak Hadise İngilizceyi daha iyi kullanıyor, Ermenistan'ın System of a down grubunun Eurovision yetkilileri tarafından yarışmaya katılması engellendikten sonra ben rakip tanımıyorum çünkü iki yıl önce 3 ay listedelerde 1. olarak kalmış bir sanatçı Avrupadaki gençler iyi tanıyor, ondan daha meşhur bir şarkıcı şu anda yok, isim ve tanınmışlık var, şarkı güzel sahne gösteriside iyi olur ve gösteri gecesi iyi hissederse %99 bile vermiyorum çünkü bu kadar iyi şey birleşince siyaset yapamazlar, Örn: Şebnem Paker ve Sertap Erener, ikisinin şarkılarıda iyiydi, sahne gösterileri güzeldi, o günki performansları iyiydi Sertap T.A.T.U.'nun katıldığı bir yıl 1. oldu, Şebnem Paker'in adı daha Türkiye'de bile bilinmezken 3. olmuştu, bazen siyasetin bilek bükemediği sanatçılar çıkabiliyor...Bu iki sanatçımızda böyleydi umarım Hadise'de böyle olur.... YÖNETİME BİR TEKLİFİM VAR, YARIŞMADAN SONRA SİVASSPOR YÖNETİMİNE VE HADİSE'YE BASKI YAPALIM DOĞRU DÜRÜST BİR SİVASSPOR MARŞI YAPTIRSINLAR, AYRICA ŞAMPİYONLUK İÇİN HAZIRLANMIŞ ÖZEL BİR MARŞADA İHTİYAÇ VAR İNANCINDAYIM... ŞİMDİ DEĞİL KONSANTRASYONU BOZULUR AMA YARIŞMA BİTTİKTEN SONRA BİR BAŞLIK AÇIP İNSANLARI BİLGİLENDİRELİM VE HADİSE'YE DEVAMLI E POSTA, MEKTUP FELAN YOLLAYARAK İKNA EDELİM... Saygılar... |
[QUOTE=Kibrisli;366774]Dayı kızıda benim ilkokuldan arkadaşım geçmişte çok sık gelirmiş Sivas'a, kendiside söylemişti bir tv programında Sivas'ı çok özlediğini, iş yoğunluğundan son 5-6 yıldır gelemediğini ama yarışmadan sonra ilk işinin Sivas'a gelmek olacağını. Ayrıca geçen ay İstanbul'da yapılan Sivasspor'a destek gecesine ücret almadan çıktı diye biliyorum ben, birde Sivasspor taraftarı olduğunu taaa geçen yıl söylemişti.
Şarkıyı bende beğendim Türkçe olması daha iyi olurdu ancak Hadise İngilizceyi daha iyi kullanıyor, Ermenistan'ın System of a down grubunun Eurovision yetkilileri tarafından yarışmaya katılması engellendikten sonra ben rakip tanımıyorum çünkü iki yıl önce 3 ay listedelerde 1. olarak kalmış bir sanatçı Avrupadaki gençler iyi tanıyor, ondan daha meşhur bir şarkıcı şu anda yok, isim ve tanınmışlık var, şarkı güzel sahne gösteriside iyi olur ve gösteri gecesi iyi hissederse %99 bile vermiyorum çünkü bu kadar iyi şey birleşince siyaset yapamazlar, Örn: Şebnem Paker ve Sertap Erener, ikisinin şarkılarıda iyiydi, sahne gösterileri güzeldi, o günki performansları iyiydi Sertap T.A.T.U.'nun katıldığı bir yıl 1. oldu, Şebnem Paker'in adı daha Türkiye'de bile bilinmezken 3. olmuştu, bazen siyasetin bilek bükemediği sanatçılar çıkabiliyor...Bu iki sanatçımızda böyleydi umarım Hadise'de böyle olur.... YÖNETİME BİR TEKLİFİM VAR, YARIŞMADAN SONRA SİVASSPOR YÖNETİMİNE VE HADİSE'YE BASKI YAPALIM DOĞRU DÜRÜST BİR SİVASSPOR MARŞI YAPTIRSINLAR, AYRICA ŞAMPİYONLUK İÇİN HAZIRLANMIŞ ÖZEL BİR MARŞADA İHTİYAÇ VAR İNANCINDAYIM... ŞİMDİ DEĞİL KONSANTRASYONU BOZULUR AMA YARIŞMA BİTTİKTEN SONRA BİR BAŞLIK AÇIP İNSANLARI BİLGİLENDİRELİM VE HADİSE'YE DEVAMLI E POSTA, MEKTUP FELAN YOLLAYARAK İKNA EDELİM... Saygılar...[/QUOTE] valla on numara fikir!!!şöyle güzel bir marşa ihtiyacımız var .bangır bangır çalacagımız bir marş olmalı bu işi hadise üstlenirse süper olur |
[QUOTE=kangallim58;366872]valla on numara fikir!!!şöyle güzel bir marşa ihtiyacımız var .bangır bangır çalacagımız bir marş olmalı bu işi hadise üstlenirse süper olur[/QUOTE]
Saol gardaş, diğer arkadaşlar ne düşünüyor bu konuda??? |
[B]Bence guzel kizlarimizi falan degill dahada kotu etti ya gecen gun izledimm tmm sivasli olmasi hos ona bise demiyorumda guzell de cirkinde demiyorum ama gercekten de cok berbat ya ben bizim sivasi temsil edecek kim olursa olsun dis guzelligi ile etmesin ben fazla memnun degilim bu benim dusuncemm bilmem siz ne dusunuyorsunuz ? [/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:10. |